Oprez sa hrvatskom Wickipedijom
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Oprez sa hrvatskom Wickipedijom
bez truda :-Dmamin sin wrote:maggie13 wrote:
bas si ljubazan :-D
tebe ne mogu hakirati, ti si misterij, tajnovita, izvan dosega...
Nego, ocrnio si ENTP-ovce..
L'âme- Posts : 25744
2014-04-11
nisammaggie13 wrote:
Nego, ocrnio si ENTP-ovce..
You know your an ENTP when somebody calls you a jerk and you think its a compliment.
http://personalitycafe.com/entp-forum-visionaries/10674-you-know-youre-entp-when-2.html
ti si lagala na svom testu...
lažljivice
Guest- Guest
Ti si bio u NOB POLITICKI KOMESAR ?Regoč wrote:Dežulović, Ivančić, Jergović, Tomić... ima još kandidatah za unutarnjega neprijatelja.jastreb wrote:Pa ako je itko zagađuje to su Bujanec,biskup Košić i njima slični.Regoč wrote:Hvala Bogu da više ne zagađuje hrvatsku zemlju!jastreb wrote:Lucićeva sahrana i broj ljudi koji su ga ispratili pokazuje kakav je ugled imao.
Bio je to veliki čovjek i novinar. Pisac i književnik. Lani sam ga upoznao iza trgovine gdje sam bio na pivi,pričao sa njime i kasnije došao na promociju knjige "Razgovori sa Smojom",gdje su bili on i Dežulović.
Divan čovjek. Baš mi je ono žao,što je tako rano umro.
jesi;-)mamin sin wrote:nisammaggie13 wrote:
Nego, ocrnio si ENTP-ovce..You know your an ENTP when somebody calls you a jerk and you think its a compliment.
http://personalitycafe.com/entp-forum-visionaries/10674-you-know-youre-entp-when-2.html
ti si lagala na svom testu...
lažljivice
Nisam:-P
Kako ti znas da se ja ne smijem dok ovo pisem 8-)
2014-04-11
Pinochet wrote:šta sam ja?
nisam siguran, no najvjerojatnije ono što ti je ispalo na "testu"
https://personalityjunkie.com/istj/
neke druge je lako pogoditi jer su očiti
Guest- Guest
ti mrava ne bi zgazilamaggie13 wrote:
a ovaj potiče građanski rat i fizički okršaj jer mu je dosadno
vidiš razliku?
Guest- Guest
naravno da nismo svi identicni, ali hvala ti sto imas tako lijepo misljenje o meni B-)mamin sin wrote:ti mrava ne bi zgazilamaggie13 wrote:
vidiš razliku?
2014-04-11
Ma nije, imam ja i drugih prijatelja osim njega...סמאל wrote:Taj tvoj prijatelj,da nije Tomislav Fabijančić možda ?Leteca Pegla wrote:ma da, razlika je sto ove tvoje mogu zavrsiti sa placem i krvavom glavom, ove facbook ostanu na razini vica (ili neko ostane olaksan za lovu ako je dovoljno glup da kupuje "vojsku" na tim igrama)...סמאל wrote:
Ne znam kakve su to igrice,ali i ovo su ništa drugo nego igrice,kad vidiš kako se ljudi zbog nekih svojih životnih uvjerenja,vrlo lako pretvore u igračke.
Ovo ti je bilo davno, prije negoli sam znala da on uopce i postoji. Cak vise ni ne igram te igre. Dosla u situaciju kad mi je zanimljivije programirat igru negoli je igrat. Ko bi reko da ce taj dan ikad svanut ali eto je...
Guest- Guest
Ne iz dosade,već iz studioznih eksprerimenata da bih napravio jednu sociološku disertaciju,po kojoj će se izučavati napredni oblici psihološkog ratovanja.mamin sin wrote:ti mrava ne bi zgazilamaggie13 wrote:
vidiš razliku?
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
E pa vidiš,i ovo je neka vrsta programiranja,samo s drugačijim alatom.Leteca Pegla wrote:Ma nije, imam ja i drugih prijatelja osim njega...סמאל wrote:Taj tvoj prijatelj,da nije Tomislav Fabijančić možda ?Leteca Pegla wrote:ma da, razlika je sto ove tvoje mogu zavrsiti sa placem i krvavom glavom, ove facbook ostanu na razini vica (ili neko ostane olaksan za lovu ako je dovoljno glup da kupuje "vojsku" na tim igrama)...סמאל wrote:
Ne znam kakve su to igrice,ali i ovo su ništa drugo nego igrice,kad vidiš kako se ljudi zbog nekih svojih životnih uvjerenja,vrlo lako pretvore u igračke.
Ovo ti je bilo davno, prije negoli sam znala da on uopce i postoji. Cak vise ni ne igram te igre. Dosla u situaciju kad mi je zanimljivije programirat igru negoli je igrat. Ko bi reko da ce taj dan ikad svanut ali eto je...
2015-07-23
Kao i svi mi ostali,ti si duša ovog foruma.maggie13 wrote:naravno da nismo svi identicni, ali hvala ti sto imas tako lijepo misljenje o meni B-)mamin sin wrote:ti mrava ne bi zgazilamaggie13 wrote:
vidiš razliku?
2015-07-23
zato si ti drugi tip ličnosti, a ne ovajmaggie13 wrote:
naravno da nismo svi identicni
simple as that
Guest- Guest
pogrijesio si, losa ti pozicija za procjenu :-Dmamin sin wrote:zato si ti drugi tip ličnosti, a ne ovajmaggie13 wrote:
simple as that
2014-04-11
סמאל wrote:da bih napravio jednu sociološku disertaciju,po kojoj će se izučavati napredni oblici psihološkog ratovanja.
Guest- Guest
nakon ove tvrdnje,počinjem gledati u potpuno drugom svjetlu,na jedan od mojih nadimaka koje sam dobio od mojih poznanikamamin sin wrote:
2015-07-23
A znam ja to, samo sto ovo sa kompjutorima ne zavrsi bolno po nikoga dok ovo tvoje moze cak i ako ti je namjera dobra, a pogotovo ako bas i nije ...סמאל wrote:
E pa vidiš,i ovo je neka vrsta programiranja,samo s drugačijim alatom.
Guest- Guest
maggie13 wrote:pogrijesio si, losa ti pozicija za procjenu :-Dmamin sin wrote:zato si ti drugi tip ličnosti, a ne ovajmaggie13 wrote:
simple as that
Guest- Guest
i sad je zagađuje ali na drugi način ;)Regoč wrote:Hvala Bogu da više ne zagađuje hrvatsku zemlju!jastreb wrote:Lucićeva sahrana i broj ljudi koji su ga ispratili pokazuje kakav je ugled imao.
Bio je to veliki čovjek i novinar. Pisac i književnik. Lani sam ga upoznao iza trgovine gdje sam bio na pivi,pričao sa njime i kasnije došao na promociju knjige "Razgovori sa Smojom",gdje su bili on i Dežulović.
Šandor Winnetou-
2017-12-31
ti imaš baš fetiš na hrvatske biskupejastreb wrote:Pa ako je itko zagađuje to su Bujanec,biskup Košić i njima slični.Regoč wrote:Hvala Bogu da više ne zagađuje hrvatsku zemlju!jastreb wrote:Lucićeva sahrana i broj ljudi koji su ga ispratili pokazuje kakav je ugled imao.
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» U hrvatskom društvu postoji odbojnost prema svemu hrvatskom
» Hrvatska oprez!Marie Le Pen lobira za Veliku Srbiju
» Oprez,kruzi sms koji briše androide! Iza napada stoji Putin.
» POTROŠAČI OPREZ! S tržišta se povlači proizvod od konoplje – nije siguran za prehranu
» Češki ministar se zabrinuo:Česi oprez desetak nas godišnje gine u Hrvatskoj
» Hrvatska oprez!Marie Le Pen lobira za Veliku Srbiju
» Oprez,kruzi sms koji briše androide! Iza napada stoji Putin.
» POTROŠAČI OPREZ! S tržišta se povlači proizvod od konoplje – nije siguran za prehranu
» Češki ministar se zabrinuo:Česi oprez desetak nas godišnje gine u Hrvatskoj
Page 7 of 7