Denkverbot
Page 8 of 50
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
Re: Denkverbot
Ne zapadnjacki, klasicni..aben wrote:ne razumin ča to govorišmaggie13 wrote:Haha, blizu :-Daben wrote:ča ćeš sa lagati, da si i ti blizanka?maggie13 wrote:Ovdje osnovali drustvo blizanaca, vidim..morat cu vas cesce povirit :-))
U vedskom.
:~
http://vedski-jyotish.net/natalne-karte-2/
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
pa ti si rekla da ti i mativka imote godin koliko i jonight sky wrote:aben wrote:ma ni, nego devetnajst godin je premalo,night sky wrote:aben wrote:vos dvi imote godin koliko i jo? zajeno?night sky wrote:
to još nisam srela.... hahaha.... :D.
koliko i ti.... najljepše.... :D
to bi bilo 2x19..dvi tinedžerke..ok, tinedžeri ne moru biti mudri, definitivno.
nešto sam krivo rekla?..... :D
tu još hormoni kuvaju, osoba još ni formirona.
stvarno? pa zašto si onda 38 podijelio na pola? :D....
2014-04-16
još jedun horoskop..đizismaggie13 wrote:Ne zapadnjacki, klasicni..aben wrote:ne razumin ča to govorišmaggie13 wrote:Haha, blizu :-Daben wrote:ča ćeš sa lagati, da si i ti blizanka?maggie13 wrote:Ovdje osnovali drustvo blizanaca, vidim..morat cu vas cesce povirit :-))
U vedskom.
2014-04-16
Otprilike, sve se pomice za jedan znak unazad.aben wrote:još jedun horoskop..đizismaggie13 wrote:Ne zapadnjacki, klasicni..aben wrote:ne razumin ča to govorišmaggie13 wrote:Haha, blizu :-Daben wrote:
ča ćeš sa lagati, da si i ti blizanka?
U vedskom.
2014-04-12
aben wrote:pa ti si rekla da ti i mativka imote godin koliko i jonight sky wrote:aben wrote:ma ni, nego devetnajst godin je premalo,night sky wrote:aben wrote:
vos dvi imote godin koliko i jo? zajeno?
pojedinačno, ne zajedno.... ti si to nekak spojil, kao da smo jedna osoba.... :D... a u biti nas onda sve skupa ima 6.... haha.... plus pola megi :D, šest i pol....
laka vam noć.... mirno spavajte i lijepo sanjajte..... :).
night sky- Posts : 1227
2015-08-16
a, to je po julijanskom kalendoru? srbski horoskopmaggie13 wrote:Otprilike, sve se pomice za jedan znak unazad.aben wrote:još jedun horoskop..đizismaggie13 wrote:Ne zapadnjacki, klasicni..aben wrote:ne razumin ča to govorišmaggie13 wrote:
Haha, blizu :-D
U vedskom.
2014-04-16
Haha, vi zaista vrijedite za dvoje...laku noc, najtice idem i ja..;-)
2014-04-12
čekoj, i mativka je blizanac?night sky wrote:aben wrote:pa ti si rekla da ti i mativka imote godin koliko i jonight sky wrote:aben wrote:ma ni, nego devetnajst godin je premalo,night sky wrote:
pojedinačno, ne zajedno.... ti si to nekak spojil, kao da smo jedna osoba.... :D... a u biti nas onda sve skupa ima 6.... haha.... plus pola megi :D, šest i pol....
laka vam noć.... mirno spavajte i lijepo sanjajte..... :).
jo sun blizanac i u podznaku, bilo bi nas teško naisti da svi sedemo za isti stol..
2014-04-16
:-Daben wrote:a, to je po julijanskom kalendoru? srbski horoskopmaggie13 wrote:Otprilike, sve se pomice za jedan znak unazad.aben wrote:još jedun horoskop..đizismaggie13 wrote:Ne zapadnjacki, klasicni..aben wrote:
ne razumin ča to govoriš
Istocnjacki..indijski..
Ti si Bik vjerojatno po njima..
2014-04-12
malo neozbiljno, nejedinstveni horoskop. baca na religiju...maggie13 wrote::-Daben wrote:a, to je po julijanskom kalendoru? srbski horoskopmaggie13 wrote:Otprilike, sve se pomice za jedan znak unazad.aben wrote:još jedun horoskop..đizismaggie13 wrote:
Ne zapadnjacki, klasicni..
Istocnjacki..indijski..
2014-04-16
Nije, ima smisla..procitaj malo o tome pa ces vidit..l.nocaben wrote:malo neozbiljno, nejedinstveni horoskop. baca na religiju...maggie13 wrote::-Daben wrote:a, to je po julijanskom kalendoru? srbski horoskopmaggie13 wrote:Otprilike, sve se pomice za jedan znak unazad.aben wrote:
još jedun horoskop..đizis
Istocnjacki..indijski..
:-)
2014-04-12
ne volin jo čitatimaggie13 wrote:Nije, ima smisla..procitaj malo o tome pa ces vidit..l.nocaben wrote:malo neozbiljno, nejedinstveni horoskop. baca na religiju...maggie13 wrote::-Daben wrote:a, to je po julijanskom kalendoru? srbski horoskopmaggie13 wrote:
Otprilike, sve se pomice za jedan znak unazad.
Istocnjacki..indijski..
:-)
2014-04-16
na kraju meni ispala venera:)
ali, ne pišu znakovi, nešto yoga ovo, yoga ono
ali, ne pišu znakovi, nešto yoga ovo, yoga ono
Guru (Jupiter) |
Shukra (Venus) |
Mercury |
2014-04-16
mativka wrote:Vi mene zbilja smatrate posporom :)aben wrote:what the fuck,smhmativka wrote:Wtf????:)
To sam i ja pomislila nakon one tvoje uvodne scene :)
ma nisi pospora
aben je lijepo složio scenu a ja ne bih htjela ni dobiti ban ni bilo koga uvrijediti
@night sky - nitko ne pršti od sreće, svi mi imamo itekako puno problema samo ih netko javno iznese kao ja pa ponekad utupim, a netko ih ostavlja doma i ovdje pokazuje vedro lice
Guest- Guest
Kažu da je starijim osobama potrebno manje sna za razliku od mlađih :)aben wrote:nemoj spati do 11, nego se digni ujutro sa zoron, paš i soma svjedočiti lipoti.mativka wrote:Najtice, udahni u njega malo zvjezdane ljepote, nije sva ljepota u danu.
Ln :)
Guest- Guest
Ja sam shvatila na način da imamo najljepše :)aben wrote:pa ti si rekla da ti i mativka imote godin koliko i jonight sky wrote:aben wrote:ma ni, nego devetnajst godin je premalo,night sky wrote:aben wrote:
vos dvi imote godin koliko i jo? zajeno?
Guest- Guest
kic wrote:
ban?
pa jednom sam ga dobila zbog slične scene .. zaboravio si... ali zato ne mogu mativki objasniti ono što je zanima... idem sad kuhati ručak i pozdrav i tebi i mativki i onom mrzovoljnom abenu ma gdje bili...
Guest- Guest
Met, da si Marilyn Monroe drugačije bi se na to gledalo :)metilda wrote:
....svi mi imamo itekako puno problema samo ih netko javno iznese kao ja pa ponekad utupim, a netko ih ostavlja doma i ovdje pokazuje vedro lice
Guest- Guest
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
Page 8 of 50