ZG i BG protiv Kajkića i istine..
Page 1 of 1
ZG i BG protiv Kajkića i istine..
Suspendirani MUP-ov istražitelj za ratne zločine na Ovčari Nikola Kajkić i predsjednica Udruge zagrebačkih branitelja Vukovara Zorica Gregurić u četvrtak su, kako tvrde, zaustavljeni na graničnom prijelazu Bajakovo kad su se vraćali iz Beograda.
Odvjetnik Branko Šerić kazao je kako su Kajkića i njegovu kolegicu zaustavili neuniformirani djelatnici MUP-a Srbije te ih lišili slobode.
Kajkić je ekskluzivno za RTL Danas objasnio što se dogodilo. “Jučer tijekom dana sam privatno išao u posjet jednoj instituciji koja se zove Fond za humanitarno pravo.
U povratku kući, dolaskom na granični prijelaz Batrovci prepriječen nam je put. Pristupilo nam je 4-5 policajaca u uniformi i jedan u civilu. Nisu se predstavili. Detaljno su pretresli vozilo, nismo dobili zapisnik.
Mene su odveli prostorije policije gdje su me skinuli do gola, pretraživali i maltretirali, oduzeli mi telefon i stvari. Nakon kraćeg vremena su me odveli na prostoriju na katu gdje me čekalo 5 pripadnika BIA-e.
Nisu mi pokazali značke, ali su mi predočili ovlasti i koja prava imaju i u kojem svojstvu i što rade prema meni”, kazao je Kajkić.
Objašnjava i zbog čega je priveden. “Rekli su da su me doveli da me uhite i strpaju u Sremsku Mitrovicu u zatvor jer sam radio na predmetu Ovčara u RH i prema njihovim neistinitim navodima obavljao razgovor i ispitivao neke osobe u Srbiji”, tvrdi.
U ponedjeljak izlazi s detaljnim informacijama
Na pitanje je li hrvatski MUP bio upoznat s njegovim odlaskom u Srbiju, Kajkić je kazao da za to nije bilo potrebe.
“Ja sam suspendiran policajaca, cijela javnost zna na koji način, a činjenica da me hapse srpske sigurnosne službe, a da protiv mene u RH rade obavještajne službe, govori da sam došao do prave istine, samo ovisi koliko će biti prostora i vremena da se sve otkrije. Ja kao predsjednik sindikata, na poziv Fonda išao sam u privatni pojset i nema potrebe da se javljam MUP-u.
Idemi u Bosnu često i u Srbiju, putujem privatnim poslom. Ono što mi zakon i pravila nalažu nema potrebe da ih o tome obavještavati. Po onome što mi je srpska obavještajna služba tijekom ispitivanja prezentirala, njih je hrvatska obavještajna služba i MUP izvjestio da dolazim tamo”, kazao je.
“Dok mi se slegnu emocije mislim da ću u ponedjeljak izaći sa detaljnim informacijama koje će biti korisna cijeloj javnosti”, tvrdi Kajkić.
Suspendirani MUP-ov istražitelj podnio je kaznenu prijavu s kolegicom protiv pripadnika službe bezbednosti koji su ga, kako tvrdi, 5 sati maltretirali i zlostavljali fizički i psihički.
https://kamenjar.com/nikola-kajkic-skinuli-su-me-do-gola-pretrazivali-i-maltretirali/?fbclid=IwAR3FDlt7DpKxrNAkn3RFW6IS_3hNm2Rg6V7UZDQXOhmScU3h2KCckCgIBEg
Odvjetnik Branko Šerić kazao je kako su Kajkića i njegovu kolegicu zaustavili neuniformirani djelatnici MUP-a Srbije te ih lišili slobode.
Kajkić je ekskluzivno za RTL Danas objasnio što se dogodilo. “Jučer tijekom dana sam privatno išao u posjet jednoj instituciji koja se zove Fond za humanitarno pravo.
U povratku kući, dolaskom na granični prijelaz Batrovci prepriječen nam je put. Pristupilo nam je 4-5 policajaca u uniformi i jedan u civilu. Nisu se predstavili. Detaljno su pretresli vozilo, nismo dobili zapisnik.
Mene su odveli prostorije policije gdje su me skinuli do gola, pretraživali i maltretirali, oduzeli mi telefon i stvari. Nakon kraćeg vremena su me odveli na prostoriju na katu gdje me čekalo 5 pripadnika BIA-e.
Nisu mi pokazali značke, ali su mi predočili ovlasti i koja prava imaju i u kojem svojstvu i što rade prema meni”, kazao je Kajkić.
Objašnjava i zbog čega je priveden. “Rekli su da su me doveli da me uhite i strpaju u Sremsku Mitrovicu u zatvor jer sam radio na predmetu Ovčara u RH i prema njihovim neistinitim navodima obavljao razgovor i ispitivao neke osobe u Srbiji”, tvrdi.
U ponedjeljak izlazi s detaljnim informacijama
Na pitanje je li hrvatski MUP bio upoznat s njegovim odlaskom u Srbiju, Kajkić je kazao da za to nije bilo potrebe.
“Ja sam suspendiran policajaca, cijela javnost zna na koji način, a činjenica da me hapse srpske sigurnosne službe, a da protiv mene u RH rade obavještajne službe, govori da sam došao do prave istine, samo ovisi koliko će biti prostora i vremena da se sve otkrije. Ja kao predsjednik sindikata, na poziv Fonda išao sam u privatni pojset i nema potrebe da se javljam MUP-u.
Idemi u Bosnu često i u Srbiju, putujem privatnim poslom. Ono što mi zakon i pravila nalažu nema potrebe da ih o tome obavještavati. Po onome što mi je srpska obavještajna služba tijekom ispitivanja prezentirala, njih je hrvatska obavještajna služba i MUP izvjestio da dolazim tamo”, kazao je.
“Dok mi se slegnu emocije mislim da ću u ponedjeljak izaći sa detaljnim informacijama koje će biti korisna cijeloj javnosti”, tvrdi Kajkić.
Suspendirani MUP-ov istražitelj podnio je kaznenu prijavu s kolegicom protiv pripadnika službe bezbednosti koji su ga, kako tvrdi, 5 sati maltretirali i zlostavljali fizički i psihički.
https://kamenjar.com/nikola-kajkic-skinuli-su-me-do-gola-pretrazivali-i-maltretirali/?fbclid=IwAR3FDlt7DpKxrNAkn3RFW6IS_3hNm2Rg6V7UZDQXOhmScU3h2KCckCgIBEg
Re: ZG i BG protiv Kajkića i istine..
Srpski pederi...
Nikolu skinuli do gola, Zoricu ništa...
Nikolu skinuli do gola, Zoricu ništa...
Kandićkina ekipa. I ja bi ga hapsio i pretresao.kic wrote:
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Skinuo bi ga do gola dakle....dzango wrote:Kandićkina ekipa. I ja bi ga hapsio i pretresao.kic wrote:
Klasični srbin...
T.- Posts : 17552
2014-04-14
pa nije zenskodzango wrote:Kandićkina ekipa. I ja bi ga hapsio i pretresao.kic wrote:
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
To što tebe to rajca, drugi je par rukavica.T. wrote:Skinuo bi ga do gola dakle....dzango wrote:Kandićkina ekipa. I ja bi ga hapsio i pretresao.kic wrote:
Klasični srbin...
2014-04-19
Nisam ja T. pa da se ložim na lisice , pendreke i muška dupeta.kaya wrote:pa nije zenskodzango wrote:Kandićkina ekipa. I ja bi ga hapsio i pretresao.kic wrote:
2014-04-19
Šta se vrijeđaš? To je bio kompliment...dzango wrote:To što tebe to rajca, drugi je par rukavica.T. wrote:Skinuo bi ga do gola dakle....dzango wrote:Kandićkina ekipa. I ja bi ga hapsio i pretresao.kic wrote:
Klasični srbin...
Dokaz da si pravi srbin, štaviše, možeš kandidirati za graničnog policajca...
T.- Posts : 17552
2014-04-14
Pale te i policajci?T. wrote:Šta se vrijeđaš? To je bio kompliment...dzango wrote:To što tebe to rajca, drugi je par rukavica.T. wrote:Skinuo bi ga do gola dakle....dzango wrote:Kandićkina ekipa. I ja bi ga hapsio i pretresao.kic wrote:
Klasični srbin...
2014-04-19
pa znam, zato mi cudno..dzango wrote:Nisam ja T. pa da se ložim na lisice , pendreke i muška dupeta.kaya wrote:pa nije zenskodzango wrote:Kandićkina ekipa. I ja bi ga hapsio i pretresao.kic wrote:
pretpostavljam da bi ti zenskice pretreso , mislim zbog sigurnosti
2015-08-15
Pa đankica i voli muškekaya wrote:pa nije zenskodzango wrote:Kandićkina ekipa. I ja bi ga hapsio i pretresao.kic wrote:
Sve koji imaju posla sa FHP bi stavio u vrelu vodu pa u kiselinu. Za svaki slučaj.kaya wrote:pa znam, zato mi cudno..dzango wrote:Nisam ja T. pa da se ložim na lisice , pendreke i muška dupeta.kaya wrote:pa nije zenskodzango wrote:Kandićkina ekipa. I ja bi ga hapsio i pretresao.kic wrote:
Last edited by dzango on 9/11/2018, 22:10; edited 1 time in total
Ne može đankica a da se ne oda malo malo, više voli muško dupe nego išta na svjetu.T. wrote:Šta se vrijeđaš? To je bio kompliment...dzango wrote:To što tebe to rajca, drugi je par rukavica.T. wrote:Skinuo bi ga do gola dakle....dzango wrote:Kandićkina ekipa. I ja bi ga hapsio i pretresao.kic wrote:
Klasični srbin...
ne voli dangi muske , ni ti.tre wrote:Pa đankica i voli muškekaya wrote:pa nije zenskodzango wrote:Kandićkina ekipa. I ja bi ga hapsio i pretresao.kic wrote:
ovdje samo jedan voli muske. necu ga imenovati kad svi znamo.
2015-08-15
auuu, bas ih volis..dzango wrote:Sve koji imaju posla sa FHP bi stavio u vrelu vodu pa u kiselinu. Za svaki slučaj.kaya wrote:pa znam, zato mi cudno..dzango wrote:Nisam ja T. pa da se ložim na lisice , pendreke i muška dupeta.kaya wrote:pa nije zenskodzango wrote:
Kandićkina ekipa. I ja bi ga hapsio i pretresao.
2015-08-15
Za debu se zna, đankica je latentnikaya wrote:ne voli dangi muske , ni ti.tre wrote:Pa đankica i voli muškekaya wrote:pa nije zenskodzango wrote:Kandićkina ekipa. I ja bi ga hapsio i pretresao.kic wrote:
ovdje samo jedan voli muske. necu ga imenovati kad svi znamo.
Kandićkina ekipa. Isto kao i oni oko Biserko. Nema veće stoke.kaya wrote:auuu, bas ih volis..dzango wrote:Sve koji imaju posla sa FHP bi stavio u vrelu vodu pa u kiselinu. Za svaki slučaj.kaya wrote:pa znam, zato mi cudno..dzango wrote:Nisam ja T. pa da se ložim na lisice , pendreke i muška dupeta.kaya wrote:
pa nije zensko
soros i to, jel to?dzango wrote:Kandićkina ekipa. Isto kao i oni oko Biserko. Nema veće stoke.kaya wrote:auuu, bas ih volis..dzango wrote:Sve koji imaju posla sa FHP bi stavio u vrelu vodu pa u kiselinu. Za svaki slučaj.kaya wrote:pa znam, zato mi cudno..dzango wrote:
Nisam ja T. pa da se ložim na lisice , pendreke i muška dupeta.
2015-08-15
Još gore. Ove rade na taksimetar za svakoga ko dobro plati.kaya wrote:soros i to, jel to?dzango wrote:Kandićkina ekipa. Isto kao i oni oko Biserko. Nema veće stoke.kaya wrote:auuu, bas ih volis..dzango wrote:Sve koji imaju posla sa FHP bi stavio u vrelu vodu pa u kiselinu. Za svaki slučaj.kaya wrote:
pa znam, zato mi cudno..
2014-04-19
prostituion , stari zanat.dzango wrote:Još gore. Ove rade na taksimetar za svakoga ko dobro plati.kaya wrote:soros i to, jel to?dzango wrote:Kandićkina ekipa. Isto kao i oni oko Biserko. Nema veće stoke.kaya wrote:auuu, bas ih volis..dzango wrote:
Sve koji imaju posla sa FHP bi stavio u vrelu vodu pa u kiselinu. Za svaki slučaj.
2015-08-15
Similar topics
» hag protiv istine o markalama
» marcelus protiv istine
» Natasa Kandic:Kajkica su gusili i psovali mu ustasku majku
» ministarstvo istine
» osniva se ministarstvo istine
» marcelus protiv istine
» Natasa Kandic:Kajkica su gusili i psovali mu ustasku majku
» ministarstvo istine
» osniva se ministarstvo istine