Denkverbot
Page 10 of 50
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Re: Denkverbot
boldani de je dobro, neboldani je loše, ali ni posljedica boldanogkic wrote:
ljudi su preveliki skeptici za bogove, svak sebe gleda, doba instinkata i najuzih potreba..
aben- Posts : 35492
2014-04-16
kic wrote:
ljudi bi radije bili uhvaceni s rukom u tudjim gacama, nego da u ruci nose smece, ili da se otpru osjecaju da prvom prilikom bace nepotreban komad neceg sa strane..
To je do odgoja. Mi smo u skoli, osnovnoj, jednom tjedno cistili parkic pored, skolsko dvoriste, prikupljali stari papir i donosili ga u skolu.. Meni je svetogrdje baciti papiric na pod.
Guest- Guest
Ithildin wrote:kic wrote:
to mi zvuci kao i ono, doci ce kraljevstvi tvoje.. jalovo..
ljudi vole otic u prirodu normalno, i to je sve od paganizna, potoci izgledaju kao da izviru iz smetlista a ne iz planine, a kad nekom velis da bi trebalo privatizirati vodu onda skacu na to..
ljudi su preveliki skeptici za bogove, svak sebe gleda, doba instinkata i najuzih potreba..
Moja su iskustva drugacija. Toliko je rodnovjeraca oko mene da se pitam odakle izviru. :-) I kod nas je dosta akcija ciscenja okolisa, podmorja i slicno. Jesi li pokusao nesto organizirati ili cekas da se drugi dosjete?. Vidis, za takve su stvari odlicne drustvene mreze, u tren napravis dogadjaj, posaljes uokolo..
i ja sam pomislio da mi treba fejs sad..
ima rodnovjeraca? a ok cool, ne znam, meni to ave izgleda u promilima..
nika nis ču za hipotetsko gledanje na stvori, to je nešto iz davne prošlosti čovječanstva?Ithildin wrote:aben wrote:kako znoš da doživiš spoznaju zanji tren?
To se zove hipotetsko gledanje na stvari. Sto bi bilo, kad bi bilo.. Ne zajebavaj je stalno.
ne razumin ot paganizam, pa to je samo prvotnija religija, ko ča je reno 4 prvotniji od reno megana. reno 4 je fantastično vozilo za upolje, al ka bi pošo išnjin u zagreb, ne znun, ekvivalent bi bi igmanski marš možda
2014-04-16
a ne, ne. un ki boci papirić na tloh je heroj;Ithildin wrote:kic wrote:
ljudi bi radije bili uhvaceni s rukom u tudjim gacama, nego da u ruci nose smece, ili da se otpru osjecaju da prvom prilikom bace nepotreban komad neceg sa strane..
To je do odgoja. Mi smo u skoli, osnovnoj, jednom tjedno cistili parkic pored, skolsko dvoriste, prikupljali stari papir i donosili ga u skolu.. Meni je svetogrdje baciti papiric na pod.
https://mises.org/library/defending-litterer
2014-04-16
We must conclude, therefore, that far from being a public enemy, the litterer is actually a hero.
2014-04-16
aben wrote:nika nis ču za hipotetsko gledanje na stvori, to je nešto iz davne prošlosti čovječanstva?Ithildin wrote:aben wrote:kako znoš da doživiš spoznaju zanji tren?
To se zove hipotetsko gledanje na stvari. Sto bi bilo, kad bi bilo.. Ne zajebavaj je stalno.
ne razumin ot paganizam, pa to je samo prvotnija religija, ko ča je reno 4 prvotniji od reno megana. reno 4 je fantastično vozilo za upolje, al ka bi pošo išnjin u zagreb, ne znun, ekvivalent bi bi igmanski marš možda
Da, starija religija koja ima puno zdraviji odnos prema prirodi. Priroda ne predstavlja izvor eksploatacije, obicnu kulisu za izivljavanje nad njom, vec postaje aktivni sudionik u nasim zivotima. Ona je ziva. Ne samo teoretski. :-) Covjek nije njen gospodar, vec ravnopravni sudionik u medjudjelovanju.
Guest- Guest
odupri se, to su nojniži instinkti,kic wrote:
i ja sam pomislio da mi treba fejs sad..
radije heroin
2014-04-16
e razumin kako si to svela na religiju, riječ je o starijen tehnološkon stupnju.Ithildin wrote:aben wrote:nika nis ču za hipotetsko gledanje na stvori, to je nešto iz davne prošlosti čovječanstva?Ithildin wrote:aben wrote:kako znoš da doživiš spoznaju zanji tren?
Da, starija religija koja ima puno zdraviji odnos prema prirodi. Priroda ne predstavlja izvor eksploatacije, obicnu kulisu za izivljavanje nad njom, vec postaje aktivni sudionik u nasim zivotima. Ona je ziva. Ne samo teoretski. :-) Covjek nije njen gospodar, vec ravnopravni sudionik u medjudjelovanju.
naravski da smo mocira, capun i jo doimamo ko sudionici, a bager, mocira i jo se teže tako moru gljedati.
ispravni odnos prema prirodi se more i danas postići, doduše, njegovanjem kapitalizma.
2014-04-16
Napisao si što sam ja zapravo mislila odgovarajući na pitanja jednostavnim načinom :)aben wrote:ne zun ki je to,kic wrote:ko Graham Greene kad je igrao ruski rulet..aben wrote:kako znoš da doživiš spoznaju zanji tren?
i jo bi voli dobiti sve odgovore, barinku u zanji tren, ali mislin da od toga ne će biti nišće.
naša pitanja su, držin, samo nusproizvod evoluitivne prilagodbe, smoke screen za u konačnici imati djecu i staviti ih na noge.
interesantno je kako smo malo po malo svatili dosta underlaying principa stvarnosti, ali velin, to je sporedna stvor
Guest- Guest
Usput, zapocela sam osmu epizodu Darka. Malo smo duze putovali kroz vrijeme. Jos su dva tijela pronadjena.
Sumnjiv mi je onaj iz policijske postaje s povezom na oku i glavi. Je li i to Noah? Nemojte mi reci, malo razmisljam "glasno". Uglavnom, uvijek su djecaci zrtve, a ubojica jednako izgleda u svim razdobljima.
Sumnjiv mi je onaj iz policijske postaje s povezom na oku i glavi. Je li i to Noah? Nemojte mi reci, malo razmisljam "glasno". Uglavnom, uvijek su djecaci zrtve, a ubojica jednako izgleda u svim razdobljima.
Guest- Guest
a dobro, ali koraljni grebeni nestaju velikon brzinon,Ithildin wrote:Libertarijanac, jedi g*vna ti i kapitalizam. :-D Razumis? :-)
koje je tvoje rješenje, ubijanje ljudi?
2014-04-16
kako ti moreš biti blizanac i govoriti ko lazo goluža u isto vrime?mativka wrote:Napisao si što sam ja zapravo mislila odgovarajući na pitanja jednostavnim načinom :)aben wrote:ne zun ki je to,kic wrote:ko Graham Greene kad je igrao ruski rulet..aben wrote:kako znoš da doživiš spoznaju zanji tren?
i jo bi voli dobiti sve odgovore, barinku u zanji tren, ali mislin da od toga ne će biti nišće.
naša pitanja su, držin, samo nusproizvod evoluitivne prilagodbe, smoke screen za u konačnici imati djecu i staviti ih na noge.
interesantno je kako smo malo po malo svatili dosta underlaying principa stvarnosti, ali velin, to je sporedna stvor
2014-04-16
u jednoj vreci smece, u drugoj lisce i cvijece za humus, a heroji nek se slikaju! acya!
https://blog.nationalgeographic.org/2012/10/12/can-monetizing-coral-reefs-save-them/kic wrote:
u jednoj vreci smece, u drugoj lisce i cvijece za humus, a heroji nek se slikaju! acya!
2014-04-16
Ima tu još svega do kraja. Treba povezati sve te likove i radnje :)Ithildin wrote:Usput, zapocela sam osmu epizodu Darka. Malo smo duze putovali kroz vrijeme. Jos su dva tijela pronadjena.
Uglavnom, zanimljivo. Serija koja tjera na razmišljanje.
Guest- Guest
Jednostavno,aben wrote:kako ti moreš biti blizanac i govoriti ko lazo goluža u isto vrime?mativka wrote:Napisao si što sam ja zapravo mislila odgovarajući na pitanja jednostavnim načinom :)aben wrote:ne zun ki je to,kic wrote:ko Graham Greene kad je igrao ruski rulet..aben wrote:kako znoš da doživiš spoznaju zanji tren?
Jedan od blizanaca se isključi :)
Guest- Guest
je moreš isključiti ovog, a uključiti drugoga?mativka wrote:Jednostavno,aben wrote:kako ti moreš biti blizanac i govoriti ko lazo goluža u isto vrime?mativka wrote:Napisao si što sam ja zapravo mislila odgovarajući na pitanja jednostavnim načinom :)aben wrote:ne zun ki je to,kic wrote:
ko Graham Greene kad je igrao ruski rulet..
Jedan od blizanaca se isključi :)
2014-04-16
aben wrote:https://blog.nationalgeographic.org/2012/10/12/can-monetizing-coral-reefs-save-them/kic wrote:
može im pokazati da je morsko dno pustinja postala danas, mnogi govore da se nekad rukom moglo zagrabiti i riba bi se uhvatila iz mora, morsko dno je mrtvo, ribe nemaju šta jest, imaš mrtvo more, posvuda.
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Page 10 of 50