Imamo najboljeg na svijetu i u europi a da nije Luka Modrić ili sp0rtaš:Boris Vujčić proglašen najboljim sbjetskim i europskim guvernerom u 2018
Page 1 of 1
Imamo najboljeg na svijetu i u europi a da nije Luka Modrić ili sp0rtaš:Boris Vujčić proglašen najboljim sbjetskim i europskim guvernerom u 2018
http://www.tportal.hr/biznis/clanak/boris-vujcic-proglasen-najboljim-europskim-i-svjetskim-guvernerom-u-2018-foto-20190103
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Imamo najboljeg na svijetu i u europi a da nije Luka Modrić ili sp0rtaš:Boris Vujčić proglašen najboljim sbjetskim i europskim guvernerom u 2018
i sad mi najgluplji..neka pati koga smeta
2015-09-08
Re: Imamo najboljeg na svijetu i u europi a da nije Luka Modrić ili sp0rtaš:Boris Vujčić proglašen najboljim sbjetskim i europskim guvernerom u 2018
to onaj usmrkani
strava
strava
dijagram-
2015-08-09
A jel ti palo na pamet da je to navlakuša tj oni njega proglase najboljim a onda on njima uvede Euro u Hrvatskuvuksadinare wrote:i sad mi najgluplji..neka pati koga smeta
Vučina pametnije ti je da se nehvališ s ovim pošto mi malo pametniji jako dobro zznamo šta slijedi nakon tapšanja po ramenu od zapada i ovakvih stvari
Zajeb i guženje
Tako je i Krstičević uša u kuću slavnih u Americi pa je sad jasno i zašto
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
znam ja to..ali jbg nas je kakav god bio.. ...svaki naslov u svjetskim i europskim okvirima se pise..odnosno odakle dolazi..e sad jbg drugi par opanaka je sto to nosi iza kulisa...nista nije đabe ni kod stare babeRayMabus wrote:A jel ti palo na pamet da je to navlakuša tj oni njega proglase najboljim a onda on njima u Hrvatskuvuksadinare wrote:i sad mi najgluplji..neka pati koga smeta
Vučina pametnije ti je da se nehvališ s ovim pošto mi malo pametniji jako dobro zznamo šta slijedi nakon tapšanja po ramenu od zapada i ovakvih stvari
Zajeb i guženje
Tako je i Krstičević uša u kuću slavnih u Americi pa je sad jasno i zašto
2015-09-08
vuksadinare wrote:i sad mi najgluplji..neka pati koga smeta
Đizs Vučina...
darth_vader-
2014-04-17
pa gle...salim se...ali realno ne priznajem takvu propagandu...volimo svoje ne damo svoje imamo gresaka i pozitive kao svaki drugi narod...nismo idealni...no ovo je propaganda..i to placenajasambrend wrote:vuksadinare wrote:i sad mi najgluplji..neka pati koga smeta
Đizs Vučina...
2015-09-08
Pa reka san ti šta nosi iza kulisa : euro u Hrvatsku
Eto vidite stoko nepismena on je najbolji i sad si ti otvorio tu temu i sad je to to i on je super i paf Euro
Eto
Pa nemoj bit glup Vučina
Eto vidite stoko nepismena on je najbolji i sad si ti otvorio tu temu i sad je to to i on je super i paf Euro
Eto
Pa nemoj bit glup Vučina
2014-04-11
Koja sprdačina od fianncijskih institucija
dovoljno mi je na onoj debilnoj temi da smo najgluplji procitati kako kao neki stranci znaju o hdz-u,kurcu palcu...a vecina ne moze na karti pronaci hrvatsku..to sto glasuju placenici,petokolonasi oni bi toisto radili i da smo idealni...hrvati pod ono 'hrvati'...koji ne bi riskirali za hravtsku ni nokat a kamoli zivot...i svi su im drugi krivi..fuj
2015-09-08
Jedini tko će ovdje bit sprđen smo mi Hrvati ako popušimo ovaj manevar tj eto vidiš on je u svijetu najpametniji pa je uvođenje eura pametan potezAssadNaPodmornici wrote:Koja sprdačina od fianncijskih institucija
Samo ćemo mi bit ti koji ćemo bit osiromašeni i sprđeni ako ovu priču popušimo
Da taj Euro šta valja nebi u Italiji došlo na vlast to šta je došlo
Pamet u glavu jer posli će bit kasno
2014-04-11
nisam ekonomist, možda je stvarno imao dobrih poteza i odluka (ja ih ne znam), ali antipatičan je strava
Puca mi kurac za njegove nagrade , on i ona podguzica Plenkovic pričaju o uvođenju Eura kao da je riječ o izgradnji nekog vrtića u Slavoniji a ne o državnoj valuti
Referendum ništa , široka rasprava o tome ništa ....ono oni će to uvest mrtvi ladni
Pa koga si ti to pita ?
Šta vi sebi umišljate ?
Referendum ništa , široka rasprava o tome ništa ....ono oni će to uvest mrtvi ladni
Pa koga si ti to pita ?
Šta vi sebi umišljate ?
2014-04-11
..ima do eura jos..tko ziv ko mrtav...RayMabus wrote:Puca mi kurac za njegove nagrade , on i ona podguzica Plenkovic pričaju o uvođenju Eura kao da je riječ o izgradnji nekog vrtića u Slavoniji a ne o državnoj valuti
Pa koga si ti to pita ?
Šta vi sebi umišljate ?
2015-09-08
odlicno radi za interese bankarskog lobija
isti mu naravno daju nagradu, cemu cudjenje
isti mu naravno daju nagradu, cemu cudjenje
dijagram-
2015-08-09
Iskreno Da Bog da Italija bankrotirala u međuvremenuvuksadinare wrote:..ima do eura jos..tko ziv ko mrtav...RayMabus wrote:Puca mi kurac za njegove nagrade , on i ona podguzica Plenkovic pričaju o uvođenju Eura kao da je riječ o izgradnji nekog vrtića u Slavoniji a ne o državnoj valuti
Pa koga si ti to pita ?
Šta vi sebi umišljate ?
2014-04-11
Similar topics
» Hrvatski Gin proglasen najboljim na svijetu
» Čestitke! Slunj proglasen najboljim turistickim selom na svijetu
» Bandić opet rasturio: Zagreb treću godinu zaredom proglašen najboljim adventom u Europi
» Luka Modrić kao simbol
» Film koji mrze braniteljske udruge proglašen najboljim švicarskim dokumentarcem
» Čestitke! Slunj proglasen najboljim turistickim selom na svijetu
» Bandić opet rasturio: Zagreb treću godinu zaredom proglašen najboljim adventom u Europi
» Luka Modrić kao simbol
» Film koji mrze braniteljske udruge proglašen najboljim švicarskim dokumentarcem
Page 1 of 1