''Matko Jelavić: Ovo je prvi put da čujem da srpski izvođač pjeva za katolički Božić u hrvatskom gradu''
Page 22 of 22
Page 22 of 22 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22
Re: ''Matko Jelavić: Ovo je prvi put da čujem da srpski izvođač pjeva za katolički Božić u hrvatskom gradu''
:) to nikad nisam kupila sto znaci , ima li to neku svrhu ili onako.. ukras?Noor wrote:...i žuta tenis loptica na kukuveber wrote:uvet je da je beli izvana i bež iznutra. nema tigar, ja volem mace.kaja wrote:Kakav je to? Nećeš valjda i presvlake na tigra?veber wrote:i će da kupim mercedes na bela patika.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Re: ''Matko Jelavić: Ovo je prvi put da čujem da srpski izvođač pjeva za katolički Božić u hrvatskom gradu''
A ne smiješ vozit s kukom, to ti je kazna..veber wrote:samo sam na toyoti imao kuku. to je ionako radnoterorističko vozilo. možeš utovarit agregat ili tri terorista.
2015-08-15
ma prodana je toyota već prije par godina. bila ona stara kuka pa me jednom zajebavali na teh dok nisam dao stotku.kaja wrote:A ne smiješ vozit s kukom, to ti je kazna..veber wrote:samo sam na toyoti imao kuku. to je ionako radnoterorističko vozilo. možeš utovarit agregat ili tri terorista.
2014-12-30
Aha. Mora biti upisana u prometnoj.veber wrote:ma prodana je toyota već prije par godina. bila ona stara kuka pa me jednom zajebavali na teh dok nisam dao stotku.kaja wrote:A ne smiješ vozit s kukom, to ti je kazna..veber wrote:samo sam na toyoti imao kuku. to je ionako radnoterorističko vozilo. možeš utovarit agregat ili tri terorista.
2015-08-15
imalo je svrhu. namastio si kuku i pokrio ju s lopticom.kaja wrote:
:) to nikad nisam kupila sto znaci , ima li to neku svrhu ili onako.. ukras?
nije hrđala.
onda su uveli euro kuke. pa ti hrđa u gepeku.
mercedes mi je imao sve. i kuku u gepeku. nikad ju koristio.
subaru ima super sistem s bravom, za 30 sec promijeniš.
2014-12-30
bila je upisana.kaja wrote:Aha. Mora biti upisana u prometnoj.veber wrote:ma prodana je toyota već prije par godina. bila ona stara kuka pa me jednom zajebavali na teh dok nisam dao stotku.kaja wrote:A ne smiješ vozit s kukom, to ti je kazna..veber wrote:samo sam na toyoti imao kuku. to je ionako radnoterorističko vozilo. možeš utovarit agregat ili tri terorista.
za ovaj moj auto sam stavio zimske gume i uredno upisao u prometnu da su dva tipa guma na vozilu. u biti dva tipa felgi.
Last edited by veber on 6/12/2017, 23:23; edited 1 time in total
2014-12-30
Euro.. to je ona sto se makne?
2015-08-15
ako ne vučeš priksu ne smiješ imat kuku. da euro. s tim da je japanska-euro najbolja. skineš ju ili staviš za 30sec. s otvaranjem haube.kaja wrote:Euro.. to je ona sto se makne?
2014-12-30
ni ja, al najčešće je na starim golfovimakaja wrote::) to nikad nisam kupila sto znaci , ima li to neku svrhu ili onako.. ukras?Noor wrote:...i žuta tenis loptica na kukuveber wrote:uvet je da je beli izvana i bež iznutra. nema tigar, ja volem mace.kaja wrote:Kakav je to? Nećeš valjda i presvlake na tigra?veber wrote:i će da kupim mercedes na bela patika.
o njima su i 'pjesme' pjevali..ahaha
zar nije on reko da mu se smiješi brk... možda bi onda bolje prošla ova... :)))Noor wrote:orion wrote:
...... čak dvie lepe brene za Džangovića ....
ova naginje na sevdah više neg na cajku
2015-08-08
od gvožđa... jeblo te železo... pričaj bre da te celo selo razme.... ;) ili zatuče.... :)))veber wrote:i će da kupim mercedes na bela patika.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
će kupim merđo. linija 123. beli sa zlatna felga i zvezda na hauba.
2014-12-30
Page 22 of 22 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22
Similar topics
» Matko Jelavić
» Uz Thompsona za Obi van Obija nepozeljan postao i Matko Jelavic
» Srecan Katolicki Bozic
» Kako ste rekli , Hidra? Prvi put čujem...
» Katolički karizmatik predlaže egzorcizam nad Hrvatskom
» Uz Thompsona za Obi van Obija nepozeljan postao i Matko Jelavic
» Srecan Katolicki Bozic
» Kako ste rekli , Hidra? Prvi put čujem...
» Katolički karizmatik predlaže egzorcizam nad Hrvatskom
Page 22 of 22