marcelus protiv istine
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: marcelus protiv istine
asilovski wrote:Zato sigurno znamo što Vuk ima po zidovimakic wrote:asilovski wrote:Deda ima bradatu vudu lutku Rimcakic wrote:mamin sin wrote:marcellus wrote:
koja istina
da nije objavio u znanstvenom časopisu ništa o tom lijeku? Reko mu je, to je pod embargom dok se ne dobiije patent
ostalo je jalnuško lamentiranje u stilu "samo ja imam pravo naći lijek od raka u hrvatskoj"
patent može biti na metodu sinteze
Đikić je objasnio o kojoj se kemijskoj supstanci radi, kad je otkrivena i komu eventualno može pomoći, što se već desetljećima zna
tebe smeta, istina
isto kao što te smeta istina o Rimcu
ali te ne smeta što ga država financira sa 52 milijuna kuna samo ove godine, Rimac je uspješni poduzetnik koji zarađuje od razvoja tehnologije u autosalonu u Svetoj Nedelji iz koje se dimi magla
bio sam sad pred dva tjedna na institutu u sklopu tehnološkog parka u švicarskoj gdje razvijaju elektromotore, pa da vidiš kako to izgleda
no vama koji nikad ništa konkretno niste razvijali ni proizvodili se zbilja može prodati bilo koja priča
kako izgleda? :))
ne bih se začudio da dedina soba kod mame izgleda kao kod onih likova u serijama koji lijepe fotografije na zid i onda nešto nadopunjuju i dopisuju..
aj čija frula, ovim šorom sada svira
to je frula, siromašnog sina
Da, ukratko, to je to.mrincredible wrote:marcellus wrote:abraham wrote:Nisam citao tekst i ne bi se mesal ali ovaj Djikic
U svakom sukobu na znanstvenoj (ljevici) osnovi, Djikan je jedna od strana. Vrlo cudno ponasanje velikog intelektualca. Meni vrlo cudno.
o tome tekst i je, u njegovu znanost se ne bi štel mešati
Vidim da većini komentatora tamo ispod članka nikako ne ide u glavu da čovjek može istovremeno biti priznati znanstvenik i govno od čovjeka. Đikić je govno od čovjeka, taman i da sutra nađe eliksir vječnog života.
2014-04-14
Zorica Brunclik heheh naša Nurka je naša Zorakic wrote:asilovski wrote:Zato sigurno znamo što Vuk ima po zidovimakic wrote:asilovski wrote:Deda ima bradatu vudu lutku Rimcakic wrote:
ne bih se začudio da dedina soba kod mame izgleda kao kod onih likova u serijama koji lijepe fotografije na zid i onda nešto nadopunjuju i dopisuju..
aj čija frula, ovim šorom sada svira
to je frula, siromašnog sina
Kermit-
2014-04-17
abraham wrote:Da, ukratko, to je to.mrincredible wrote:marcellus wrote:abraham wrote:Nisam citao tekst i ne bi se mesal ali ovaj Djikic
U svakom sukobu na znanstvenoj (ljevici) osnovi, Djikan je jedna od strana. Vrlo cudno ponasanje velikog intelektualca. Meni vrlo cudno.
Vidim da većini komentatora tamo ispod članka nikako ne ide u glavu da čovjek može istovremeno biti priznati znanstvenik i govno od čovjeka. Đikić je govno od čovjeka, taman i da sutra nađe eliksir vječnog života.
Najjače mi ono ko sam ja da komentiram znanstvenika
jebiga i Mengele je bio znanstvenik, i to vrhunski
Je, ali za razliku od Djikana mogao je potuci(uistinu) i skloniti "konkurenciju". Muhahahahahahaa kila mozga......marcellus wrote:abraham wrote:Da, ukratko, to je to.mrincredible wrote:marcellus wrote:abraham wrote:Nisam citao tekst i ne bi se mesal ali ovaj Djikic
2014-04-14
Ko da Đikić ne bi da smije.abraham wrote:Je, ali za razliku od Djikana mogao je potuci(uistinu) i skloniti "konkurenciju". Muhahahahahahaa kila mozga......marcellus wrote:abraham wrote:Da, ukratko, to je to.mrincredible wrote:marcellus wrote:
to je samo razlika u društvenoj klimi ne u mentalnom sklopu.
to je samo razlika u društvenoj klimi ne u mentalnom sklopu.[/quote]
Zato postoje mediji.
2014-04-14
kic wrote:
neuredno, sve puno smeća koji nastaje radom
nisu im cnc strojevi i glodalice izglancani da se blješte i sjaje
pod uništen i pohaban
odi bilo gdje gdje se radi nešto konkretno, pa ćeš vidjeti razliku
odi u bolnicu, pa ju usporedi sa čekaonicom i uredom nadrilječnika / travara / gatare koji prodaju maglu
Guest- Guest
kic wrote:
soba kod moje mame je čista i uredna, u njoj je samo krevet i bijeli zidovi, ništa više
tj. na zidu je i veliki križ sa Isusom
Guest- Guest
dedaaaaa hehhemamin sin wrote:kic wrote:
soba kod moje mame je čista i uredna, u njoj je samo krevet i bijeli zidovi, ništa više
tj. na zidu je i veliki križ sa Isusom
Kermit-
2014-04-17
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» ZG i BG protiv Kajkića i istine..
» hag protiv istine o markalama
» Marcelus otvaraj sampanjac!Mesic izgubio tuzbu protiv Hrvatske na europskom sudu za ljudska prav.Tuzio drzavuzbog presude o teksti M.Holjevca o mitu za patriu.
» Marcelus u drukanju,cinkanju
» osniva se ministarstvo istine
» hag protiv istine o markalama
» Marcelus otvaraj sampanjac!Mesic izgubio tuzbu protiv Hrvatske na europskom sudu za ljudska prav.Tuzio drzavuzbog presude o teksti M.Holjevca o mitu za patriu.
» Marcelus u drukanju,cinkanju
» osniva se ministarstvo istine
Page 5 of 5