Evo šta ćemo sve uvoziti u Hrvatsku zbog kraha tržišta radne snage
Page 5 of 8
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Evo šta ćemo sve uvoziti u Hrvatsku zbog kraha tržišta radne snage
Tako sam ju shvatil, ne tvrdim da sam točno shvatil jer nije izriekom rekla, ali dalo se iščitati.epikur37 wrote:Regoč wrote:Ako sam ju dobro shvatil, bavi se proizvodnjom odjeće. E sad, jel to krojačnica ili minipogon, ne znam.epikur37 wrote:Regoč wrote:Pička vam materina "poduzetnička". Onda treba ukinuti carine pa propadnite pred jeftinom konkurencijom.Triny wrote:
Ne može. Bolje uvesti jeftinije.
triny je vjerojatno klinka studentica ekonomije, to liberatrijanstvo, neoliberalizam....kako ga god krstiš je popularno zadnjih godina ko prije marksizam...ono vladajuća ideologija....
to je in...a ono par generacija balavurdije s ekonomije se nabrijalo :)
pa diš se baviti tim...nema uopće smisla za biznis
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
RayMabus wrote:Zima je, najbolje ići spavati, probuditi ću se za nekih desetak godina pa mi recite kako ide spoj islama i turizma
...inace malo se smucam zadnjih sedam dana..po bosni...sad sam to prekinuo zbog kolinja u dalmaciji...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pa Novi ZelandNoor wrote:al di si ti svako jutro? uopće te više nema..ili jako malo...vuksadinare wrote:..uh...svake godine kazem ovo mi je posljednja sezona kolinja ali navijek nanovo...klopa nakon kolinja mi ponisti takvo razmisljanje..inace smrz'o sam se ko hamed bangoura...dere bura nemilo od ranog jutra..i to onaj vjetar sa dinare najzajebaniji
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
vuksadinare wrote:U izvidjanju...Noor wrote:al di si ti svako jutro? uopće te više nema..ili jako malo...vuksadinare wrote:..uh...svake godine kazem ovo mi je posljednja sezona kolinja ali navijek nanovo...klopa nakon kolinja mi ponisti takvo razmisljanje..inace smrz'o sam se ko hamed bangoura...dere bura nemilo od ranog jutra..i to onaj vjetar sa dinare najzajebaniji
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
pa jel nije rekao šri lanka..al tek na proljeće?RayMabus wrote:Pa Novi ZelandNoor wrote:al di si ti svako jutro? uopće te više nema..ili jako malo...vuksadinare wrote:..uh...svake godine kazem ovo mi je posljednja sezona kolinja ali navijek nanovo...klopa nakon kolinja mi ponisti takvo razmisljanje..inace smrz'o sam se ko hamed bangoura...dere bura nemilo od ranog jutra..i to onaj vjetar sa dinare najzajebaniji
2017-10-06
Jebiga mora se...ako neprijatelj ne spava ne spavam ni ja...jebes debota i soru..ti su 'spavaci'Noor wrote:vuksadinare wrote:U izvidjanju...Noor wrote:al di si ti svako jutro? uopće te više nema..ili jako malo...vuksadinare wrote:..uh...svake godine kazem ovo mi je posljednja sezona kolinja ali navijek nanovo...klopa nakon kolinja mi ponisti takvo razmisljanje..inace smrz'o sam se ko hamed bangoura...dere bura nemilo od ranog jutra..i to onaj vjetar sa dinare najzajebaniji
2015-09-08
TocnoNoor wrote:pa jel nije rekao šri lanka..al tek na proljeće?RayMabus wrote:Pa Novi ZelandNoor wrote:al di si ti svako jutro? uopće te više nema..ili jako malo...vuksadinare wrote:..uh...svake godine kazem ovo mi je posljednja sezona kolinja ali navijek nanovo...klopa nakon kolinja mi ponisti takvo razmisljanje..inace smrz'o sam se ko hamed bangoura...dere bura nemilo od ranog jutra..i to onaj vjetar sa dinare najzajebaniji
2015-09-08
Može uvoz stranih radnika, ali nek se odmah izjasne i osjećaju i kao Hrvati.
crvenkasti-
2014-04-17
ma da su bar samo spavači...vuksadinare wrote:Jebiga mora se...ako neprijatelj ne spava ne spavam ni ja...jebes debota i soru..ti su 'spavaci'Noor wrote:vuksadinare wrote:U izvidjanju...Noor wrote:al di si ti svako jutro? uopće te više nema..ili jako malo...vuksadinare wrote:..uh...svake godine kazem ovo mi je posljednja sezona kolinja ali navijek nanovo...klopa nakon kolinja mi ponisti takvo razmisljanje..inace smrz'o sam se ko hamed bangoura...dere bura nemilo od ranog jutra..i to onaj vjetar sa dinare najzajebaniji
2017-10-06
Ostat će samo Ukrajinci na kraju i to u brodogradnji
Jedan napad =idućih deset godina 25% slabiji turizam
Neće htjeti muje a i manje je posla, nema ni građevine jer nema turizma nit demografije
Jedan napad =idućih deset godina 25% slabiji turizam
Neće htjeti muje a i manje je posla, nema ni građevine jer nema turizma nit demografije
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nisi skuzila pod pojmom 'spavaci'...podsjetnik...telefonNoor wrote:ma da su bar samo spavači...vuksadinare wrote:Jebiga mora se...ako neprijatelj ne spava ne spavam ni ja...jebes debota i soru..ti su 'spavaci'Noor wrote:vuksadinare wrote:U izvidjanju...Noor wrote:
al di si ti svako jutro? uopće te više nema..ili jako malo...
2015-09-08
tako je, ja bi tebe postavio da to nadgledascrvenkasti wrote:Može uvoz stranih radnika, ali nek se odmah izjasne i osjećaju i kao Hrvati.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
I vama parazitsko-uhljebnička.Regoč wrote:Pička vam materina "poduzetnička". Onda treba ukinuti carine pa propadnite pred jeftinom konkurencijom.Triny wrote:Ne može. Bolje uvesti jeftinije.Regoč wrote:Uvoz radne snage treba ukinuti. Gamad "poduzetnička" dosad je davala male plaće jer je bila velika ponuda radnika. Sad kad je mala ponuda radnika, njeka daju veće plaće.
A carine svakako ukinuti, ja sam apsolutno ZA.
Trinity-
2014-04-17
Hrvatska i nema carina(fala bogu) , za proizvode unutar EU. Carinska politika je politika EU, evo EU će sklopiti zonu slobodne trgovine sa Japanom, pa neće biti carina za japanske proizvode.
Guest- Guest
Točno se vidi da vi uhljebi niste sposobni zbrojiti 2+2.epikur37 wrote:Regoč wrote:Ako sam ju dobro shvatil, bavi se proizvodnjom odjeće. E sad, jel to krojačnica ili minipogon, ne znam.epikur37 wrote:Regoč wrote:Pička vam materina "poduzetnička". Onda treba ukinuti carine pa propadnite pred jeftinom konkurencijom.Triny wrote:
Ne može. Bolje uvesti jeftinije.
triny je vjerojatno klinka studentica ekonomije, to liberatrijanstvo, neoliberalizam....kako ga god krstiš je popularno zadnjih godina ko prije marksizam...ono vladajuća ideologija....
Dakle, šverc ruževa i grudnjaka, kladionice, neke antidomoljubne udruge, sad ovo...
Regonja, slušaj dobro...šverc duhana...ko treba, molim na pp...
Trinity-
2014-04-17
Ovo je super što se tiče EU. Ali je nezgodno što se istoka tiče.Pinochet wrote: Hrvatska i nema carina(fala bogu) , za proizvode unutar EU. Carinska politika je politika EU, evo EU će sklopiti zonu slobodne trgovine sa Japanom, pa neće biti carina za japanske proizvode.
Gomila propisa i regula.
Trinity-
2014-04-17
Neka pređu na hrvatstvo ko što se prelazi na judaizam i nema problema.crvenkasti wrote:Može uvoz stranih radnika, ali nek se odmah izjasne i osjećaju i kao Hrvati.
Trinity-
2014-04-17
Moš mislit što bi ukinula carine. Da ih ukinu, kukala bi da je to udar na domaću proizvodnju i naricala "kupujmo hrvatsko".Triny wrote:I vama parazitsko-uhljebnička.Regoč wrote:Pička vam materina "poduzetnička". Onda treba ukinuti carine pa propadnite pred jeftinom konkurencijom.Triny wrote:Ne može. Bolje uvesti jeftinije.Regoč wrote:Uvoz radne snage treba ukinuti. Gamad "poduzetnička" dosad je davala male plaće jer je bila velika ponuda radnika. Sad kad je mala ponuda radnika, njeka daju veće plaće.
A carine svakako ukinuti, ja sam apsolutno ZA.
Nisam tvoje tržište, ne pušim. No, ako imaš u ponudi vino, čujemo se.Triny wrote:Točno se vidi da vi uhljebi niste sposobni zbrojiti 2+2.epikur37 wrote:Regoč wrote:Ako sam ju dobro shvatil, bavi se proizvodnjom odjeće. E sad, jel to krojačnica ili minipogon, ne znam.epikur37 wrote:Regoč wrote:
Pička vam materina "poduzetnička". Onda treba ukinuti carine pa propadnite pred jeftinom konkurencijom.
Dakle, šverc ruževa i grudnjaka, kladionice, neke antidomoljubne udruge, sad ovo...
Regonja, slušaj dobro...šverc duhana...ko treba, molim na pp...
Katolička vjera rimskoga obreda i hrvatski jezik.Triny wrote:Neka pređu na hrvatstvo ko što se prelazi na judaizam i nema problema.crvenkasti wrote:Može uvoz stranih radnika, ali nek se odmah izjasne i osjećaju i kao Hrvati.
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» ALARM U ITALIJI ZBOG NEDOSTATKA RADNE SNAGE: Nedostaje samo u turizmu 560.000 radnika
» '' GLOBALNI STRAH ZBOG KRAHA NA BURZAMA U nekoliko sati 'izbrisano' više stotina milijardi dolara, panična rasprodaja zbog Kine ''
» Egzodus radne snage iz BiH u HR
» RS ostaje bez radne snage
» Dalmacija je stvorena za uzgoj marihuane, no mi ćemo je uvoziti iz Kanade
» '' GLOBALNI STRAH ZBOG KRAHA NA BURZAMA U nekoliko sati 'izbrisano' više stotina milijardi dolara, panična rasprodaja zbog Kine ''
» Egzodus radne snage iz BiH u HR
» RS ostaje bez radne snage
» Dalmacija je stvorena za uzgoj marihuane, no mi ćemo je uvoziti iz Kanade
Page 5 of 8