Oprez sa hrvatskom Wickipedijom
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Oprez sa hrvatskom Wickipedijom
Pa ako je itko zagađuje to su Bujanec,biskup Košić i njima slični.Regoč wrote:Hvala Bogu da više ne zagađuje hrvatsku zemlju!jastreb wrote:Lucićeva sahrana i broj ljudi koji su ga ispratili pokazuje kakav je ugled imao.
Bio je to veliki čovjek i novinar. Pisac i književnik. Lani sam ga upoznao iza trgovine gdje sam bio na pivi,pričao sa njime i kasnije došao na promociju knjige "Razgovori sa Smojom",gdje su bili on i Dežulović.
Divan čovjek. Baš mi je ono žao,što je tako rano umro.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
סמאל wrote:Ali kako,tko ti je reko za moje povremene aktivnosti ?mamin sin wrote:Noor wrote:a tko inače uređuje i piše tu hrvatsku wikipediju?
iknar je gay
http://ex-iskon.forumcroatian.com/u208
tj, dok ga ne otkriju
Guest- Guest
סמאל wrote:Ali,ako netko zna da sam to ja tamo,onda nije niti čudno kako me se sabotira.
ne brini, ne zna nitko osim mene
nitko ne zna sva tvoja imena, siguran si
Guest- Guest
Dežulović, Ivančić, Jergović, Tomić... ima još kandidatah za unutarnjega neprijatelja.jastreb wrote:Pa ako je itko zagađuje to su Bujanec,biskup Košić i njima slični.Regoč wrote:Hvala Bogu da više ne zagađuje hrvatsku zemlju!jastreb wrote:Lucićeva sahrana i broj ljudi koji su ga ispratili pokazuje kakav je ugled imao.
Bio je to veliki čovjek i novinar. Pisac i književnik. Lani sam ga upoznao iza trgovine gdje sam bio na pivi,pričao sa njime i kasnije došao na promociju knjige "Razgovori sa Smojom",gdje su bili on i Dežulović.
סמאל wrote:ali,kako ja vidim ono,,zadnja izmjena suradnik xy'' tako netko vidi i moje,pa me zanima kako je ovaj mamin sin otkrio da sam i ja tamo očito moram bit odmjereniji
imaš onu serije na TV, "kriminalni umovi", i "mentalist", i bilo ih je još nekoliko... skinuo sam to s piratebaya i pregledao 10ak puta, sad sam stručnjak u hakiranju ličnosti, slično kao kad gledaš meksičke sapunice pa naučiš španjolski, ili turski ako gledaš erdoganove
ti si najvjerojatnije ENTP, ništa ti nije sveto, nemaš moralnih vrijednosti, nemaš granicu
"hakirao" sam tvoju osobnost, pa znam što ti je u glavi, što misliš i što radiš, kud se krećeš
i hakirao sam google, tako da 100% nitko drugi ne zna da si na wiki
Guest- Guest
Biskup Košić je prvi. Zatim Bujanec,Thompson,Markićka,Tomašićka,Karamarko,Hasanbegović...sve bi ja to slao na prevaspitavanje.Regoč wrote:Dežulović, Ivančić, Jergović, Tomić... ima još kandidatah za unutarnjega neprijatelja.jastreb wrote:Pa ako je itko zagađuje to su Bujanec,biskup Košić i njima slični.Regoč wrote:Hvala Bogu da više ne zagađuje hrvatsku zemlju!jastreb wrote:Lucićeva sahrana i broj ljudi koji su ga ispratili pokazuje kakav je ugled imao.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
bas si ljubazan :-Dmamin sin wrote:סמאל wrote:ali,kako ja vidim ono,,zadnja izmjena suradnik xy'' tako netko vidi i moje,pa me zanima kako je ovaj mamin sin otkrio da sam i ja tamo očito moram bit odmjereniji
imaš onu serije na TV, "kriminalni umovi", i "mentalist", i bilo ih je još nekoliko... skinuo sam to s piratebaya i pregledao 10ak puta, sad sam stručnjak u hakiranju ličnosti, slično kao kad gledaš meksičke sapunice pa naučiš španjolski, ili turski ako gledaš erdoganove
ti si najvjerojatnije ENTP, ništa ti nije sveto, nemaš moralnih vrijednosti, nemaš granicu
"hakirao" sam tvoju osobnost, pa znam što ti je u glavi, što misliš i što radiš, kud se krećeš
2014-04-12
maggie13 wrote:
bas si ljubazan :-D
tebe ne mogu hakirati, ti si misterij, tajnovita, izvan dosega...
Guest- Guest
Zanimljivo,ne znam šta da kažem. nisam to očekivao,uvijek sam mislio da sam ispod radara.mamin sin wrote:סמאל wrote:ali,kako ja vidim ono,,zadnja izmjena suradnik xy'' tako netko vidi i moje,pa me zanima kako je ovaj mamin sin otkrio da sam i ja tamo očito moram bit odmjereniji
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
סמאל wrote:
uvijek sam mislio da sam ispod radara.
da jesi, ali potajno želiš da te se vidi, i onda tu i tamo ostaviš mrvice, a google sve vidi i sve pamti
ne bi ti smetalo da nađeš istomišljenike, pa nekad igraš poker s otvorenim kartama
http://boards.4chan.org/pol/thread/155971271/mbti#p155973278
Guest- Guest
Ides...Zasto me nista od ovoga nimalo ne cudi...סמאל wrote:Iskreno,nemam pojma niti čime bi se bavio na takvoj stranici,jer ja sam ti nešto kao vegeta u sve se mješam a istovremeno kao samostalan sastojak nisam probavljiv.Leviathan2 wrote:zas neסמאל wrote:Da bih i otvorio,trebao bih imat viziju kakva i o o čemu bi bila ta stranica i opet ne bih mogao sam,već bi trebao suradnike a jedno takvo iskustvo sam već imao kad su mi se suradnici oteli kontroli.Kako sam ja imao zakupljenu domenu s imenom te stranice i nisu mogli bez mene nastaviti,niti sam je htio prodati,na kraju je ta ista prestala postojati.Ne bih sad išao u detalje koja je to stranica,jer ne ponosim se baš s tom istom.Leviathan2 wrote:otvori svoju jebate
vizije su vizije, mozes ih uvijek imat
hebate, ti se predao
i koji ce ti kurac suradnici
pocni sam i nametni se kao gazda ako uzimas suradnike
jebo suradnike koji ti otmu ideju
a jebes i tebe ako to dozvolis
Ta stranica o kojoj sam ti govorio bila je hrvatskinacionalisti.org,ali ono što je najzabavnije od svega istovremeno sam podupirao i bio nekakav suradnik dvije susprostavljene skupine.
S jedne strane podupirao sam neonaciste i ustašoide a s druge strane mlade antifašiste huškao ih jedne na druge i skoro uspio da dođe fizičkog okršaja.
Podsjecas me na jednog mog prijatelja, samo sto on nije demon, i radio je ovakve stvari na facebook igrama...
Guest- Guest
סמאל wrote:
S jedne strane podupirao sam neonaciste i ustašoide a s druge strane mlade antifašiste huškao ih jedne na druge i skoro uspio da dođe fizičkog okršaja.
you really want to be an animator?
get inside the animals
Guest- Guest
Ima još nešto,čak ni ja ne pamtim sve moje gluposti,onda bi mi te mrvice kasnije mogle pomoći pronaći neke stvari kojih se kasnije sjetim.Kad mi je zadnji put izgorio laptom,ostao sam bez mnogo toga što nisam kopirao,da bih kasnije sasvim slučajno na nekoj kineskoj ili korejskoj stranici našao nešto,na što sam zaboravio.mamin sin wrote:סמאל wrote:
uvijek sam mislio da sam ispod radara.
da jesi, ali potajno želiš da te se vidi, i onda tu i tamo ostaviš mrvice, a google sve vidi i sve pamti
ne bi ti smetalo da nađeš istomišljenike, pa nekad igraš poker s otvorenim kartama
http://boards.4chan.org/pol/thread/155971271/mbti#p155973278
2015-07-23
Pa sad,s obzirom da si ti psihoprofiler, ne znam točno na koga bi se ovo više odnosilo,na tebe ili na mene,ali sviđa mi se promatrat stvari na taj način.mamin sin wrote:סמאל wrote:
you really want to be an animator?
get inside the animals
2015-07-23
Ne znam kakve su to igrice,ali i ovo su ništa drugo nego igrice,kad vidiš kako se ljudi zbog nekih svojih životnih uvjerenja,vrlo lako pretvore u igračke.Leteca Pegla wrote:Ides...Zasto me nista od ovoga nimalo ne cudi...סמאל wrote:Iskreno,nemam pojma niti čime bi se bavio na takvoj stranici,jer ja sam ti nešto kao vegeta u sve se mješam a istovremeno kao samostalan sastojak nisam probavljiv.Leviathan2 wrote:zas neסמאל wrote:Da bih i otvorio,trebao bih imat viziju kakva i o o čemu bi bila ta stranica i opet ne bih mogao sam,već bi trebao suradnike a jedno takvo iskustvo sam već imao kad su mi se suradnici oteli kontroli.Kako sam ja imao zakupljenu domenu s imenom te stranice i nisu mogli bez mene nastaviti,niti sam je htio prodati,na kraju je ta ista prestala postojati.Ne bih sad išao u detalje koja je to stranica,jer ne ponosim se baš s tom istom.Leviathan2 wrote:otvori svoju jebate
vizije su vizije, mozes ih uvijek imat
hebate, ti se predao
i koji ce ti kurac suradnici
pocni sam i nametni se kao gazda ako uzimas suradnike
jebo suradnike koji ti otmu ideju
a jebes i tebe ako to dozvolis
Ta stranica o kojoj sam ti govorio bila je hrvatskinacionalisti.org,ali ono što je najzabavnije od svega istovremeno sam podupirao i bio nekakav suradnik dvije susprostavljene skupine.
Podsjecas me na jednog mog prijatelja, samo sto on nije demon, i radio je ovakve stvari na facebook igrama...
2015-07-23
ma da, razlika je sto ove tvoje mogu zavrsiti sa placem i krvavom glavom, ove facbook ostanu na razini vica (ili neko ostane olaksan za lovu ako je dovoljno glup da kupuje "vojsku" na tim igrama)...סמאל wrote:
Ne znam kakve su to igrice,ali i ovo su ništa drugo nego igrice,kad vidiš kako se ljudi zbog nekih svojih životnih uvjerenja,vrlo lako pretvore u igračke.
Guest- Guest
RayMabus wrote:I pojam Bošnjak vam je austrijski naziv za Bosanaca čovjek iz Bosne Bosniak znači katolik pravoslavci muslimani jer austrougarska nije htjela širit ni Hrvatsku ni Srbiju pa je forsirala nekakve Bosniak tj njemački naziv za Bosanaca tako da vam to nije naziv za muslimana, to je samo zemljopisna odrednica
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Austro-Hungarian_rule_in_Bosnia_and_Herzegovina
Fino piše Austrougarska kreirala novi termin, to su svi Bosanci zato su i ubili Ferdinanda u Sarajevu jer je Srbe htio preimenovati u Bosniak.
Muslimani su tada činili tek 35% stanovništva
.
Bosniak = njemački naziv za Bosanaca svih religija
Jasna stvar ( zaista briljiraš povremeno ) Sami naziv " Bosniak ) je austrougarska izvedenica od naziva TOPONIMA ( bosnien und hercegowina )
i nema nikakve veze sa nacionalnosti žitelja. Osim šta su uz kršćane tamo živili i muslimani ( ali poturčeni Hrvati ili Srbi )
Tako su se Sokolovići i Orlovići čak i krvno zavadili ( jer su Sokolovići pod osmanskim pritiskom, povlasticama itd prešli na muhamedanstvo
Predaja tako kaže da se u Bosni ( i Hercegovini ) ne podnose Orlovi i Sokolovi. Razlog tomu je da su Orlovići ubijali Sokoloviće
Inače su Austrougari ( ne Hrvato-ugari ) došli na Balkan tek kad su buknili - balkanski ratovi - za oslobodjenje Balkana od osmanlija
Pa se pitam - a di su ti austro-ugri , Franci, Germani, talijani itd, di su bili 400 god dok su Osmanlije gazili Balkan?????
Tek kad se raja digla smetniti turski jaram i zulum, danak sa kostiju, tek su onda oni došli kao " osloboditelji - okupatori
Gavrilo ruka ti se pozlatila
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Taj tvoj prijatelj,da nije Tomislav Fabijančić možda ?Leteca Pegla wrote:ma da, razlika je sto ove tvoje mogu zavrsiti sa placem i krvavom glavom, ove facbook ostanu na razini vica (ili neko ostane olaksan za lovu ako je dovoljno glup da kupuje "vojsku" na tim igrama)...סמאל wrote:
Ne znam kakve su to igrice,ali i ovo su ništa drugo nego igrice,kad vidiš kako se ljudi zbog nekih svojih životnih uvjerenja,vrlo lako pretvore u igračke.
2015-07-23
bez truda :-Dmamin sin wrote:maggie13 wrote:
bas si ljubazan :-D
tebe ne mogu hakirati, ti si misterij, tajnovita, izvan dosega...
Nego, ocrnio si ENTP-ovce..
2014-04-12
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» U hrvatskom društvu postoji odbojnost prema svemu hrvatskom
» Hrvatska oprez!Marie Le Pen lobira za Veliku Srbiju
» Oprez,kruzi sms koji briše androide! Iza napada stoji Putin.
» POTROŠAČI OPREZ! S tržišta se povlači proizvod od konoplje – nije siguran za prehranu
» Češki ministar se zabrinuo:Česi oprez desetak nas godišnje gine u Hrvatskoj
» Hrvatska oprez!Marie Le Pen lobira za Veliku Srbiju
» Oprez,kruzi sms koji briše androide! Iza napada stoji Putin.
» POTROŠAČI OPREZ! S tržišta se povlači proizvod od konoplje – nije siguran za prehranu
» Češki ministar se zabrinuo:Česi oprez desetak nas godišnje gine u Hrvatskoj
Page 6 of 7