marcelus protiv istine
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: marcelus protiv istine
sretan sam sto nemam fejs,
koliko sam samo debilaizbjegao ajmee
tek sad postajem svjestan
Danas su mene napali neki mulci (gomila njih)jer sam napisao da Ivano Balić nije najbolji rukometaš svijeta svih vremena.Leviathan2 wrote:sretan sam sto nemam fejs,
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Odnosno nisam to napisao nego sam izjavio da ima boljih i tu naveo nekoliko njih,među njima Veselina Vujovića ,Nikolu Karabatića i Igora Vorija.jastreb wrote:Danas su mene napali neki mulci (gomila njih)jer sam napisao da Ivano Balić nije najbolji rukometaš svijeta svih vremena.Leviathan2 wrote:sretan sam sto nemam fejs,
2014-04-22
Pa znam da nije,ali oni su negdje pročitali da je i ajd ih ti sad razuvjeri.veber wrote:Pa i nije.
ponašaju se kao ISIL-ovci. da sam im u dohvatu,vjerovatno bi me kamenovali zbog blasfemije i hereze.
2014-04-22
a neka, zabavljaj se kad volis s budalama imat posla :Djastreb wrote:Danas su mene napali neki mulci (gomila njih)jer sam napisao da Ivano Balić nije najbolji rukometaš svijeta svih vremena.Leviathan2 wrote:sretan sam sto nemam fejs,
nađemo mi tebe i ovdje
marcellus wrote:
jalnuš, ne znam jel veliki znanstvenik ali je svakako jako mali čovjek
dobro, đikić je ovakav i onakav, nema takta ni obzira prema drugim ljudima... što god
no da li je rekao istinu?
Guest- Guest
marcellus wrote:
komentiram to što je jednostavno đubar prema kolegi znanstveniku
istina povrijedila osjećaje kolege znanstvenika
Đikić širi mržnju i netoleranciju
Guest- Guest
mamin sin wrote:marcellus wrote:
koja istina
da nije objavio u znanstvenom časopisu ništa o tom lijeku? Reko mu je, to je pod embargom dok se ne dobiije patent
ostalo je jalnuško lamentiranje u stilu "samo ja imam pravo naći lijek od raka u hrvatskoj"
Ajde viditi ćemo uskoro tko je u pravu. Inače u akademskoj zajednici vlada mržnja i zavist, to nije niš novo.
vas ne smatram debilima zato se i druzim s vamamarcellus wrote:Leviathan2 wrote:sretan sam sto nemam fejs,
nađemo mi tebe i ovdje
vi ste premija za druzenje
pogledaj malo bolje fejs jebate,
ja jedared skicao kod frenda, ajme majko, a skoro me bio nagovorio da otvorim profil :D
Ali on to je.,katolik i praktični vjernik. Ne znam kako barata s bakalarom al s krunicom je vješt.asilovski wrote:ma ne kenjaj, ne uklapa se u tvoju paradigmi desnice sa krunicom u ruci i bakalarom u kuinjimarcellus wrote:asilovski wrote:Došao je sa konkretnim pogledaj što wiki i znanstvena štampa kažemarcellus wrote:asilovski wrote:
heheh Vuče ti drljača zajedno imate koliko pičaka?
pa jel 2005 Đikan reko da će napravit lijek za rak temeljem svog otkrića
dobro, lako to, to je neozbiljna izjava, al kad već nikad nije došo s ničim konkretim nek onda ne jebe po tavanu kad neko drugi dođe s nečim konkretnim
boli me kurac šta wiki i znanstvena štampa kaže, ja nisam kvalificiran da bi sudio o njegovim znanstvenim referencama nit me za njih boli kurac.
Jebeni primitivci. Naobrazba ne može izbit seljakluk iz čovjeka.catabbath wrote:Ajde viditi ćemo uskoro tko je u pravu. Inače u akademskoj zajednici vlada mržnja i zavist, to nije niš novo.
marcellus wrote:mamin sin wrote:marcellus wrote:
koja istina
da nije objavio u znanstvenom časopisu ništa o tom lijeku? Reko mu je, to je pod embargom dok se ne dobiije patent
ostalo je jalnuško lamentiranje u stilu "samo ja imam pravo naći lijek od raka u hrvatskoj"
ma nema lijek sve je to marketinški spin i ništa više. tko ne vjeruje neka potraži na netu.
Guest- Guest
marcellus wrote:mamin sin wrote:marcellus wrote:
koja istina
patent može biti na metodu sinteze
Đikić je objasnio o kojoj se kemijskoj supstanci radi, kad je otkrivena i komu eventualno može pomoći, što se već desetljećima zna
tebe smeta, istina
isto kao što te smeta istina o Rimcu
ali te ne smeta što ga država financira sa 52 milijuna kuna samo ove godine, Rimac je uspješni poduzetnik koji zarađuje od razvoja tehnologije u autosalonu u Svetoj Nedelji iz koje se dimi magla
bio sam sad pred dva tjedna na institutu u sklopu tehnološkog parka u švicarskoj gdje razvijaju elektromotore, pa da vidiš kako to izgleda
no vama koji nikad ništa konkretno niste razvijali ni proizvodili se zbilja može prodati bilo koja priča
Guest- Guest
...sto je konkretno djikic stvorio?..dvadeset godina slusam ga kako radi na otkricu lijeka za rak i druge kritizira koji imaju istu primisao..na koncu je kurcinu stvorio osim price i debelu lovu izvukao i zgiljao kad se pocelo kuziti da prodaje..ali samo pricu..m
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
mamin sin wrote:marcellus wrote:mamin sin wrote:marcellus wrote:
koja istina
patent može biti na metodu sinteze
Đikić je objasnio o kojoj se kemijskoj supstanci radi, kad je otkrivena i komu eventualno može pomoći, što se već desetljećima zna
tebe smeta, istina
isto kao što te smeta istina o Rimcu
ali te ne smeta što ga država financira sa 52 milijuna kuna samo ove godine, Rimac je uspješni poduzetnik koji zarađuje od razvoja tehnologije u autosalonu u Svetoj Nedelji iz koje se dimi magla
bio sam sad pred dva tjedna na institutu u sklopu tehnološkog parka u švicarskoj gdje razvijaju elektromotore, pa da vidiš kako to izgleda
no vama koji nikad ništa konkretno niste razvijali ni proizvodili se zbilja može prodati bilo koja priča
e baš takvi su najopasniji elementarna nesreća pogotovo ako su opinion makeri ili sudjeluju u oblikovanju public opinion kao evo nounar marćelo.
Guest- Guest
catabbath-
2015-08-22
vuksadinare wrote:...sto je konkretno djikic stvorio?..dvadeset godina slusam ga kako radi na otkricu lijeka za rak i druge kritizira koji imaju istu primisao..na koncu je kurcinu stvorio osim price i debelu lovu izvukao i zgiljao kad se pocelo kuziti da prodaje..ali samo pricu..m
a šta si ti stvorio?
Guest- Guest
...celavost je incatabbath wrote:Tužno da će prije otkriti lijek za rak nego za ćelavost.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» ZG i BG protiv Kajkića i istine..
» hag protiv istine o markalama
» Marcelus otvaraj sampanjac!Mesic izgubio tuzbu protiv Hrvatske na europskom sudu za ljudska prav.Tuzio drzavuzbog presude o teksti M.Holjevca o mitu za patriu.
» Marcelus u drukanju,cinkanju
» osniva se ministarstvo istine
» hag protiv istine o markalama
» Marcelus otvaraj sampanjac!Mesic izgubio tuzbu protiv Hrvatske na europskom sudu za ljudska prav.Tuzio drzavuzbog presude o teksti M.Holjevca o mitu za patriu.
» Marcelus u drukanju,cinkanju
» osniva se ministarstvo istine
Page 3 of 5