Denkverbot
Page 50 of 50
Page 50 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: Denkverbot
Koji i kakav trik?aben wrote:ne, nego da je pohuzi na vaš trikmativka wrote:Želiš reći da je Kic ipak najveći socijalistov od nas ostalih? :)aben wrote:nojveća varka socijalistov je ča su uvjerili ljude da se ne raspravlja o socijalistima
Guest- Guest
pa trik da izbjegnete razgovarati o socijalistimamativka wrote:Koji i kakav trik?aben wrote:ne, nego da je pohuzi na vaš trikmativka wrote:Želiš reći da je Kic ipak najveći socijalistov od nas ostalih? :)aben wrote:nojveća varka socijalistov je ča su uvjerili ljude da se ne raspravlja o socijalistima
2014-04-16
Zar sam ja ikada izbjegavala razgovore o istome?aben wrote:pa trik da izbjegnete razgovarati o socijalistimamativka wrote:Koji i kakav trik?aben wrote:ne, nego da je pohuzi na vaš trikmativka wrote:Želiš reći da je Kic ipak najveći socijalistov od nas ostalih? :)aben wrote:nojveća varka socijalistov je ča su uvjerili ljude da se ne raspravlja o socijalistima
Guest- Guest
pa izmotavaš se uvika, ne želiš jednostavno priznati da želiš koristiti nasillje nad nevinin ljudima samo da bi in pomogla.mativka wrote:Zar sam ja ikada izbjegavala razgovore o istome?aben wrote:pa trik da izbjegnete razgovarati o socijalistimamativka wrote:Koji i kakav trik?aben wrote:ne, nego da je pohuzi na vaš trikmativka wrote:
Želiš reći da je Kic ipak najveći socijalistov od nas ostalih? :)
2014-04-16
Baš ti znaš što bi ti u takvoj situaciji, a kamoli što bih ja. Doista su ovo sf priče. Za nekoga distopija, za drugoga utopija.aben wrote:pa izmotavaš se uvika, ne želiš jednostavno priznati da želiš koristiti nasillje nad nevinin ljudima samo da bi in pomogla.mativka wrote:Zar sam ja ikada izbjegavala razgovore o istome?aben wrote:pa trik da izbjegnete razgovarati o socijalistimamativka wrote:Koji i kakav trik?aben wrote:
ne, nego da je pohuzi na vaš trik
A mi smo na ex forumu.
Guest- Guest
kako misliš da ne zun,mativka wrote:Baš ti znaš što bi ti u takvoj situaciji, a kamoli što bih ja. Doista su ovo sf priče. Za nekoga distopija, za drugoga utopija.aben wrote:pa izmotavaš se uvika, ne želiš jednostavno priznati da želiš koristiti nasillje nad nevinin ljudima samo da bi in pomogla.mativka wrote:Zar sam ja ikada izbjegavala razgovore o istome?aben wrote:pa trik da izbjegnete razgovarati o socijalistimamativka wrote:
Koji i kakav trik?
A mi smo na ex forumu.
riječ je o idejama.
zoč je vami ljudima teško razgovorati na idejnoj razini? pa normalno da niko ne zno ča bi učini da se nojde u toj i toj poziciji, ali to je potpuno irelevantvo.
želi li van basten uvik zabiti gol? a unda bi mu vi prigovorili da zoč ga unda uvik ne zabije. mislin, đizis cryst
2014-04-16
true,mativka wrote:Đizis, kome se ti obraćaš?!
Ja nisam medij za ostale.
malo sun dekoncentrirun, jim harden je upravo postigo 60 pts triple double, prvi ikad
2014-04-16
Razumijem, ali nadam se da ćeš i ti.aben wrote:true,mativka wrote:Đizis, kome se ti obraćaš?!
malo sun dekoncentrirun, jim harden je upravo postigo 60 pts triple double, prvi ikad
Guest- Guest
nemo šanse,mativka wrote:Razumijem, ali nadam se da ćeš i ti.aben wrote:true,mativka wrote:Đizis, kome se ti obraćaš?!
nis toliki potrošoč lopti
2014-04-16
ča jo?
-------
http://ex-iskon.forumcroatian.com/viewtopic.forum?t=24344
-------
http://ex-iskon.forumcroatian.com/viewtopic.forum?t=24344
2014-04-16
Page 50 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Page 50 of 50