Merekelica će internet ksenofobima davati otkaze, te oduzimati djecu zbog "negativnog utejcaja"
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Merekelica će internet ksenofobima davati otkaze, te oduzimati djecu zbog "negativnog utejcaja"
KIć : ne širi paniku.
Ja za owo znam ima oko 7 godina .....smiri se.
Prwi ginu oni koji paničare.
ĆALM DOWN.
Ja za owo znam ima oko 7 godina .....smiri se.
Prwi ginu oni koji paničare.
ĆALM DOWN.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Merekelica će internet ksenofobima davati otkaze, te oduzimati djecu zbog "negativnog utejcaja"
Za kaj ti znaš?
Guest- Guest
Zato šta sam hebeni agent iz swemira.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nisam te pitala kaj si nego kaj znaš, tj. što, ča ti znaš?
Guest- Guest
Iknar je znao kudikamo više.RayMabus wrote:Zato šta sam hebeni agent iz swemira.
Možda su ga baš zato i trajno banirali.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ovo je RH forum i nije u svapskoj jurisdikciji..dakle,slobodno šoraj..dawson wrote:Uf samo da Merkelici neko ne dojavi za ovaj forum, bilo bi posla za socijalne službe :)
Guest- Guest
Inace po naslovu teme,tesko da mogu zamisliti veci stupanj hladnokučkaste proracunatosti...Eto,daj zeni da vlada...sve ode u qrc...
Guest- Guest
bogomdani wrote:Inace po naslovu teme,tesko da mogu zamisliti veci stupanj hladnokučkaste proracunatosti...Eto,daj zeni da vlada...sve ode u qrc...
Batina ima dva kraja @sveti.
Guest- Guest
Dobila je Mrkerlica i arapsku i afrobatinu jos 70tih proslog stoljeca...Fénix wrote:bogomdani wrote:Inace po naslovu teme,tesko da mogu zamisliti veci stupanj hladnokučkaste proracunatosti...Eto,daj zeni da vlada...sve ode u qrc...
Batina ima dva kraja @sveti.
Guest- Guest
On je samo nestao . Ali, vratit će se Valter, jebat će vam mater!albatros wrote:Iknar je znao kudikamo više.RayMabus wrote:Zato šta sam hebeni agent iz swemira.
Možda su ga baš zato i trajno banirali.
Guest- Guest
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Otvoreni Balkan : Tko i koliko gubi u BiH zbog negativnog stava političara
» Hrvatska i Srbija godišnje gube po grad zbog negativnog priraštaja
» Bezumlje se nastavlja-Radnice Borova dobile otkaze zbog lajkova na Fejsu
» Ovo su ljudi zbog kojih Metković ima najjeftiniji internet u Hrvatskoj
» Zagrebačka bolnica zbog ospica ne prima djecu iz Dalmacije?
» Hrvatska i Srbija godišnje gube po grad zbog negativnog priraštaja
» Bezumlje se nastavlja-Radnice Borova dobile otkaze zbog lajkova na Fejsu
» Ovo su ljudi zbog kojih Metković ima najjeftiniji internet u Hrvatskoj
» Zagrebačka bolnica zbog ospica ne prima djecu iz Dalmacije?
Page 5 of 5