Denkverbot
Page 9 of 50
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Re: Denkverbot
Met, da si Marilyn Monroe drugačije bi se na to gledalo :)metilda wrote:
....svi mi imamo itekako puno problema samo ih netko javno iznese kao ja pa ponekad utupim, a netko ih ostavlja doma i ovdje pokazuje vedro lice
Guest- Guest
Mogla bi i meni poslati da ne moram ja kuhati.metilda wrote:kic wrote:
ban?
pa jednom sam ga dobila zbog slične scene .. zaboravio si... ali zato ne mogu mativki objasniti ono što je zanima... idem sad kuhati ručak i pozdrav i tebi i mativki i onom mrzovoljnom abenu ma gdje bili...
Pametno, čuvaj se bana i Kicove ruke :)
Guest- Guest
citam da su kod Sarmata transeksualci bili samani, posto nisu isli u rat to im je bio bijeg da nes korisno rade za svoj narod, postoje artefakti koji pokazuju rogatog Boga bez brade, ukrstenih noga..
samospoznaja se danas mozda previse gleda kroz witchcraft, u stvari je to obican posao deprogramiranja i usmjeravanja paznje..
Jednostavno je :)
- kći od mame i tate
- Zemlja, preciznije RH
- od godine rođenja
Jel valja?!:)
- kći od mame i tate
- Zemlja, preciznije RH
- od godine rođenja
Jel valja?!:)
Guest- Guest
u fizickom smislu valja, ali trazenje sebe je nesto u nama prije sveg..
svi smo od mame i tate neke.. ali danas to nije nuzno vise
sad je zemlja i rh.. da si rodjena malo ranije bila bi Avarkinja mozda, ili malo kasnije, Marsovkinja?
godine, dana ili zacetka?
govoris o determinizmu, ja govorim zas nismo zadovoljni sa sobom pa se zapitkujemo, a ovo znanje gore nam ne pomaze tu previse..
Možda se cijeli život zamaramo suvišnim pitanjima, a dani nam prolete za čas. I na kraju, spoznaju o samome sebi doživimo u zadnjem dahu.
Guest- Guest
kic wrote:
citam da su kod Sarmata transeksualci bili samani, posto nisu isli u rat to im je bio bijeg da nes korisno rade za svoj narod, postoje artefakti koji pokazuju rogatog Boga bez brade, ukrstenih noga..
samospoznaja se danas mozda previse gleda kroz witchcraft, u stvari je to obican posao deprogramiranja i usmjeravanja paznje..
Od golubova preko sranja do jyotisha.. Lijepo ste sve to poslozili.
---
Ne znam odakle ti da se samospoznaja previse promatra kroz "vjesticarstvo", ali svakako mi je blizi europski (neo)paganizam nego li taoizam, tibetanska bon religija, voodoo, toltecki misticizam i tome slicno. Iako su sve to putovi koji mogu dovesti do istoga - "deprogramiranja". Ne volim te racunarske prispodobe. U konacnici, mozes se baviti i znanoscu pa prodrijeti u "onostrano". Nema pravila.
Guest- Guest
kako znoš da doživiš spoznaju zanji tren?
2014-04-16
ko Graham Greene kad je igrao ruski rulet..aben wrote:kako znoš da doživiš spoznaju zanji tren?
aben wrote:kako znoš da doživiš spoznaju zanji tren?
To se zove hipotetsko gledanje na stvari. Sto bi bilo, kad bi bilo.. Ne zajebavaj je stalno.
Guest- Guest
Ithildin wrote:kic wrote:
---
Ne znam odakle ti da se samospoznaja previse promatra kroz "vjesticarstvo", ali svakako mi je blizi europski (neo)paganizam nego li taoizam, tibetanska bon religija, voodoo, toltecki misticizam i tome slicno. Iako su sve to putovi koji mogu dovesti do istoga - "deprogramiranja". Ne volim te racunarske prispodobe. U konacnici, mozes se baviti i znanoscu pa prodrijeti u "onostrano". Nema pravila.
pa slobodni stil je i forte ovog mjesta..
nisam ni rekao da ima pravila, samo promatram oko sebe, vecina udje u witchraft, vjestice su in danas..
Jer se cijeli život propitkuješ, a onda ti vrijeme kaže: Što je bilo, bilo je :)aben wrote:kako znoš da doživiš spoznaju zanji tren?
Ne znam, pretpostavljam.
Guest- Guest
kic wrote:Ithildin wrote:kic wrote:
---
pa slobodni stil je i forte ovog mjesta..
nisam ni rekao da ima pravila, samo promatram oko sebe, vecina udje u witchraft, vjestice su in danas..
Nisu vjestice "in", vec se ljudi pocinju prisjecati svojih paganskih korijena. Kao u filmu Excalibur, kad Merlin pri kraju veli Arthuru da ce njihovo vrijeme ponovno doci. Stara vjera, vrijeme starih "bogova".
Guest- Guest
to mi zvuci kao i ono, doci ce kraljevstvi tvoje.. jalovo..
ljudi vole otic u prirodu normalno, i to je sve od paganizna, potoci izgledaju kao da izviru iz smetlista a ne iz planine, a kad nekom velis da bi trebalo privatizirati vodu onda skacu na to..
ljudi su preveliki skeptici za bogove, svak sebe gleda, doba instinkata i najuzih potreba..
ljudi bi radije bili uhvaceni s rukom u tudjim gacama, nego da u ruci nose smece, ili da se otpru osjecaju da prvom prilikom bace nepotreban komad neceg sa strane..
kic wrote:
to mi zvuci kao i ono, doci ce kraljevstvi tvoje.. jalovo..
ljudi vole otic u prirodu normalno, i to je sve od paganizna, potoci izgledaju kao da izviru iz smetlista a ne iz planine, a kad nekom velis da bi trebalo privatizirati vodu onda skacu na to..
ljudi su preveliki skeptici za bogove, svak sebe gleda, doba instinkata i najuzih potreba..
Moja su iskustva drugacija. Toliko je rodnovjeraca oko mene da se pitam odakle izviru. :-) I kod nas je dosta akcija ciscenja okolisa, podmorja i slicno. Jesi li pokusao nesto organizirati ili cekas da se drugi dosjete?. Vidis, za takve su stvari odlicne drustvene mreze, u tren napravis dogadjaj, posaljes uokolo..
Guest- Guest
ne zun ki je to,kic wrote:ko Graham Greene kad je igrao ruski rulet..aben wrote:kako znoš da doživiš spoznaju zanji tren?
i jo bi voli dobiti sve odgovore, barinku u zanji tren, ali mislin da od toga ne će biti nišće.
naša pitanja su, držin, samo nusproizvod evoluitivne prilagodbe, smoke screen za u konačnici imati djecu i staviti ih na noge.
interesantno je kako smo malo po malo svatili dosta underlaying principa stvarnosti, ali velin, to je sporedna stvor
2014-04-16
boldani de je dobro, neboldani je loše, ali ni posljedica boldanogkic wrote:
2014-04-16
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Page 9 of 50