Umro je veliki Predrag Lucić, osnivač Feral Tribunea
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Umro je veliki Predrag Lucić, osnivač Feral Tribunea
Stanojko wrote:Angazovacemo mahera iz Bajcetine... ;)dzango wrote:Vi već sve oragnizovali. Fali još samo dežurni za ukop.Stanojko wrote:Ja cu roknem epitaf!marcellus wrote:dzango wrote:
Ne znam. Ali ja bi svejedno voleo. Ono, crno bela slika i koja lepa reč. Ovako će samo da me frknu u raku i odu nešto da popiju.
javi kad umreš pa ću ti ja napisat čitulju na forumu.
Onda neću da umrem. Neće mene neki šusteri da ukopavaju.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:
Mala neka razlika. Ja i Čiča smo isto godište a i on planira da me nadživi. Mada je umetnička duša i zna sa rimama za epitaf, pa mu opraštam.
Jebiga kad nezdravo živiš, duhan, alkohol, možda i kurve... ubije to čovjeka prije vremena.
Jebiga, u raju je lepo ali u paklu je ekipa.marcellus wrote:dzango wrote:
Mala neka razlika. Ja i Čiča smo isto godište a i on planira da me nadživi. Mada je umetnička duša i zna sa rimama za epitaf, pa mu opraštam.
Jebiga kad nezdravo živiš, duhan, alkohol, možda i kurve... ubije to čovjeka prije vremena.
2014-04-19
toga se i ja držimdzango wrote:Jebiga, u raju je lepo ali u paklu je ekipa.marcellus wrote:dzango wrote:
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Onda se vidimo.Noor wrote:toga se i ja držimdzango wrote:Jebiga, u raju je lepo ali u paklu je ekipa.marcellus wrote:dzango wrote:
2014-04-19
To je epitaf!!!!kofein wrote:
Stanojko wrote:To je epitaf!!!!kofein wrote:
Nekako mi baca na to da je sam poželio takav epitaf, a svojta ispoštivala. Pazi facu, ljudina, rakija i čašćavanje :)
Guest- Guest
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Do jaja. Kratko, jebitačno i gađa suštinu. A ne oni mrsimudi.kofein wrote:
2014-04-19
A po čemu je mister Lucić bio VELIKI?
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
i ti previše pitaš, ringo..pustimo pokojne neka počivaju u miru.
2014-04-12
dativ nula bodovakofein wrote:
2017-10-06
Ja mislim da je spomenik podigao za života. Nema ni jednog datuma. To je ostavio za posle.kofein wrote:Stanojko wrote:To je epitaf!!!!kofein wrote:
Nekako mi baca na to da je sam poželio takav epitaf, a svojta ispoštivala. Pazi facu, ljudina, rakija i čašćavanje :)
2014-04-19
Always go to other people's funerals, otherwise they won't come to yours ;)marcellus wrote:javi kad umreš pa ću ti ja napisat čitulju na forumu.dzango wrote:Ne znam. Ali ja bi svejedno voleo. Ono, crno bela slika i koja lepa reč. Ovako će samo da me frknu u raku i odu nešto da popiju.Stanojko wrote:Pa jes malo bez veze... To mu je privatizacija javnog dobra. Sto`s ne objavljuje kad rikne neki pekar ili zeleznicar?dzango wrote:Nevezano za ovoga. Ja sam uvek želeo da mi čitulja izađe u trećem dnevniku RTS-a, kao i svim nekdašnjim zaposlenima u toj kući. Žena mi se smeje zbog toga.
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
RIP! Lani u ovo doba sam ga gledao na promociji knjige o Smoji u mome mistu!
Izvanredan lik!
Izvanredan lik!
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ode Đango, mante puste priče,dzango wrote:Mala neka razlika. Ja i Čiča smo isto godište a i on planira da me nadživi. Mada je umetnička duša i zna sa rimama za epitaf, pa mu opraštam.marcellus wrote:dzango wrote:Sumnjam. Stariji se od mene. Ali ti se sigurno javljam ako odem pre. Ti onda vidi šta ćeš.marcellus wrote:javi kad umreš pa ću ti ja napisat čitulju na forumu.dzango wrote:
Ne znam. Ali ja bi svejedno voleo. Ono, crno bela slika i koja lepa reč. Ovako će samo da me frknu u raku i odu nešto da popiju.
Stariji? Mislio sam da smo tu negdje. Nema veze, nikad ne znaš.
Posmatra odozdo ljubičiceeee,
Oj!
Ode Đango, mante puste priče,dzango wrote:Mala neka razlika. Ja i Čiča smo isto godište a i on planira da me nadživi. Mada je umetnička duša i zna sa rimama za epitaf, pa mu opraštam.marcellus wrote:dzango wrote:Sumnjam. Stariji se od mene. Ali ti se sigurno javljam ako odem pre. Ti onda vidi šta ćeš.marcellus wrote:javi kad umreš pa ću ti ja napisat čitulju na forumu.dzango wrote:
Stariji? Mislio sam da smo tu negdje. Nema veze, nikad ne znaš.
Posmatra odozdo ljubičiceeee, Oj!
2016-11-08
Bosonoga i sama, protiv krda krvoločnih galaksija!Noor wrote:toga se i ja držimdzango wrote:Jebiga, u raju je lepo ali u paklu je ekipa.marcellus wrote:Jebiga kad nezdravo živiš, duhan, alkohol, možda i kurve... ubije to čovjeka prije vremena.dzango wrote:Mala neka razlika. Ja i Čiča smo isto godište a i on planira da me nadživi. Mada je umetnička duša i zna sa rimama za epitaf, pa mu opraštam.
2016-11-08
imam ja njih...moj čoporOh_Femder wrote:Bosonoga i sama, protiv krda krvoločnih galaksija!Noor wrote:toga se i ja držimdzango wrote:Jebiga, u raju je lepo ali u paklu je ekipa.marcellus wrote:Jebiga kad nezdravo živiš, duhan, alkohol, možda i kurve... ubije to čovjeka prije vremena.dzango wrote:Mala neka razlika. Ja i Čiča smo isto godište a i on planira da me nadživi. Mada je umetnička duša i zna sa rimama za epitaf, pa mu opraštam.
2017-10-06
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Umro je Dietrich Mateschitz osnivac Red Bulla
» Umro veliki glumac Pero Kvrgić
» Umro veliki čakavski pjesnik Nikola Kraljić
» Umro je Mladen Stilinović, veliki hrvatski umjetnik!
» Umro veliki državnik i lider nesvrstanog svijeta Kenneth Kaunda
» Umro veliki glumac Pero Kvrgić
» Umro veliki čakavski pjesnik Nikola Kraljić
» Umro je Mladen Stilinović, veliki hrvatski umjetnik!
» Umro veliki državnik i lider nesvrstanog svijeta Kenneth Kaunda
Page 3 of 5