Bandić opet rasturio: Zagreb treću godinu zaredom proglašen najboljim adventom u Europi
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Bandić opet rasturio: Zagreb treću godinu zaredom proglašen najboljim adventom u Europi
Ne moras bas kvariti zabavu...Band...ovaj...Zagreb je najbolji, dakako...
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
Re: Bandić opet rasturio: Zagreb treću godinu zaredom proglašen najboljim adventom u Europi
Oh yeahhhh :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Bandić je car u svakom slučaju.
Kupio Bandić glasove, jelda...zna čovik kako se to radi, a?mamin sin wrote:Eroo wrote:Bandić opet rasturio: Zagreb treću godinu zaredom proglašen najboljim adventom u Europi
Drugo najbolje mjesto za provesti Božić u Europi je francuski Colmar, a na trećem je mjestu Beč
https://www.vecernji.hr/vijesti/zagreb-trecu-godinu-zaredom-proglasen-najboljim-adventom-u-europi-1213429
to je neka nebitna web stranica koja uopće nije posjećena i ima 70.000 lažnih sljedbenika, tj. kupljenih glasova
vjerojatno je svaki grad proglašen najboljom destinacijom na jednoj od stotine ovakvih stranica n internetu
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
meni se svidja ovaj kiceraj po gradu , ljudi su veseli i otvoreni , bandic jedan +
losa strana sto mi skupo malo tj. morao bi vise radit a onda ne bi imao vremena za uzitak , tesko je tu biti pametan
losa strana sto mi skupo malo tj. morao bi vise radit a onda ne bi imao vremena za uzitak , tesko je tu biti pametan
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Ma glasajte opet za njega...
red wolf-
2016-02-10
Ako se kandidira mislim i da hoće...Od Zagreba je naprvio eu metropolu, šta ne?red wolf wrote:Ma glasajte opet za njega...
2016-07-22
Evo vam je...Nama država neka manje uzima...Dakle, regijama više...Eroo wrote:Ako se kandidira mislim i da hoće...Od Zagreba je naprvio eu metropolu, šta ne?red wolf wrote:Ma glasajte opet za njega...
red wolf-
2016-02-10
pa je, može reći tko što hoće, ali to je istina.Eroo wrote:Ako se kandidira mislim i da hoće...Od Zagreba je naprvio eu metropolu, šta ne?red wolf wrote:Ma glasajte opet za njega...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Oh, pa mi ne možemo naprijed...Jednostavno ne možemo...Noor wrote:pa je, može reći tko što hoće, ali to je istina.Eroo wrote:Ako se kandidira mislim i da hoće...Od Zagreba je naprvio eu metropolu, šta ne?red wolf wrote:Ma glasajte opet za njega...
red wolf-
2016-02-10
wolfi, pali warp!red wolf wrote:Oh, pa mi ne možemo naprijed...Jednostavno ne možemo...Noor wrote:pa je, može reći tko što hoće, ali to je istina.Eroo wrote:Ako se kandidira mislim i da hoće...Od Zagreba je naprvio eu metropolu, šta ne?red wolf wrote:Ma glasajte opet za njega...
2017-10-06
Kome to? Kosovu, Makedoniji, Bosni...?red wolf wrote:Evo vam je...Nama država neka manje uzima...Dakle, regijama više...Eroo wrote:Ako se kandidira mislim i da hoće...Od Zagreba je naprvio eu metropolu, šta ne?red wolf wrote:Ma glasajte opet za njega...
2016-07-22
Mi ćemo u budućnosti upaliti warp...Čekamo zeleno svjetlo iz EU...Gdje će tvoj kraj tada ostati, mene neće zanimati...Noor wrote:wolfi, pali warp!red wolf wrote:Oh, pa mi ne možemo naprijed...Jednostavno ne možemo...Noor wrote:pa je, može reći tko što hoće, ali to je istina.Eroo wrote:Ako se kandidira mislim i da hoće...Od Zagreba je naprvio eu metropolu, šta ne?red wolf wrote:Ma glasajte opet za njega...
red wolf-
2016-02-10
Istri, Primorju i otocima, Međimurju...Ti si u Sloveniji, pa ti ne moraš ništa...Sva sreća...Eroo wrote:Kome to? Kosovu, Makedoniji, Bosni...?red wolf wrote:Evo vam je...Nama država neka manje uzima...Dakle, regijama više...Eroo wrote:Ako se kandidira mislim i da hoće...Od Zagreba je naprvio eu metropolu, šta ne?red wolf wrote:Ma glasajte opet za njega...
red wolf-
2016-02-10
pametno, nemoj ni sad brinutired wolf wrote:Mi ćemo u budućnosti upaliti warp...Čekamo zeleno svjetlo iz EU...Gdje će tvoj kraj tada ostati, mene neće zanimati...Noor wrote:wolfi, pali warp!red wolf wrote:Oh, pa mi ne možemo naprijed...Jednostavno ne možemo...Noor wrote:pa je, može reći tko što hoće, ali to je istina.Eroo wrote:
Ako se kandidira mislim i da hoće...Od Zagreba je naprvio eu metropolu, šta ne?
Znam kakao je Zagreb izgledao prije devetdeetih...kao Bukurešt, a danas je za prsa pobijedio Beč. .Noor wrote:pa je, može reći tko što hoće, ali to je istina.Eroo wrote:Ako se kandidira mislim i da hoće...Od Zagreba je naprvio eu metropolu, šta ne?red wolf wrote:Ma glasajte opet za njega...
2016-07-22
A tko će vas tada financirati? Slavonija možda?Noor wrote:pametno, nemoj ni sad brinutired wolf wrote:Mi ćemo u budućnosti upaliti warp...Čekamo zeleno svjetlo iz EU...Gdje će tvoj kraj tada ostati, mene neće zanimati...Noor wrote:wolfi, pali warp!red wolf wrote:Oh, pa mi ne možemo naprijed...Jednostavno ne možemo...Noor wrote:
pa je, može reći tko što hoće, ali to je istina.
red wolf-
2016-02-10
Pa mogli bi malo turit i južnim nerazvijenim regijama, baš kao nekoć..mislim na Kosovo, Bosnu, Makedoniju etc...red wolf wrote:Istri, Primorju i otocima, Međimurju...Ti si u Sloveniji, pa ti ne moraš ništa...Sva sreća...Eroo wrote:Kome to? Kosovu, Makedoniji, Bosni...?red wolf wrote:Evo vam je...Nama država neka manje uzima...Dakle, regijama više...Eroo wrote:Ako se kandidira mislim i da hoće...Od Zagreba je naprvio eu metropolu, šta ne?red wolf wrote:Ma glasajte opet za njega...
2016-07-22
I južnim i istočnim...Dosta je...Eroo wrote:Pa mogli bi malo turit i južnim nerazvijenim regijama, baš kao nekoć..mislim na Kosovo, Bosnu, Makedoniju etc...red wolf wrote:Istri, Primorju i otocima, Međimurju...Ti si u Sloveniji, pa ti ne moraš ništa...Sva sreća...Eroo wrote:Kome to? Kosovu, Makedoniji, Bosni...?red wolf wrote:Evo vam je...Nama država neka manje uzima...Dakle, regijama više...Eroo wrote:
Ako se kandidira mislim i da hoće...Od Zagreba je naprvio eu metropolu, šta ne?
red wolf-
2016-02-10
znam i ja jako dobro, studirala sam tadaEroo wrote:Znam kakao je Zagreb izgledao prije devetdeetih...kao Bukurešt, a danas je za prsa pobijedio Beč. .Noor wrote:pa je, može reći tko što hoće, ali to je istina.Eroo wrote:Ako se kandidira mislim i da hoće...Od Zagreba je naprvio eu metropolu, šta ne?red wolf wrote:Ma glasajte opet za njega...
2017-10-06
a tko tebe financira sada?red wolf wrote:A tko će vas tada financirati? Slavonija možda?Noor wrote:pametno, nemoj ni sad brinutired wolf wrote:Mi ćemo u budućnosti upaliti warp...Čekamo zeleno svjetlo iz EU...Gdje će tvoj kraj tada ostati, mene neće zanimati...Noor wrote:wolfi, pali warp!red wolf wrote:
Oh, pa mi ne možemo naprijed...Jednostavno ne možemo...
2017-10-06
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Imamo najboljeg na svijetu i u europi a da nije Luka Modrić ili sp0rtaš:Boris Vujčić proglašen najboljim sbjetskim i europskim guvernerom u 2018
» Hrvatski Gin proglasen najboljim na svijetu
» Croatia Arlines profitabilan već treću godinu
» Čestitke! Slunj proglasen najboljim turistickim selom na svijetu
» Krediti poduzećima padaju petu godinu zaredom
» Hrvatski Gin proglasen najboljim na svijetu
» Croatia Arlines profitabilan već treću godinu
» Čestitke! Slunj proglasen najboljim turistickim selom na svijetu
» Krediti poduzećima padaju petu godinu zaredom
Page 2 of 5