Bandić opet rasturio: Zagreb treću godinu zaredom proglašen najboljim adventom u Europi
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Bandić opet rasturio: Zagreb treću godinu zaredom proglašen najboljim adventom u Europi
a tko tebe financira sada?red wolf wrote:A tko će vas tada financirati? Slavonija možda?Noor wrote:pametno, nemoj ni sad brinutired wolf wrote:Mi ćemo u budućnosti upaliti warp...Čekamo zeleno svjetlo iz EU...Gdje će tvoj kraj tada ostati, mene neće zanimati...Noor wrote:wolfi, pali warp!red wolf wrote:
Oh, pa mi ne možemo naprijed...Jednostavno ne možemo...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Re: Bandić opet rasturio: Zagreb treću godinu zaredom proglašen najboljim adventom u Europi
S mamon živi, šta ga pitaš...Noor wrote:a tko tebe financira sada?red wolf wrote:A tko će vas tada financirati? Slavonija možda?Noor wrote:pametno, nemoj ni sad brinutired wolf wrote:Mi ćemo u budućnosti upaliti warp...Čekamo zeleno svjetlo iz EU...Gdje će tvoj kraj tada ostati, mene neće zanimati...Noor wrote:
wolfi, pali warp!
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Sam sebe...Ne država...Noor wrote:a tko tebe financira sada?red wolf wrote:A tko će vas tada financirati? Slavonija možda?Noor wrote:pametno, nemoj ni sad brinutired wolf wrote:Mi ćemo u budućnosti upaliti warp...Čekamo zeleno svjetlo iz EU...Gdje će tvoj kraj tada ostati, mene neće zanimati...Noor wrote:
wolfi, pali warp!
red wolf-
2016-02-10
a tako...onda saće valjda brzo čokolino i krevetacEroo wrote:S mamon živi, šta ga pitaš...Noor wrote:a tko tebe financira sada?red wolf wrote:A tko će vas tada financirati? Slavonija možda?Noor wrote:pametno, nemoj ni sad brinutired wolf wrote:
Mi ćemo u budućnosti upaliti warp...Čekamo zeleno svjetlo iz EU...Gdje će tvoj kraj tada ostati, mene neće zanimati...
2017-10-06
nemoj reć'...a mene?red wolf wrote:Sam sebe...Ne država...Noor wrote:a tko tebe financira sada?red wolf wrote:A tko će vas tada financirati? Slavonija možda?Noor wrote:pametno, nemoj ni sad brinutired wolf wrote:
Mi ćemo u budućnosti upaliti warp...Čekamo zeleno svjetlo iz EU...Gdje će tvoj kraj tada ostati, mene neće zanimati...
2017-10-06
Pa kad ne budete muzli nas, pa ti ostane Slavonija i Dalmacija, tada možemo opet o ovome svemu...Noor wrote:nemoj reć'...a mene?red wolf wrote:Sam sebe...Ne država...Noor wrote:a tko tebe financira sada?red wolf wrote:A tko će vas tada financirati? Slavonija možda?Noor wrote:
pametno, nemoj ni sad brinuti
red wolf-
2016-02-10
ma koga to vas..tko si ti i što ja od tebe muzem, pa daj objasni bez muljanja i uopćavanja...daj konkretne podatke.red wolf wrote:Pa kad ne budete muzli nas, pa ti ostane Slavonija i Dalmacija, tada možemo opet o ovome svemu...Noor wrote:nemoj reć'...a mene?red wolf wrote:Sam sebe...Ne država...Noor wrote:a tko tebe financira sada?red wolf wrote:
A tko će vas tada financirati? Slavonija možda?
2017-10-06
Pomalo...Shvatit ćeš...Noor wrote:ma koga to vas..tko si ti i što ja od tebe muzem, pa daj objasni bez muljanja i uopćavanja...daj konkretne podatke.red wolf wrote:Pa kad ne budete muzli nas, pa ti ostane Slavonija i Dalmacija, tada možemo opet o ovome svemu...Noor wrote:nemoj reć'...a mene?red wolf wrote:Sam sebe...Ne država...Noor wrote:
a tko tebe financira sada?
red wolf-
2016-02-10
evo ga, sad bježiš ko i obično, jer nemaš što reći....ne čudim se.red wolf wrote:Pomalo...Shvatit ćeš...Noor wrote:ma koga to vas..tko si ti i što ja od tebe muzem, pa daj objasni bez muljanja i uopćavanja...daj konkretne podatke.red wolf wrote:Pa kad ne budete muzli nas, pa ti ostane Slavonija i Dalmacija, tada možemo opet o ovome svemu...Noor wrote:nemoj reć'...a mene?red wolf wrote:
Sam sebe...Ne država...
2017-10-06
Ne...Čekam regionalizaciju...Tad ćeš shvatiti...Noor wrote:evo ga, sad bježiš ko i obično, jer nemaš što reći....ne čudim se.red wolf wrote:Pomalo...Shvatit ćeš...Noor wrote:ma koga to vas..tko si ti i što ja od tebe muzem, pa daj objasni bez muljanja i uopćavanja...daj konkretne podatke.red wolf wrote:Pa kad ne budete muzli nas, pa ti ostane Slavonija i Dalmacija, tada možemo opet o ovome svemu...Noor wrote:
nemoj reć'...a mene?
red wolf-
2016-02-10
ne nego muzeš privredu i ovdje pametuješ. čime se baviš, ajde recired wolf wrote:Ne...Čekam regionalizaciju...Tad ćeš shvatiti...Noor wrote:evo ga, sad bježiš ko i obično, jer nemaš što reći....ne čudim se.red wolf wrote:Pomalo...Shvatit ćeš...Noor wrote:ma koga to vas..tko si ti i što ja od tebe muzem, pa daj objasni bez muljanja i uopćavanja...daj konkretne podatke.red wolf wrote:
Pa kad ne budete muzli nas, pa ti ostane Slavonija i Dalmacija, tada možemo opet o ovome svemu...
2017-10-06
Sve sam ti rekao...Kad ova zemlja bude decentralizirana, tada ćete drugu pjesmu pjevati...Noor wrote:ne nego muzeš privredu i ovdje pametuješ. čime se baviš, ajde recired wolf wrote:Ne...Čekam regionalizaciju...Tad ćeš shvatiti...Noor wrote:evo ga, sad bježiš ko i obično, jer nemaš što reći....ne čudim se.red wolf wrote:Pomalo...Shvatit ćeš...Noor wrote:
ma koga to vas..tko si ti i što ja od tebe muzem, pa daj objasni bez muljanja i uopćavanja...daj konkretne podatke.
red wolf-
2016-02-10
wolfi dragi, ti puno pričaš, a ništ ne kažešred wolf wrote:Sve sam ti rekao...Kad ova zemlja bude decentralizirana, tada ćete drugu pjesmu pjevati...Noor wrote:ne nego muzeš privredu i ovdje pametuješ. čime se baviš, ajde recired wolf wrote:Ne...Čekam regionalizaciju...Tad ćeš shvatiti...Noor wrote:evo ga, sad bježiš ko i obično, jer nemaš što reći....ne čudim se.red wolf wrote:
Pomalo...Shvatit ćeš...
2017-10-06
Sve sam ti rekao...Kad se dogodi, sjeti se meni...Noor wrote:wolfi dragi, ti puno pričaš, a ništ ne kažešred wolf wrote:Sve sam ti rekao...Kad ova zemlja bude decentralizirana, tada ćete drugu pjesmu pjevati...Noor wrote:ne nego muzeš privredu i ovdje pametuješ. čime se baviš, ajde recired wolf wrote:Ne...Čekam regionalizaciju...Tad ćeš shvatiti...Noor wrote:
evo ga, sad bježiš ko i obično, jer nemaš što reći....ne čudim se.
red wolf-
2016-02-10
ma hoću ružo, samo ću na te mislitred wolf wrote:Sve sam ti rekao...Kad se dogodi, sjeti se meni...Noor wrote:wolfi dragi, ti puno pričaš, a ništ ne kažešred wolf wrote:Sve sam ti rekao...Kad ova zemlja bude decentralizirana, tada ćete drugu pjesmu pjevati...Noor wrote:ne nego muzeš privredu i ovdje pametuješ. čime se baviš, ajde recired wolf wrote:
Ne...Čekam regionalizaciju...Tad ćeš shvatiti...
2017-10-06
I ne zaboravi glasati za Bandića...Noor wrote:ma hoću ružo, samo ću na te mislitred wolf wrote:Sve sam ti rekao...Kad se dogodi, sjeti se meni...Noor wrote:wolfi dragi, ti puno pričaš, a ništ ne kažešred wolf wrote:Sve sam ti rekao...Kad ova zemlja bude decentralizirana, tada ćete drugu pjesmu pjevati...Noor wrote:
ne nego muzeš privredu i ovdje pametuješ. čime se baviš, ajde reci
red wolf-
2016-02-10
a nisam ti ja u ZG, imam ja svogred wolf wrote:I ne zaboravi glasati za Bandića...Noor wrote:ma hoću ružo, samo ću na te mislitred wolf wrote:Sve sam ti rekao...Kad se dogodi, sjeti se meni...Noor wrote:wolfi dragi, ti puno pričaš, a ništ ne kažešred wolf wrote:
Sve sam ti rekao...Kad ova zemlja bude decentralizirana, tada ćete drugu pjesmu pjevati...
2017-10-06
Nije drugačiji od njega...Pa glasaj za njega...Partija iznad svega...Noor wrote:a nisam ti ja u ZG, imam ja svogred wolf wrote:I ne zaboravi glasati za Bandića...Noor wrote:ma hoću ružo, samo ću na te mislitred wolf wrote:Sve sam ti rekao...Kad se dogodi, sjeti se meni...Noor wrote:
wolfi dragi, ti puno pričaš, a ništ ne kažeš
red wolf-
2016-02-10
I Rijeka je proglašena evropskom prijestonicom kulture.
Pa zar misliš da je za to zaslužan Obersnel???
Daj nemoj me zajebavat. U Zg ima uigrani tiom koji se bavi adventskim događajima i organizacijom,da je po Bandiću,tu bi bili štandovi na kojima bi Janjevci prodavali kineska sokoćala,gdje bi se točilo drugorazredno pivo i sa cajkama i Rozgom.
Baš je za Advent Bandić zaslužan. Dobro da nisi spomenuo i Mamića.
Pa zar misliš da je za to zaslužan Obersnel???
Daj nemoj me zajebavat. U Zg ima uigrani tiom koji se bavi adventskim događajima i organizacijom,da je po Bandiću,tu bi bili štandovi na kojima bi Janjevci prodavali kineska sokoćala,gdje bi se točilo drugorazredno pivo i sa cajkama i Rozgom.
Baš je za Advent Bandić zaslužan. Dobro da nisi spomenuo i Mamića.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
heheh srušio su mu pola svijetamamin sin wrote:Eroo wrote:Bandić opet rasturio: Zagreb treću godinu zaredom proglašen najboljim adventom u Europi
Drugo najbolje mjesto za provesti Božić u Europi je francuski Colmar, a na trećem je mjestu Beč
https://www.vecernji.hr/vijesti/zagreb-trecu-godinu-zaredom-proglasen-najboljim-adventom-u-europi-1213429www.europeanbestdestinations.com
https://www.alexa.com/siteinfo/europeanbestdestinations.com
https://www.facebook.com/ebdestinations
https://twitter.com/ebdestinations
https://plus.google.com/+Europeanbestdestinations
to je neka nebitna web stranica koja uopće nije posjećena i ima 70.000 lažnih sljedbenika, tj. kupljenih glasova
vjerojatno je svaki grad proglašen najboljom destinacijom na jednoj od stotine ovakvih stranica n internetu
Kermit-
2014-04-17
Ti se u upravljanje gradom razumiješ ka Mare u krivi k.jastreb wrote:
Baš je za Advent Bandić zaslužan.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Imamo najboljeg na svijetu i u europi a da nije Luka Modrić ili sp0rtaš:Boris Vujčić proglašen najboljim sbjetskim i europskim guvernerom u 2018
» Hrvatski Gin proglasen najboljim na svijetu
» Croatia Arlines profitabilan već treću godinu
» Čestitke! Slunj proglasen najboljim turistickim selom na svijetu
» Krediti poduzećima padaju petu godinu zaredom
» Hrvatski Gin proglasen najboljim na svijetu
» Croatia Arlines profitabilan već treću godinu
» Čestitke! Slunj proglasen najboljim turistickim selom na svijetu
» Krediti poduzećima padaju petu godinu zaredom
Page 3 of 5