Radikalni desničari u Zagrebu organizirali prosvjed protiv izbjeglica, nitko im nije došao
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Radikalni desničari u Zagrebu organizirali prosvjed protiv izbjeglica, nitko im nije došao
Parazita je uviek bilo pa vas ima i danas.debotoijusto wrote:tvoje misljenje...postujem...srecom nebitan si da odlucujes tko je vrijedan zivota u HR , meni recimo nisu ovi s rukom na desnoj pretklijetci pa si ne utvaram da nemaju ista prava...neka njih , moram nekome i prodavati svoje precijenjene proizvode , krizevi drze cijenu cudo jednoregoch wrote:Nekako mislim da to već činiš.debotoijusto wrote:prije bi spolno opcio s majkom svojomAko ti je domovina tvorevina lažnih vrijednosti, nisi vrijedan živjeti u njoj.debotoijusto wrote:nego vojno branio ovu tvorevinu laznih vrijednosti...poslanica hrvacanima 2.0
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Re: Radikalni desničari u Zagrebu organizirali prosvjed protiv izbjeglica, nitko im nije došao
Nema tu nikakwih problema Kic.
SAMO TRPAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
SAMO TRPAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Kao što već rekoh na jednoj temi, ode sve u ...kic wrote:oni ce zatvoriti granice u jednom trenutku, a mi s ovim balvanima na vlasti koji samo znaju brisati guzicu svojim sefovima ne morao uopce ocekivati neki plan, a Bruxelles je daleko, spremite se za sranja, svatko za se bojim se..
Trinity-
2014-04-17
U Tetrisima je spas.
2014-04-11
Zato žica, stražarnice i promatračnice dok je vrieme.debotoijusto wrote:dobro zboris...kic wrote:problem je ovaj ljudi, atmosfera u europis se mijenja i lako bi se mogao dogoditi scenarij gdje Njemacka i Austrija kazu: inaf, dosta je priliva, a tok ne staje i 100,000 nezadovoljnih imigranata ostaje zarobljena u ovoj zemlji recimo..
tek to ce biti pravi ogroman problem!!!
hehehehehehe...bogomdani se pripremio na vrijeme...
Guest- Guest
AJde šta ste se usrali.
Nemate apartmane , polja ....šta was boli kuaz jbte šta će owi harat Rwatskom.
Zatwori se u kuču , igraj terise i čekaj da protutnjaju.
Ili da ekipa izglasa : naćional soćijal fašizam.
SAMO TRPAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
Nemate apartmane , polja ....šta was boli kuaz jbte šta će owi harat Rwatskom.
Zatwori se u kuču , igraj terise i čekaj da protutnjaju.
Ili da ekipa izglasa : naćional soćijal fašizam.
2014-04-11
Koji ste wi šupći pa to je čudo jedno.
Ja jučer gleda dwa lika kako wuću bijelo , pustio ih u jedan prostor da wuću kad su weć nawalili , još ih i zahebawa i dobija kompliment da imam krwawe oči i da sam drogiraniji od njih.
Ajde šupčine jedne , neš ti par miljona Arapa tumaraju po Balkanu owo ono .... zatwori se u kuču i igraj tetrise ako ti smetaju.
Ja jučer gleda dwa lika kako wuću bijelo , pustio ih u jedan prostor da wuću kad su weć nawalili , još ih i zahebawa i dobija kompliment da imam krwawe oči i da sam drogiraniji od njih.
Ajde šupčine jedne , neš ti par miljona Arapa tumaraju po Balkanu owo ono .... zatwori se u kuču i igraj tetrise ako ti smetaju.
2014-04-11
Isprika. Nije bilo tebi upućeno.regoch wrote:Kozmopolitice!lookatme wrote:Y e b o t eregoch wrote:Nekako mislim da to već činiš.debotoijusto wrote:prije bi spolno opcio s majkom svojomAko ti je domovina tvorevina lažnih vrijednosti, nisi vrijedan živjeti u njoj.debotoijusto wrote:nego vojno branio ovu tvorevinu laznih vrijednosti...poslanica hrvacanima 2.0
lookatme-
2014-04-18
Igrat ćemo Tetrise ...umrežit čemo se swi preko interneta i igrat Terise.
Hebeš Arape ....da Bog da ih miljarda došla i swe razhebala dok se ne opametite.
SAMO TRPAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
Hebeš Arape ....da Bog da ih miljarda došla i swe razhebala dok se ne opametite.
2014-04-11
umrezeni Tetris..e brate propuco si ko kokica...RayMabus wrote:Igrat ćemo Tetrise ...umrežit čemo se swi preko interneta i igrat Terise.
Guest- Guest
2014-04-11
Wi ste kreteni.
Ajme panika.
Pa naučite ubijat.
Ajme panika.
Pa naučite ubijat.
2014-04-11
Pa naucili su nas,no mi smo sad malo smirenija generacija..na vas je red...RayMabus wrote:Wi ste kreteni.
Ajme panika.
Pa naučite ubijat.
Guest- Guest
mda...ja sam parazit koji sam godinama ulagao u sebe i posjedujem neke vjestine te placam porez a junaci pavlove ulice su ti rojs i jandrokovic...bravo ti ... i sad bi ja morao uzeti pusku i braniti tvoje vrijednosti zbog nekog imaginarnog dozivljaja domovnosti...stari moj, kratak je zivot , imas klince i obitelj pa posalji u krizarski rat a ja o svome poslu , kratak je zivotregoch wrote:Parazita je uviek bilo pa vas ima i danas.debotoijusto wrote:tvoje misljenje...postujem...srecom nebitan si da odlucujes tko je vrijedan zivota u HR , meni recimo nisu ovi s rukom na desnoj pretklijetci pa si ne utvaram da nemaju ista prava...neka njih , moram nekome i prodavati svoje precijenjene proizvode , krizevi drze cijenu cudo jednoregoch wrote:Nekako mislim da to već činiš.debotoijusto wrote:prije bi spolno opcio s majkom svojomAko ti je domovina tvorevina lažnih vrijednosti, nisi vrijedan živjeti u njoj.debotoijusto wrote:nego vojno branio ovu tvorevinu laznih vrijednosti...poslanica hrvacanima 2.0
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Šta mislite da ću ja ubijat Arape umisto was ?
A neš taj film gledat ....nisu mi ništa naprawili.
Moš iznimno kad izglasate naćional soćijalizam fašizam zwat me i to isključiwo kao sawjetnik u konć logoru ...niks fizikala.
A neš taj film gledat ....nisu mi ništa naprawili.
Moš iznimno kad izglasate naćional soćijalizam fašizam zwat me i to isključiwo kao sawjetnik u konć logoru ...niks fizikala.
2014-04-11
Ja smirenija generaćija.bogomdani wrote:Pa naucili su nas,no mi smo sad malo smirenija generacija..na vas je red...RayMabus wrote:Wi ste kreteni.
Ajme panika.
Pa naučite ubijat.
2014-04-11
Ha ha ha ha ja smirenija generaćija.
Ha ha ha ha ha
Ha ha ha ha ha
2014-04-11
Prihvaćeno.lookatme wrote:Isprika. Nije bilo tebi upućeno.regoch wrote:Kozmopolitice!lookatme wrote:Y e b o t eregoch wrote:Nekako mislim da to već činiš.debotoijusto wrote:prije bi spolno opcio s majkom svojomAko ti je domovina tvorevina lažnih vrijednosti, nisi vrijedan živjeti u njoj.debotoijusto wrote:nego vojno branio ovu tvorevinu laznih vrijednosti...poslanica hrvacanima 2.0
Pa kolega postovani,svi smo mi u sebe ulagali,i prekinuli vlastite interese kad je narod i drzavu trebalo braniti..ebi ga...sjecam se kako stojim na balkonu i gledam bastu i dvoriste,sve rascvalo i zeleno..i to da prepustim neprijatelju??..nece ici..nitko se od nas nije fajtao iz hira i za nekog osim za svoje,narod i drzavu...sad,svatko ima svoje stavove,ne sudimdebotoijusto wrote:mda...ja sam parazit koji sam godinama ulagao u sebe i posjedujem neke vjestine te placam porez a junaci pavlove ulice su ti rojs i jandrokovic...bravo ti ... i sad bi ja morao uzeti pusku i braniti tvoje vrijednosti zbog nekog imaginarnog dozivljaja domovnosti...stari moj, kratak je zivot , imas klince i obitelj pa posalji u krizarski rat a ja o svome poslu , kratak je zivotregoch wrote:Parazita je uviek bilo pa vas ima i danas.debotoijusto wrote:tvoje misljenje...postujem...srecom nebitan si da odlucujes tko je vrijedan zivota u HR , meni recimo nisu ovi s rukom na desnoj pretklijetci pa si ne utvaram da nemaju ista prava...neka njih , moram nekome i prodavati svoje precijenjene proizvode , krizevi drze cijenu cudo jednoregoch wrote:Nekako mislim da to već činiš.debotoijusto wrote:prije bi spolno opcio s majkom svojomAko ti je domovina tvorevina lažnih vrijednosti, nisi vrijedan živjeti u njoj.debotoijusto wrote:nego vojno branio ovu tvorevinu laznih vrijednosti...poslanica hrvacanima 2.0
Guest- Guest
Ma ajde zdrawo.
Slažem se sa debotojustom.
Ja ću igrat Tetrise a wi kad izglasate fašizam ....možete me iznimno zwat al samo kao sawjetnika u konz logoru.
Slažem se sa debotojustom.
Ja ću igrat Tetrise a wi kad izglasate fašizam ....možete me iznimno zwat al samo kao sawjetnika u konz logoru.
2014-04-11
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Kakav debakl desničara: danima su organizirali veliki prosvjed protiv Tomaševića i ‘ekstremne ljevice u Zagrebu‘. Pojavilo se svega par prosvjednika
» Antikapitalisti/neki ljevičari u Zagrebu održali prosvjed potpore islamskim imigrantima - nitko nije ilegalan
» Talijani organizirali masovni prosvjed protiv Salvinija uoči regionalnih izbora
» Italijanski ekstremni desničari pokrenuli kampanju protiv izbjeglica
» Hasanbegovićev čovjek kojem nitko nije došao
» Antikapitalisti/neki ljevičari u Zagrebu održali prosvjed potpore islamskim imigrantima - nitko nije ilegalan
» Talijani organizirali masovni prosvjed protiv Salvinija uoči regionalnih izbora
» Italijanski ekstremni desničari pokrenuli kampanju protiv izbjeglica
» Hasanbegovićev čovjek kojem nitko nije došao
Page 3 of 7