Evo šta ćemo sve uvoziti u Hrvatsku zbog kraha tržišta radne snage
Page 1 of 8
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Evo šta ćemo sve uvoziti u Hrvatsku zbog kraha tržišta radne snage
Islam i pravoslavlje
http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/521032/zbog-nestasice-radne-snage-hrvatska-dogodine-dovodi-na-tisuce-stranih-radnika-sindikati-prosvjeduju-evo-koja-cemo-sve-zanimanja-uvoziti-iz-siromasnijih-zemalja-neka-od-njih-ce-vas-poprilicno-iznenaditi
http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/521032/zbog-nestasice-radne-snage-hrvatska-dogodine-dovodi-na-tisuce-stranih-radnika-sindikati-prosvjeduju-evo-koja-cemo-sve-zanimanja-uvoziti-iz-siromasnijih-zemalja-neka-od-njih-ce-vas-poprilicno-iznenaditi
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Evo šta ćemo sve uvoziti u Hrvatsku zbog kraha tržišta radne snage
kakov krah ti spominješ,
pa ovo je festival slobode i plus, sindikati su pred krahom
pa ovo je festival slobode i plus, sindikati su pred krahom
2014-04-16
De malo ih utrpajte
http://www.blic.rs/vesti/svet/planirali-teroristicke-napade-ruske-snage-bezbednosti-ubile-trojicu-ekstremista-video/vc0wy7d
http://www.blic.rs/vesti/svet/planirali-teroristicke-napade-ruske-snage-bezbednosti-ubile-trojicu-ekstremista-video/vc0wy7d
2014-04-11
Netriba meni nikakvi sindikat, ja imam najbolji sindikat na svijetu a ime mu je ISIL
Jedna kad pukne odma računajte iduća sezona pola ove
2014-04-11
točno, djelovanje isila i sindikata imaju jednok utjecaj na ekonomijuRayMabus wrote:Netriba meni nikakvi sindikat, ja imam najbolji sindikat na svijetu a ime mu je ISIL
2014-04-16
Sindikati ce svisnut od muke.
Trinity-
2014-04-17
RayMabus wrote:Islam i pravoslavlje
zanimljivo, bošnjački muslimani likuju nad osudom Hrvata u BiH, prskaju tamo po hrvatskim bosancima i hercegovcima, a isti ti bosanci i hercegovci u HDZu su digli ruku ZA , da ih se uvozi da rade ovdje.
lude vlasti, lude race, lude države i lude nacije
Guest- Guest
jedna od rijetkih pametnih Lovrinovića, kada je rekao u saboru, da će HDZ uništavanjem Slavonije dovesti do toga da će se ta prazna Slavonija naseliti Srbima, što će biti direktna ugroza.
vidiš koliko su Srbi bili maniti. Ratovali se i izgubili rat. Umjesto da su nas pustili da "odemo", a oni svoju "pamet"(ako je imaju") uložili u razvoj ekonomije i demografiju, mogli su do 2030 ostvariti veliku Srbiju.. ekonomski i demografski, kapitalom i ljudima
vidiš koliko su Srbi bili maniti. Ratovali se i izgubili rat. Umjesto da su nas pustili da "odemo", a oni svoju "pamet"(ako je imaju") uložili u razvoj ekonomije i demografiju, mogli su do 2030 ostvariti veliku Srbiju.. ekonomski i demografski, kapitalom i ljudima
Guest- Guest
Novac nema naciju.Pinochet wrote:RayMabus wrote:Islam i pravoslavlje
zanimljivo, bošnjački muslimani likuju nad osudom Hrvata u BiH, prskaju tamo po hrvatskim bosancima i hercegovcima, a isti ti bosanci i hercegovci u HDZu su digli ruku ZA , da ih se uvozi da rade ovdje.
lude vlasti, lude race, lude države i lude nacije
Trinity-
2014-04-17
Nije baš neka plaća u toj Slavoniji.... ako već mora u podstanare radije će birati Njemačku i to tako da ti je teza promašenaPinochet wrote:jedna od rijetkih pametnih Lovrinovića, kada je rekao u saboru, da će HDZ uništavanjem Slavonije dovesti do toga da će se ta prazna Slavonija naseliti Srbima, što će biti direktna ugroza.
2014-04-11
Slavonija nije turizam dakle industrija i građevina, e sad građevina pa osiguran smještaj, terenska dnevnica ali ovako teško, em i njima demografski krah em zapadna Evropa će sve manje htjet muje em ako je ovdje podstanar u kurcu je odmah em ako to ima djecu uvijek gleda i neke druge stvari koje su posebno izražene u krajevima Hr gdje je bio rat
Njih masivnije moš očekivati najviše Istra, turizam i tako to
Njih masivnije moš očekivati najviše Istra, turizam i tako to
2014-04-11
A onda i u Zloveniji nezaposlenost 6% treba im skoro 20 tisuća radnika u industriji na osnovnim poslovima
Eto pođi od sebe Gdje bi prije tamo gdje je veća plaća i nitko te ne gleda priko oka ili....
Eto pođi od sebe Gdje bi prije tamo gdje je veća plaća i nitko te ne gleda priko oka ili....
2014-04-11
Također treba spomenuti još jednu stvar no ona je na relaciji druge religije i islam
Tebi neki Srbo i da napravi neku pizdariju ovdje ona će bit na nekoj nacionalnoj osnovi ili tako nešto a ako ti sličnu stvar napravi musliman gotov si, odma terorizam
Tebi neki Srbo i da napravi neku pizdariju ovdje ona će bit na nekoj nacionalnoj osnovi ili tako nešto a ako ti sličnu stvar napravi musliman gotov si, odma terorizam
2014-04-11
Evo ti Katalonija, Katalonac počme pucati i ti znaš da to nije ISIL nego nešto lokalno, istu stvar napravi Arap ili neki drugi musliman e jb se brajo iduće godine negdje drugdje na ljetovanje
2014-04-11
Sto god ovi antitalenti napravili gotovo sam siguran da ce i to biti jos jedan korak ka samounistenju i da dalje nece dirati u glavne probleme.
Samo naprijed,ja se vise ne sekiram.
vili40-
2015-08-02
Pa totalni antitalenti, prvo u Austriji Bošnjaci su već izveli i planirali par napada dakle na listi su a onda imaš druge turističke destilacije kojima će samo bit bitan podatak da je počinitelj musliman pa će ti jedna Italija to na sva zvona razglasit da Talijane zadrži plus uzeti turiste iz Njemačke i okolovili40 wrote:Sto god ovi antitalenti napravili gotovo sam siguran da ce i to biti jos jedan korak ka samounistenju i da dalje nece dirati u glavne probleme.
2014-04-11
Francuzima je dovoljan samo jedan takvi napad u Hr i mi idućih deset godina možemo zaboravit na to da ćeš imati popunjenu sezonu
Njihova država, njihovi mediji također imaju turizam plus jak lobi u drugim medijima članica Europe
Pa taj napad neće silaziti s naslovnih stranica idući deset godina
Njihova država, njihovi mediji također imaju turizam plus jak lobi u drugim medijima članica Europe
Pa taj napad neće silaziti s naslovnih stranica idući deset godina
2014-04-11
Uvoz radne snage treba ukinuti. Gamad "poduzetnička" dosad je davala male plaće jer je bila velika ponuda radnika. Sad kad je mala ponuda radnika, njeka daju veće plaće.
Oni su utrpali 31 tisuću ovih iz Bosne a to vam nisu Hrvati ni Srbi, povećavaju mogućnost takvog napada i kontaju ako se desi onda protjerati pa druge
Sine ako se desi samo taj jedan zatvori radnju, idućih deset godina francuski, talijanski i drugi evropski mediji od jednog slučaja napraviti će medijsku mašineriju a Hrvatska nemože utjecati jer su ti mediji njihovi i za njihovo tržište
Sine ako se desi samo taj jedan zatvori radnju, idućih deset godina francuski, talijanski i drugi evropski mediji od jednog slučaja napraviti će medijsku mašineriju a Hrvatska nemože utjecati jer su ti mediji njihovi i za njihovo tržište
2014-04-11
Regoč wrote:Uvoz radne snage treba ukinuti. Gamad "poduzetnička" dosad je davala male plaće jer je bila velika ponuda radnika. Sad kad je mala ponuda radnika, njeka daju veće plaće.
Slažem se,
plus porezno rasteretiti gospodarstvo
plus dobro pretumbati proračunsku potrošnju
plus snazno potaknuti demografsku obnovu i financijski iz proracuna (na primjer naustrb ngoa i izmisljenih povjerenstava)
plus školovanima zabraniti napuštane zemlje bez rafundiranja proracunskih sredstava
itd
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» ALARM U ITALIJI ZBOG NEDOSTATKA RADNE SNAGE: Nedostaje samo u turizmu 560.000 radnika
» '' GLOBALNI STRAH ZBOG KRAHA NA BURZAMA U nekoliko sati 'izbrisano' više stotina milijardi dolara, panična rasprodaja zbog Kine ''
» Egzodus radne snage iz BiH u HR
» RS ostaje bez radne snage
» Dalmacija je stvorena za uzgoj marihuane, no mi ćemo je uvoziti iz Kanade
» '' GLOBALNI STRAH ZBOG KRAHA NA BURZAMA U nekoliko sati 'izbrisano' više stotina milijardi dolara, panična rasprodaja zbog Kine ''
» Egzodus radne snage iz BiH u HR
» RS ostaje bez radne snage
» Dalmacija je stvorena za uzgoj marihuane, no mi ćemo je uvoziti iz Kanade
Page 1 of 8