Merekelica će internet ksenofobima davati otkaze, te oduzimati djecu zbog "negativnog utejcaja"
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Merekelica će internet ksenofobima davati otkaze, te oduzimati djecu zbog "negativnog utejcaja"
nisu bitni primjeri, nesposobnosti ima gro, trebali bi se usmjeriti na ono bitno, razgovor i uvjeravanja u ljude da nam slijedi los scenarij, trgnuti se i opstati ili bit pregazen, mladi se mogu okupiti oko boce ko iz picke, ali za neku visu svrhu? meni je zanimljivo da smo postali najvece picke medju Slavenima a u biti jedini smo dobili zadnji rat u svojoj povijesti i imamo nesto slavno, beta as fuck proces nas je ubio zadnjih 15g.
Re: Merekelica će internet ksenofobima davati otkaze, te oduzimati djecu zbog "negativnog utejcaja"
Tacno, ima i jevreja... :)dzango wrote:To nisam rekao.Eva wrote:A centri moći su isključivo Židovi? Kak da nedzango wrote:U stvari, uloga centara moći i onih koji ih kontrololišu je da stvaraju javno mnjenje i kontrolišu ga. A ne da direktno deluju.neoliberalni_placenik wrote:i HDZovic i Ruža Tomašić i Vatikan i Katolička Crkva i Crveni Križ i hrpa mojih prijatelja isto povezana sa židovima koji žele nas uništiti?
moraš odbaciti tu priču "vojska i država će nešto napraviti". zadnje što je država dobro napravila i organizirala zajedno sa vojskom,je bila oluja, nakon i prije toga uglavnom teški promašaju.kic wrote:ma vec na proljece su tu, sad bi vojska trebala uraditi drzavni udar jer od ovih izbora ne ocekujem nista jer je nikad losija selekcija isplivala na povrsinu politickog vrha..
s obzirom da je tada bilo stvaranje RH države i elita je bila nabrijana ,stanovništvo isto tako, moglo se to izvesti.
sada imaš elitu koja je odkurca, stanovništvo je totalno de-moralizirano.. ja , ili recimo longi sa desene strane, sa druge lijeve strane epi recimo.. totalno smo demoralizirani..
država RH je ovdje sada kurac na papiru, treba se organizrati na nižim razinama samostalno.. iman frendove u vojsci i policiji, fala kurcu stupit ću u kontakt sa njima, pokupiti informacije, iman i poznanike čak i specijalce, vjerojatno ih ima koji djele isto mišljenje, treba se organizrati međusobno, vlastiti survival instikti..
jer šta je RH država?
SDP(HDZ) , elita, nvo udruge, praktički svi zagovaraju trpanje arapima.. svatko tko je protiv , u njemačkoj ide u zatvor, aj kod nas barem nije to još, a sutra ako zagusti(a zagustit će) onda će ista ta ekipa huškati one druge na ratovanje...
ja ne planiram sutra ratovati i riskirati život za SDPovce, za Zokija, za Karamarka, za NVO udruge, za kapitaliste koji zagovaraju trpanje.. itd.. ovi će prodati priču "rodnaja mat zavut"(domovina zove -ruska parola u ww2), ali ja ne planiram pasti. Više mi vrijedi moj frend koji ima isto mišljenje, i sa druge strane šveđanin u švedskoj koji ima isto mišljenje, nego jedan uhljebljeni HDZovac ili SDpovac koji je skupljao pomoć za arape, a sutra bi iz kancelarije mene poslao u rat - nakon što je 30godina parazitirao u državnom sektoru na moj račun..
takva država nije moja država
Guest- Guest
Hrvatski ustav je zapravo potpuni promašaj. Žalosno je kad sam ja prije 5-6 godina hvalio turski ustav gdje vojska na svaku pomisao urušavanja odgovarajućeg turskog uređenja i stanja društva intervenira silom i preuzima vlast na neodređeno dok ponovo ne uspostavi red.kic wrote:ma vec na proljece su tu, sad bi vojska trebala uraditi drzavni udar jer od ovih izbora ne ocekujem nista jer je nikad losija selekcija isplivala na povrsinu politickog vrha..
Odavno trubim na onom forumu kako je država davnih godina pala da se više ne zna ni kvantitativno koliko puta, ali ništa. To se još u vrijeme Račana i Sanadera događalo i onda smo dovedeni pred kapitaluaciju i takve perverzije gdje premijer jedne države(više za konja, nekog klauna ili čak Željka Pervana bi takve izjave trebao imati) kaže kako vojska ne može zaštiti državne granice. Alo hebote!?! U čemu mi živimo onda? Ono mrtvi smo, a živi smo. Hebote život...
Guest- Guest
Kak se jeftino prodao san o slobodi i samostalnosti! Niti jedan HR političar nije bio domoljub, izuzetak je samo Vlado GotovacFénix wrote:Hrvatski ustav je zapravo potpuni promašaj. Žalosno je kad sam ja prije 5-6 godina hvalio turski ustav gdje vojska na svaku pomisao urušavanja odgovarajućeg turskog uređenja i stanja društva intervenira silom i preuzima vlast na neodređeno dok ponovo ne uspostavi red.kic wrote:ma vec na proljece su tu, sad bi vojska trebala uraditi drzavni udar jer od ovih izbora ne ocekujem nista jer je nikad losija selekcija isplivala na povrsinu politickog vrha..
Odavno trubim na onom forumu kako je država davnih godina pala da se više ne zna ni kvantitativno koliko puta, ali ništa. To se još u vrijeme Račana i Sanadera događalo i onda smo dovedeni pred kapitaluaciju i takve perverzije gdje premijer jedne države(više za konja, nekog klauna ili čak Željka Pervana bi takve izjave trebao imati) kaže kako vojska ne može zaštiti državne granice. Alo hebote!?! U čemu mi živimo onda? Ono mrtvi smo, a živi smo. Hebote život...
Guest- Guest
Gle, i ovaj lik je Židov, uništio u debati glupog Affleckaasilovski wrote:Naravno da ne ali su povezani sa NGO-ovima i organizacijam akoje finanicraju oni, napose Šoroš, to se najbolej vidi iz onog sajta za pomoć emigrantima, ali no teško ti to shvaćaš sve skupa...neoliberalni_placenik wrote:A ovi iz Hrvatske što zagovaraju trpanje arapima, šta su bozanić, ona ida, bakić, vederana, onaj bosanas iz CMSa , zoki, miletićka iz HDZa, vatikan, šta su svi ovi isto židovi
Guest- Guest
Pitanje je i za njega koliko je bio domoljub ili samo izvrstan govornik što uistinu taj čovjek je i bio s obzirom na pjesništvo i književnost.Eva wrote:Kak se jeftino prodao san o slobodi i samostalnosti! Niti jedan HR političar nije bio domoljub, izuzetak je samo Vlado GotovacFénix wrote:Hrvatski ustav je zapravo potpuni promašaj. Žalosno je kad sam ja prije 5-6 godina hvalio turski ustav gdje vojska na svaku pomisao urušavanja odgovarajućeg turskog uređenja i stanja društva intervenira silom i preuzima vlast na neodređeno dok ponovo ne uspostavi red.kic wrote:ma vec na proljece su tu, sad bi vojska trebala uraditi drzavni udar jer od ovih izbora ne ocekujem nista jer je nikad losija selekcija isplivala na povrsinu politickog vrha..
Hrvatska je davnih desetljeća izgubila svoje elite i domoljube lutajući u bespućima i kojekakvim tvorevinama nakon WW1.
9 godina neovisnosti i bye bye! Sad narodu preostaje da završi gologuz i goloruk.
Guest- Guest
Baš:)) Affleck se uzrujao, mlatara rukama, viče, a kurca ne kuži.
Guest- Guest
Gotovac je bio vrhunski intelektualac i pošten lik. Ovi današnji pohlepni lopovi nisu mu ni do gležnja.
Guest- Guest
Stanojko wrote:Tacno, ima i Jevreja... :)dzango wrote:To nisam rekao.Eva wrote:A centri moći su isključivo Židovi? Kak da nedzango wrote:U stvari, uloga centara moći i onih koji ih kontrololišu je da stvaraju javno mnjenje i kontrolišu ga. A ne da direktno deluju.neoliberalni_placenik wrote:i HDZovic i Ruža Tomašić i Vatikan i Katolička Crkva i Crveni Križ i hrpa mojih prijatelja isto povezana sa židovima koji žele nas uništiti?
Čaki pokoji Izraelac se nadje tu.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-19
Nije da se hvalimo, ali najjači, najljepši i najpametniji smo. Kad te ide u životu ide te na svim poljima
Guest- Guest
i tvoja bivša Veca Pribičević, kako sam i rekao koncentracija 10 minuta maksimalnoneoliberalni_placenik wrote:i HDZovic i Ruža Tomašić i Vatikan i Katolička Crkva i Crveni Križ i hrpa mojih prijatelja isto povezana sa židovima koji žele nas uništiti?
Kermit-
2014-04-17
Tko to mi? Da se razumijemo ti židov nisi, kao niti onaj punoglavac Svetac, tako da...Eva wrote:Nije da se hvalimo, ali najjači, najljepši i najpametniji smo. Kad te ide u životu ide te na svim poljima
Kermit-
2014-04-17
Točno, ja sam Židovka, jer sam ženaasilovski wrote:Tko to mi? Da se razumijemo ti židov nisi, kao niti onaj punoglavac Svetac, tako da...Eva wrote:Nije da se hvalimo, ali najjači, najljepši i najpametniji smo. Kad te ide u životu ide te na svim poljima
Guest- Guest
merkelica nek se napuši malog ku*ca, jer veliki nije ni zaslužila.
moš mislitEva wrote:Točno, ja sam Židovka, jer sam ženaasilovski wrote:Tko to mi? Da se razumijemo ti židov nisi, kao niti onaj punoglavac Svetac, tako da...Eva wrote:Nije da se hvalimo, ali najjači, najljepši i najpametniji smo. Kad te ide u životu ide te na svim poljima
Kermit-
2014-04-17
Jao kaj je ovo danas. Svima sam neodoljiva, a čak se nisam ni nekaj posebno spremila, casual dayasilovski wrote:moš mislitEva wrote:Točno, ja sam Židovka, jer sam ženaasilovski wrote:Tko to mi? Da se razumijemo ti židov nisi, kao niti onaj punoglavac Svetac, tako da...Eva wrote:Nije da se hvalimo, ali najjači, najljepši i najpametniji smo. Kad te ide u životu ide te na svim poljima
Guest- Guest
moš mislitEva wrote:Točno, ja sam Židovka, jer sam ženaasilovski wrote:Tko to mi? Da se razumijemo ti židov nisi, kao niti onaj punoglavac Svetac, tako da...Eva wrote:Nije da se hvalimo, ali najjači, najljepši i najpametniji smo. Kad te ide u životu ide te na svim poljima
Kermit-
2014-04-17
Eva wrote:Jao kaj je ovo danas. Svima sam neodoljiva, a čak se nisam ni nekaj posebno spremila, casual dayasilovski wrote:moš mislitEva wrote:Točno, ja sam Židovka, jer sam ženaasilovski wrote:Tko to mi? Da se razumijemo ti židov nisi, kao niti onaj punoglavac Svetac, tako da...Eva wrote:Nije da se hvalimo, ali najjači, najljepši i najpametniji smo. Kad te ide u životu ide te na svim poljima
Kermit-
2014-04-17
e,to je i mene dobro nasmijalo...frajer kaze da vojska ne moze stitit granice.Fénix wrote:Hrvatski ustav je zapravo potpuni promašaj. Žalosno je kad sam ja prije 5-6 godina hvalio turski ustav gdje vojska na svaku pomisao urušavanja odgovarajućeg turskog uređenja i stanja društva intervenira silom i preuzima vlast na neodređeno dok ponovo ne uspostavi red.kic wrote:ma vec na proljece su tu, sad bi vojska trebala uraditi drzavni udar jer od ovih izbora ne ocekujem nista jer je nikad losija selekcija isplivala na povrsinu politickog vrha..
I tocka.
2014-04-11
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Otvoreni Balkan : Tko i koliko gubi u BiH zbog negativnog stava političara
» Hrvatska i Srbija godišnje gube po grad zbog negativnog priraštaja
» Bezumlje se nastavlja-Radnice Borova dobile otkaze zbog lajkova na Fejsu
» Ovo su ljudi zbog kojih Metković ima najjeftiniji internet u Hrvatskoj
» Zagrebačka bolnica zbog ospica ne prima djecu iz Dalmacije?
» Hrvatska i Srbija godišnje gube po grad zbog negativnog priraštaja
» Bezumlje se nastavlja-Radnice Borova dobile otkaze zbog lajkova na Fejsu
» Ovo su ljudi zbog kojih Metković ima najjeftiniji internet u Hrvatskoj
» Zagrebačka bolnica zbog ospica ne prima djecu iz Dalmacije?
Page 4 of 5