Papa Franjo kani promijeniti tekst Očenaša.
Page 1 of 1
Papa Franjo kani promijeniti tekst Očenaša.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/papa-franjo-zeli-promijeniti-tekst-molitve-ocenas/1012316.aspx
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Papa Franjo kani promijeniti tekst Očenaša.
Ako se dokaže da je to u Bibliji pogrešno prevedeno(inače Vulgata vrvi nepravilnostima) onda neka mijenjaju.
AKO!
AKO!
2014-04-22
Da. Sad sam baš gledao komentare jedne Biblije koju posjedujem,i za taj stih iz Mateja 13,u fusnoti piše da može glasiti i "Ne daj da pokleknemo u iskušenju!"
Znači,ova papina nakana nije nešto bezveze. Vidi se da čovjek primjenjuje logiku,jer Bog ne uvodi ljude u naopast,već Sotona.
Znači,ova papina nakana nije nešto bezveze. Vidi se da čovjek primjenjuje logiku,jer Bog ne uvodi ljude u naopast,već Sotona.
2014-04-22
ja čekam da promijeni svoju titulu svetog oca u rimski veliki muftija
marcellus wrote:ja čekam da promijeni svoju titulu svetog oca u rimski veliki muftija
e baš ti se usrou opanak..... ..... Istina da je drugačiji, da je socijalno osjetljiv i zapravo ponekad ostavlja dojam da više brine za sve druge nego za katolike ....ali, mislim da je to zbog toga što je došao iz Južne Amerike....da nakon sirotinjskih geta kojih je J.Amerika prepuna, da mu dojam života katolika u Europi nije sasvim realan.
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Neka uz to i doda ono što je izbrisano, a bilo je na kraju molitve...
red wolf-
2016-02-10
Da i zato se treba ponasat po sistemuko vas katolike u europi jebe...za njega kao da e postoje..ma mrs...orion wrote:marcellus wrote:ja čekam da promijeni svoju titulu svetog oca u rimski veliki muftija
e baš ti se usrou opanak..... ..... Istina da je drugačiji, da je socijalno osjetljiv i zapravo ponekad ostavlja dojam da više brine za sve druge nego za katolike ....ali, mislim da je to zbog toga što je došao iz Južne Amerike....da nakon sirotinjskih geta kojih je J.Amerika prepuna, da mu dojam života katolika u Europi nije sasvim realan.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Jedini pametni komentar(osim mene) na temu,dao je Ezekijel.
Tema je promjena dijela molitve Očenaš,a ne papine osobne simpatije za ovoga ili onoga.
Tema je promjena dijela molitve Očenaš,a ne papine osobne simpatije za ovoga ili onoga.
2014-04-22
Izbavi nas od lukavoga zla.
crvenkasti-
2014-04-17
Similar topics
» Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
» Papa Franjo dobio odbijenicu od patrijarha Irineja:Nije vreme da papa dođe u Srbiju
» Tko je zapravo Papa Franjo?
» Papa Franjo:Ja peder
» PAPA FRANJO I ZAPAD
» Papa Franjo dobio odbijenicu od patrijarha Irineja:Nije vreme da papa dođe u Srbiju
» Tko je zapravo Papa Franjo?
» Papa Franjo:Ja peder
» PAPA FRANJO I ZAPAD
Page 1 of 1