Bošnjakinja vs Hrvat
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Bošnjakinja vs Hrvat
A ti epikur dok si radio u Bosni u drzavnoj sluzbi bio si ljevicar i multikulti, sad kad u Hrvatskj radis u drzavnoj sluzbi onda si desnicar i Rvatina. Da si dobio posao u Srbiji igrom slucaja mislim da bi imao istetoviranog Drazu na ramenu.
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
ma da, nije bilo tako? Hajte vi opletite o hercegobosni, balijama, turcima, eurpskim vrijednostima, ja odoh, malo sam vam prodrmao kavez pa sad lajte ;p
2016-11-17
Bošnjakinja vs Hrvat ... uh kad sam bio mlad bio sam mnogo puta u takvom klinču ali ne kao u ovome gore ...
Doduše tad su bile Muslimanke ali dobro ... princip je isti, sve su ostalo nijanse.
Doduše tad su bile Muslimanke ali dobro ... princip je isti, sve su ostalo nijanse.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Za bit balija moraš biti seljačina, tako su muslimani iz gradova zvali ove iz brdagovinda wrote:Hajmo sad malo licne frustracije ispoljiti, odvrnuti ventil...ako najmanje sto puta ne ponovite balije, smradovi, turci niste nista ucinili
Nešto kao kod nas vlaj
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Kao prvo nije "Bosnjakinja" nego Muslimanka (sa velikim M, hvala ti druze Tito) iz Bosne. Kao drugo ovaj se sto kaze jastreb malo spopil pa nasjeda na novinarske provokacije. Nista za praviti show.
omni-
2014-04-12
Malo je to, ova je zaradila i nogu u međunožje.govinda wrote:Hajmo sad malo licne frustracije ispoljiti, odvrnuti ventil...ako najmanje sto puta ne ponovite balije, smradovi, turci niste nista ucinili
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
Balije su u redu; neobrazovani i priglupi seljaci, ali dobrodušni, a kvazi-novinarka i zlobna, napumpana mržnjom.govinda wrote:Slabi ste mi nesto danas...hajdemo sad hiljadu puta napisati balije...
Ovakve stvari samo treba bilježiti...
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
Ero,kad ti Mošnjak kaze..nemoj mi se siriti,to znaci da kupis kufere..
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Teraju svog trenera jer Hrvat: ŠIPTAR, HRVAT, BALIJA, NISU MOJA BRATIJA
» Komsicev 'Hrvat' Sven Alkalaj nakon americkog samaranja vise nije Hrvat vec - Zidov
» Kao 'slucajno':Bosnjak i Bosnjakinja pobjednici show emisija Supertalent i Zvijezde pjevaju
» Bosnjakinja se zaljubila u Srbina a obitelj joj zbog toga obrijala glavu i slomila rebra
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» Komsicev 'Hrvat' Sven Alkalaj nakon americkog samaranja vise nije Hrvat vec - Zidov
» Kao 'slucajno':Bosnjak i Bosnjakinja pobjednici show emisija Supertalent i Zvijezde pjevaju
» Bosnjakinja se zaljubila u Srbina a obitelj joj zbog toga obrijala glavu i slomila rebra
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
Page 2 of 2