marcelus protiv istine
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: marcelus protiv istine
...celavost je incatabbath wrote:Tužno da će prije otkriti lijek za rak nego za ćelavost.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
...aparat za unistavanje korovaGnječ wrote:vuksadinare wrote:...sto je konkretno djikic stvorio?..dvadeset godina slusam ga kako radi na otkricu lijeka za rak i druge kritizira koji imaju istu primisao..na koncu je kurcinu stvorio osim price i debelu lovu izvukao i zgiljao kad se pocelo kuziti da prodaje..ali samo pricu..m
a šta si ti stvorio?
2015-09-08
Poanta i je u prići. Ak znaš srat dobit ćeš lovu. bez obzira što tvoja otkriča nemaju apsolutno nikakvu važnost ili moguču primjenu u praksi važno je znat prodat priču.vuksadinare wrote:...sto je konkretno djikic stvorio?..dvadeset godina slusam ga kako radi na otkricu lijeka za rak i druge kritizira koji imaju istu primisao..na koncu je kurcinu stvorio osim price i debelu lovu izvukao i zgiljao kad se pocelo kuziti da prodaje..ali samo pricu..m
catabbath wrote:Tužno da će prije otkriti lijek za rak nego za ćelavost.
evo budi ti zamorac:
Novo istraživanje: Napokon smo otkrili lijek za ćelavost!
Znanstvenici s kalifornijskog sveučilišta pokusom na miševima otkrili su novi način koji potiče rast kose
https://www.vecernji.hr/lifestyle/znanstvenici-celavost-celavi-muskarci-kosa-istrazivanje-1190986
Guest- Guest
vuksadinare wrote:...aparat za unistavanje korovaGnječ wrote:vuksadinare wrote:...sto je konkretno djikic stvorio?..dvadeset godina slusam ga kako radi na otkricu lijeka za rak i druge kritizira koji imaju istu primisao..na koncu je kurcinu stvorio osim price i debelu lovu izvukao i zgiljao kad se pocelo kuziti da prodaje..ali samo pricu..m
a šta si ti stvorio?
pa to već postoji odavno. đabe si krečio.
Guest- Guest
Naravno..nije ih malo takvih..znam tipa koji je prodavao pricu da moze uzgojiti vrstu paprike kojoj nece biti potrebno puno vlaznosti..lik je izvukao nekoliko stotina tisuca kuna za svoja 'istrazivanja'..kupio tri epruvete i stvorio 'labos' u garazi i birokratski idioti popusili..tako ih je cicao pet,sest godina kad su ga skuzili da je magla vec je zbrisao u ameriku..pa je srao kasnije kako nisu u hrvatskoj shvacali njegov 'talent'.inace do danas nije napravio vrstu paprike kojoj ne treba voda. .ali uredno u garazi ima tri auta..danni1 wrote:Poanta i je u prići. Ak znaš srat dobit ćeš lovu. bez obzira što tvoja otkriča nemaju apsolutno nikakvu važnost ili moguču primjenu u praksi važno je znat prodat priču.vuksadinare wrote:...sto je konkretno djikic stvorio?..dvadeset godina slusam ga kako radi na otkricu lijeka za rak i druge kritizira koji imaju istu primisao..na koncu je kurcinu stvorio osim price i debelu lovu izvukao i zgiljao kad se pocelo kuziti da prodaje..ali samo pricu..m
2015-09-08
Jebiga...Gnječ wrote:vuksadinare wrote:...aparat za unistavanje korovaGnječ wrote:vuksadinare wrote:...sto je konkretno djikic stvorio?..dvadeset godina slusam ga kako radi na otkricu lijeka za rak i druge kritizira koji imaju istu primisao..na koncu je kurcinu stvorio osim price i debelu lovu izvukao i zgiljao kad se pocelo kuziti da prodaje..ali samo pricu..m
a šta si ti stvorio?
pa to već postoji odavno. đabe si krečio.
2015-09-08
A što da ti kažem. Poslušaj samo budale što laprdaju o teraformiranju Marsa, pička im materina ni vrt iza kuće nisu sposobni održat na životu.vuksadinare wrote:Naravno..nije ih malo takvih..znam tipa koji je prodavao pricu da moze uzgojiti vrstu paprike kojoj nece biti potrebno puno vlaznosti..lik je izvukao nekoliko stotina tisuca kuna za svoja 'istrazivanja'..kupio tri epruvete i stvorio 'labos' u garazi i birokratski idioti popusili..tako ih je cicao pet,sest godina kad su ga skuzili da je magla vec je zbrisao u ameriku..pa je srao kasnije kako nisu u hrvatskoj shvacali njegov 'talent'.inace do danas nije napravio vrstu paprike kojoj ne treba voda. .ali uredno u garazi ima tri auta..danni1 wrote:Poanta i je u prići. Ak znaš srat dobit ćeš lovu. bez obzira što tvoja otkriča nemaju apsolutno nikakvu važnost ili moguču primjenu u praksi važno je znat prodat priču.vuksadinare wrote:...sto je konkretno djikic stvorio?..dvadeset godina slusam ga kako radi na otkricu lijeka za rak i druge kritizira koji imaju istu primisao..na koncu je kurcinu stvorio osim price i debelu lovu izvukao i zgiljao kad se pocelo kuziti da prodaje..ali samo pricu..m
Važno je budalu s lovom zapali za neku ideju i lova curi.
Tesko nasim idiotima birokratima prodat pricu..vidis koliko samo idiotskih udruga ima...kad su im prodali pricu terselicka i crnogorac..onda znas koliko smo u kurcudanni1 wrote:A što da ti kažem. Poslušaj samo budale što laprdaju o teraformiranju Marsa, pička im materina ni vrt iza kuće nisu sposobni održat na životu.vuksadinare wrote:Naravno..nije ih malo takvih..znam tipa koji je prodavao pricu da moze uzgojiti vrstu paprike kojoj nece biti potrebno puno vlaznosti..lik je izvukao nekoliko stotina tisuca kuna za svoja 'istrazivanja'..kupio tri epruvete i stvorio 'labos' u garazi i birokratski idioti popusili..tako ih je cicao pet,sest godina kad su ga skuzili da je magla vec je zbrisao u ameriku..pa je srao kasnije kako nisu u hrvatskoj shvacali njegov 'talent'.inace do danas nije napravio vrstu paprike kojoj ne treba voda. .ali uredno u garazi ima tri auta..danni1 wrote:Poanta i je u prići. Ak znaš srat dobit ćeš lovu. bez obzira što tvoja otkriča nemaju apsolutno nikakvu važnost ili moguču primjenu u praksi važno je znat prodat priču.vuksadinare wrote:...sto je konkretno djikic stvorio?..dvadeset godina slusam ga kako radi na otkricu lijeka za rak i druge kritizira koji imaju istu primisao..na koncu je kurcinu stvorio osim price i debelu lovu izvukao i zgiljao kad se pocelo kuziti da prodaje..ali samo pricu..m
Važno je budalu s lovom zapali za neku ideju i lova curi.
2015-09-08
mamin sin wrote:marcellus wrote:mamin sin wrote:marcellus wrote:
komentiram to što je jednostavno đubar prema kolegi znanstveniku
istina povrijedila osjećaje kolege znanstvenika
Đikić širi mržnju i netoleranciju
koja istina
da nije objavio u znanstvenom časopisu ništa o tom lijeku? Reko mu je, to je pod embargom dok se ne dobiije patent
ostalo je jalnuško lamentiranje u stilu "samo ja imam pravo naći lijek od raka u hrvatskoj"
patent može biti na metodu sinteze
Đikić je objasnio o kojoj se kemijskoj supstanci radi, kad je otkrivena i komu eventualno može pomoći, što se već desetljećima zna
tebe smeta, istina
isto kao što te smeta istina o Rimcu
ali te ne smeta što ga država financira sa 52 milijuna kuna samo ove godine, Rimac je uspješni poduzetnik koji zarađuje od razvoja tehnologije u autosalonu u Svetoj Nedelji iz koje se dimi magla
bio sam sad pred dva tjedna na institutu u sklopu tehnološkog parka u švicarskoj gdje razvijaju elektromotore, pa da vidiš kako to izgleda
no vama koji nikad ništa konkretno niste razvijali ni proizvodili se zbilja može prodati bilo koja priča
kako izgleda? :))
Nisam citao tekst i ne bi se mesal ali ovaj Djikic mi dodje kao pravi rvatski proizvod tj Vegeta. U svakoj znastvenoj prici i dvije zlice Djikica. Stevo Karapandza hrvatske znanosti. U svakom sukobu na znanstvenoj (ljevici) osnovi, Djikan je jedna od strana. Vrlo cudno ponasanje velikog intelektualca. Meni vrlo cudno. Bilo kako bilo ali cemu pizdjenje kada svaka budala koja ima facebook zna da se svi rakovi (dugo cuvana tajna) lijece sodom bikarbonom. Avioni zaprasuju a soda bikarbona lijeci. Takova je i facebook povijest. Kila mozga dvije bosanske.....
2014-04-14
nered u zahodu na koncertu Bore DrljačeGnječ wrote:vuksadinare wrote:...sto je konkretno djikic stvorio?..dvadeset godina slusam ga kako radi na otkricu lijeka za rak i druge kritizira koji imaju istu primisao..na koncu je kurcinu stvorio osim price i debelu lovu izvukao i zgiljao kad se pocelo kuziti da prodaje..ali samo pricu..m
a šta si ti stvorio?
Kermit-
2014-04-17
Deda ima bradatu vudu lutku Rimcakic wrote:mamin sin wrote:marcellus wrote:mamin sin wrote:marcellus wrote:
koja istina
da nije objavio u znanstvenom časopisu ništa o tom lijeku? Reko mu je, to je pod embargom dok se ne dobiije patent
ostalo je jalnuško lamentiranje u stilu "samo ja imam pravo naći lijek od raka u hrvatskoj"
Đikić je objasnio o kojoj se kemijskoj supstanci radi, kad je otkrivena i komu eventualno može pomoći, što se već desetljećima zna
tebe smeta, istina
ali te ne smeta što ga država financira sa 52 milijuna kuna samo ove godine, Rimac je uspješni poduzetnik koji zarađuje od razvoja tehnologije u autosalonu u Svetoj Nedelji iz koje se dimi magla
bio sam sad pred dva tjedna na institutu u sklopu tehnološkog parka u švicarskoj gdje razvijaju elektromotore, pa da vidiš kako to izgleda
no vama koji nikad ništa konkretno niste razvijali ni proizvodili se zbilja može prodati bilo koja priča
Kermit-
2014-04-17
abraham wrote:Nisam citao tekst i ne bi se mesal ali ovaj Djikic mi dodje kao pravi rvatski proizvod tj Vegeta. U svakoj znastvenoj prici i dvije zlice Djikica. Stevo Karapandza hrvatske znanosti. U svakom sukobu na znanstvenoj (ljevici) osnovi, Djikan je jedna od strana. Vrlo cudno ponasanje velikog intelektualca. Meni vrlo cudno. Bilo kako bilo ali cemu pizdjenje kada svaka budala koja ima facebook zna da se svi rakovi (dugo cuvana tajna) lijece sodom bikarbonom. Avioni zaprasuju a soda bikarbona lijeci. Takova je i facebook povijest. Kila mozga dvije bosanske.....
Zaboravio si još spomenuti da su Kubanci našli cjepivo protiv raka pluća koje košta jedan dolar. Naravno, to je jedino cjepivo na svijetu koje nije dio urote farmaceutske industrije i u kojem se ne nalaze živa i krila šimiša i od kojeg se ne dobiva autizam. Đikić je, naravno, na tragu pronalaska lijeka protiv autizma.
mrincredible-
2014-04-16
mrincredible wrote:abraham wrote:Nisam citao tekst i ne bi se mesal ali ovaj Djikic mi dodje kao pravi rvatski proizvod tj Vegeta. U svakoj znastvenoj prici i dvije zlice Djikica. Stevo Karapandza hrvatske znanosti. U svakom sukobu na znanstvenoj (ljevici) osnovi, Djikan je jedna od strana. Vrlo cudno ponasanje velikog intelektualca. Meni vrlo cudno. Bilo kako bilo ali cemu pizdjenje kada svaka budala koja ima facebook zna da se svi rakovi (dugo cuvana tajna) lijece sodom bikarbonom. Avioni zaprasuju a soda bikarbona lijeci. Takova je i facebook povijest. Kila mozga dvije bosanske.....
Zaboravio si još spomenuti da su Kubanci našli cjepivo protiv raka pluća koje košta jedan dolar. Naravno, to je jedino cjepivo na svijetu koje nije dio urote farmaceutske industrije i u kojem se ne nalaze živa i krila šimiša i od kojeg se ne dobiva autizam. Đikić je, naravno, na tragu pronalaska lijeka protiv autizma.
Ispricavam se
2014-04-14
asilovski wrote:Deda ima bradatu vudu lutku Rimcakic wrote:mamin sin wrote:marcellus wrote:mamin sin wrote:marcellus wrote:
koja istina
tebe smeta, istina
ne bih se začudio da dedina soba kod mame izgleda kao kod onih likova u serijama koji lijepe fotografije na zid i onda nešto nadopunjuju i dopisuju..
abraham wrote:Nisam citao tekst i ne bi se mesal ali ovaj Djikic
U svakom sukobu na znanstvenoj (ljevici) osnovi, Djikan je jedna od strana. Vrlo cudno ponasanje velikog intelektualca. Meni vrlo cudno.
o tome tekst i je, u njegovu znanost se ne bi štel mešati
abraham wrote:mrincredible wrote:abraham wrote:Nisam citao tekst i ne bi se mesal ali ovaj Djikic mi dodje kao pravi rvatski proizvod tj Vegeta. U svakoj znastvenoj prici i dvije zlice Djikica. Stevo Karapandza hrvatske znanosti. U svakom sukobu na znanstvenoj (ljevici) osnovi, Djikan je jedna od strana. Vrlo cudno ponasanje velikog intelektualca. Meni vrlo cudno. Bilo kako bilo ali cemu pizdjenje kada svaka budala koja ima facebook zna da se svi rakovi (dugo cuvana tajna) lijece sodom bikarbonom. Avioni zaprasuju a soda bikarbona lijeci. Takova je i facebook povijest. Kila mozga dvije bosanske.....
Ispricavam se
Tko ti kriv kad se ne obrazuješ putem Youtubea i dnevno.hr-a.
mrincredible-
2014-04-16
marcellus wrote:abraham wrote:Nisam citao tekst i ne bi se mesal ali ovaj Djikic
U svakom sukobu na znanstvenoj (ljevici) osnovi, Djikan je jedna od strana. Vrlo cudno ponasanje velikog intelektualca. Meni vrlo cudno.
o tome tekst i je, u njegovu znanost se ne bi štel mešati
Vidim da većini komentatora tamo ispod članka nikako ne ide u glavu da čovjek može istovremeno biti priznati znanstvenik i govno od čovjeka. Đikić je govno od čovjeka, taman i da sutra nađe eliksir vječnog života.
mrincredible-
2014-04-16
Zato sigurno znamo što Vuk ima po zidovimakic wrote:asilovski wrote:Deda ima bradatu vudu lutku Rimcakic wrote:mamin sin wrote:marcellus wrote:
koja istina
tebe smeta, istina
ne bih se začudio da dedina soba kod mame izgleda kao kod onih likova u serijama koji lijepe fotografije na zid i onda nešto nadopunjuju i dopisuju..
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Zato sigurno znamo što Vuk ima po zidovimakic wrote:asilovski wrote:Deda ima bradatu vudu lutku Rimcakic wrote:mamin sin wrote:marcellus wrote:
koja istina
tebe smeta, istina
aj čija frula, ovim šorom sada svira
to je frula, siromašnog sina
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» ZG i BG protiv Kajkića i istine..
» hag protiv istine o markalama
» Marcelus otvaraj sampanjac!Mesic izgubio tuzbu protiv Hrvatske na europskom sudu za ljudska prav.Tuzio drzavuzbog presude o teksti M.Holjevca o mitu za patriu.
» Marcelus u drukanju,cinkanju
» osniva se ministarstvo istine
» hag protiv istine o markalama
» Marcelus otvaraj sampanjac!Mesic izgubio tuzbu protiv Hrvatske na europskom sudu za ljudska prav.Tuzio drzavuzbog presude o teksti M.Holjevca o mitu za patriu.
» Marcelus u drukanju,cinkanju
» osniva se ministarstvo istine
Page 4 of 5