"Naš zadatak je da nastojimo da rasparčamo Rusiju"
Page 2 of 8
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: "Naš zadatak je da nastojimo da rasparčamo Rusiju"
rusija i turska su možda ne de-jure ali su de-facto saveznici i braćacatabbath wrote:jastreb wrote:To je samo figurativno članstvo. Ja ne znam da bi ijedan Crnogorac,Makedonac ili Srbijanac pucao na Ruse.
Zamisli zarate npr. Rusija i Turska i sad bi kao članice NATOa Grčka i Bugarska trebale zaratiti sa Rusijom
Guest- Guest
Rusija se okrenula islamskom svijetu, radi ono što je amerika radila do dolaska trumpa. radi dobre bilance se slizala sa musama. zato je Rusija osudila to što je Trump priznao Jerusalem, hvale se kako imaju 20milijuna mujaga u Rusiji, zajedno Putin i Erdogan i Palestinski vođa Hamasa otvaraju đamiju u Moskvi itd.. prodaju oružje Turcima
Guest- Guest
catabbath wrote:jastreb wrote:To je samo figurativno članstvo. Ja ne znam da bi ijedan Crnogorac,Makedonac ili Srbijanac pucao na Ruse.
Zamisli zarate npr. Rusija i Turska i sad bi kao članice NATOa Grčka i Bugarska trebale zaratiti sa Rusijom
nato je tigar od papira u slučaju rata pola zemalja bi ga odjebalo a drugu polovicu bi odjebali ameri sami
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Pinochet wrote:Rusija se okrenula islamskom svijetu
da ne govorim kako je IS i pridruzeni amerovehabiti direktan plod ciae
2015-08-06
pa kad ih najbolje poznaju...1991 su sve drhtali od srba osim nas mislim na medj.zajednicu...ljudi nasjeli na mitovi...onda se poslije cudili ko pura dreku kako su srbi popusili...Pinochet wrote:cijeli svijet se boji Rusa, osim Ukrainaca, ukrainci su luđi od samih rusa, rusi se namjerili na krive
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Misliš da su nužno i Srbi turska braća?Pinochet wrote:rusija i turska su možda ne de-jure ali su de-facto saveznici i braćacatabbath wrote:jastreb wrote:To je samo figurativno članstvo. Ja ne znam da bi ijedan Crnogorac,Makedonac ili Srbijanac pucao na Ruse.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Ako vam je vjerovati, u zadnjem ratu je u HV-u bilo cca 10,000 Srba. Misliš da su bili samo kuhari?jastreb wrote:Ali daj to objasni Eri.catabbath wrote:jastreb wrote:To je samo figurativno članstvo. Ja ne znam da bi ijedan Crnogorac,Makedonac ili Srbijanac pucao na Ruse.
2016-07-22
Ero kako ti gledaš na onog gruzijskog isprdka, kao na budućeg predsjednika ukrajne ili američkog smutljivca i mutikašu.
vrhunski reformator i borac protiv korupcije. nešto što čardaku u RH i čardaku u UKR treba ako žele preživjeti 21stoljeće.mutava baštarda wrote:Ero kako ti gledaš na onog gruzijskog isprdka, kao na budućeg predsjednika ukrajne ili američkog smutljivca i mutikašu.
Guest- Guest
Već duže vrijeme ne pratim tamošnje ne/prilke.mutava baštarda wrote:Ero kako ti gledaš na onog gruzijskog isprdka, kao na budućeg predsjednika ukrajne ili američkog smutljivca i mutikašu.
2016-07-22
Eroo wrote:Već duže vrijeme ne pratim tamošnje ne/prilke.mutava baštarda wrote:Ero kako ti gledaš na onog gruzijskog isprdka, kao na budućeg predsjednika ukrajne ili američkog smutljivca i mutikašu.
i predsjednicu si zapostavio , jesi dobro?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debotoijusto wrote:Eroo wrote:Već duže vrijeme ne pratim tamošnje ne/prilke.mutava baštarda wrote:Ero kako ti gledaš na onog gruzijskog isprdka, kao na budućeg predsjednika ukrajne ili američkog smutljivca i mutikašu.
i predsjednicu si zapostavio , jesi dobro?
Sve je toliko očigledno da ne vidim razloga.
Inače, sad ste vi na redu. Mislim za ušutit, naravno.
2016-07-22
Slava im!Pinochet wrote:cijeli svijet se boji Rusa, osim Ukrainaca, ukrainci su luđi od samih rusa, rusi se namjerili na krive
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
I u Kijevu šatori
Pristaše bivšeg gruzijskog predsjednika Mikheil Saakashvilija prosvjeduju u Kijevu, Ukrajina, 10. prosinca 2017.
----------------------
Slava gerojami :D
2015-08-06
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:700276-SUKOB-U-UKRAJINI-Poginulo-pet-osoba-od-kojih-cetiri-vojnika
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
" Agencija bliska pobunjenicima javila je da jedan proruski pobunjenik stradao u sukobu "
---------------------------------------------------------------------
4 : 1 Za naše-------------------------dobar skor
---------------------------------------------------------------------
4 : 1 Za naše-------------------------dobar skor
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Ja sve nekako mislim da hrpa tih Ukrajinaca zahvaljuje Putinu šta je rusku manjinu potira u Rusiju i riješija ih Krima i te ekipe
2014-04-11
to će se federalizirati kao sirija, a krim će imati malo snažniji položaj kao dio rusije nego status golana u sastavu izraelaa.RayMabus wrote:Ja sve nekako mislim da hrpa tih Ukrajinaca zahvaljuje Putinu šta je rusku manjinu potira u Rusiju i riješija ih Krima i te ekipe
Jelte
Očito Njemačka najbitnija tu jer može Putin rasplamsat taj rat ali Njemačka i evropa su mu tržište tako da bi se samo samopojeba, ono primirje u Donbasu, Putin je Ukrajinu odjebao, plinovodi više neidu preko nje
2014-04-11
ukrajni je zapad moldavija... najrazvijeniji i najbogatiji je istok koji ih je odjeba... sami su odjebali rusko tržište o kojemu ovisi njihova industrija, a za zapad nisu konkurentni u ničemu. Slijepa ulica na rubu evrope...RayMabus wrote:Očito Njemačka najbitnija tu jer može Putin rasplamsat taj rat ali Njemačka i evropa su mu tržište tako da bi se samo samopojeba, ono primirje u Donbasu, Putin je Ukrajinu odjebao, plinovodi više neidu preko nje
prodali se za sendviče iz ambasade... mogli su pomalo,.izbori i lagan zaokret prema EU,.ali jok, kozofili popušili u siriji i trebalo je otvoriti novu frontu, a ovi kao ovce na sol...
Jebe se ove u zapadnoj Ukrajini za to, Njemačka je blizu
2014-04-11
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Zadatak
» MOZGALICA 2 - riješi zadatak
» Hillary: moj prvi zadatak je bomardiranje Damaska
» Očevi su nam ostavili zadatak da SAČUVAMO SRPSKI JEZIK"
» PREDSJEDNICA STIGLA U SAD: Poseban zadatak imat će u sjedištu UN-a!
» MOZGALICA 2 - riješi zadatak
» Hillary: moj prvi zadatak je bomardiranje Damaska
» Očevi su nam ostavili zadatak da SAČUVAMO SRPSKI JEZIK"
» PREDSJEDNICA STIGLA U SAD: Poseban zadatak imat će u sjedištu UN-a!
Page 2 of 8