Utaban put daljnjoj propasti
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Utaban put daljnjoj propasti
dobro, svi znamo da si ti cekao da napunis dvadeset i jednu godinu da bi otisao jebat babu u bordelu u Svabiji...pismejker wrote:SVI neovisno o godinama moraju biti isti pred zakonom..
sad,Mladac na ludim hormonima,moze se na to hvatati,pa da lakse prodje po zakonu??
U USA ,bogami i pubertetlijama i dripcima je presuda ista,kao i onima od 20-30 godina..
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
naprotiv,tada sam masivno talabaćio cure po bosnijačkoj posavini...srpkinje iz Žabara,hrvatice iz posavskih sela i muslimanke iz Mahale Orasja..govinda wrote:dobro, svi znamo da si ti cekao da napunis dvadeset i jednu godinu da bi otisao jebat babu u bordelu u Svabiji...pismejker wrote:SVI neovisno o godinama moraju biti isti pred zakonom..
sad,Mladac na ludim hormonima,moze se na to hvatati,pa da lakse prodje po zakonu??
U USA ,bogami i pubertetlijama i dripcima je presuda ista,kao i onima od 20-30 godina..
..sve su davale,jos kad si im platio ulaz u King i sunku sa sirom i ajvarom u vrucoj lepinji..
Guest- Guest
ali si cekao da napunis dvadeset i jednu...pismejker wrote:naprotiv,tada sam masivno talabaćio cure po bosnijačkoj posavini...srpkinje iz Žabara,hrvatice iz posavskih sela i muslimanke iz Mahale Orasja..govinda wrote:dobro, svi znamo da si ti cekao da napunis dvadeset i jednu godinu da bi otisao jebat babu u bordelu u Svabiji...pismejker wrote:SVI neovisno o godinama moraju biti isti pred zakonom..
..sve su davale,jos kad si im platio ulaz u King i sunku sa sirom i ajvarom u vrucoj lepinji..
2016-11-17
nope...no nisam hebo curu mladju od 16,dakle,zakonski starija maloljetnica,a posto su njeni starci znali za nas,sve legaliti..one cure nelegaliti,su bile i starije 17,18,19..to bez miloste..ugl..sve legity..bitno je mirno spavati..govinda wrote:ali si cekao da napunis dvadeset i jednu...pismejker wrote:naprotiv,tada sam masivno talabaćio cure po bosnijačkoj posavini...srpkinje iz Žabara,hrvatice iz posavskih sela i muslimanke iz Mahale Orasja..govinda wrote:dobro, svi znamo da si ti cekao da napunis dvadeset i jednu godinu da bi otisao jebat babu u bordelu u Svabiji...pismejker wrote:SVI neovisno o godinama moraju biti isti pred zakonom..
Guest- Guest
Zašto bi je ubili?govinda wrote:doduse, prateci ovaj forum sam dosao do zakljucka da izmedju vas i islamista i nema neke velike rqazlike, osim u djelovanju. U Pakistanu ce se cura kresnuti sa momkom iz drugog plemena pa ce se svi dici da je ganjaju ne bi li je ubili i odbranili cast dok vi ovdje samo drobite recimo protiv Hrvatice koja se upustila u vezu sa nekim crncem,ne usudjujete se da je ubijete i odbranite nacionalnu i rasnu cast jer se bojite kazne. U biti, isti vam je mentalni sklop, jedino sto oni djeluju jer im sistem u kojem zive to dopusta dok vama eto, na vasu xalost, sistem ne dopusta da ubijate Hrvatice i druge bjelkinje koje se upustaju u vezu sa crncima, muslimanim, Arapima, Zidovima, Azijatima...
Pričaš gluposti
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Pa koza koja ima 13 godina je prestara čak...to je vjerojatno prilagodba za uskoro većinsko stanovništvo...
darth_vader-
2014-04-17
Nekad je bila razlika od pet godina da te ne kazne.govinda wrote:Moguce da je doslo do izmjena, nisam bas pratio...maggie13 wrote:Znam da je bilo tako, ali i prijedloga za ublazavanje. Nazovim otako.govinda wrote:da, 14 ali je nivo tolerancije u razlicu u godinama tri godine..znaci, ona ima 15 godina on 17 ili 18 nikome nista. Ona ima 15 on 25 e tu je vec godina zatvora.maggie13 wrote:Ti si marljiviji od mene, pa nadji, pls.mamin sin wrote:
meggie izmišljaš, raste ti nos :sleazy:
Mislim da je za davanje dozvole za sex spusteno s 15 na 14.
Ako slucajno nijeprosao prijedlog, proci ce drugi put.
I, ne diraj mi nos.
Ako vec nisu uveli na mala vrata, budu.
Kaj je ovo?
Okupljanje pedofila.
Jube, nije taban. Stopalo je.
Okupljanje pedofila.
Jube, nije taban. Stopalo je.
2014-12-30
O ovome sam nedavno pisao, pa neću puno srat...Ukratko:
Gender Revolucija na djelu...Druga faza - legaliziranje pedofilije...Prva je apsorbirana, a treća sa životinjama će tek doć za par desetljeća...
Gender Revolucija na djelu...Druga faza - legaliziranje pedofilije...Prva je apsorbirana, a treća sa životinjama će tek doć za par desetljeća...
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Orban: Njemačka će propasti
» Portugalija - Bili su na rubu propasti
» Split: Kronika jedne propasti
» Telegram: Od NK Osijeka do propasti Orbana
» jos jedna "nema tko radit" verzija propasti
» Portugalija - Bili su na rubu propasti
» Split: Kronika jedne propasti
» Telegram: Od NK Osijeka do propasti Orbana
» jos jedna "nema tko radit" verzija propasti