Radikalni desničari u Zagrebu organizirali prosvjed protiv izbjeglica, nitko im nije došao
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Radikalni desničari u Zagrebu organizirali prosvjed protiv izbjeglica, nitko im nije došao
Ma ajde zdrawo.
Slažem se sa debotojustom.
Ja ću igrat Tetrise a wi kad izglasate fašizam ....možete me iznimno zwat al samo kao sawjetnika u konz logoru.
Ja ću igrat Tetrise a wi kad izglasate fašizam ....možete me iznimno zwat al samo kao sawjetnika u konz logoru.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Radikalni desničari u Zagrebu organizirali prosvjed protiv izbjeglica, nitko im nije došao
Ti ne sigurno..na tebe je vrijeme za obuku u brzopucu..RayMabus wrote:Ha ha ha ha ja smirenija generaćija.
Ha ha ha ha ha
Guest- Guest
Klasika, dok je dobro sišem, kad zagusti brišem. Kad bih barem unapried mogao znati koji su takvi da ih izbjegavam.debotoijusto wrote:mda...ja sam parazit koji sam godinama ulagao u sebe i posjedujem neke vjestine te placam porez a junaci pavlove ulice su ti rojs i jandrokovic...bravo ti ... i sad bi ja morao uzeti pusku i braniti tvoje vrijednosti zbog nekog imaginarnog dozivljaja domovnosti...stari moj, kratak je zivot , imas klince i obitelj pa posalji u krizarski rat a ja o svome poslu , kratak je zivotregoch wrote:Parazita je uviek bilo pa vas ima i danas.debotoijusto wrote:tvoje misljenje...postujem...srecom nebitan si da odlucujes tko je vrijedan zivota u HR , meni recimo nisu ovi s rukom na desnoj pretklijetci pa si ne utvaram da nemaju ista prava...neka njih , moram nekome i prodavati svoje precijenjene proizvode , krizevi drze cijenu cudo jednoregoch wrote:Nekako mislim da to već činiš.debotoijusto wrote:prije bi spolno opcio s majkom svojomAko ti je domovina tvorevina lažnih vrijednosti, nisi vrijedan živjeti u njoj.debotoijusto wrote:nego vojno branio ovu tvorevinu laznih vrijednosti...poslanica hrvacanima 2.0
U konz logoru ćemo predawat Arapima fiziku ...praktična nastawa.
Šta je to kupiš jedan , ubiješ dwa ?
Lisiće za ruke.
A zašto.
Zato šta powežeš dwojiću a kako owi neznaju pliwat a dowoljno i je da jedna nezna ....Arhimedow zakon ....... JEL ZNATE ŠTA JE ARHIMEDOW ZAKON ?
NAUČIT ĆETE.
Šta je to kupiš jedan , ubiješ dwa ?
Lisiće za ruke.
A zašto.
Zato šta powežeš dwojiću a kako owi neznaju pliwat a dowoljno i je da jedna nezna ....Arhimedow zakon ....... JEL ZNATE ŠTA JE ARHIMEDOW ZAKON ?
NAUČIT ĆETE.
2014-04-11
Stvarno si nenormalan. Demokracija smo i to želimo ostati. Tebe ćemo zvati za razminiravanje.RayMabus wrote:Ma ajde zdrawo.
Pa ostanite demokraćija ....moje prawo je da igram Terise a to ću i radit.
SAMO TRPAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
SAMO TRPAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
2014-04-11
Kad wam dopizdi demokraćija onda me zowite ....naučit ću was kako se pobije 10 tisuća Arapa u roku 15 minuta ....samo mi morate kupit pet tisuća lisića za ruke.
2014-04-11
Ženu , djecu i starčad ne ubijam ...to kad mislim na owih deset tisuća Arapa mislim na owe ...radno sposobne ...ujedno i wojno sposobne.
2014-04-11
Ja mislim da će imat paranoju od wode ....KOLEKTIWNU ....kad wide wodu počet će bježat na suprotnu stranu.
2014-04-11
Kiša kad bude padala . zjeniće će im se proširit od straha .....usadit ću im paranoju od wode.
2014-04-11
od silne borbe si u njemacku zbrisaobogomdani wrote:Pa kolega postovani,svi smo mi u sebe ulagali,i prekinuli vlastite interese kad je narod i drzavu trebalo braniti..ebi ga...sjecam se kako stojim na balkonu i gledam bastu i dvoriste,sve rascvalo i zeleno..i to da prepustim neprijatelju??..nece ici..nitko se od nas nije fajtao iz hira i za nekog osim za svoje,narod i drzavu...sad,svatko ima svoje stavove,ne sudimdebotoijusto wrote:mda...ja sam parazit koji sam godinama ulagao u sebe i posjedujem neke vjestine te placam porez a junaci pavlove ulice su ti rojs i jandrokovic...bravo ti ... i sad bi ja morao uzeti pusku i braniti tvoje vrijednosti zbog nekog imaginarnog dozivljaja domovnosti...stari moj, kratak je zivot , imas klince i obitelj pa posalji u krizarski rat a ja o svome poslu , kratak je zivotregoch wrote:Parazita je uviek bilo pa vas ima i danas.debotoijusto wrote:tvoje misljenje...postujem...srecom nebitan si da odlucujes tko je vrijedan zivota u HR , meni recimo nisu ovi s rukom na desnoj pretklijetci pa si ne utvaram da nemaju ista prava...neka njih , moram nekome i prodavati svoje precijenjene proizvode , krizevi drze cijenu cudo jednoregoch wrote:Nekako mislim da to već činiš.debotoijusto wrote:prije bi spolno opcio s majkom svojomAko ti je domovina tvorevina lažnih vrijednosti, nisi vrijedan živjeti u njoj.debotoijusto wrote:nego vojno branio ovu tvorevinu laznih vrijednosti...poslanica hrvacanima 2.0
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Zbrisao sam prije dvije godine,kad ste pokazali svoj iskonski karakter i mentalitet..glagole necu upotrebljavati,samo pogledaj svoju "drzavu"...khozoepi ce vam ubuduce dizati natalitet,jer svi mladi odose trbuhom za kruhom..debotoijusto wrote:od silne borbe si u njemacku zbrisaobogomdani wrote:Pa kolega postovani,svi smo mi u sebe ulagali,i prekinuli vlastite interese kad je narod i drzavu trebalo braniti..ebi ga...sjecam se kako stojim na balkonu i gledam bastu i dvoriste,sve rascvalo i zeleno..i to da prepustim neprijatelju??..nece ici..nitko se od nas nije fajtao iz hira i za nekog osim za svoje,narod i drzavu...sad,svatko ima svoje stavove,ne sudimdebotoijusto wrote:mda...ja sam parazit koji sam godinama ulagao u sebe i posjedujem neke vjestine te placam porez a junaci pavlove ulice su ti rojs i jandrokovic...bravo ti ... i sad bi ja morao uzeti pusku i braniti tvoje vrijednosti zbog nekog imaginarnog dozivljaja domovnosti...stari moj, kratak je zivot , imas klince i obitelj pa posalji u krizarski rat a ja o svome poslu , kratak je zivotregoch wrote:Parazita je uviek bilo pa vas ima i danas.debotoijusto wrote:tvoje misljenje...postujem...srecom nebitan si da odlucujes tko je vrijedan zivota u HR , meni recimo nisu ovi s rukom na desnoj pretklijetci pa si ne utvaram da nemaju ista prava...neka njih , moram nekome i prodavati svoje precijenjene proizvode , krizevi drze cijenu cudo jednoregoch wrote:Nekako mislim da to već činiš.debotoijusto wrote:prije bi spolno opcio s majkom svojomAko ti je domovina tvorevina lažnih vrijednosti, nisi vrijedan živjeti u njoj.debotoijusto wrote:nego vojno branio ovu tvorevinu laznih vrijednosti...poslanica hrvacanima 2.0
Guest- Guest
sve sam ti rekao , svati kako hocesregoch wrote:Klasika, dok je dobro sišem, kad zagusti brišem. Kad bih barem unapried mogao znati koji su takvi da ih izbjegavam.debotoijusto wrote:mda...ja sam parazit koji sam godinama ulagao u sebe i posjedujem neke vjestine te placam porez a junaci pavlove ulice su ti rojs i jandrokovic...bravo ti ... i sad bi ja morao uzeti pusku i braniti tvoje vrijednosti zbog nekog imaginarnog dozivljaja domovnosti...stari moj, kratak je zivot , imas klince i obitelj pa posalji u krizarski rat a ja o svome poslu , kratak je zivotregoch wrote:Parazita je uviek bilo pa vas ima i danas.debotoijusto wrote:tvoje misljenje...postujem...srecom nebitan si da odlucujes tko je vrijedan zivota u HR , meni recimo nisu ovi s rukom na desnoj pretklijetci pa si ne utvaram da nemaju ista prava...neka njih , moram nekome i prodavati svoje precijenjene proizvode , krizevi drze cijenu cudo jednoregoch wrote:Nekako mislim da to već činiš.debotoijusto wrote:prije bi spolno opcio s majkom svojomAko ti je domovina tvorevina lažnih vrijednosti, nisi vrijedan živjeti u njoj.debotoijusto wrote:nego vojno branio ovu tvorevinu laznih vrijednosti...poslanica hrvacanima 2.0
2014-04-12
ne bi taj branio ni vlastitu mater a kamoli neke vrijednosti pa makar to bile i one u koje se klete. A kad drugi to urade on je tu da im pametuje o vrijednostima i nepravdi sa visoko moralne pozicije i jos se sam sebi diviregoch wrote:Klasika, dok je dobro sišem, kad zagusti brišem. Kad bih barem unapried mogao znati koji su takvi da ih izbjegavam.debotoijusto wrote:mda...ja sam parazit koji sam godinama ulagao u sebe i posjedujem neke vjestine te placam porez a junaci pavlove ulice su ti rojs i jandrokovic...bravo ti ... i sad bi ja morao uzeti pusku i braniti tvoje vrijednosti zbog nekog imaginarnog dozivljaja domovnosti...stari moj, kratak je zivot , imas klince i obitelj pa posalji u krizarski rat a ja o svome poslu , kratak je zivotregoch wrote:Parazita je uviek bilo pa vas ima i danas.debotoijusto wrote:tvoje misljenje...postujem...srecom nebitan si da odlucujes tko je vrijedan zivota u HR , meni recimo nisu ovi s rukom na desnoj pretklijetci pa si ne utvaram da nemaju ista prava...neka njih , moram nekome i prodavati svoje precijenjene proizvode , krizevi drze cijenu cudo jednoregoch wrote:Nekako mislim da to već činiš.debotoijusto wrote:prije bi spolno opcio s majkom svojomAko ti je domovina tvorevina lažnih vrijednosti, nisi vrijedan živjeti u njoj.debotoijusto wrote:nego vojno branio ovu tvorevinu laznih vrijednosti...poslanica hrvacanima 2.0
2014-04-19
Sto se ovaj debeobioiosto navio. Ne trebas debo, jasno je svima kakav si mali kukavicki crvic te kao takav doista nezanimljiv.
Nikog nije pretjerano briga za tvoj kukavicluk.
dijagram-
2015-08-09
a ja to ubra jos 90-ih...bogomdani wrote:Zbrisao sam prije dvije godine,kad ste pokazali svoj iskonski karakter i mentalitet..glagole necu upotrebljavati,samo pogledaj svoju "drzavu"...khozoepi ce vam ubuduce dizati natalitet,jer svi mladi odose trbuhom za kruhom..debotoijusto wrote:od silne borbe si u njemacku zbrisaobogomdani wrote:Pa kolega postovani,svi smo mi u sebe ulagali,i prekinuli vlastite interese kad je narod i drzavu trebalo braniti..ebi ga...sjecam se kako stojim na balkonu i gledam bastu i dvoriste,sve rascvalo i zeleno..i to da prepustim neprijatelju??..nece ici..nitko se od nas nije fajtao iz hira i za nekog osim za svoje,narod i drzavu...sad,svatko ima svoje stavove,ne sudimdebotoijusto wrote:mda...ja sam parazit koji sam godinama ulagao u sebe i posjedujem neke vjestine te placam porez a junaci pavlove ulice su ti rojs i jandrokovic...bravo ti ... i sad bi ja morao uzeti pusku i braniti tvoje vrijednosti zbog nekog imaginarnog dozivljaja domovnosti...stari moj, kratak je zivot , imas klince i obitelj pa posalji u krizarski rat a ja o svome poslu , kratak je zivotregoch wrote:Parazita je uviek bilo pa vas ima i danas.debotoijusto wrote:tvoje misljenje...postujem...srecom nebitan si da odlucujes tko je vrijedan zivota u HR , meni recimo nisu ovi s rukom na desnoj pretklijetci pa si ne utvaram da nemaju ista prava...neka njih , moram nekome i prodavati svoje precijenjene proizvode , krizevi drze cijenu cudo jednoregoch wrote:Nekako mislim da to već činiš.debotoijusto wrote:prije bi spolno opcio s majkom svojomAko ti je domovina tvorevina lažnih vrijednosti, nisi vrijedan živjeti u njoj.debotoijusto wrote:nego vojno branio ovu tvorevinu laznih vrijednosti...poslanica hrvacanima 2.0
2014-04-12
takve bih ja sklonio na sigurno,ali bi im zene i kceri over 18 morale "odradjivati" njihovu sigurnost...
Guest- Guest
takav avatar obicno preslik osobnosti crvica medjunoznog...ako grijesim isprikadijagram wrote:Sto se ovaj debeobioiosto navio. Ne trebas debo, jasno je svima kakav si mali kukavicki crvic te kao takav doista nezanimljiv.
2014-04-12
oho, sad odjednom kao borben.debotoijusto wrote:takav avatar obicno preslik osobnosti crvica medjunoznog...ako grijesim isprikadijagram wrote:Sto se ovaj debeobioiosto navio. Ne trebas debo, jasno je svima kakav si mali kukavicki crvic te kao takav doista nezanimljiv.
smrdljivko.
dijagram-
2015-08-09
To se inače zove akt i spada u umjetnost, ali gdje bi ti to znaodebotoijusto wrote:takav avatar obicno preslik osobnosti crvica medjunoznog...ako grijesim isprikadijagram wrote:Sto se ovaj debeobioiosto navio. Ne trebas debo, jasno je svima kakav si mali kukavicki crvic te kao takav doista nezanimljiv.
lookatme-
2014-04-18
Samo se wi koljite sa Arapima ....ja ču igrat Tetrise......a ako izglasate fašizam i to ....
2014-04-11
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Kakav debakl desničara: danima su organizirali veliki prosvjed protiv Tomaševića i ‘ekstremne ljevice u Zagrebu‘. Pojavilo se svega par prosvjednika
» Antikapitalisti/neki ljevičari u Zagrebu održali prosvjed potpore islamskim imigrantima - nitko nije ilegalan
» Talijani organizirali masovni prosvjed protiv Salvinija uoči regionalnih izbora
» Italijanski ekstremni desničari pokrenuli kampanju protiv izbjeglica
» Hasanbegovićev čovjek kojem nitko nije došao
» Antikapitalisti/neki ljevičari u Zagrebu održali prosvjed potpore islamskim imigrantima - nitko nije ilegalan
» Talijani organizirali masovni prosvjed protiv Salvinija uoči regionalnih izbora
» Italijanski ekstremni desničari pokrenuli kampanju protiv izbjeglica
» Hasanbegovićev čovjek kojem nitko nije došao
Page 4 of 7