ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Radikalni desničari u Zagrebu organizirali prosvjed protiv izbjeglica, nitko im nije došao

Page 7 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Go down

Radikalni desničari u Zagrebu organizirali prosvjed protiv izbjeglica, nitko im nije došao - Page 7 Empty Re: Radikalni desničari u Zagrebu organizirali prosvjed protiv izbjeglica, nitko im nije došao

Post by jastreb 26/9/2015, 21:48

Uostalom zašto misliti da je desnica u kritičnim momentima potrebna???

U više navrata pokazalo se da je i ljevica i više nego dovoljna. Recimo,sumnjam da bi ruska caristička pravoslavna alijansa uspjela izdržati nacističku agresiju na Rusiju 1941. godine.

Ili da bi se Vijetnamci onako dobro borili pod vodstvom neke desne budističke strane.

jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Radikalni desničari u Zagrebu organizirali prosvjed protiv izbjeglica, nitko im nije došao - Page 7 Empty Re: Radikalni desničari u Zagrebu organizirali prosvjed protiv izbjeglica, nitko im nije došao

Post by debotoijusto 26/9/2015, 21:50

abraham wrote:Zepce ukoliko te zanima.
danas sve pogadjam , sutra skoknem u kladionicu , dobar koef. na karamarka da ce reci da nije rekao...vec cujem zveket novcica  :D ...to je nekakva granica tkz. federacije i republike sumske ? nisam nikada bio , ne poznajem nikoga od tamo i ne spominjem se ni jednog sportasa umjetnika pisca znanstvenika iz tih krajeva a vidim da pavelic ikona...neka i to je za ljude , branitelja tradicionalnih vrijednosti nikada dosta
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by debotoijusto 26/9/2015, 21:52

lookatme wrote:
debotoijusto wrote:
lookatme wrote:
debotoijusto wrote:
abraham wrote:Nema nikakove desnice u DNRH a trebat ce vam.
a gdje se ti nalazis ?
Kaje debo, tražiš gdje bi se sklonio  :D
necu nigdje , gospo moja , meni ovod u lijepoj nasoj odlicno
Predobroti je ovdje.
samo dobro , gospo moja , bilo bi i bolje s malo vise reda a opet onda bi trebalo i vise radit
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by abraham 26/9/2015, 21:57

debotoijusto wrote:
danas sve pogadjam , sutra skoknem u kladionicu , dobar koef. na karamarka da ce reci da nije rekao...vec cujem zveket novcica  :D ...to je nekakva granica tkz. federacije i republike sumske ? nisam nikada bio , ne poznajem nikoga od tamo i ne spominjem se ni jednog sportasa umjetnika pisca znanstvenika iz tih krajeva a vidim da pavelic ikona...neka i to je za ljude , branitelja tradicionalnih vrijednosti nikada dosta
Drago mi je da si tako inteligentan, vispren bi se reklo. Za Pavelica sam vise mislio na simbol nekog denicarenja u rvata ali ako si ti shvatio drugacije nije greda. Bilo kako bilo, zdravi bili i cujemo se negdje u travnju iduce godine. Moja ce stajalista biti manje vise ista a tvoja ce biti potpuno drugacija. To je to sa Pavelicem kao simbolom nekog desnicarenja. Posto rvati nekamju nekog drugog desnicara i Pavelic je babaroga, eto.to je to. Spomijnemo se v aprilu, ak razmes sta sam stel reci.....
abraham
abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by debotoijusto 26/9/2015, 21:59

albatros wrote:Uostalom zašto misliti da je desnica u kritičnim momentima potrebna???

U više navrata pokazalo se da je i ljevica i više nego dovoljna. Recimo,sumnjam da bi ruska caristička pravoslavna alijansa uspjela izdržati nacističku agresiju na Rusiju 1941. godine.

Ili da bi se Vijetnamci onako dobro borili pod vodstvom neke desne budističke strane.
desnica je OK ( naravno mislim na modernu EU desnicu ) pogotovo u ovakvim trenucima biblijske posasti...na podrucjima balkana gdje priprosti obitavaju a lik kao jandrokovic uredno godinama prodaje pricu svaka logika gubi smisao
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by debotoijusto 26/9/2015, 22:06

abraham wrote:
debotoijusto wrote:
Drago mi je da si tako inteligentan, vispren bi se reklo. Za Pavelica sam vise mislio na simbol nekog denicarenja u rvata ali ako si ti shvatio drugacije nije greda. Bilo kako bilo, zdravi bili i cujemo se negdje u travnju iduce godine. Moja ce stajalista biti manje vise ista a tvoja ce biti potpuno drugacija. To je to sa Pavelicem kao simbolom nekog desnicarenja. Posto rvati nekamju nekog drugog desnicara i Pavelic je babaroga, eto.to je to. Spomijnemo se v aprilu, ak razmes sta sam stel reci.....
u travnju ove cuo isto mudroslovlje za satorase negdje bas za ovo doba...budem zapamtio pa te podsjetim 10 travnja  ;) ...
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by abraham 26/9/2015, 22:12

Moze u svibnju. Ne treba travanj. Meni svejedno. Ti si taj koji ce pjevati druge pjesme. Sve sta pisem sada pisat cu, ako Bog da zdravlja, i tada. Ti ces pisati puno drugacije. Inace ovo sa destim travnjem je dobra fora. To kao spustanje. Kao ja sam ustasha i postovatelj 10 travnja. Dobar. Eto , provalio si me. Mozda budem jednog dana ii predsjednik antifasista DNRH. Ako moze Mesic mogu i ja. Hahahahahahah Dobra fora, kao da meni izadjes u susret 10 travanj. Hahahahahhahahaha Dobro je vama i predobro. Puno bolje no sto ste zasluzili.

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by v_vlado 26/9/2015, 22:17

Desnica jok,ja sam za fuk...
v_vlado
v_vlado

2015-07-28

Back to top Go down

Post by abraham 26/9/2015, 22:24

I tata je sine.

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by debotoijusto 26/9/2015, 22:26

abraham wrote:Moze u svibnju. Ne treba travanj. Meni svejedno. Ti si taj koji ce pjevati druge pjesme. Sve sta pisem sada pisat cu, ako Bog da zdravlja, i tada. Ti ces pisati puno drugacije. Inace ovo sa destim travnjem je dobra fora. To kao spustanje. Kao ja sam ustasha i postovatelj 10 travnja. Dobar. Eto , provalio si me. Mozda budem jednog dana ii predsjednik antifasista DNRH. Ako moze Mesic mogu i ja. Hahahahahahah Dobra fora, kao da meni izadjes u susret 10 travanj. Hahahahahhahahaha Dobro je vama i predobro. Puno bolje no sto ste zasluzili.
salim se malo  ;)
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 7 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Back to top

- Similar topics