BARCLAYS EPL 17/18
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 11 of 50
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Re: BARCLAYS EPL 17/18
mozda kod miskovica u rijecisat2 wrote:Teško ... njegovo vrijeme tek dolazi ...operw wrote:vlašić nakon 4 mjeseca dobio izgon iz evertona
Guest- Guest
napokon bosna ima dobrog trenera
http://www.index.hr/sport/clanak/robi-prosinecki-selim-u-sarajevo-da-odvedem-bosnu-i-hercegovinu-na-euro-/1017433.aspx
http://www.index.hr/sport/clanak/robi-prosinecki-selim-u-sarajevo-da-odvedem-bosnu-i-hercegovinu-na-euro-/1017433.aspx
EstebanEnrique-
2014-04-16
Mali Vlašić je već sad igracina i bit ce jos veća...
Za razliku od Pjace i Benkovica i sličnih prevara...
;)
Za razliku od Pjace i Benkovica i sličnih prevara...
;)
Guest- Guest
Koliko mu je dao protiv MU-a, 2 minute?Браћала wrote:operw wrote:vlašić nakon 4 mjeseca dobio izgon iz evertona
stavio ga u prvu protiv uniteda, ja ga video samo na rpedstavljanju igrača, a nigde ne piše da dobio crveni karton...
Guest- Guest
U usporedbi sa Milanom gigant neslucenih razmjera jos kad se rijese portugalske cigansture bit ce ponovo velik klubfridrih_niche wrote:MU je mal klub, tako da to nije mjerilo...
:D
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
sjecam ga se kao oca modernog futbala prije zidana ronalda ... mesija i ronalda2 i zlaje...preteca modernog nogometa ...
EstebanEnrique-
2014-04-16
zanimljiv dokumentrac...
EstebanEnrique-
2014-04-16
Bracala na aparatimaJimmieJohnsoon wrote:zanimljiv dokumentrac...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
odavno ...bracali je najbolji fudbaler mancestera nemanja vidic koji je igra za zvjezdu.
EstebanEnrique-
2014-04-16
JimmieJohnsoon wrote:odavno ...bracali je najbolji fudbaler mancestera nemanja vidic koji je igra za zvjezdu.
2015-09-13
jimmi dobar potez, a u nedjelju se javi u vojarnu imamo nešto razgovarat
Guest- Guest
Jesu li se izradile optuzniceoperw wrote:jimmi dobar potez, a u nedjelju se javi u vojarnu imamo nešto razgovarat
2015-09-13
Kad bi spojia mali MU i lopove iz Torina u jedan klub opet bi bili manji od Velikog AC Milana...Desert_fox wrote:U usporedbi sa Milanom gigant neslucenih razmjera jos kad se rijese portugalske cigansture bit ce ponovo velik klubfridrih_niche wrote:MU je mal klub, tako da to nije mjerilo...
:D
<3
Guest- Guest
http://sportklub.rs/Fudbal/Premier-League/a226021-Murinjo-Nikada-necu-odgovarati-za-namestanje-utakmica.html
Kako je čmarinjo našmarao lopovsku pederčinu...
Kako je čmarinjo našmarao lopovsku pederčinu...
Guest- Guest
dakako kretenko, sve je bilo čisto i pravedno u onom naslovu 2012. i s interom izbacivanje barce u polufinalu
dok se mali treneri i klubovi prepucavaju pokušavajući dobiti malo pažnje, guardiola ruši rekorde i osvaja trofeje...
dok se mali treneri i klubovi prepucavaju pokušavajući dobiti malo pažnje, guardiola ruši rekorde i osvaja trofeje...
End- Posts : 21177
2015-08-25
“gaynajted je obični lažnjak. Pokazali su da su mali klub. U prošlosti su bili mali, u sadašnjosti su mali i u budućnosti će biti mali”, zaključio je talijanski stručnjak.
2015-08-25
“Kad ti je jedini cilj uvrijediti drugu osobu, onda si malen čovjek. Svi znamo Mourinha, uvijek je isti. To je njegov način i zato me ne iznenađuje. Život ide dalje, ne brine me Mourinho. Imat ćemo priliku to raščistiti kad budemo igrali protiv Manchester Uniteda”, naglasio je Conte pa se prijetio jednog slučaja.
“Sjećam se kad je Mourinho uvrijedio Claudija Ranierija zbog njegovog engleskog. A kad je Ranieri dobio otkaz u Leicesteru, obukao je majicu s njegovim imenom. On je obični lažnjak. Pokazao je da je malen čovjek. U prošlosti je bio malen, u sadašnjosti je malen i u budućnosti će biti malen”, zaključio je talijanski stručnjak.
čmarnajted najgluplji klub na svijetu, vol. 2
“Sjećam se kad je Mourinho uvrijedio Claudija Ranierija zbog njegovog engleskog. A kad je Ranieri dobio otkaz u Leicesteru, obukao je majicu s njegovim imenom. On je obični lažnjak. Pokazao je da je malen čovjek. U prošlosti je bio malen, u sadašnjosti je malen i u budućnosti će biti malen”, zaključio je talijanski stručnjak.
čmarnajted najgluplji klub na svijetu, vol. 2
2015-08-25
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Similar topics
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 19/20
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 18/19