Lavrov: Srbija je kriva za sve na Balkanu
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Lavrov: Srbija je kriva za sve na Balkanu
secesionizam?.1988 i 1989?...tada nije bilo ni tudjmana ni hdz-a...vec suvar i kph i od njih nisam cuo da se zele odcjepiti...brajo ti si nesto pobrkao..dzango wrote:Sviranje kurcu. Da nije bilo vašeg secesionizma, ne bi bilo ni srbovanja.vuksadinare wrote:...opet u nista..da nije bilo srbovanja i cetnikovanja 1988 i 1989...mozda bi juga opstala..dalle vazno je tko je bacio prvi kamen i prozor razbio ostalo su posljedice togadzango wrote:Pravili su kada su došli Tuđman i ustašija spolja. Sve hipici, majke im ga nabijem.vuksadinare wrote:cuj...hrvati nisu organizirali mitinge 1988 i 1989 godine kad je partija bila na vlasti pronadji to pa mi se javi sa pravim argumentimadzango wrote:
A šta su vaši pričali na mitinzima? Pozivali na mir i ljubav prema Srbima? iLI...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ne brajo ratovali smo i protiv beogradjana,valjevcana,nislija,pancevaca..mozemo i to potvrditi...dzango wrote:Koji mi? Jebote ratovali ste sa svojom nacionalnom manjinom.mortal-joint wrote:koliko smo manji i slabiji to ste osjetilicrvenkasti wrote:dzango wrote:Nama ne treba. Ali da se onda sklone i vaše gazde. U tom slučaju bi vrlo brzo rešili sve probleme.Eroo wrote:
Što vam je trebao itko, ta niste malodobni, jebate...Stalno vam treba stariji brat da možete pravit pi*darije u komšiluku.
Evo ti kurac, to pišeš jer znaš da smo manji i slabiji kad smo sami!
2015-09-08
Pa mi srbi smo ljudi domacini, nismo picajzle ko neki...Eroo wrote:Sad me je zvao i kaže da ste ga dočekali kao kralja. Imate moj +, a glede posla qe da vidime.Stanojko wrote:? O cemu ti to mujaga?Eroo wrote:Danas je moj stariji princ u tvom komšiluku(druga ulica levo). Bolje ti je da ušutiš, da ne bi popio batine.Stanojko wrote:Nevinasca mala...
vuksadinare wrote:secesionizam?.1988 i 1989?...tada nije bilo ni tudjmana ni hdz-a...vec suvar i kph i od njih nisam cuo da se zele odcjepiti...brajo ti si nesto pobrkao..dzango wrote:Sviranje kurcu. Da nije bilo vašeg secesionizma, ne bi bilo ni srbovanja.vuksadinare wrote:...opet u nista..da nije bilo srbovanja i cetnikovanja 1988 i 1989...mozda bi juga opstala..dalle vazno je tko je bacio prvi kamen i prozor razbio ostalo su posljedice togadzango wrote:Pravili su kada su došli Tuđman i ustašija spolja. Sve hipici, majke im ga nabijem.vuksadinare wrote:
cuj...hrvati nisu organizirali mitinge 1988 i 1989 godine kad je partija bila na vlasti pronadji to pa mi se javi sa pravim argumentima
Točno, tada su se samo braća Šiptari htjeli odcijepiti. Mi smo poslije, kas smo vidjeli .
crvenkasti-
2014-04-17
kakve veze imaju siptari sa kosovom kod knina 1989 gdje se orilo suvaru ustaso..hocemo oruzje..idemo na zagreb i ljubljanu...ne kuzim smisao tvog postacrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:secesionizam?.1988 i 1989?...tada nije bilo ni tudjmana ni hdz-a...vec suvar i kph i od njih nisam cuo da se zele odcjepiti...brajo ti si nesto pobrkao..dzango wrote:Sviranje kurcu. Da nije bilo vašeg secesionizma, ne bi bilo ni srbovanja.vuksadinare wrote:...opet u nista..da nije bilo srbovanja i cetnikovanja 1988 i 1989...mozda bi juga opstala..dalle vazno je tko je bacio prvi kamen i prozor razbio ostalo su posljedice togadzango wrote:
Pravili su kada su došli Tuđman i ustašija spolja. Sve hipici, majke im ga nabijem.
Točno, tada su se samo braća Šiptari htjeli odcijepiti. Mi smo poslije, kas smo vidjeli .
2015-09-08
Nekim dan čitam da i rat u BIH zovete "domovinski".crvenkasti wrote:dzango wrote:Koji mi? Jebote ratovali ste sa svojom nacionalnom manjinom.mortal-joint wrote:koliko smo manji i slabiji to ste osjetilicrvenkasti wrote:dzango wrote:
Nama ne treba. Ali da se onda sklone i vaše gazde. U tom slučaju bi vrlo brzo rešili sve probleme.
Da, ali mi to zovemo agresija Srbije na Hrvatsku. Boli nas kurac.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
vuksadinare wrote:secesionizam?.1988 i 1989?...tada nije bilo ni tudjmana ni hdz-a...vec suvar i kph i od njih nisam cuo da se zele odcjepiti...brajo ti si nesto pobrkao..dzango wrote:Sviranje kurcu. Da nije bilo vašeg secesionizma, ne bi bilo ni srbovanja.vuksadinare wrote:...opet u nista..da nije bilo srbovanja i cetnikovanja 1988 i 1989...mozda bi juga opstala..dalle vazno je tko je bacio prvi kamen i prozor razbio ostalo su posljedice togadzango wrote:Pravili su kada su došli Tuđman i ustašija spolja. Sve hipici, majke im ga nabijem.vuksadinare wrote:
cuj...hrvati nisu organizirali mitinge 1988 i 1989 godine kad je partija bila na vlasti pronadji to pa mi se javi sa pravim argumentima
Jesu i to na veliko. Prvi su počeli Slovenci a onda i Ujke dočekale.
2014-04-19
dzango wrote:Nekim dan čitam da i rat u BIH zovete "domovinski".crvenkasti wrote:dzango wrote:Koji mi? Jebote ratovali ste sa svojom nacionalnom manjinom.mortal-joint wrote:koliko smo manji i slabiji to ste osjetilicrvenkasti wrote:
To su naši dragovoljci išli doma u Hercegovinu za vikend.
crvenkasti-
2014-04-17
vuksadinare wrote:ne brajo ratovali smo i protiv beogradjana,valjevcana,nislija,pancevaca..mozemo i to potvrditi...dzango wrote:Koji mi? Jebote ratovali ste sa svojom nacionalnom manjinom.mortal-joint wrote:koliko smo manji i slabiji to ste osjetilicrvenkasti wrote:dzango wrote:
Nama ne treba. Ali da se onda sklone i vaše gazde. U tom slučaju bi vrlo brzo rešili sve probleme.
Bilo nešto dobrovoljaca. Isto kao što je i vama došla fukara iz Holandije, Francuske itd. Doduše, dok je bilo Beograđana, Valjevaca, Pančevaca... ispeglali su sve što im je nesposobna JNA dozvolila.
Ček, ček...jesmo li mi to onda živjeli u istoj držav iii nismo? Jogurt revolucija, promjena Ustava, krađa zajedničkih deviza iz Narodne banke Jugoslavije...nisi to vidio? Ne sjećam se da je Tuđman u tome sudjelovao, a bormeć ni američke ustaša...S čim vas to hrane, jebate?dzango wrote:vuksadinare wrote:secesionizam?.1988 i 1989?...tada nije bilo ni tudjmana ni hdz-a...vec suvar i kph i od njih nisam cuo da se zele odcjepiti...brajo ti si nesto pobrkao..dzango wrote:Sviranje kurcu. Da nije bilo vašeg secesionizma, ne bi bilo ni srbovanja.vuksadinare wrote:...opet u nista..da nije bilo srbovanja i cetnikovanja 1988 i 1989...mozda bi juga opstala..dalle vazno je tko je bacio prvi kamen i prozor razbio ostalo su posljedice togadzango wrote:
Pravili su kada su došli Tuđman i ustašija spolja. Sve hipici, majke im ga nabijem.
Last edited by Eroo on 24/1/2018, 15:57; edited 3 times in total
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
vuksadinare wrote:kakve veze imaju siptari sa kosovom kod knina 1989 gdje se orilo suvaru ustaso..hocemo oruzje..idemo na zagreb i ljubljanu...ne kuzim smisao tvog postacrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:secesionizam?.1988 i 1989?...tada nije bilo ni tudjmana ni hdz-a...vec suvar i kph i od njih nisam cuo da se zele odcjepiti...brajo ti si nesto pobrkao..dzango wrote:Sviranje kurcu. Da nije bilo vašeg secesionizma, ne bi bilo ni srbovanja.vuksadinare wrote:
...opet u nista..da nije bilo srbovanja i cetnikovanja 1988 i 1989...mozda bi juga opstala..dalle vazno je tko je bacio prvi kamen i prozor razbio ostalo su posljedice toga
Naravno da se orilo. U čemu je problem? Komunisti ili ustaše, isti kurac.
2014-04-19
Eroo wrote:Ček, ček...jesmo li mi to onda živjeli u istoj državi? Jogurt revolucija, promjena Ustava, krađa zajedničkih deviza iz Marodne banke...nisi to vidio? Ne sjećam se da je Tuđman u tome sudjelovao, a bormeć ni američke ustaša...S čim vas to hrane, jebate?dzango wrote:vuksadinare wrote:secesionizam?.1988 i 1989?...tada nije bilo ni tudjmana ni hdz-a...vec suvar i kph i od njih nisam cuo da se zele odcjepiti...brajo ti si nesto pobrkao..dzango wrote:Sviranje kurcu. Da nije bilo vašeg secesionizma, ne bi bilo ni srbovanja.vuksadinare wrote:
...opet u nista..da nije bilo srbovanja i cetnikovanja 1988 i 1989...mozda bi juga opstala..dalle vazno je tko je bacio prvi kamen i prozor razbio ostalo su posljedice toga
Gde je bila ta Jogurt revolucija? U Srbiji ili Sloveniji? Šta vas boli kurac za revolucije po Srbiji?
2014-04-19
Onda u Jugoslaviji. Za sve poslije nas i nije bolio qratz, mogli ste imati revolucija koliko vas bila volja.dzango wrote:Eroo wrote:Ček, ček...jesmo li mi to onda živjeli u istoj državi? Jogurt revolucija, promjena Ustava, krađa zajedničkih deviza iz Marodne banke...nisi to vidio? Ne sjećam se da je Tuđman u tome sudjelovao, a bormeć ni američke ustaša...S čim vas to hrane, jebate?dzango wrote:vuksadinare wrote:secesionizam?.1988 i 1989?...tada nije bilo ni tudjmana ni hdz-a...vec suvar i kph i od njih nisam cuo da se zele odcjepiti...brajo ti si nesto pobrkao..dzango wrote:
Sviranje kurcu. Da nije bilo vašeg secesionizma, ne bi bilo ni srbovanja.
Gde je bila ta Jogurt revolucija? U Srbiji ili Sloveniji? Šta vas boli kurac za revolucije po Srbiji?
Pozorište može, ali ne u mojoj kući.
2016-07-22
Eroo wrote:Onda u Jugoslaviji. Za sve poslije nas i nije bolio qratz, mogli ste imati revolucija koliko vas bila volja.dzango wrote:Eroo wrote:Ček, ček...jesmo li mi to onda živjeli u istoj državi? Jogurt revolucija, promjena Ustava, krađa zajedničkih deviza iz Marodne banke...nisi to vidio? Ne sjećam se da je Tuđman u tome sudjelovao, a bormeć ni američke ustaša...S čim vas to hrane, jebate?dzango wrote:vuksadinare wrote:
secesionizam?.1988 i 1989?...tada nije bilo ni tudjmana ni hdz-a...vec suvar i kph i od njih nisam cuo da se zele odcjepiti...brajo ti si nesto pobrkao..
Dakle u Srbiji. Odgovarala vam Brozova filzofija podeljene i unižene Srbije pa ste hteli da nastavite njegovim putevima revolucije i bratstva i jedinstva na čelu sa KPJ. Što niste pravili pokrajine u Dalmaciji i Istri ili Hercegovini? Jebo vas ćopavi Zagorac.
2014-04-19
nesto?...ahahaha...korom od banana cu se opalitdzango wrote:vuksadinare wrote:ne brajo ratovali smo i protiv beogradjana,valjevcana,nislija,pancevaca..mozemo i to potvrditi...dzango wrote:Koji mi? Jebote ratovali ste sa svojom nacionalnom manjinom.mortal-joint wrote:koliko smo manji i slabiji to ste osjetilicrvenkasti wrote:
Bilo nešto dobrovoljaca. Isto kao što je i vama došla fukara iz Holandije, Francuske itd. Doduše, dok je bilo Beograđana, Valjevaca, Pančevaca... ispeglali su sve što im je nesposobna JNA dozvolila.
2015-09-08
o nebo otvori se....dzango wrote:vuksadinare wrote:kakve veze imaju siptari sa kosovom kod knina 1989 gdje se orilo suvaru ustaso..hocemo oruzje..idemo na zagreb i ljubljanu...ne kuzim smisao tvog postacrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:secesionizam?.1988 i 1989?...tada nije bilo ni tudjmana ni hdz-a...vec suvar i kph i od njih nisam cuo da se zele odcjepiti...brajo ti si nesto pobrkao..dzango wrote:
Sviranje kurcu. Da nije bilo vašeg secesionizma, ne bi bilo ni srbovanja.
Naravno da se orilo. U čemu je problem? Komunisti ili ustaše, isti kurac.
2015-09-08
Da 'nekoliko'...tsssss
https://youtu.be/NfErahE9YgQ
2015-09-08
Vi ste imali čak 2 antifašizma i pobijedili ste ustaše, čemu sad to zanovijetanje?dzango wrote:Eroo wrote:Onda u Jugoslaviji. Za sve poslije nas i nije bolio qratz, mogli ste imati revolucija koliko vas bila volja.dzango wrote:Eroo wrote:Ček, ček...jesmo li mi to onda živjeli u istoj državi? Jogurt revolucija, promjena Ustava, krađa zajedničkih deviza iz Marodne banke...nisi to vidio? Ne sjećam se da je Tuđman u tome sudjelovao, a bormeć ni američke ustaša...S čim vas to hrane, jebate?dzango wrote:
Dakle u Srbiji. Odgovarala vam Brozova filzofija podeljene i unižene Srbije pa ste hteli da nastavite njegovim putevima revolucije i bratstva i jedinstva na čelu sa KPJ. Što niste pravili pokrajine u Dalmaciji i Istri ili Hercegovini? Jebo vas ćopavi Zagorac.
2016-07-22
Lepo ti kaže da su ispeglali šta im je dato. Druga je stvar što je JNA bila loša, neorganizovana, partijska i puna izdajnika. Kao takva, više je pravila nered nego što je bila korisna.vuksadinare wrote:Da 'nekoliko'...tsssss
JNa zaqratz Srbi, veliš...dzango wrote:Lepo ti kaže da su ispeglali šta im je dato. Druga je stvar što je JNA bila loša, neorganizovana, partijska i puna izdajnika. Kao takva, više je pravila nered nego što je bila korisna.vuksadinare wrote:Da 'nekoliko'...tsssss
2016-07-22
Nemojte se svađati vas dvojica, pitajte mene ako vam nešto nje jasno oko domovinskog.dzango wrote:Nekim dan čitam da i rat u BIH zovete "domovinski".crvenkasti wrote:dzango wrote:Koji mi? Jebote ratovali ste sa svojom nacionalnom manjinom.mortal-joint wrote:koliko smo manji i slabiji to ste osjetilicrvenkasti wrote:
:)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Januš Bugajski: Rusija kriva za svo sranje na Balkanu
» General NATO-a:Srbija nešto agresivno muti na Balkanu!Vučić:'Ko mi bre?Ajde čoveće pa Srbija je mirotvorna uvek bila,tužit ću te šefu'!
» Srbija je kriva što je amerikanka debela
» Srbija je čuvar mira na Balkanu
» Srbija ima ključnu ulogu na širem Balkanu
» General NATO-a:Srbija nešto agresivno muti na Balkanu!Vučić:'Ko mi bre?Ajde čoveće pa Srbija je mirotvorna uvek bila,tužit ću te šefu'!
» Srbija je kriva što je amerikanka debela
» Srbija je čuvar mira na Balkanu
» Srbija ima ključnu ulogu na širem Balkanu
Page 3 of 5