"Naš zadatak je da nastojimo da rasparčamo Rusiju"
Page 4 of 8
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: "Naš zadatak je da nastojimo da rasparčamo Rusiju"
Drugi detalj je da Njemačka i Francuska nisu za jačanje NATO nego EU vojske no nezgodno im je javno to reći
Sad Ukrajina godišnje potroši xy plina i nafte
Putin njima ne želi dati više od te količine po povlaštenoj cijeni da ovi to nebi okolo preprodavali i žarađivali i sad ide samo 60% od xy
Ostatak normalno kupuju iz EU, uglavnom od Njemačke
Dobivaš to da je sve više ljudi u Ukrajini za vojnu neutralnost, Njemačka zarađuje, oslabila je NATO tj anglosase, Rusija na dobitku
Eto
Sad Ukrajina godišnje potroši xy plina i nafte
Putin njima ne želi dati više od te količine po povlaštenoj cijeni da ovi to nebi okolo preprodavali i žarađivali i sad ide samo 60% od xy
Ostatak normalno kupuju iz EU, uglavnom od Njemačke
Dobivaš to da je sve više ljudi u Ukrajini za vojnu neutralnost, Njemačka zarađuje, oslabila je NATO tj anglosase, Rusija na dobitku
Eto
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:Jebe se ove u zapadnoj Ukrajini za to, Njemačka je blizu
Da ali ne uvoze njih kao radnu snagu / bijelci Eutopljani ) već milijun i pol Arapa još
uz postojećih par milijuna Turaka
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Najnoviji visoko tehnološki oklop skrajinske vojne sile - dresina iz pakla -
-----------------------------------
"The coffin at the two minute mark is just messed up. They're the strongest funeral company on the continent," a user named Konstantin wrote, in a play on President Petro Poroshenko's words that Ukraine's army's was 'the strongest in Europe'.
"What the hell was that?! As I understand it, a coffin on wheels is the stuff of children's horror stories. They stole a grocery cart from the supermarket, lined it with plywood, and it turned out that there wasn't enough money left over for the paint…" chimed in Ermak.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
ekipa za raspačavanje ????Serbinho-3 wrote:
Žao mi je Ukrainaca...nisu dobro prošli, nisu naišli na podršku. Mislim da su trebali dobiti daleko veću podršku Hrvatske i da smo se svi mi ostali Hrvatska, Poljska, Mađarska, Bugarska, Češka, Ukrajina trebali formirati u nekakvu srednje istočnu Europu koja bi u svakoj državi sačuvala tradiciju naroda kojima te države pripadaju. Kriva naša inertnost i sklonost "pljuvanja" po svemu umjesto da smo odradili što treba.
immortal-
2014-04-16
Možda još stignemo !
2014-04-16
Hoćeš reći da su u SSSR imali bolji standard nego Poljska i Slovačka a da su po dobijanju samostalnosti taj standard srozali? To samo potvrđuje njihovu glupost i nesposobnost. Ništa drugo. Još su na kraju popušili Zapdau za šaku dolara i doveli zemlju na rub opstanka. Retko viđeni idioti.Pinochet wrote:nisu bili "relativno pristojna zemlja" bili su vukojebina. imali su veći standard nego Poljska i Slovačka kada se raspao komunizam, .- ove dvije zemlje su otišle na "degenerirani zapad" i pošteno se razvili, Ukrainci su bili pod nazdorom Moskve i postali vukojebina.dzango wrote:Ne bi bilo referentno da nije obrazac koji gledamo već godinama. Od relativno pristojne države su postali evropski Irak. I to za šaku dolara. Mi smo glupi narodi ali ovi su totalni idioti.Pinochet wrote:izjava jednog poliičara. sada ste se vi srbi naložili na to.dzango wrote:Ti Ukrajinci izgleda gomila idiota. Država im u raspadu, blago rečeno, a oni bi da rasparčavaju Rusiju.
Nije sve to tek "tako" nastalo preko noći. kao niti rat 91-95kod nas. takvi procesi se stvaraju desetljećima. sranje u Ukr se moglo spriječiti, kao što se i sranje kod nas moglo spriječiti. ali se nije.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ja sam im dao podršku, prvu godinu rata dao sam tisuću kuna za djecu Ukrajine, ono došli su na more i tako, bio sam protiv rata pa onda ovo je bilo nekako u tom stilu kad im je već tako ispalo
2014-04-11
Kakve veze ima Ukrajina na Srednjom Evropom? Ni geografske, ni kulturne, ni istoriske.mortal-joint wrote:ekipa za raspačavanje ????Serbinho-3 wrote:
Žao mi je Ukrainaca...nisu dobro prošli, nisu naišli na podršku. Mislim da su trebali dobiti daleko veću podršku Hrvatske i da smo se svi mi ostali Hrvatska, Poljska, Mađarska, Bugarska, Češka, Ukrajina trebali formirati u nekakvu srednje istočnu Europu koja bi u svakoj državi sačuvala tradiciju naroda kojima te države pripadaju. Kriva naša inertnost i sklonost "pljuvanja" po svemu umjesto da smo odradili što treba.
2014-04-19
Mnogi Ukrajinci su Ustaški sinovi ............ pa ti pričajdzango wrote:Kakve veze ima Ukrajina na Srednjom Evropom? Ni geografske, ni kulturne, ni istoriske.mortal-joint wrote:ekipa za raspačavanje ????Serbinho-3 wrote:
i bez toga Bijeli Hrvati
immortal-
2014-04-16
Poljaci su im otvorili tržište rada tako da ublaže malo krizu, nije da im se ne pomaže samo to je ipak država od četrdeset miljona stanovnika
2014-04-11
To neka mitologija poput one sa Iranom?mortal-joint wrote:Mnogi Ukrajinci su Ustaški sinovi ............ pa ti pričajdzango wrote:Kakve veze ima Ukrajina na Srednjom Evropom? Ni geografske, ni kulturne, ni istoriske.mortal-joint wrote:ekipa za raspačavanje ????Serbinho-3 wrote:
i bez toga Bijeli Hrvati
2014-04-19
Nije mitologija, Ukrajina su ti ikavci, prva hrvatska država je Primorska Hrvatska
Zapadna i središnja Ukrajina je Ukrajina a istok je naseljavan nakon progona muslimana tako su Rusi kolonizirali Sibir a istočna Ukrajina Ukrajinci i Rusi, zato je istok miks
Zapadna i središnja Ukrajina je Ukrajina a istok je naseljavan nakon progona muslimana tako su Rusi kolonizirali Sibir a istočna Ukrajina Ukrajinci i Rusi, zato je istok miks
2014-04-11
RayMabus wrote:Nije mitologija, Ukrajina su ti ikavci, prva hrvatska država je Primorska Hrvatska
Aaaaa?
2014-04-19
e srbine, srbinedzango wrote:RayMabus wrote:Nije mitologija, Ukrajina su ti ikavci, prva hrvatska država je Primorska Hrvatska
Aaaaa?
immortal-
2014-04-16
Pa ozbiljno, ikavci su ti, to ti je ono kad gledaš jezičnu mapu Ukrajine pa na istoku pola priča ruski pola ukrajinski pa onda se misliš u čem je razlika, ukrajinski jezik je ikavicadzango wrote:RayMabus wrote:Nije mitologija, Ukrajina su ti ikavci, prva hrvatska država je Primorska Hrvatska
Aaaaa?
2014-04-11
Kakve to veze ima sa Srednjom Evropom? Mogu da pričaju i kineski.RayMabus wrote:Pa ozbiljno, ikavci su ti, to ti je ono kad gledaš jezičnu mapu Ukrajine pa na istoku pola priča ruski pola ukrajinski pa onda se misliš u čem je razlika, ukrajinski jezik je ikavicadzango wrote:RayMabus wrote:Nije mitologija, Ukrajina su ti ikavci, prva hrvatska država je Primorska Hrvatska
Aaaaa?
2014-04-19
RayMabus wrote:Pa ozbiljno, ikavci su ti, to ti je ono kad gledaš jezičnu mapu Ukrajine pa na istoku pola priča ruski pola ukrajinski pa onda se misliš u čem je razlika, ukrajinski jezik je ikavicadzango wrote:RayMabus wrote:Nije mitologija, Ukrajina su ti ikavci, prva hrvatska država je Primorska Hrvatska
Aaaaa?
ukrainski jezik je bio najbrojniji jezik čak i do kurska pa čak i do čečenije. nakon staljinovog genocida, nestao je sa tih prostora.
jedino gdje povjesno ukrainci nisu bili većina, to je Krim, - Krim je Ukraincima dao Hrušćev kao nadoknadu za genocid i za žrtve koje su pretrpili u WW2 (izgubili su 25% populacije, 7milijuna Ukrainaca je bilo u kopnenoj vojsci Crvene Armije , prošli najteže bitke, Staljin ih je ubacivao u vatru a štedio Ruse itd)
Guest- Guest
MA do Japana i do Juzne Afrike ... jebo te koje gluposti ti lupetas pa da covjek ne povjeruje ...Pinochet wrote:RayMabus wrote:Pa ozbiljno, ikavci su ti, to ti je ono kad gledaš jezičnu mapu Ukrajine pa na istoku pola priča ruski pola ukrajinski pa onda se misliš u čem je razlika, ukrajinski jezik je ikavicadzango wrote:RayMabus wrote:Nije mitologija, Ukrajina su ti ikavci, prva hrvatska država je Primorska Hrvatska
Aaaaa?
ukrainski jezik je bio najbrojniji jezik čak i do kurska pa čak i do čečenije. nakon staljinovog genocida, nestao je sa tih prostora.
jedino gdje povjesno ukrainci nisu bili većina, to je Krim, - Krim je Ukraincima dao Hrušćev kao nadoknadu za genocid i za žrtve koje su pretrpili u WW2 (izgubili su 25% populacije, 7milijuna Ukrainaca je bilo u kopnenoj vojsci Crvene Armije , prošli najteže bitke, Staljin ih je ubacivao u vatru a štedio Ruse itd)
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Pošto je najistočniji dio Europe dio Rusije za ovaj dio ne bi bio čisti istok Europedzango wrote:Kakve to veze ima sa Srednjom Evropom? Mogu da pričaju i kineski.RayMabus wrote:Pa ozbiljno, ikavci su ti, to ti je ono kad gledaš jezičnu mapu Ukrajine pa na istoku pola priča ruski pola ukrajinski pa onda se misliš u čem je razlika, ukrajinski jezik je ikavicadzango wrote:RayMabus wrote:Nije mitologija, Ukrajina su ti ikavci, prva hrvatska država je Primorska Hrvatska
Aaaaa?
Rusija pripada djelom Europi djelom Aziji
immortal-
2014-04-16
Ukrajina kao pojam ne postoji do SSSR-a.
Taj se prostor nazivao Malorusija,a narod Malorusi.
Taj se prostor nazivao Malorusija,a narod Malorusi.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Malorusi je ruski naziv za iste, uostalom zapadna Ukrajina je bila pod Austrijom, generalno relativno nedavno je Rusija postala carstvo tako da ono
Npr Odesa je naseljivana... sve to relativno nedavno
Npr Odesa je naseljivana... sve to relativno nedavno
2014-04-11
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Zadatak
» MOZGALICA 2 - riješi zadatak
» Hillary: moj prvi zadatak je bomardiranje Damaska
» Očevi su nam ostavili zadatak da SAČUVAMO SRPSKI JEZIK"
» PREDSJEDNICA STIGLA U SAD: Poseban zadatak imat će u sjedištu UN-a!
» MOZGALICA 2 - riješi zadatak
» Hillary: moj prvi zadatak je bomardiranje Damaska
» Očevi su nam ostavili zadatak da SAČUVAMO SRPSKI JEZIK"
» PREDSJEDNICA STIGLA U SAD: Poseban zadatak imat će u sjedištu UN-a!
Page 4 of 8