Matko Jelavić
Page 1 of 1
Matko Jelavić
http://www.dnevno.hr/kolumnisti/vladimir-trkmic/matko-jelavic-pjeva-o-dalmaciji-i-jednoj-noci-pokraj-save-te-kaze-sve-je-to-hrvatska-1153890/
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Matko Jelavić
Moje je mišljenje da je prioritet obnoviti hrvatsku nacionalnu zabavnu glazbu!
Jelaviću ne seri! ako je itko uništio hrvatsku zabavnu glazbu,onda si to bio ti.
Ti si počeo sa poseljačenjem zabavnjaka onom štupidnom pjesmom Rodija se sin,i ti bi trebao biti zadnji koji bi o tome trebao pričati.
Inače moja "omiljena" osoba sa hrvatske estrade je Matko Jelavić. Inače i popularni bend Brkovi spominje ga u pjesmi "Hrvat iz Gospića".
Vozim motor MZ M3C
glasao sam za HDZ
moja mama Ankica
voli Matka Jelavića
Jozo Ćubela
Hrvat iz Gospića
Jelaviću ne seri! ako je itko uništio hrvatsku zabavnu glazbu,onda si to bio ti.
Ti si počeo sa poseljačenjem zabavnjaka onom štupidnom pjesmom Rodija se sin,i ti bi trebao biti zadnji koji bi o tome trebao pričati.
Inače moja "omiljena" osoba sa hrvatske estrade je Matko Jelavić. Inače i popularni bend Brkovi spominje ga u pjesmi "Hrvat iz Gospića".
Vozim motor MZ M3C
glasao sam za HDZ
moja mama Ankica
voli Matka Jelavića
Jozo Ćubela
Hrvat iz Gospića
2014-04-22
Ovoga ljeta, poslije mnogo godina, vraćam se na posrnuli Splitski festival s vrlo dobrom pjesmom. Stalo mi je do te manifestacije iako je u dubokoj krizi.
Pa naravno da je u krizi kad ste ga uništili vi Vlaji. Dok su tu prolazili Mišo,Oliver,Magazin, Milo Hrnić, Darko Domijan,Boris Dvornik,Jasna Zlokić,Meri Cetinić..taj je festival bio najveći proizvođač hrvatskih evergrina,a onda ste došli ti Zečić i ona pijanica iz Zadra i sve obatalili. I sad ti misliš opet podići festival??? Koga ćeš unamo zvat? Jandrino Jato i Ličke drcvosječe??? Jesi li ti pametan,Jelaviću???
Pa naravno da je u krizi kad ste ga uništili vi Vlaji. Dok su tu prolazili Mišo,Oliver,Magazin, Milo Hrnić, Darko Domijan,Boris Dvornik,Jasna Zlokić,Meri Cetinić..taj je festival bio najveći proizvođač hrvatskih evergrina,a onda ste došli ti Zečić i ona pijanica iz Zadra i sve obatalili. I sad ti misliš opet podići festival??? Koga ćeš unamo zvat? Jandrino Jato i Ličke drcvosječe??? Jesi li ti pametan,Jelaviću???
2014-04-22
Znaš koji je grad Grdoviću najdraži?jastreb wrote:Ovoga ljeta, poslije mnogo godina, vraćam se na posrnuli Splitski festival s vrlo dobrom pjesmom. Stalo mi je do te manifestacije iako je u dubokoj krizi.
T.- Posts : 17552
2014-04-14
ja sa jastrebe ovdje sa svime time slazemjastreb wrote:Ovoga ljeta, poslije mnogo godina, vraćam se na posrnuli Splitski festival s vrlo dobrom pjesmom. Stalo mi je do te manifestacije iako je u dubokoj krizi.
sramota kako pjevaju
cuj rodija se sin
khm, pardon ponjelo me
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
VinogradTotenkopf wrote:Znaš koji je grad Grdoviću najdraži?jastreb wrote:Ovoga ljeta, poslije mnogo godina, vraćam se na posrnuli Splitski festival s vrlo dobrom pjesmom. Stalo mi je do te manifestacije iako je u dubokoj krizi.
2014-04-22
jastrebe, al jel se tom matku stvarno rodija sin
2014-04-19
pardon trebo sam stavit - ?
2014-04-19
T.- Posts : 17552
2014-04-14
a gospe ti neciji mora bitTotenkopf wrote:Ako je šesan, lip i fin, onda je poštarov...
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Ne znam. Možda mu se rodila ćera,ali je nadajući se sinu,opjevao rođenje sina. Inače uglavnom ti Vlaji opjevavaju samo sinove i njihova rođenja i ženidbe.prckov wrote:jastrebe, al jel se tom matku stvarno rodija sin
Dok Bosanci često pjevaju i o kćerima. Primjerice Kemal Malovčić,nekad popularni član Južnog vetra,ili pak Mitar Mirić.
2014-04-22
prvo jelavic nije vlaj...drugo...o kome crnogorci napose i srbijanci pjevaju kad im se treba netko roditi..jastreb wrote:Ne znam. Možda mu se rodila ćera,ali je nadajući se sinu,opjevao rođenje sina. Inače uglavnom ti Vlaji opjevavaju samo sinove i njihova rođenja i ženidbe.prckov wrote:jastrebe, al jel se tom matku stvarno rodija sin
Dok Bosanci često pjevaju i o kćerima. Primjerice Kemal Malovčić,nekad popularni član Južnog vetra,ili pak Mitar Mirić.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Jelavić je Vlaj iz okolice Muća.vuksadinare wrote:prvo jelavic nije vlaj...drugo...o kome crnogorci napose i srbijanci pjevaju kad im se treba netko roditi..jastreb wrote:Ne znam. Možda mu se rodila ćera,ali je nadajući se sinu,opjevao rođenje sina. Inače uglavnom ti Vlaji opjevavaju samo sinove i njihova rođenja i ženidbe.prckov wrote:jastrebe, al jel se tom matku stvarno rodija sin
Rođen sam i odrastao u Splitu, centru hrvatske glazbe. I danas tu živim. Ali, vrlo sam često u djetinjstvu odlazio u mjesto Rumin pokraj Sinja te u Muć Gornji, rodno mjesto moga oca.
2014-04-22
Similar topics
» Uz Thompsona za Obi van Obija nepozeljan postao i Matko Jelavic
» ''Matko Jelavić: Ovo je prvi put da čujem da srpski izvođač pjeva za katolički Božić u hrvatskom gradu''
» Dr. Matko Marušić profesor s Medicinskog fakulteta u Splitu, koji je ondje svojedobno bio i dekan napao Facebook da su komunisti
» ''Matko Jelavić: Ovo je prvi put da čujem da srpski izvođač pjeva za katolički Božić u hrvatskom gradu''
» Dr. Matko Marušić profesor s Medicinskog fakulteta u Splitu, koji je ondje svojedobno bio i dekan napao Facebook da su komunisti
Page 1 of 1