Oprez sa hrvatskom Wickipedijom
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Oprez sa hrvatskom Wickipedijom
Naprimjer,kad ideš korigirati neki članka za koji smatraš kako nije odgovarajuće predstavljen,ne ideš ovako radikalno kao što je netko napravio ovo s Lucićem,već ideš s detaljima,navedeš kontraverze,i tako sve dok taj članak ne bude spremljen i snimljen tako da netko poslije tko uređuje iza tebe,u slučaju zloupotrebe pnovno se vrati,kako bih rekao,,na tvorničke postavke''
Ja to u početku nisam znao,pa se kao budala potrudim,sve izmjenim i korigiram,kad ujutro pogledam,sve vraćeno kako je i bilo,i cijeli moj trud uzalud,ali onda sam naučio postepeno i pravovremeno djelovati.
Wiki je zakon,samo treba imati strpljenja i djelovati neutralno dok ne dobiješ status suradnika.
Ja to u početku nisam znao,pa se kao budala potrudim,sve izmjenim i korigiram,kad ujutro pogledam,sve vraćeno kako je i bilo,i cijeli moj trud uzalud,ali onda sam naučio postepeno i pravovremeno djelovati.
Wiki je zakon,samo treba imati strpljenja i djelovati neutralno dok ne dobiješ status suradnika.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
pa na hrvatskoj wiki dobar dio je i onaj koji se tiče povijestiLeviathan2 wrote:bio bi ozbiljan i hvalevrijedan projekt kad nebi svaka budala ubacivala svoje vidjenje, ajd eventualno eventualno science dio je dobar, sve ostalo je smeceסמאל wrote:Pa i ja sam nekad prije tako mislio,a sad smatram kako je to ozbiljan i hvale vrijedan projekt.Leviathan2 wrote:nabijem na kurac i leksikografski zavodסמאל wrote:Pa to je najbolja stvar na internetu.Jedina stvar na koju slobodnomisleći ljudi mogu sudjelovati i kreirati,dok recimo u služebnom leksikografskom zavodu postoje takođe brojne neistine,ali su pod kontrolom sistema,te na njih ne možeš uticati.Na wikiju bar nemaju monopol na istinu.Leviathan2 wrote:nabijem i tu wikipediju na kurac
a kreiranje istine je kreiranje istine, uvijek neciji pogled na istinu
wikipedija je smece i tocka
2015-07-23
neka, na viki neidem ni pod razno, ako trazim neku info pa mi izbaci wiki , uvijek se potrudim da preskocim
2015-07-23
Ali previše se katolčadi nakotilo na hrvatskoj sekciji,ti ne možeš niti jedan članak o religiji korigirat,a da odmah to ne primjete i ne korigiraju.
2015-07-23
e moj prika, zas ne otvoris neku kreativnu stranicu i zaradjujes kintu prek reklama
a ne gubis vrijeme po kurcu od wikipedije
Pa sad,bilo je nekih stranica koje sam financijski podpomagao,ali nisam na njima ništa zarađivao.Kad su urednici tih stranica prestali biti ljubazni i izlazit mi u susret u nekim sitnicama,prestao sam ih podpomagati i na kraju i oni su prestali postojati.Leviathan2 wrote:e moj prika, zas ne otvoris neku kreativnu stranicu i zaradjujes kintu prek reklama
2015-07-23
Osveta je bila slatka :-D
Iako, treba biti oprezan sa svim izvorima, manje ili vise.
Iako, treba biti oprezan sa svim izvorima, manje ili vise.
2014-04-12
Da bih i otvorio,trebao bih imat viziju kakva i o o čemu bi bila ta stranica i opet ne bih mogao sam,već bi trebao suradnike a jedno takvo iskustvo sam već imao kad su mi se suradnici oteli kontroli.Kako sam ja imao zakupljenu domenu s imenom te stranice i nisu mogli bez mene nastaviti,niti sam je htio prodati,na kraju je ta ista prestala postojati.Ne bih sad išao u detalje koja je to stranica,jer ne ponosim se baš s tom istom.Leviathan2 wrote:otvori svoju jebate
2015-07-23
zas neסמאל wrote:Da bih i otvorio,trebao bih imat viziju kakva i o o čemu bi bila ta stranica i opet ne bih mogao sam,već bi trebao suradnike a jedno takvo iskustvo sam već imao kad su mi se suradnici oteli kontroli.Kako sam ja imao zakupljenu domenu s imenom te stranice i nisu mogli bez mene nastaviti,niti sam je htio prodati,na kraju je ta ista prestala postojati.Ne bih sad išao u detalje koja je to stranica,jer ne ponosim se baš s tom istom.Leviathan2 wrote:otvori svoju jebate
vizije su vizije, mozes ih uvijek imat
hebate, ti se predao
i koji ce ti kurac suradnici
pocni sam i nametni se kao gazda ako uzimas suradnike
jebo suradnike koji ti otmu ideju
a jebes i tebe ako to dozvolis
Iskreno,nemam pojma niti čime bi se bavio na takvoj stranici,jer ja sam ti nešto kao vegeta u sve se mješam a istovremeno kao samostalan sastojak nisam probavljiv.Leviathan2 wrote:zas neסמאל wrote:Da bih i otvorio,trebao bih imat viziju kakva i o o čemu bi bila ta stranica i opet ne bih mogao sam,već bi trebao suradnike a jedno takvo iskustvo sam već imao kad su mi se suradnici oteli kontroli.Kako sam ja imao zakupljenu domenu s imenom te stranice i nisu mogli bez mene nastaviti,niti sam je htio prodati,na kraju je ta ista prestala postojati.Ne bih sad išao u detalje koja je to stranica,jer ne ponosim se baš s tom istom.Leviathan2 wrote:otvori svoju jebate
hebate, ti se predao
Ta stranica o kojoj sam ti govorio bila je hrvatskinacionalisti.org,ali ono što je najzabavnije od svega istovremeno sam podupirao i bio nekakav suradnik dvije susprostavljene skupine.
S jedne strane podupirao sam neonaciste i ustašoide a s druge strane mlade antifašiste huškao ih jedne na druge i skoro uspio da dođe fizičkog okršaja.
2015-07-23
סמאל wrote:Iskreno,nemam pojma niti čime bi se bavio na takvoj stranici,jer ja sam ti nešto kao vegeta u sve se mješam a istovremeno kao samostalan sastojak nisam probavljiv.Leviathan2 wrote:zas neסמאל wrote:Da bih i otvorio,trebao bih imat viziju kakva i o o čemu bi bila ta stranica i opet ne bih mogao sam,već bi trebao suradnike a jedno takvo iskustvo sam već imao kad su mi se suradnici oteli kontroli.Kako sam ja imao zakupljenu domenu s imenom te stranice i nisu mogli bez mene nastaviti,niti sam je htio prodati,na kraju je ta ista prestala postojati.Ne bih sad išao u detalje koja je to stranica,jer ne ponosim se baš s tom istom.Leviathan2 wrote:otvori svoju jebate
hebate, ti se predao
Ta stranica o kojoj sam ti govorio bila je hrvatskinacionalisti.org,ali ono što je najzabavnije od svega istovremeno sam podupirao i bio nekakav suradnik dvije susprostavljene skupine.
S jedne strane podupirao sam neonaciste i ustašoide a s druge strane mlade antifašiste huškao ih jedne na druge i skoro uspio da dođe fizičkog okršaja.
Regoč-
2015-08-21
LOL
ja sam se jedno vrijeme bavio mislju da napravim film koristeci kompjuter
ni kako nisam bas neka mahercina na kompu pitao sam sina da pripomogne, ono, bar da pokaze kako rabit virtualne masine i to, on me otpilio
i propao projekat,
ja sam se jedno vrijeme bavio mislju da napravim film koristeci kompjuter
ni kako nisam bas neka mahercina na kompu pitao sam sina da pripomogne, ono, bar da pokaze kako rabit virtualne masine i to, on me otpilio
i propao projekat,
I da,moram se pohvalit kako sam(nazovimo to)u dobrim odnosima s nekim likovima iz Šešeljeve stranke. naravno,oni misle kako sam Srbin Krajišnik iz HrvatskeRegoč wrote:סמאל wrote:Iskreno,nemam pojma niti čime bi se bavio na takvoj stranici,jer ja sam ti nešto kao vegeta u sve se mješam a istovremeno kao samostalan sastojak nisam probavljiv.Leviathan2 wrote:zas neסמאל wrote:Da bih i otvorio,trebao bih imat viziju kakva i o o čemu bi bila ta stranica i opet ne bih mogao sam,već bi trebao suradnike a jedno takvo iskustvo sam već imao kad su mi se suradnici oteli kontroli.Kako sam ja imao zakupljenu domenu s imenom te stranice i nisu mogli bez mene nastaviti,niti sam je htio prodati,na kraju je ta ista prestala postojati.Ne bih sad išao u detalje koja je to stranica,jer ne ponosim se baš s tom istom.Leviathan2 wrote:otvori svoju jebate
hebate, ti se predao
2015-07-23
Nisi iz Krajine?סמאל wrote:I da,moram se pohvalit kako sam(nazovimo to)u dobrim odnosima s nekim likovima iz Šešeljeve stranke. naravno,oni misle kako sam Srbin Krajišnik iz HrvatskeRegoč wrote:סמאל wrote:Iskreno,nemam pojma niti čime bi se bavio na takvoj stranici,jer ja sam ti nešto kao vegeta u sve se mješam a istovremeno kao samostalan sastojak nisam probavljiv.Leviathan2 wrote:zas neסמאל wrote:
Da bih i otvorio,trebao bih imat viziju kakva i o o čemu bi bila ta stranica i opet ne bih mogao sam,već bi trebao suradnike a jedno takvo iskustvo sam već imao kad su mi se suradnici oteli kontroli.Kako sam ja imao zakupljenu domenu s imenom te stranice i nisu mogli bez mene nastaviti,niti sam je htio prodati,na kraju je ta ista prestala postojati.Ne bih sad išao u detalje koja je to stranica,jer ne ponosim se baš s tom istom.
hebate, ti se predao
Regoč-
2015-08-21
Pa naravno da nisam,ali kako to oni mogu znat.Regoč wrote:Nisi iz Krajine?סמאל wrote:I da,moram se pohvalit kako sam(nazovimo to)u dobrim odnosima s nekim likovima iz Šešeljeve stranke. naravno,oni misle kako sam Srbin Krajišnik iz HrvatskeRegoč wrote:סמאל wrote:Iskreno,nemam pojma niti čime bi se bavio na takvoj stranici,jer ja sam ti nešto kao vegeta u sve se mješam a istovremeno kao samostalan sastojak nisam probavljiv.Leviathan2 wrote:
zas ne
hebate, ti se predao
Mislim kako su oni ipak razumini ljudi.Jer uzeli su zaozbiljno to što govorim kako je najveća sramota srpskog naroda šta pored toliko srpskih istorijskih obeležja,dva najveća fudbalska kluba u Srbiji,zovu se C.Zvezda i Partizan,umesto da se zovu Četnik i Kokarda.
2015-07-23
Hoću reći, Srbin si samo nisi iz Krajine?סמאל wrote:Pa naravno da nisam,ali kako to oni mogu znat.Regoč wrote:Nisi iz Krajine?סמאל wrote:I da,moram se pohvalit kako sam(nazovimo to)u dobrim odnosima s nekim likovima iz Šešeljeve stranke. naravno,oni misle kako sam Srbin Krajišnik iz HrvatskeRegoč wrote:סמאל wrote:
Iskreno,nemam pojma niti čime bi se bavio na takvoj stranici,jer ja sam ti nešto kao vegeta u sve se mješam a istovremeno kao samostalan sastojak nisam probavljiv.
Mislim kako su oni ipak razumini ljudi.Jer uzeli su zaozbiljno to što govorim kako je najveća sramota srpskog naroda šta pored toliko srpskih istorijskih obeležja,dva najveća fudbalska kluba u Srbiji,zovu se C.Zvezda i Partizan,umesto da se zovu Četnik i Kokarda.
Regoč-
2015-08-21
Srbin sam ništa manje nego što sam Hrvat,Bosanac ili Crnogorac,ali ako misliš na etnički Srbin,to nisam.Regoč wrote:Hoću reći, Srbin si samo nisi iz Krajine?סמאל wrote:Pa naravno da nisam,ali kako to oni mogu znat.Regoč wrote:Nisi iz Krajine?סמאל wrote:I da,moram se pohvalit kako sam(nazovimo to)u dobrim odnosima s nekim likovima iz Šešeljeve stranke. naravno,oni misle kako sam Srbin Krajišnik iz HrvatskeRegoč wrote:
2015-07-23
סמאל wrote:Srbin sam ništa manje nego što sam Hrvat,Bosanac ili Crnogorac,ali ako misliš na etnički Srbin,to nisam.Regoč wrote:Hoću reći, Srbin si samo nisi iz Krajine?סמאל wrote:Pa naravno da nisam,ali kako to oni mogu znat.Regoč wrote:Nisi iz Krajine?סמאל wrote:
I da,moram se pohvalit kako sam(nazovimo to)u dobrim odnosima s nekim likovima iz Šešeljeve stranke. naravno,oni misle kako sam Srbin Krajišnik iz Hrvatske
Regoč-
2015-08-21
Pa ako je itko zagađuje to su Bujanec,biskup Košić i njima slični.Regoč wrote:Hvala Bogu da više ne zagađuje hrvatsku zemlju!jastreb wrote:Lucićeva sahrana i broj ljudi koji su ga ispratili pokazuje kakav je ugled imao.
Bio je to veliki čovjek i novinar. Pisac i književnik. Lani sam ga upoznao iza trgovine gdje sam bio na pivi,pričao sa njime i kasnije došao na promociju knjige "Razgovori sa Smojom",gdje su bili on i Dežulović.
Divan čovjek. Baš mi je ono žao,što je tako rano umro.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» U hrvatskom društvu postoji odbojnost prema svemu hrvatskom
» Hrvatska oprez!Marie Le Pen lobira za Veliku Srbiju
» Oprez,kruzi sms koji briše androide! Iza napada stoji Putin.
» POTROŠAČI OPREZ! S tržišta se povlači proizvod od konoplje – nije siguran za prehranu
» Češki ministar se zabrinuo:Česi oprez desetak nas godišnje gine u Hrvatskoj
» Hrvatska oprez!Marie Le Pen lobira za Veliku Srbiju
» Oprez,kruzi sms koji briše androide! Iza napada stoji Putin.
» POTROŠAČI OPREZ! S tržišta se povlači proizvod od konoplje – nije siguran za prehranu
» Češki ministar se zabrinuo:Česi oprez desetak nas godišnje gine u Hrvatskoj
Page 5 of 7