''Matko Jelavić: Ovo je prvi put da čujem da srpski izvođač pjeva za katolički Božić u hrvatskom gradu''
Page 5 of 22
Page 5 of 22 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 22
Re: ''Matko Jelavić: Ovo je prvi put da čujem da srpski izvođač pjeva za katolički Božić u hrvatskom gradu''
Matko je ljubomoran jer njega nitko ne sluša.
Neka naprave dobru pjesmu pa ce zvati njih na božićni koncert.
Misle da imaju prioritet u Hrvatskoj sa svojim debilnim pjesmama jer su kakti Hrvati . E pa nemaju.
Pa to kao da je netko ljut jer se ne puštaju hrvatski filmovi . Kada naprave dobar film gledati ćemo njih , dok je hrvatski film Mare na prozoru puši 5 steka i tupo bulji u daljinu golih sisa da dobije na kontroverznosti u dugom kadru, barem 10 minuta a u zadnjem pokopa babu i psa da dobije na depresiji , radnje u sredini nema , nećemo.
Neka naprave dobru pjesmu pa ce zvati njih na božićni koncert.
Misle da imaju prioritet u Hrvatskoj sa svojim debilnim pjesmama jer su kakti Hrvati . E pa nemaju.
Pa to kao da je netko ljut jer se ne puštaju hrvatski filmovi . Kada naprave dobar film gledati ćemo njih , dok je hrvatski film Mare na prozoru puši 5 steka i tupo bulji u daljinu golih sisa da dobije na kontroverznosti u dugom kadru, barem 10 minuta a u zadnjem pokopa babu i psa da dobije na depresiji , radnje u sredini nema , nećemo.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Re: ''Matko Jelavić: Ovo je prvi put da čujem da srpski izvođač pjeva za katolički Božić u hrvatskom gradu''
Jedine dobre pjesme iz hrvatske su od prljavog kazališta od prije 20 godina a mozda i vise i one kad sam bila mala.
E pa ako ne znaju vise raditi pjesme nećemo ih slušati.
Nitko nije zaslužio za Bozic slušati - Rodija se sin! I ostale Matkove proljeve.
E pa ako ne znaju vise raditi pjesme nećemo ih slušati.
Nitko nije zaslužio za Bozic slušati - Rodija se sin! I ostale Matkove proljeve.
2015-08-15
jbte, doorse slucaju seljaci i bosanci :Ddzango wrote:Šta slušaš u kafani? Dorse? Porediš kralja ciganske muzike Šabana Bajramovića sa Severinom i Rozgom? Pojma ti nemaš o muzici. On ima veći opus u džezu i znači u toj muzici nego sva ovdašnja bratija u RNR-u. Ali jebiga kad neko mora da sere.veber wrote:isuse, koji vi auspuh slušate!!!!
jebote ja s kćeri imao raspravu oko rozge i severine. srećom počela slušat stonese.
nemrem bilivit koje smeće slušate.
Mi seljaci volemo i CCR!Leviathan2 wrote:jbte, doorse slucaju seljaci i bosanci :Ddzango wrote:Šta slušaš u kafani? Dorse? Porediš kralja ciganske muzike Šabana Bajramovića sa Severinom i Rozgom? Pojma ti nemaš o muzici. On ima veći opus u džezu i znači u toj muzici nego sva ovdašnja bratija u RNR-u. Ali jebiga kad neko mora da sere.veber wrote:isuse, koji vi auspuh slušate!!!!
jebote ja s kćeri imao raspravu oko rozge i severine. srećom počela slušat stonese.
Jebale vas kafane i šabani. Gdja izlazim nema šabana, cajki i sl. Na nekim mjestima ne drže ni pivo.
2014-12-30
ne idem na put bez njih.Stanojko wrote:Mi seljaci volemo i CCR!Leviathan2 wrote:jbte, doorse slucaju seljaci i bosanci :Ddzango wrote:Šta slušaš u kafani? Dorse? Porediš kralja ciganske muzike Šabana Bajramovića sa Severinom i Rozgom? Pojma ti nemaš o muzici. On ima veći opus u džezu i znači u toj muzici nego sva ovdašnja bratija u RNR-u. Ali jebiga kad neko mora da sere.veber wrote:isuse, koji vi auspuh slušate!!!!
2014-04-12
veber wrote:Jebale vas kafane i šabani. Gdja izlazim nema šabana, cajki i sl. Na nekim mjestima ne drže ni pivo.
U svima nama, negdje doboko, skriven i potisnut, leži Srbin.
Ne možemo proitv toga. To je jednostavno tako.
Jebiga...
crvenkasti-
2014-04-17
To mi reci lutko! Evo jedna za open road...maggie13 wrote:ne idem na put bez njih.Stanojko wrote:Mi seljaci volemo i CCR!Leviathan2 wrote:jbte, doorse slucaju seljaci i bosanci :Ddzango wrote:Šta slušaš u kafani? Dorse? Porediš kralja ciganske muzike Šabana Bajramovića sa Severinom i Rozgom? Pojma ti nemaš o muzici. On ima veći opus u džezu i znači u toj muzici nego sva ovdašnja bratija u RNR-u. Ali jebiga kad neko mora da sere.veber wrote:isuse, koji vi auspuh slušate!!!!
Nema kafane i piva ali praziluk iz dupeta ne vade.veber wrote:Jebale vas kafane i šabani. Gdja izlazim nema šabana, cajki i sl. Na nekim mjestima ne drže ni pivo.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Mi seljaci po Zemunu volimo da mu ga damo s vremena na vreme:Leviathan2 wrote:jbte, doorse slucaju seljaci i bosanci :Ddzango wrote:Šta slušaš u kafani? Dorse? Porediš kralja ciganske muzike Šabana Bajramovića sa Severinom i Rozgom? Pojma ti nemaš o muzici. On ima veći opus u džezu i znači u toj muzici nego sva ovdašnja bratija u RNR-u. Ali jebiga kad neko mora da sere.veber wrote:isuse, koji vi auspuh slušate!!!!
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
O sudbino prokleta...
Odličan orkestar "DKD"
Guest- Guest
Ja po putu slušam Matka , najbolji je .
2015-08-15
kaja wrote:Ja po putu slušam Matka , najbolji je .
Zakleo bih se da voliš više ovo :D :D
Guest- Guest
:) super je..kofein wrote:kaja wrote:Ja po putu slušam Matka , najbolji je .
Zakleo bih se da voliš više ovo :D :D
2015-08-15
I tišinu...kic wrote:
ja slušam motor :^0
2015-08-15
kako "čuješ" tišinu?
2014-12-30
Ovo mi je zadnji put da sam kupio burek s mesom!
crvenkasti-
2014-04-17
Page 5 of 22 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 22
Similar topics
» Matko Jelavić
» Uz Thompsona za Obi van Obija nepozeljan postao i Matko Jelavic
» Srecan Katolicki Bozic
» Kako ste rekli , Hidra? Prvi put čujem...
» Katolički karizmatik predlaže egzorcizam nad Hrvatskom
» Uz Thompsona za Obi van Obija nepozeljan postao i Matko Jelavic
» Srecan Katolicki Bozic
» Kako ste rekli , Hidra? Prvi put čujem...
» Katolički karizmatik predlaže egzorcizam nad Hrvatskom
Page 5 of 22