Bezumlje se nastavlja-Radnice Borova dobile otkaze zbog lajkova na Fejsu
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Bezumlje se nastavlja-Radnice Borova dobile otkaze zbog lajkova na Fejsu
http://hr.n1info.com/a217826/Vijesti/Radnice-ogorcene-Dobile-smo-otkaz-zbog-lajka-na-Facebooku.html
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Bezumlje se nastavlja-Radnice Borova dobile otkaze zbog lajkova na Fejsu
Ima li kraja ovome ludilu???
2014-04-22
Kažu da je razlog to što su lajkale otvoreno pismo predsjednici Kolindi Grabar Kitarović koje je na Facebooku napisala djelatnica Borova Tiz Vukovara Tatjana Miljak.
2014-04-22
Ma kojeg vraga imaju one uopće obraćati se gospođi Predsjednici,a još manje davati javnu podršku tom pismu u kojem se na perfidan i štetočinski način pišu insinuacije i u kojem se o općem stanju u firmi daje pogrešna slika i podriva ovaj uspješan kolektiv?jastreb wrote:Kažu da je razlog to što su lajkale otvoreno pismo predsjednici Kolindi Grabar Kitarović koje je na Facebooku napisala djelatnica Borova Tiz Vukovara Tatjana Miljak.
2014-04-22
I nitko niti jedan komentar od ostalih..
Sustav sve vise podsjeca na onaj u sjevernoj Koreji..
Guest- Guest
Ma bitno da među direktorima Borova više nema Srba.
To im je prije rata bio krucijalni problem.
To im je prije rata bio krucijalni problem.
2014-04-22
Mda...jebi ga..sto jest,jest..bolji su bili direktori,nego ovi danas..ovi mulci neuki i na vrzinu priuceni..
Cistam Borovo trazi strateskog partnera..Dafuq???
Pa daj prvo izbrandiraj svoje proizvode,nametni ih preko drugih aktivnosti masama..
JebaloMater,gdledam kako oni tulijanderi u Svabiji,nekriticki bacaju pare za šrot šrotova ,koje Najk moze izdizajnirati i napraviti..tijelo tenisice od neke plasticno gumene mase,logo isto,potplati neka pjenasta guma,obika kao da si ugazio u ghovno..drecece neonsko narancaste boje..i budale za to daju 120 130 ojrova..NEMA doslovno u cijelom ducanu neke brutalne koznjače Najkove..sve tekstil,plastika,pjenasta guma,i cuh,nakon a-didasa,da je i Najk poceo kupiti brodovima one naplavine plastike po morima i od toga delati svoju sportsku ponudu..
borovo je prije svega imenom goli Qurac...BOROVO..startas...sto je to??
ajmo malo u marketinski i prodajni sektor prvo malo para usmjeriti...ovi ko o i oni u dolini Neretve..naprave i cekaju da im tko dojde kupititi
Cistam Borovo trazi strateskog partnera..Dafuq???
Pa daj prvo izbrandiraj svoje proizvode,nametni ih preko drugih aktivnosti masama..
JebaloMater,gdledam kako oni tulijanderi u Svabiji,nekriticki bacaju pare za šrot šrotova ,koje Najk moze izdizajnirati i napraviti..tijelo tenisice od neke plasticno gumene mase,logo isto,potplati neka pjenasta guma,obika kao da si ugazio u ghovno..drecece neonsko narancaste boje..i budale za to daju 120 130 ojrova..NEMA doslovno u cijelom ducanu neke brutalne koznjače Najkove..sve tekstil,plastika,pjenasta guma,i cuh,nakon a-didasa,da je i Najk poceo kupiti brodovima one naplavine plastike po morima i od toga delati svoju sportsku ponudu..
borovo je prije svega imenom goli Qurac...BOROVO..startas...sto je to??
ajmo malo u marketinski i prodajni sektor prvo malo para usmjeriti...ovi ko o i oni u dolini Neretve..naprave i cekaju da im tko dojde kupititi
Guest- Guest
Neka ionako su glasale za katoličku uljudbu po nalogu lokalnog popa povezanog sa kriminalom, amin
Kermit-
2014-04-17
Pokazale su se prorocke i moje rijeci...
Dovedite Japance,juz.Koreance,da vam sjede u Vladi i saboru i vode drzavu..kad niste sposobni sami
jebali bi jeza u bodlju radeci,ali bi imali i para,danas..
Dovedite Japance,juz.Koreance,da vam sjede u Vladi i saboru i vode drzavu..kad niste sposobni sami
jebali bi jeza u bodlju radeci,ali bi imali i para,danas..
Guest- Guest
te stvari više nisu odavno vijest, poslodavci se igraju bogova, a s takvima se temeljem Zakona o radu treba uhvatiti u koštac, pa neka plate i sve izgubljene plaće i sve što ide pride.pismejker wrote:I nitko niti jedan komentar od ostalih..
Guest- Guest
pa ne vjerujem da su napisali u otkazu da je to razlog ali da trebaju tužiti trebajuNoor wrote:te stvari više nisu odavno vijest, poslodavci se igraju bogova, a s takvima se temeljem Zakona o radu treba uhvatiti u koštac, pa neka plate i sve izgubljene plaće i sve što ide pride.pismejker wrote:I nitko niti jedan komentar od ostalih..
Kermit-
2014-04-17
jea..zato namjerno i kazem...dibidusi pokrecu retardirane teme tipa ustase,partizani,ovi i oni,dok ovi odozgora bacaju upravo te koske,najnabrijanijima,dok oni popljuju sve st omogu..dotle njihov lopovluk prolazi ispod radara..Noor wrote:te stvari više nisu odavno vijest, poslodavci se igraju bogova, a s takvima se temeljem Zakona o radu treba uhvatiti u koštac, pa neka plate i sve izgubljene plaće i sve što ide pride.pismejker wrote:I nitko niti jedan komentar od ostalih..
Guest- Guest
jasno da nisu napisali pravi razlog, jednostavno ne produlje ugovore na određeno i bastaasilovski wrote:pa ne vjerujem da su napisali u otkazu da je to razlog ali da trebaju tužiti trebajuNoor wrote:te stvari više nisu odavno vijest, poslodavci se igraju bogova, a s takvima se temeljem Zakona o radu treba uhvatiti u koštac, pa neka plate i sve izgubljene plaće i sve što ide pride.pismejker wrote:I nitko niti jedan komentar od ostalih..
a ako se radi o ugovoru na neodređeno, smantrljaju čovjeka koji nije upućen, da potpiše sporazumni raskid RO
Guest- Guest
pismejker wrote:I nitko niti jedan komentar od ostalih..
nitko nije dobio otkaz, pročitaj članak koji put umjesto naslova
lažna vijest
Guest- Guest
ma to su seronje. i u mojoj bivšoj firmi su tako ljude na tri godine zajebavali s produživanjem ugovora. onda sam jednom popizdio i rekao im da su pederi i neka se nose u tri pm.
pa je bilo
-hoćeš ti otkaz?
-ja? meni misliš dati otkaz?
-moguće
-e, nije moguće. ja dajem otkaz.
i sjeo sam u auto i otišao na more.
pa je bilo
-hoćeš ti otkaz?
-moguće
2014-12-30
nije, ali poslodavci dijele otkaze zbog lajkova i napisa na fejsu.cuddle bitch wrote:pismejker wrote:I nitko niti jedan komentar od ostalih..
lažna vijest
2014-12-30
cuddle bitch wrote:pismejker wrote:I nitko niti jedan komentar od ostalih..
lažna vijest
"Dobile smo otkaz jer imamo ugovore na određeno, a svi drugi koji su lajkali pismo stalni su zaposlenici i dobili su opomene. Dali su mi otkaz mailom koji su poslali na poslovnicu. Nisu naveli niti jedan konkretan dokaz zašto im više ne trebam. A sa sigurnošću tvrdim da im trebam jer su tijekom ljeta prodavaonice Borova krcate kupcima", rekla je Antonija Aračić (26). Slično je prošla i Danijela Mažar Golubić iz Karlovca, te Boja Banić iz Šibenika.
ok, dobile su NEproduljenje ugovora na određeno vrijeme.
Guest- Guest
veber wrote:ma to su seronje. i u mojoj bivšoj firmi su tako ljude na tri godine zajebavali s produživanjem ugovora. onda sam jednom popizdio i rekao im da su pederi i neka se nose u tri pm.
pa je bilo
-hoćeš ti otkaz?
-moguće
Al si ga zejebo! Ostao ko posran.
crvenkasti-
2014-04-17
je, bio sam dva tjedna o trošku firme na moru. uprava nije prihvatila moj otkaz pa sam spizdio nekih 20 000kn na trošak firme po kartici.crvenkasti wrote:veber wrote:ma to su seronje. i u mojoj bivšoj firmi su tako ljude na tri godine zajebavali s produživanjem ugovora. onda sam jednom popizdio i rekao im da su pederi i neka se nose u tri pm.
pa je bilo
-hoćeš ti otkaz?
-moguće
Al si ga zejebo! Ostao ko posran.
i svi sretni i zadovoljni, a ekipa dobila ugovore na stalno.
kada sam stvarno otišao bilo im je to skupo, sa sobom sam odveo 15ak ljudi.
2014-12-30
veber wrote:nije, ali poslodavci dijele otkaze zbog lajkova i napisa na fejsu.cuddle bitch wrote:pismejker wrote:I nitko niti jedan komentar od ostalih..
lažna vijest
maloprije si rekao da si ti sam dao otkaz
ako ti imaš pravo raskinuti radni odnos jer ti se ne sviđaju poslodavci, zašto poslodavac ne bi smio prekinuti radni odnos sa zaposlenikom koji mu se ne sviđa?
Guest- Guest
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Merekelica će internet ksenofobima davati otkaze, te oduzimati djecu zbog "negativnog utejcaja"
» Desničarski huškač Travaš i pravomoćno izgubio tužbu zbog vrijeđanja i laži na Fejsu
» Teror transrodnih se nastavlja: Obama će kažnjavati škole zbog korištenja klonje!!!
» Slovenci su ljuti zbog Savudrijske vale, BiH zbog Pelješkog mosta, Mađari zbog INE, a Srbi se i danas ne mogu dogovoriti zbog čega nas najviše mrze
» hdz sakrio broj lajkova
» Desničarski huškač Travaš i pravomoćno izgubio tužbu zbog vrijeđanja i laži na Fejsu
» Teror transrodnih se nastavlja: Obama će kažnjavati škole zbog korištenja klonje!!!
» Slovenci su ljuti zbog Savudrijske vale, BiH zbog Pelješkog mosta, Mađari zbog INE, a Srbi se i danas ne mogu dogovoriti zbog čega nas najviše mrze
» hdz sakrio broj lajkova
Page 1 of 5