'Istina' o Kennedyju
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
'Istina' o Kennedyju
http://www.telegram.hr/politika-kriminal/trump-je-najavio-da-ce-objaviti-tajne-dokumente-povezane-s-ubojstvom-johna-kennedyja/
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Re: 'Istina' o Kennedyju
isuono ... kad sad krenu teoretičari urota .....
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Uffff, bit ce sad svega.
2014-04-12
Cekamo dosje..ili ono sto je ostavljeno ..
2014-04-12
Leviathan2 wrote:emti, jos nisu otkrili kako je umro kenedi?
Nateza je Marilynku...da nije spolna bolest u pitanju?
darth_vader-
2014-04-17
Onaj sifo...silly...kako li se zove vec...kazu da glava zna otici u kurac...
darth_vader-
2014-04-17
Sexualni predator je bio.
Udari moc u glavu i ego naraste do neslucenih razmjera.
Udari moc u glavu i ego naraste do neslucenih razmjera.
2014-04-12
Eto. Rijeseno. Progresivni oblik sifilisa. A ovi bezveze jadnog Osvalda upucali...
darth_vader-
2014-04-17
jesi vidio one papane nase protiv dinama..bog te nejebo nemaju snage zadnjih petnaest dvadeset minuta a ni trecina prvenstva jos nije..sve vise vjerujem onom sto je stimac rekao nekidan njih nogomet i utakmice uopce ne zanimaju..jasambrend wrote:Eto. Rijeseno. Progresivni oblik sifilisa. A ovi bezveze jadnog Osvalda upucali...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
iskreno, hebe mi se za kenedija :Dmaggie13 wrote:Cekamo dosje..ili ono sto je ostavljeno ..
da bar upucaju i trumpa pa da se komedija nastavi
dijagram-
2015-08-09
vuksadinare wrote:jesi vidio one papane nase protiv dinama..bog te nejebo nemaju snage zadnjih petnaest dvadeset minuta a ni trecina prvenstva jos nije..sve vise vjerujem onom sto je stimac rekao nekidan njih nogomet i utakmice uopce ne zanimaju..jasambrend wrote:Eto. Rijeseno. Progresivni oblik sifilisa. A ovi bezveze jadnog Osvalda upucali...
Malo Ademi, malo po meni neke nejasne izmjene...u svakom slucaju izgleda da su se u prvom poluvremenu previse ispuhali jer je tempo bio odlican i samim time tesko ponovljiv...barem da ih je povukao iza lopte pa na kontre, ali izgleda da se s razlogom bojao prekida kojih bi bilo na bacanje u zadnjih 30 metara...a sto ces, to je Hajduk, osim Ercega i Basica, nema tu neke velike kvalitete, Almeida je klasa, ali trom i na zalazu...sudenje u rangu HNL-a, stoput videno...opet, drago mi da se ipak na glavu bacaju, bore, Kozulju bi bonus na placu dao za odvaljivanje Isilovca...s obzirom na videno, realan rezultat...
darth_vader-
2014-04-17
..ma ja gledao drugo poluvrijeme...smijurija...da mi je samo vidit hajdukove treninge narocito one kondicione...'prvi zavoj konoba'jasambrend wrote:vuksadinare wrote:jesi vidio one papane nase protiv dinama..bog te nejebo nemaju snage zadnjih petnaest dvadeset minuta a ni trecina prvenstva jos nije..sve vise vjerujem onom sto je stimac rekao nekidan njih nogomet i utakmice uopce ne zanimaju..jasambrend wrote:Eto. Rijeseno. Progresivni oblik sifilisa. A ovi bezveze jadnog Osvalda upucali...
Malo Ademi, malo po meni neke nejasne izmjene...u svakom slucaju izgleda da su se u prvom poluvremenu previse ispuhali jer je tempo bio odlican i samim time tesko ponovljiv...barem da ih je povukao iza lopte pa na kontre, ali izgleda da se s razlogom bojao prekida kojih bi bilo na bacanje u zadnjih 30 metara...a sto ces, to je Hajduk, osim Ercega i Basica, nema tu neke velike kvalitete, Almeida je klasa, ali trom i na zalazu...sudenje u rangu HNL-a, stoput videno...opet, drago mi da se ipak na glavu bacaju, bore, Kozulju bi bonus na placu dao za odvaljivanje Isilovca...s obzirom na videno, realan rezultat...
2015-09-08
A gle, drugo je bilo lose, medutim u prvom Dinamo skoro iz svoje polovice nije izasao, stisli su ih skroz...normalan je bio pad u igri, nije Hajduk Juve, jebi ga...medutim, previsoko postavljena obrana u drugom poluvremenu je izgledala ko svicarski sir, a Ademi nam je razbio ritam u drugom poluvremenu pa je Dinamo uspostavio kontrolu, a jaci su u kombinatorici dosta...srecom da im je napad u biti koma jer Hajduk se nudio...vuksadinare wrote:..ma ja gledao drugo poluvrijeme...smijurija...da mi je samo vidit hajdukove treninge narocito one kondicione...'prvi zavoj konoba'jasambrend wrote:vuksadinare wrote:jesi vidio one papane nase protiv dinama..bog te nejebo nemaju snage zadnjih petnaest dvadeset minuta a ni trecina prvenstva jos nije..sve vise vjerujem onom sto je stimac rekao nekidan njih nogomet i utakmice uopce ne zanimaju..jasambrend wrote:Eto. Rijeseno. Progresivni oblik sifilisa. A ovi bezveze jadnog Osvalda upucali...
darth_vader-
2014-04-17
ako imas snage mozes parirati..hajduk cesto pada zadnjih dvadeset minuta i protiv slabijih pa drz ne daj...kazem da mi je samo vidit kondicijske treninge..jedna ruka baca asa spadi druga dize casujasambrend wrote:A gle, drugo je bilo lose, medutim u prvom Dinamo skoro iz svoje polovice nije izasao, stisli su ih skroz...normalan je bio pad u igri, nije Hajduk Juve, jebi ga...medutim, previsoko postavljena obrana u drugom poluvremenu je izgledala ko svicarski sir, a Ademi nam je razbio ritam u drugom poluvremenu pa je Dinamo uspostavio kontrolu, a jaci su u kombinatorici dosta...srecom da im je napad u biti koma jer Hajduk se nudio...vuksadinare wrote:..ma ja gledao drugo poluvrijeme...smijurija...da mi je samo vidit hajdukove treninge narocito one kondicione...'prvi zavoj konoba'jasambrend wrote:vuksadinare wrote:jesi vidio one papane nase protiv dinama..bog te nejebo nemaju snage zadnjih petnaest dvadeset minuta a ni trecina prvenstva jos nije..sve vise vjerujem onom sto je stimac rekao nekidan njih nogomet i utakmice uopce ne zanimaju..jasambrend wrote:Eto. Rijeseno. Progresivni oblik sifilisa. A ovi bezveze jadnog Osvalda upucali...
2015-09-08
Ma nema urota osim što je metak imao putanju kakva nije izvediva ni u crtanom filmu, a osvald s repetirkom ispucao rekord...Kavran wrote:isuono ... kad sad krenu teoretičari urota .....
Čekamo napeto.Leviathan2 wrote:emti, jos nisu otkrili kako je umro kenedi?
Trinity-
2014-04-17
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Biden: Zaustavite RT, cenzurirajte fejs i twiter sve su to fejk njuz istina je ono što vam mi kažemo da je istina
» SOCIJALISTIČKI RASIZAM
» Istina o Međugorju
» Moja istina
» Istina o Markalama
» SOCIJALISTIČKI RASIZAM
» Istina o Međugorju
» Moja istina
» Istina o Markalama
Page 1 of 2