Lavrov: Srbija je kriva za sve na Balkanu
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Lavrov: Srbija je kriva za sve na Balkanu
ne nisu paravojne formacije mada je bilo i takvih.. radi se baš o Jugoslavenskoj vojscidzango wrote:Ono jest. Bolje da je bila kokarda.mortal-joint wrote::-D već sam vidjela Mladića i mnoge druge u jna uniformama s partizanskom zvjezdom .....dzango wrote:Imaš kasete ali ti riknuo video rekorder. Džaba ti.mortal-joint wrote:o čem tidzango wrote:
Koji mi? Jebote ratovali ste sa svojom nacionalnom manjinom.
rat ste izgubili
a naša nacionalna manjina ne živi u Srbiji
još jednom
imam dosta video kaseta gdje se nalaze nakaze Yu zločinci ... dokaz da su Srbi napadali, ne Hr manjina
pametni
to jest i jedni i drugi
a ima srpske manjine koja je bila u našim redovima :-D
Jugoslavenski helikopteri s sksplozivnim teretom , tenkovi ...
immortal- Posts : 23285
2014-04-16
Koji helikopteri sa eksplozivni teretom? Ja sam bio u helikopterskoj jedinici i nije bilo nikakvog eksplozivnog tereta. Ako ne računaš mene kao seks bombu.mortal-joint wrote:ne nisu paravojne formacije mada je bilo i takvih.. radi se baš o Jugoslavenskoj vojscidzango wrote:Ono jest. Bolje da je bila kokarda.mortal-joint wrote::-D već sam vidjela Mladića i mnoge druge u jna uniformama s partizanskom zvjezdom .....dzango wrote:Imaš kasete ali ti riknuo video rekorder. Džaba ti.mortal-joint wrote:
o čem ti
rat ste izgubili
a naša nacionalna manjina ne živi u Srbiji
još jednom
imam dosta video kaseta gdje se nalaze nakaze Yu zločinci ... dokaz da su Srbi napadali, ne Hr manjina
pametni
to jest i jedni i drugi
a ima srpske manjine koja je bila u našim redovima :-D
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
a gle, ako si imao bradicu ..dzango wrote:Koji helikopteri sa eksplozivni teretom? Ja sam bio u helikopterskoj jedinici i nije bilo nikakvog eksplozivnog tereta. Ako ne računaš mene kao seks bombu.mortal-joint wrote:ne nisu paravojne formacije mada je bilo i takvih.. radi se baš o Jugoslavenskoj vojscidzango wrote:Ono jest. Bolje da je bila kokarda.mortal-joint wrote::-D već sam vidjela Mladića i mnoge druge u jna uniformama s partizanskom zvjezdom .....dzango wrote:
Imaš kasete ali ti riknuo video rekorder. Džaba ti.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Nisam. Ipak sam bio vojnik. Ali sam bio mlad i zdrav kao ruža.kaja wrote:a gle, ako si imao bradicu ..dzango wrote:Koji helikopteri sa eksplozivni teretom? Ja sam bio u helikopterskoj jedinici i nije bilo nikakvog eksplozivnog tereta. Ako ne računaš mene kao seks bombu.mortal-joint wrote:ne nisu paravojne formacije mada je bilo i takvih.. radi se baš o Jugoslavenskoj vojscidzango wrote:Ono jest. Bolje da je bila kokarda.mortal-joint wrote:
:-D već sam vidjela Mladića i mnoge druge u jna uniformama s partizanskom zvjezdom .....
2014-04-19
e da si imao bradicu otpor bi bio uzaludan..dzango wrote:Nisam. Ipak sam bio vojnik. Ali sam bio mlad i zdrav kao ruža.kaja wrote:a gle, ako si imao bradicu ..dzango wrote:Koji helikopteri sa eksplozivni teretom? Ja sam bio u helikopterskoj jedinici i nije bilo nikakvog eksplozivnog tereta. Ako ne računaš mene kao seks bombu.mortal-joint wrote:ne nisu paravojne formacije mada je bilo i takvih.. radi se baš o Jugoslavenskoj vojscidzango wrote:
Ono jest. Bolje da je bila kokarda.
2015-08-15
A brkove?kaja wrote:e da si imao bradicu otpor bi bio uzaludan..dzango wrote:Nisam. Ipak sam bio vojnik. Ali sam bio mlad i zdrav kao ruža.kaja wrote:a gle, ako si imao bradicu ..dzango wrote:Koji helikopteri sa eksplozivni teretom? Ja sam bio u helikopterskoj jedinici i nije bilo nikakvog eksplozivnog tereta. Ako ne računaš mene kao seks bombu.mortal-joint wrote:
ne nisu paravojne formacije mada je bilo i takvih.. radi se baš o Jugoslavenskoj vojsci
koje, clark gable?Stanojko wrote:A brkove?kaja wrote:e da si imao bradicu otpor bi bio uzaludan..dzango wrote:Nisam. Ipak sam bio vojnik. Ali sam bio mlad i zdrav kao ruža.kaja wrote:a gle, ako si imao bradicu ..dzango wrote:
Koji helikopteri sa eksplozivni teretom? Ja sam bio u helikopterskoj jedinici i nije bilo nikakvog eksplozivnog tereta. Ako ne računaš mene kao seks bombu.
2015-08-15
Gaćice same padaju.kaja wrote:e da si imao bradicu otpor bi bio uzaludan..dzango wrote:Nisam. Ipak sam bio vojnik. Ali sam bio mlad i zdrav kao ruža.kaja wrote:a gle, ako si imao bradicu ..dzango wrote:Koji helikopteri sa eksplozivni teretom? Ja sam bio u helikopterskoj jedinici i nije bilo nikakvog eksplozivnog tereta. Ako ne računaš mene kao seks bombu.mortal-joint wrote:
ne nisu paravojne formacije mada je bilo i takvih.. radi se baš o Jugoslavenskoj vojsci
2014-04-19
kaja wrote:Vjerujem, ni u mojoj. Međutim to ne znaci da nije nigdje.
Znaci. Osjetili su mozda niti 1% onog sto su zasluzili..
darth_vader-
2014-04-17
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Januš Bugajski: Rusija kriva za svo sranje na Balkanu
» General NATO-a:Srbija nešto agresivno muti na Balkanu!Vučić:'Ko mi bre?Ajde čoveće pa Srbija je mirotvorna uvek bila,tužit ću te šefu'!
» Srbija je kriva što je amerikanka debela
» Srbija je čuvar mira na Balkanu
» Srbija ima ključnu ulogu na širem Balkanu
» General NATO-a:Srbija nešto agresivno muti na Balkanu!Vučić:'Ko mi bre?Ajde čoveće pa Srbija je mirotvorna uvek bila,tužit ću te šefu'!
» Srbija je kriva što je amerikanka debela
» Srbija je čuvar mira na Balkanu
» Srbija ima ključnu ulogu na širem Balkanu
Page 5 of 5