Moja istina
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Moja istina
Demo je sa Tattom vratio ime dinamo ,zajedno sa Bobanom nasrtao na miliciju ,slavio Ciru pocetkom osamdesetih,bio vjencani kum Stefu Lamzi ,prvi podigao trofej osvajaca KVG te na koncu unistio relikte (HASK,Građanski i Concordiu) onih drzava prije NDH i stvorio buducnost (Gnk tatta) u koju se vratio u maloj plavoj telefonskoj govornici
Sexual Tyrannosaurus- Posts : 808
2017-07-30
za tatu i krista protiv dušmana i komunista
Nije ni daleko od njih...fridrih_niche wrote:Sat je posebna priča, on nije ka ova druga dvojica...
On ima plemenite pobude, al je svejedno totalno izgubljen...
;)
Ako ništa, kad je bija onaj cirkus od izbora u HNS-u bar se sakrija u mišju rupu i ništa nije komentira, nije kao ova dvojica tu širija smrad. Kad neke novine tu i tamo izbace Modrića u neku najbolju postavu, eto onda njega da to prokomentira. To je važna tema, izbori u HNS-u, propala gradnja kampa, potrošeni milijuni, HNL na blatnjavim njivama. Koga briga za to Zato profesori ne brinu.
Guest- Guest
https://www.24sata.hr/sport/mala-varka-mlinarica-marka-kako-sam-ja-razbio-psg-279774Tommy R wrote:Godina je tek počela, ali neke Mamićeve izjave već sad ulaze u konkurenciju za izjavu godine. "Ja sam najsiromašniji čovje u Hrvatskoj"..."Skupio sam od konobara 120.000 DEM za Mlinarićev ugovor"...itd, itd.
Autor: Dubravko Miličić
Ponedjeljak, 03.09.2012. u 13:08
"Svi Dinamovi igrači bili su na pripremama u Francuskoj, a Zdravko Mamić, koji nije imao funkciju, ali se “muvao” oko kluba, skupljao je novac kako bi Mlinka potpisao novi ugovor. U poznatom zagrebačkom restoranu skupljeno je 100.000 maraka i Mlinka je ostao u Dinamu.- I tada je PSG, baš kao i sada, bio strašno jak."
sat2-
2015-09-28
Uh, kako se ne bih sjećao, nisu nam mogli ništa, počinje Marko Mlinarić priču o Dinamovoj pobjedi u Parizu 1987.fridrih_niche wrote:Bija san na piru u Okrugljaku...
Konobari mi se nisu učinili ka likovi koji imaju tisuće i tisuće eura za crne dane...
:D
sat2-
2015-09-28
sat2 wrote:https://www.24sata.hr/sport/mala-varka-mlinarica-marka-kako-sam-ja-razbio-psg-279774Tommy R wrote:Godina je tek počela, ali neke Mamićeve izjave već sad ulaze u konkurenciju za izjavu godine. "Ja sam najsiromašniji čovje u Hrvatskoj"..."Skupio sam od konobara 120.000 DEM za Mlinarićev ugovor"...itd, itd.
Autor: Dubravko MiličićPonedjeljak, 03.09.2012. u 13:08
"Svi Dinamovi igrači bili su na pripremama u Francuskoj, a Zdravko Mamić, koji nije imao funkciju, ali se “muvao” oko kluba, skupljao je novac kako bi Mlinka potpisao novi ugovor. U poznatom zagrebačkom restoranu skupljeno je 100.000 maraka i Mlinka je ostao u Dinamu.- I tada je PSG, baš kao i sada, bio strašno jak."
Braća Grimm imaju bolje bajke.
Guest- Guest
Evo,pojavija nam se profesor, stao na branik lika i djela Zdravka Mamića.
Sad još da se pojave one dvi izdrkotine i show može početi
Guest- Guest
Nemoj, Sate, nije vrijedan...sat2 wrote:Uh, kako se ne bih sjećao, nisu nam mogli ništa, počinje Marko Mlinarić priču o Dinamovoj pobjedi u Parizu 1987.fridrih_niche wrote:Bija san na piru u Okrugljaku...
Konobari mi se nisu učinili ka likovi koji imaju tisuće i tisuće eura za crne dane...
:D
Guest- Guest
isključivi krivac wrote:
Evo,pojavija nam se profesor, stao na branik lika i djela Zdravka Mamića.
Sad još da se pojave one dvi izdrkotine i show može početi
kazem ja, kuckica...
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» ŠEF GENERALSKOG ZBORA: MOJA ISTINA O DOGAĐANJIMA 1993. GODINE 'Armija BiH se htjela probiti do mora, smudžahedini su vršili ritualna ubijanja...'
» Biden: Zaustavite RT, cenzurirajte fejs i twiter sve su to fejk njuz istina je ono što vam mi kažemo da je istina
» Istina i samo istina
» Istina o Međugorju
» 'Istina' o Kennedyju
» Biden: Zaustavite RT, cenzurirajte fejs i twiter sve su to fejk njuz istina je ono što vam mi kažemo da je istina
» Istina i samo istina
» Istina o Međugorju
» 'Istina' o Kennedyju
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2