Umro veliki glumac Pero Kvrgić
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Umro veliki glumac Pero Kvrgić
http://www.vecernji.hr/kultura/preminuo-legendarni-hrvatski-glumac-pero-kvrgic-1456052
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Umro veliki glumac Pero Kvrgić
R.I.P..lijepe brojke godina uhvatio..
2015-09-08
r.i.p.
iskreno, mislio sam da je već pokojni...
dugo ga nije bilo, valjda...
a godina je čudna sama po sebi...
Sto reci o Peri Kvrgiću...mozda i najveci kazalisni glumac...vecinom je igrao u kazalistu..manje u filmovima i serijama....ja sam ga zapamtio u onoj seriji 'nepokoreni grad' kao augusta cesarca...i iz filma 'skretničar'...vrlo cesto je posuđivao glas u crticima i djecjim serijama poput 'Ne daj se Floki'
2015-09-08
počivao u miru.
sjajan glumac, legenda hrvatskog glumišta.
stilske vježbe s lelom za vječnost.
sjajan glumac, legenda hrvatskog glumišta.
stilske vježbe s lelom za vječnost.
sitting_bull-
2015-09-28
ova godina barem je lako za zapamtiti.T. wrote:r.i.p.
2 pa nula pa 2.
i kako je moja mala rekla. sebi si kupio auto, a meni nisi u skladu naputcima stožera.
2014-12-30
znao je cesto biti u birtiji na britancu..mislim da je tamo i zivio...mislim da ga nesto i nije previse zanimala filmska gluma...za razliku od kazalisne...izjavio je..'na kazalisnim daskama sam blize publici i znam onda sto misle o mojoj ulozi jer publika je moj najvazniji kriticar'
2015-09-08
a što se tiče hrvatskih glumaca.
mustafa nadarević, karakterni glumac koji se zbog egzinstencije prodao u onoj debilnoj bosanskoj seri.
rade šerbeđija
mia begović.
naravno da je teško ekipi pratiti glembayeve.
prije prosera, rade nije bio u glembayevima.
hrvatska kinematografija krepava s vrdoljakom.
da je film "tko pjeva zlo ne misli" snimljen u americi, danas bi bio klasik, must have, i 5 oskara.
mustafa nadarević, karakterni glumac koji se zbog egzinstencije prodao u onoj debilnoj bosanskoj seri.
rade šerbeđija
mia begović.
naravno da je teško ekipi pratiti glembayeve.
prije prosera, rade nije bio u glembayevima.
hrvatska kinematografija krepava s vrdoljakom.
da je film "tko pjeva zlo ne misli" snimljen u americi, danas bi bio klasik, must have, i 5 oskara.
2014-12-30
kaj ti imaš ko i izmet fiksaciju na birtiju?vuksadinare wrote:znao je cesto biti u birtiji na britancu..mislim da je tamo i zivio...mislim da ga nesto i nije previse zanimala filmska gluma...za razliku od kazalisne...izjavio je..'na kazalisnim daskama sam blize publici i znam onda sto misle o mojoj ulozi jer publika je moj najvazniji kriticar'
starci vam branili?
niste imali love?
2014-12-30
Pero kvrgić jedan od najvećih
Ustvari kaj
U Hrvatskoj bar glumaca ima
Nije onih pravih ali ajde
Glumu ljudi ko blesavi
I prave se nevinašca
Ustvari kaj
U Hrvatskoj bar glumaca ima
Nije onih pravih ali ajde
Glumu ljudi ko blesavi
I prave se nevinašca
šta je čudno u tome da mustafa glumi u bosanskoj seriji ?veber wrote:mustafa nadarević, karakterni glumac koji se zbog egzinstencije prodao u onoj debilnoj bosanskoj seri.
čudnije bi bilo da je glumio u američkoj...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Jeste li vi uopće znali da je on bio četnik?
crvenkasti-
2014-04-17
veberu gazijo...cesto sam isoa kupovat na plac na britancu...pogotovo jer sam blizu radio i svartio na jednu s nogu u bircuz na placu...i tam sam sam kvrgica pocesto znao vidjetiveber wrote:kaj ti imaš ko i izmet fiksaciju na birtiju?vuksadinare wrote:znao je cesto biti u birtiji na britancu..mislim da je tamo i zivio...mislim da ga nesto i nije previse zanimala filmska gluma...za razliku od kazalisne...izjavio je..'na kazalisnim daskama sam blize publici i znam onda sto misle o mojoj ulozi jer publika je moj najvazniji kriticar'
starci vam branili?
niste imali love?
2015-09-08
...znao sam da ce se proser javiti...sa ovakvim 'biserom'...za njega netko veli da je srbin bio a netko da nije...kvrgica imas i hrvata i srba u podjednakom omjeru...on se istina rodio u moravicama gdje su srbi vecina...ali nije korijenski od tamo jer mu je stari bio drzavni sluzbenik na zeljeznici i cesto su u ono vrijeme mjenjali prebivalista...inace kvrgica imas najvise porijeklom oko kutine,cazme...crvenkasti wrote:Jeste li vi uopće znali da je on bio četnik?
2015-09-08
crvenkasti wrote:Jeste li vi uopće znali da je on bio četnik?
Eto ti ga
Sad, ćeš vidjeti provslu veselja kad shvate,
hahaha, taj tvoj upis bi trebao kao, biti fora?T. wrote:šta je čudno u tome da mustafa glumi u bosanskoj seriji ?veber wrote:mustafa nadarević, karakterni glumac koji se zbog egzinstencije prodao u onoj debilnoj bosanskoj seri.
čudnije bi bilo da je glumio u američkoj...
nadarević je karakterni glumac koji zbog egzinstencije mora glumatat u serijama koje ti i slični gledate,
nisi se referirao na glembajeve već na ime glumca.
2014-12-30
ja ne idem na placvuksadinare wrote:veberu gazijo...cesto sam isoa kupovat na plac na britancu...pogotovo jer sam blizu radio i svartio na jednu s nogu u bircuz na placu...i tam sam sam kvrgica pocesto znao vidjetiveber wrote:kaj ti imaš ko i izmet fiksaciju na birtiju?vuksadinare wrote:znao je cesto biti u birtiji na britancu..mislim da je tamo i zivio...mislim da ga nesto i nije previse zanimala filmska gluma...za razliku od kazalisne...izjavio je..'na kazalisnim daskama sam blize publici i znam onda sto misle o mojoj ulozi jer publika je moj najvazniji kriticar'
starci vam branili?
niste imali love?
ne idem u šoping centre
bivša mi kupuje obleku.
do prije par mjeseci žena je prala prozore, čistila stan. na njen zahtjev smo raskiuli ugovor.
konzum, spar i sl imaju internetsku trgovinu.
sranje je samo s čvarcima.
bulaznite, onako odakativno
2014-12-30
...cudnog li covjeka...veber wrote:ja ne idem na placvuksadinare wrote:veberu gazijo...cesto sam isoa kupovat na plac na britancu...pogotovo jer sam blizu radio i svartio na jednu s nogu u bircuz na placu...i tam sam sam kvrgica pocesto znao vidjetiveber wrote:kaj ti imaš ko i izmet fiksaciju na birtiju?vuksadinare wrote:znao je cesto biti u birtiji na britancu..mislim da je tamo i zivio...mislim da ga nesto i nije previse zanimala filmska gluma...za razliku od kazalisne...izjavio je..'na kazalisnim daskama sam blize publici i znam onda sto misle o mojoj ulozi jer publika je moj najvazniji kriticar'
starci vam branili?
niste imali love?
ne idem u šoping centre
bivša mi kupuje obleku.
do prije par mjeseci žena je prala prozore, čistila stan. na njen zahtjev smo raskiuli ugovor.
konzum, spar i sl imaju internetsku trgovinu.
sranje je samo s čvarcima.
bulaznite, onako odakativno
2015-09-08
vuksadinare wrote:veberu gazijo...cesto sam isoa kupovat na plac na britancu...pogotovo jer sam blizu radio i svartio na jednu s nogu u bircuz na placu...i tam sam sam kvrgica pocesto znao vidjetiveber wrote:kaj ti imaš ko i izmet fiksaciju na birtiju?vuksadinare wrote:znao je cesto biti u birtiji na britancu..mislim da je tamo i zivio...mislim da ga nesto i nije previse zanimala filmska gluma...za razliku od kazalisne...izjavio je..'na kazalisnim daskama sam blize publici i znam onda sto misle o mojoj ulozi jer publika je moj najvazniji kriticar'
starci vam branili?
niste imali love?
Rođeni je u mjestu koje se tada zvalo Srpske Moravice.
Otac mu je Srbin, a majka Slovenka.
Često je pričao kakve je traume na njega ostavilo to što je gledao kako mu oca odvode ustaše.
Govorio je da od tad, on u svoje tragikomične uloge lako unese gorčinu zato što je ona zapravo prisutna u njemu. Tu je, zbog njegovog oca.
crvenkasti-
2014-04-17
.....pa ja ne kazem da nije srbin..nego ti kao zadnji kreten bacas podmukle provokacije...crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:veberu gazijo...cesto sam isoa kupovat na plac na britancu...pogotovo jer sam blizu radio i svartio na jednu s nogu u bircuz na placu...i tam sam sam kvrgica pocesto znao vidjetiveber wrote:kaj ti imaš ko i izmet fiksaciju na birtiju?vuksadinare wrote:znao je cesto biti u birtiji na britancu..mislim da je tamo i zivio...mislim da ga nesto i nije previse zanimala filmska gluma...za razliku od kazalisne...izjavio je..'na kazalisnim daskama sam blize publici i znam onda sto misle o mojoj ulozi jer publika je moj najvazniji kriticar'
starci vam branili?
niste imali love?
Rođeni je u mjestu koje se tada zvalo Srpske Moravice.
Otac mu je Srbin, a majka Slovenka.
Često je pričao kakve je traume na njega ostavilo to što je gledao kako mu oca odvode ustaše.
Govorio je da od tad, on u svoje tragikomične uloge lako unese gorčinu zato što je ona zapravo prisutna u njemu. Tu je, zbog njegovog oca.
2015-09-08
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Umro glumac Bozidar Smiljanic
» Umro glumac Sean Connery
» Umro glumac Igor Pervić
» Umro glumac Bora Kandic
» Umro glumac Božidar Alić
» Umro glumac Sean Connery
» Umro glumac Igor Pervić
» Umro glumac Bora Kandic