Umro je veliki Predrag Lucić, osnivač Feral Tribunea
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Umro je veliki Predrag Lucić, osnivač Feral Tribunea
NAKON teške bolesti umro je Predrag Lucić, poznati hrvatski novinar, redatelj i književnik, jedan od osnivača Ferala.
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Re: Umro je veliki Predrag Lucić, osnivač Feral Tribunea
rip , stari moj
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Bog nek mu oprosti grijehe...
još jedan neumorni lučonoša u ovoj zlokobnoj rvacko balkanskoj tmini koji je prdnuo u fenjer - feral.
rip
rip
Guest- Guest
Koji bog? Manitu? Ili onaj u kojeg ti ne vjeruješ?Totenkopf wrote:Bog nek mu oprosti grijehe...
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Kod nas u Hrvatskoj je običaj da se o mrtvima govori samo dobro.
Umro je Predag Lucić.
Dobro.
Umro je Predag Lucić.
Dobro.
Vidi ti nama našeg Plenkija ;P
Predsjednik Vlade Andrej Plenković uputio je u srijedu sućut obitelji preminulog novinara, pisca i redatelja Predraga Lucića. “Poštovana obitelji, u povodu prerane smrti novinara, pisca i redatelja Predraga Lucića, u ime Vlade i osobno upućujem vam izraze iskrene sućuti.
Predrag Lucić obilježio je hrvatsko novinarstvo svojim humorom, ironijom i satirom. Ostavio je trag u novinarstvu, književnosti i kazališnoj umjetnosti, a o njegovom doprinosu kulturi svjedoči i ovogodišnja nagrada Judita za najbolje postignuće u dramskom programu 63. Splitskog ljeta”, stoji u sućuti premijera Plenkovića.
Predsjednik Vlade Andrej Plenković uputio je u srijedu sućut obitelji preminulog novinara, pisca i redatelja Predraga Lucića. “Poštovana obitelji, u povodu prerane smrti novinara, pisca i redatelja Predraga Lucića, u ime Vlade i osobno upućujem vam izraze iskrene sućuti.
Predrag Lucić obilježio je hrvatsko novinarstvo svojim humorom, ironijom i satirom. Ostavio je trag u novinarstvu, književnosti i kazališnoj umjetnosti, a o njegovom doprinosu kulturi svjedoči i ovogodišnja nagrada Judita za najbolje postignuće u dramskom programu 63. Splitskog ljeta”, stoji u sućuti premijera Plenkovića.
Pokoj mu dusi.
2014-04-12
Vidli bumo kak bu se o tebi govorilo kad ritneš papkom hamper ;P Ni dobro, ni loše, već....nikako. Jel' bu ti Plenki poslal obitelji izraze sućuti?marcellus wrote:Kod nas u Hrvatskoj je običaj da se o mrtvima govori samo dobro.
Umro je Predag Lucić.
Dobro.
2016-11-08
Bila su teška vremena u Hrvatskoj kad je feral izlazio.
Kako je ono netko napisao:
"Hvala majci što me je rodila
hvala ocu što me othranio
hvala Feralu što sam ostao normalan."
crvenkasti-
2014-04-17
Vuk magareeeeeeeeeeee, naplot nagonijoooooooooo!crvenkasti wrote:Bila su teška vremena u Hrvatskoj kad je feral izlazio.
Drš' se ti svog refrena: - Lipo li je Rvat biti, mila mati fala ti!!!!!!!!!!! !!!!
2016-11-08
FERAL je bio soroševsko govno. Nikakve kritičnosti ni analitičnosti, samo pljuvačina po svemu i svačemu. Pamfletizam najgore vrste.
I kad gazdama nije trebao više, onda su ga prestali financirat i smeće se ugasilo.
I kad gazdama nije trebao više, onda su ga prestali financirat i smeće se ugasilo.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Oh_Femder wrote:Vidli bumo kak bu se o tebi govorilo kad ritneš papkom hamper ;P Ni dobro, ni loše, već....nikako. Jel' bu ti Plenki poslal obitelji izraze sućuti?marcellus wrote:Kod nas u Hrvatskoj je običaj da se o mrtvima govori samo dobro.
Umro je Predag Lucić.
Dobro.
zadnja mi je želja da leftardi koji me nisu voljeli za života prospu lažnu suzu za mnom kad riknem...
Nevezano za ovoga. Ja sam uvek želeo da mi čitulja izađe u trećem dnevniku RTS-a, kao i svim nekdašnjim zaposlenima u toj kući. Žena mi se smeje zbog toga.
Pa jes malo bez veze... To mu je privatizacija javnog dobra. Sto`s ne objavljuje kad rikne neki pekar ili zeleznicar?dzango wrote:Nevezano za ovoga. Ja sam uvek želeo da mi čitulja izađe u trećem dnevniku RTS-a, kao i svim nekdašnjim zaposlenima u toj kući. Žena mi se smeje zbog toga.
Ne znam. Ali ja bi svejedno voleo. Ono, crno bela slika i koja lepa reč. Ovako će samo da me frknu u raku i odu nešto da popiju.Stanojko wrote:Pa jes malo bez veze... To mu je privatizacija javnog dobra. Sto`s ne objavljuje kad rikne neki pekar ili zeleznicar?dzango wrote:Nevezano za ovoga. Ja sam uvek želeo da mi čitulja izađe u trećem dnevniku RTS-a, kao i svim nekdašnjim zaposlenima u toj kući. Žena mi se smeje zbog toga.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:Ne znam. Ali ja bi svejedno voleo. Ono, crno bela slika i koja lepa reč. Ovako će samo da me frknu u raku i odu nešto da popiju.Stanojko wrote:Pa jes malo bez veze... To mu je privatizacija javnog dobra. Sto`s ne objavljuje kad rikne neki pekar ili zeleznicar?dzango wrote:Nevezano za ovoga. Ja sam uvek želeo da mi čitulja izađe u trećem dnevniku RTS-a, kao i svim nekdašnjim zaposlenima u toj kući. Žena mi se smeje zbog toga.
javi kad umreš pa ću ti ja napisat čitulju na forumu.
Stane poslusan, ma bravo ;-D
2014-04-12
Haha, lijepu si mu zelju pozelio :-Dmarcellus wrote:dzango wrote:Ne znam. Ali ja bi svejedno voleo. Ono, crno bela slika i koja lepa reč. Ovako će samo da me frknu u raku i odu nešto da popiju.Stanojko wrote:Pa jes malo bez veze... To mu je privatizacija javnog dobra. Sto`s ne objavljuje kad rikne neki pekar ili zeleznicar?dzango wrote:Nevezano za ovoga. Ja sam uvek želeo da mi čitulja izađe u trećem dnevniku RTS-a, kao i svim nekdašnjim zaposlenima u toj kući. Žena mi se smeje zbog toga.
2014-04-12
maggie13 wrote:Haha, lijepu si mu zelju pozelio :-Dmarcellus wrote:dzango wrote:Ne znam. Ali ja bi svejedno voleo. Ono, crno bela slika i koja lepa reč. Ovako će samo da me frknu u raku i odu nešto da popiju.Stanojko wrote:Pa jes malo bez veze... To mu je privatizacija javnog dobra. Sto`s ne objavljuje kad rikne neki pekar ili zeleznicar?dzango wrote:Nevezano za ovoga. Ja sam uvek želeo da mi čitulja izađe u trećem dnevniku RTS-a, kao i svim nekdašnjim zaposlenima u toj kući. Žena mi se smeje zbog toga.
pa nije želja, meni je džango skroz ok lik. Samo kažem. Ne mogu mu sredit čitulju na RTS-u, mogu jedino napisat jednu ovdje.
Similar topics
» Umro je Dietrich Mateschitz osnivac Red Bulla
» Umro veliki glumac Pero Kvrgić
» Umro veliki čakavski pjesnik Nikola Kraljić
» Umro je Mladen Stilinović, veliki hrvatski umjetnik!
» Umro veliki državnik i lider nesvrstanog svijeta Kenneth Kaunda
» Umro veliki glumac Pero Kvrgić
» Umro veliki čakavski pjesnik Nikola Kraljić
» Umro je Mladen Stilinović, veliki hrvatski umjetnik!
» Umro veliki državnik i lider nesvrstanog svijeta Kenneth Kaunda
Page 1 of 5