ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Radikalni desničari u Zagrebu organizirali prosvjed protiv izbjeglica, nitko im nije došao

Page 2 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

Radikalni desničari u Zagrebu organizirali prosvjed protiv izbjeglica, nitko im nije došao - Page 2 Empty Re: Radikalni desničari u Zagrebu organizirali prosvjed protiv izbjeglica, nitko im nije došao

Post by Guest 26/9/2015, 19:42

debotoijusto wrote:
neoliberalni_placenik wrote:
debotoijusto wrote:HRVATSKA čista stranka prava (HČSP) u subotu je na središnjem zagrebačkom Trgu bana Josipa održala slabo posjećeni prosvjed protiv ulaska izbjeglica u Hrvatsku i imigracijske politike Europske unije, koju smatra samoubilačkom.

Mirnim prosvjedom pred dvadesetak okupljenih, predstavnici te stranke poručili su da se nekontroliranim puštanjem izbjeglica u Hrvatsku, a time i u ostale države Europske unije, "postavlja tempirana bomba do čije će eksplozije doći prije ili kasnije".

"Oni samo žele socijalne naknade"

"Sve raspoložive činjenice upućuju na to da je masovna invazija imigranata iz Bliskog istoka i Afrike, kao i rat na Bliskom istoku, dirigirana i pomno isplanirana. Hrvatska ne smije nasjesti, niti bespogovorno izvršavati naredbe zapadnih zemalja, već mora pokazati da je suverena i samostalna država i štititi sigurnost hrvatske i europske budućnosti", kazao je predsjednik Mladeži HČSP-a Frano Čirko.

"Kratkovidna rješenja" Zorana Milanovića samo će potaknuti ilegalan ulazak, a više od 95 posto njih isključivo želi liberalne socijalne naknade, što se ne može nazvati izbjeglištvom, smatra Čirko.

Suprotstavio im se branitelj

Komentirajući problem o kojemu se govorilo na prosvjedu, jedna je prolaznica rekla kako "mala kuća nije za mnogo ljudi", čemu se suprotstavio bivši branitelj, koji je kazao da je Hrvatska u ratu od Njemačke zatražila da primi 250.000 ljudi, "pa kako bi mi sada mogli zatvoriti granice?". "Nismo Mađarska", dodao je.

Prije HČSP-a na istom mjestu je protiv ulaska izbjeglica održan, također malobrojan, skup u organizaciji Autohtone Hrvatske stranke prava, koja drži da će "ilegalna ekonomska imigracija prouzročiti ekonomsku i sigurnosnu stabilnost te ugroziti kršćanstvo u Europi".

"Imigranti i izbjeglice nisu isto, među njima je 80 posto vojno sposobnih muškaraca", rekao je predsjednik te stranke Dražen Keleminec, koji je poziv za medije potpisao pozdravom "Za dom spremni". Poručio je nadležnima da izbjeglice pošalju u Ameriku jer je ona odgovorna za krizu. Prosvjed je nastavljen na Iblerovom trgu ispred sjedišta SDP-a, gdje su tražili od premijera potpuno zatvaranje granice za izbjeglice.
pomalo, stići će tebe još zahvatiti vojna obveza kada za par godina ovo se pretvori u klaonicu.. gledam u Ukrainskoj vojsci ekipa od 50 godina, budi bez brige nije niti za tebe kasno..
prije bi spolno opcio s majkom svojom nego vojno branio ovu tvorevinu laznih vrijednosti...poslanica hrvacanima 2.0
neće te nitko ništa pitati, doći će vojna policija po tebe, a prije toga će kao u ukraini samo vlada lupiti par pečata da je zabranjen izlazak iz države svim od 18-60godina, tako su ukrainci riješili problem sa izbjegavanjem mobilizacije.. onda ti jedino ostaje da bauljaš na destinaciji split-zagreb i skrivaš se

Guest
Guest

Back to top Go down

Radikalni desničari u Zagrebu organizirali prosvjed protiv izbjeglica, nitko im nije došao - Page 2 Empty Re: Radikalni desničari u Zagrebu organizirali prosvjed protiv izbjeglica, nitko im nije došao

Post by Regoč 26/9/2015, 19:42

debotoijusto wrote:
regoch wrote:
debotoijusto wrote:
regoch wrote:
debotoijusto wrote:
regoch wrote:Sve što su rekli stoji. Smiešna mi je ona ljevičarska fora s "hrvatskim braniteljem" koji osuđuje "prolaznicu". Uistinu jeftina podmetanja. Žica, žica od Prevlake do Dunava.
...a "konstruktor neka pocinca a zatim 2x kromira , zlu ne trebalo
Bitno da vodi struju.
ae...iz obnovljivih izvora neka bude , odobrit koncesiju mudrinicu na 128 propelera na biokovu a povecat namet kucanstvima glede toga , sve za hrvatsku hrvatsku za sitnis u plavoj koverti
Po običaju svrćeš priču na ono što nije srž teme. Dakle, seoba naroda i kako ju preživjeti. Ograđivanjem i slanjem dalje na državnoj razini. Kad već Eunija nije spremna dići žicu prema Turskoj i potapati isilovske invazijske brodove.
'Ja sam slobodan čovjek i tako mislim. Ja pogriješiti ne mogu. Kad ste iskren, onda ne možete pogriješiti. Ako glumite, možete', kazao je general Ante Gotovina na napade desničarskih krugova.
I kakve sveze ima general Gotovina? Njegovo mnienje je njegovo mnienje, a ne bogomdana istina. Žica, promatračnice i stražarnice prema Srbiji, Bosheru i Crnoj Gori bitno će smanjiti navalu u Hrvatsku. Ako je Niemcima žao "napaćenih ljudih koji bježe od rata", neka pošalju vlakove u Šid i Suboticu pa nek si ih voze.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/9/2015, 19:46

debotoijusto wrote:
prije bi spolno opcio s majkom svojom nego vojno branio ovu tvorevinu laznih vrijednosti...poslanica hrvacanima 2.0
Ajde i od tebe jedna pametna.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Regoč 26/9/2015, 19:47

debotoijusto wrote:prije bi spolno opcio s majkom svojom
Nekako mislim da to već činiš.
debotoijusto wrote:nego vojno branio ovu tvorevinu laznih vrijednosti...poslanica hrvacanima 2.0
Ako ti je domovina tvorevina lažnih vrijednosti, nisi vrijedan živjeti u njoj.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/9/2015, 19:48

Mene možete zwat jedino kad izglasate naional-soćijalizam-fašizam i to samo kao sawjetnik u kon logoru.

Kupiš jedan , ubiješ dwa ....šta je to ?

Radikalni desničari u Zagrebu organizirali prosvjed protiv izbjeglica, nitko im nije došao - Page 2 Lisice

Last edited by RayMabus on 26/9/2015, 19:49; edited 1 time in total
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by debotoijusto 26/9/2015, 19:48

debotoijusto wrote:
debotoijusto wrote:HRVATSKA čista stranka prava (HČSP) u subotu je na središnjem zagrebačkom Trgu bana Josipa održala slabo posjećeni prosvjed protiv ulaska izbjeglica u Hrvatsku i imigracijske politike Europske unije, koju smatra samoubilačkom.

Mirnim prosvjedom pred dvadesetak okupljenih, predstavnici te stranke poručili su da se nekontroliranim puštanjem izbjeglica u Hrvatsku, a time i u ostale države Europske unije, "postavlja tempirana bomba do čije će eksplozije doći prije ili kasnije".

"Oni samo žele socijalne naknade"

"Sve raspoložive činjenice upućuju na to da je masovna invazija imigranata iz Bliskog istoka i Afrike, kao i rat na Bliskom istoku, dirigirana i pomno isplanirana. Hrvatska ne smije nasjesti, niti bespogovorno izvršavati naredbe zapadnih zemalja, već mora pokazati da je suverena i samostalna država i štititi sigurnost hrvatske i europske budućnosti", kazao je predsjednik Mladeži HČSP-a Frano Čirko.

"Kratkovidna rješenja" Zorana Milanovića samo će potaknuti ilegalan ulazak, a više od 95 posto njih isključivo želi liberalne socijalne naknade, što se ne može nazvati izbjeglištvom, smatra Čirko.

Suprotstavio im se branitelj

Komentirajući problem o kojemu se govorilo na prosvjedu, jedna je prolaznica rekla kako "mala kuća nije za mnogo ljudi", čemu se suprotstavio bivši branitelj, koji je kazao da je Hrvatska u ratu od Njemačke zatražila da primi 250.000 ljudi, "pa kako bi mi sada mogli zatvoriti granice?". "Nismo Mađarska", dodao je.

Prije HČSP-a na istom mjestu je protiv ulaska izbjeglica održan, također malobrojan, skup u organizaciji Autohtone Hrvatske stranke prava, koja drži da će "ilegalna ekonomska imigracija prouzročiti ekonomsku i sigurnosnu stabilnost te ugroziti kršćanstvo u Europi".

"Imigranti i izbjeglice nisu isto, među njima je 80 posto vojno sposobnih muškaraca", rekao je predsjednik te stranke Dražen Keleminec, koji je poziv za medije potpisao pozdravom "Za dom spremni". Poručio je nadležnima da izbjeglice pošalju u Ameriku jer je ona odgovorna za krizu. Prosvjed je nastavljen na Iblerovom trgu ispred sjedišta SDP-a, gdje su tražili od premijera potpuno zatvaranje granice za izbjeglice.
pomalo, stići će tebe još zahvatiti vojna obveza kada za par godina ovo se pretvori u klaonicu.. gledam u Ukrainskoj vojsci ekipa od 50 godina, budi bez brige nije niti za tebe kasno..
neće te nitko ništa pitati, doći će vojna policija po tebe, a prije toga će kao u ukraini samo vlada lupiti par pečata da je zabranjen izlazak iz države svim od 18-60godina, tako su ukrainci riješili problem sa izbjegavanjem mobilizacije.. onda ti jedino ostaje da bauljaš na destinaciji split-zagreb i skrivaš se
franjevina hrvatska nije imala potrebe za mojim uslugama a nisam morao iskakati iz kamiona ni biti potrebita osoba  ;)

Iskrivljena slika malog ekrana
Simulacija stvarnosti
Laž i propaganda
Nova dostignuća čovečanstva
Kolateralna šteta posledice rata

Osećam se dobro...osećam se dobro...

debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 26/9/2015, 19:49

Ja kada se dogodi sranje ja ću biti partizan u šumi, čekat ću da klanje između europljana i arapa prođe
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 26/9/2015, 19:50

i navijat ću za naše haha
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 26/9/2015, 19:50

problem je ovaj ljudi, atmosfera u europis se mijenja i lako bi se mogao dogoditi scenarij gdje Njemacka i Austrija kazu: inaf, dosta je priliva, a tok ne staje i 100,000 nezadovoljnih imigranata ostaje zarobljena u ovoj zemlji recimo..  

tek to ce biti pravi ogroman problem!!!
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by lookatme 26/9/2015, 19:51

regoch wrote:
debotoijusto wrote:nego vojno branio ovu tvorevinu laznih vrijednosti...poslanica hrvacanima 2.0
Y e b o t e   :doh
lookatme
lookatme

Female
2014-04-18

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/9/2015, 19:51

Ja i debotojusto ćemo igrat tetrise dok Arapi budu harali Balkanom na putu do NJemačke. MOj plan je : zatwori se u kuču.

MOžete me zwat jedino kao sawjetnika ...pazi sawjetnika ništa fizički rad i to ....u konć logoru kad izglasate naional soćijal fašizam

DO TADA : ODHEB.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by kic 26/9/2015, 19:53

oni ce zatvoriti granice u jednom trenutku, a mi s ovim balvanima na vlasti koji samo znaju brisati guzicu svojim sefovima ne morao uopce ocekivati neki plan, a Bruxelles je daleko, spremite se za sranja, svatko za se bojim se..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/9/2015, 19:53

Nema weze šta su me malo prije pustili iz wojske tj psihijatrića me pustila uz pečat : LUD STO POSTO pa me najwjerowatnije ni neće zwat ...al taj koji me bude zwao a niste izglasali naćional soćijal fašizam prije toga i to samo kao sawjetnik u konć logoru ništa fizički ....PROBIT ĆU GA PLESKON.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Regoč 26/9/2015, 19:54

neoliberalni_placenik wrote:Ja kada se dogodi sranje ja ću biti partizan u šumi, čekat ću da klanje između europljana i arapa prođe
Kad klanje počne opet će se boriti "ognjištari", "oni koji mrze", "netolerantni"... dok će "antifašisti" čekati da se smiri. E, pa, neće više tako. Prije ću se islamizirati nego braniti feministice, genderiste, homoseksualiste i ine liberale. Dabogda visjeli s kranova! Kad vam nevalja kršćanska "netolernacija".

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/9/2015, 19:54

kic wrote:oni ce zatvoriti granice u jednom trenutku, a mi s ovim balvanima na vlasti koji samo znaju brisati guzicu svojim sefovima ne morao uopce ocekivati neki plan, a Bruxelles je daleko, spremite se za sranja, svatko za se bojim se..
Pa zatwori se u kuču , igraj tetrise , šta te boli kuaz.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Regoč 26/9/2015, 19:56

lookatme wrote:
regoch wrote:
Y e b o t e   :doh
Kozmopolitice!

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Guest 26/9/2015, 19:56

Ja cu vas moralno podrzavati... :greenmed
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by debotoijusto 26/9/2015, 19:57

regoch wrote:
tvoje misljenje...postujem...srecom nebitan si da odlucujes tko je vrijedan zivota u HR , meni recimo nisu ovi s rukom na desnoj pretklijetci pa si ne utvaram da nemaju ista prava...neka njih , moram nekome i prodavati svoje precijenjene proizvode , krizevi drze cijenu cudo jedno
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/9/2015, 19:58

Hbte nemaš apartmane , nemaš polje ,,,šta te boli kuaz šta će 100 - 200 tisuća Arapa harat Rwatskom iz smjera istoka na zapad ....lipo zatworiš se u kuču , igraš tetrise i ZABOLI TE KUAZ.

SAMO TRPAJ.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by debotoijusto 26/9/2015, 19:59

kic wrote:problem je ovaj ljudi, atmosfera u europis se mijenja i lako bi se mogao dogoditi scenarij gdje Njemacka i Austrija kazu: inaf, dosta je priliva, a tok ne staje i 100,000 nezadovoljnih imigranata ostaje zarobljena u ovoj zemlji recimo..  

tek to ce biti pravi ogroman problem!!!
dobro zboris...
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Regoč 26/9/2015, 19:59

debotoijusto wrote:
regoch wrote:
tvoje misljenje...postujem...srecom nebitan si da odlucujes tko je vrijedan zivota u HR , meni recimo nisu ovi s rukom na desnoj pretklijetci pa si ne utvaram da nemaju ista prava...neka njih , moram nekome i prodavati svoje precijenjene proizvode , krizevi drze cijenu cudo jedno
Parazita je uviek bilo pa vas ima i danas.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Back to top

- Similar topics