NE ŽELIM NOSITI HIDŽAB
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: NE ŽELIM NOSITI HIDŽAB
a sto se tice demokrata u americi oni su osnivaci KKK, a sad bi malo prodavali antirasizam I uvalili rasizam republikancima
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Zbog ove ukrainke Ukrajina neće dobiti pomoć od SAD-a, ignoriranje najblizeg saveznika ....
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ta je žena, kao što znamo, Adamu dala nogu. Pa mu je Bog napravio drugu; od njegovog rebra. Ergo, Y kromosom. Ako se već gađamo biblijom ;PRegoč wrote:Odakle ti da sam feminist? Bog je stvoril čovjeka na svoju sliku, Bog je stvoril muško i žensko. U Knjizi postanka zadana je ravnopravnost.Oh_Femder wrote:Katolik, a ateist pa još k tome i desničar, a feminist To je možda neka tvoja privatna papazjanija od političke pozicije, ali ako se već deklariraš kao vrli desničar, možda bi bio red i da se informiraš o pravom značenju političke desnice. Za desnicu su naime nejednakost i hijerarhija prirodne, pa kao takve i poželjne. Pogledaj samo lice američkog desnog ženskog žurnalizma: Anne Coulter. Žena smatra da bi ženama trebalo ukinuti pravo glasa jer onda demokrati (liberali) nikad više ne bi došli na vlast. Kužiš, stari moj?Regoč wrote:Kako ću opovrgnuti tvoje mnienje? Mogu opovrgnuti metodologiju istraživanja, mogu opovrgnuti rezultate tvoga istraživanja, ali ti nikakvo istraživanje nisi provel, samo si iskazal svoj stav. A za početak tvoga istraživanja, evo ti moj iskaz, konzervativni iskaz: žene ne trebaju imati manja prava od muškaracah.Oh_Femder wrote:Opovrgni me onda.Regoč wrote:
Liberalno seruckanje.
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Ta se ne spominje u Bibliji.Oh_Femder wrote:Ta je žena, kao što znamo, Adamu dala nogu. Pa mu je Bog napravio drugu; od njegovog rebra. Ergo, Y kromosom. Ako se već gađamo biblijom ;PRegoč wrote:Odakle ti da sam feminist? Bog je stvoril čovjeka na svoju sliku, Bog je stvoril muško i žensko. U Knjizi postanka zadana je ravnopravnost.Oh_Femder wrote:Katolik, a ateist pa još k tome i desničar, a feminist To je možda neka tvoja privatna papazjanija od političke pozicije, ali ako se već deklariraš kao vrli desničar, možda bi bio red i da se informiraš o pravom značenju političke desnice. Za desnicu su naime nejednakost i hijerarhija prirodne, pa kao takve i poželjne. Pogledaj samo lice američkog desnog ženskog žurnalizma: Anne Coulter. Žena smatra da bi ženama trebalo ukinuti pravo glasa jer onda demokrati (liberali) nikad više ne bi došli na vlast. Kužiš, stari moj?Regoč wrote:Kako ću opovrgnuti tvoje mnienje? Mogu opovrgnuti metodologiju istraživanja, mogu opovrgnuti rezultate tvoga istraživanja, ali ti nikakvo istraživanje nisi provel, samo si iskazal svoj stav. A za početak tvoga istraživanja, evo ti moj iskaz, konzervativni iskaz: žene ne trebaju imati manja prava od muškaracah.Oh_Femder wrote:
Opovrgni me onda.
Ne spominje se da mu je Lilith dala nogu, ali teško je kao pročitati između redova u čemu je bila stvar ;P A da mu druga žena Eva, nije ravnopravno stvorena, već od Adamovog rebra, hajde to porekni.Regoč wrote:Ta se ne spominje u Bibliji.Oh_Femder wrote:Ta je žena, kao što znamo, Adamu dala nogu. Pa mu je Bog napravio drugu; od njegovog rebra. Ergo, Y kromosom. Ako se već gađamo biblijom ;PRegoč wrote:Odakle ti da sam feminist? Bog je stvoril čovjeka na svoju sliku, Bog je stvoril muško i žensko. U Knjizi postanka zadana je ravnopravnost.Oh_Femder wrote:Katolik, a ateist pa još k tome i desničar, a feminist To je možda neka tvoja privatna papazjanija od političke pozicije, ali ako se već deklariraš kao vrli desničar, možda bi bio red i da se informiraš o pravom značenju političke desnice. Za desnicu su naime nejednakost i hijerarhija prirodne, pa kao takve i poželjne. Pogledaj samo lice američkog desnog ženskog žurnalizma: Anne Coulter. Žena smatra da bi ženama trebalo ukinuti pravo glasa jer onda demokrati (liberali) nikad više ne bi došli na vlast. Kužiš, stari moj?Regoč wrote:
Kako ću opovrgnuti tvoje mnienje? Mogu opovrgnuti metodologiju istraživanja, mogu opovrgnuti rezultate tvoga istraživanja, ali ti nikakvo istraživanje nisi provel, samo si iskazal svoj stav. A za početak tvoga istraživanja, evo ti moj iskaz, konzervativni iskaz: žene ne trebaju imati manja prava od muškaracah.
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Ako muslimanka želi nositi hidžab, njoj se to treba omogućiti. Isto vrijedi ako katolik želi nositi križ.
» Hrvatski nogometaš Wlfburga odbio nositi simbol homoseksualizma: “Neću nositi traku duginih boja, ja sam kršćanin”
» ''Dalija Orešković: ''Ne želim popraviti HDZ, želim ga razmontirati''
» KOMŠILUK : Hidžab, džuma, križ i krunica
» Manekenka u reklami skinula hidžab, vjernici je izvrijeđali
» Hrvatski nogometaš Wlfburga odbio nositi simbol homoseksualizma: “Neću nositi traku duginih boja, ja sam kršćanin”
» ''Dalija Orešković: ''Ne želim popraviti HDZ, želim ga razmontirati''
» KOMŠILUK : Hidžab, džuma, križ i krunica
» Manekenka u reklami skinula hidžab, vjernici je izvrijeđali
Page 2 of 2