Uz Thompsona za Obi van Obija nepozeljan postao i Matko Jelavic
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Uz Thompsona za Obi van Obija nepozeljan postao i Matko Jelavic
https://www.slobodnadalmacija.hr/mozaik/showbizz/clanak/id/593632/novi-udarac-za-matka-jelavica-nakon-splita-dobio-grubu-odbijenicu-za-potporu-koncerta-i-od-gradonacelnika-rijeke-procitajte-ostru-prepisku-pjevaca-i-obersnela
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Uz Thompsona za Obi van Obija nepozeljan postao i Matko Jelavic
A i ovaj matko je idiot koga je isao zicat lovu i besplatnu dvoranu..da je srbin..ili bajaga,balasevic dobio bi besplatno sve..no i ovaj odojko se krajnje bezobrazno ponio prema jelavicu mogao je pristojno odgovorit covjeku na prvi e mail...dakle hrvatski pjevaci koje iole malo mirisu na patriotizam nisu vise pozeljni kod odojka u rijeci..super
2015-09-08
lik skromna talenta bez sluha pokusava po 100x prodat "majku staru"
ovo vec postaje komicno
ovo vec postaje komicno
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Kad bi svi ti ljevičari potpuno otvorili svoja srca čuli bi kako je za njih nepoželjan svaki Hrvat, katolik.
2014-04-16
mortal wrote:Kad bi svi ti ljevičari potpuno otvorili svoja srca čuli bi kako je za njih nepoželjan svaki Hrvat, katolik.
nije to sto zadnji hit imao 88 i upitna sluha te 99 od 100 mladjih od 30 ne zna za njega , sto bi tu moglo lose krenuti
nego je to zato sto je hrvat
2014-04-12
jel i ti slušaš Vojka V.debotoijusto wrote:mortal wrote:Kad bi svi ti ljevičari potpuno otvorili svoja srca čuli bi kako je za njih nepoželjan svaki Hrvat, katolik.
nije to sto zadnji hit imao 88 i upitna sluha te 99 od 100 mladjih od 30 ne zna za njega , sto bi tu moglo lose krenuti
izgubio slovo "C"
immortal-
2014-04-16
mortal wrote:jel i ti slušaš Vojka V.debotoijusto wrote:mortal wrote:Kad bi svi ti ljevičari potpuno otvorili svoja srca čuli bi kako je za njih nepoželjan svaki Hrvat, katolik.
izgubio slovo "C"
ne, proda se , a dobar mi folder kuje i laseri dok ga nisu sustigli racuni
2014-04-12
debotoijusto wrote:lik skromna talenta bez sluha pokusava po 100x prodat "majku staru"
ovo vec postaje komicno
svejedno može se i pristojno odgovorit na poruku i dat pristojnu odbijenicu
to što ovaj žica, žicaju i stotine drugih, ne znači da praščić nije stoka
Tocnomortal wrote:Kad bi svi ti ljevičari potpuno otvorili svoja srca čuli bi kako je za njih nepoželjan svaki Hrvat, katolik.
Takvih je manje od Hrvata pod ostalo : suvremeni ljevicari, marksisti i komunisti anacionalni, feministi. Pluralisti lobisti itd
Tak da Jebes rvate katolike dinarce iz pripzidine
Ovako :marcellus wrote:debotoijusto wrote:lik skromna talenta bez sluha pokusava po 100x prodat "majku staru"
ovo vec postaje komicno
Sora wrote:Ovako :marcellus wrote:debotoijusto wrote:lik skromna talenta bez sluha pokusava po 100x prodat "majku staru"
ovo vec postaje komicno
"Pristojno" - još jedna riječ koju sora ne razumije
A imas tu pravo
Kad su neki interesi moje zemlje u pitanju , NE BIH BILA PRISTOJNA NI DA ME PLATE
kao tebe npr. Da si pristojan
Kad su neki interesi moje zemlje u pitanju , NE BIH BILA PRISTOJNA NI DA ME PLATE
kao tebe npr. Da si pristojan
Inace najgore me smeta da se BILO TKO IDENTIFICIRA S NARODOM
nije narod glup
Odlazi iz rh zbog glupana i pokvatenjaka
nije narod glup
Odlazi iz rh zbog glupana i pokvatenjaka
marcellus wrote:debotoijusto wrote:lik skromna talenta bez sluha pokusava po 100x prodat "majku staru"
ovo vec postaje komicno
- Poštovani Gradonačelniče, ako me išta raspizdi, to je kad mi netko uopće ne odgovori na moje dvije poruke. Vi ste dužnosnik grada, makar vaše službe trebaju odgovoriti u vaše ime – poučio je komunikacijskom bon-tonu "prvog Fiumana" zabavnjak.
Potom se ipak oglasio Obersnel:
- Poštovani gospodine Jelavić, mogao bih i ja napisati da me učini nervoznim, da ne ponavljam vaš izričaj, kad netko od mene traži da mu odobrim besplatno korištenje dvorane Zamet ili donaciju od 40 000 kuna. Takve zahtjeve smatram neozbiljnim pa na njih ne odgovaram. Ako baš inzistirate na odgovoru evo ga, NE DOLAZI U OBZIR – poručio je Obersnel uz protokolarni "srdačan pozdrav".
tko je tu nepristojan dalo bi se raspravljat
2014-04-12
jelavic ga je dva puta lijepo pitao moze li ili en moze..ovaj nije dogovarao...a mogao je jednostavno reci vec na prvu poruku ne moze.hvala i bokdebotoijusto wrote:marcellus wrote:debotoijusto wrote:lik skromna talenta bez sluha pokusava po 100x prodat "majku staru"
ovo vec postaje komicno
to što ovaj žica, žicaju i stotine drugih, ne znači da praščić nije stoka- Poštovani Gradonačelniče, ako me išta raspizdi, to je kad mi netko uopće ne odgovori na moje dvije poruke. Vi ste dužnosnik grada, makar vaše službe trebaju odgovoriti u vaše ime – poučio je komunikacijskom bon-tonu "prvog Fiumana" zabavnjak.
Potom se ipak oglasio Obersnel:
- Poštovani gospodine Jelavić, mogao bih i ja napisati da me učini nervoznim, da ne ponavljam vaš izričaj, kad netko od mene traži da mu odobrim besplatno korištenje dvorane Zamet ili donaciju od 40 000 kuna. Takve zahtjeve smatram neozbiljnim pa na njih ne odgovaram. Ako baš inzistirate na odgovoru evo ga, NE DOLAZI U OBZIR – poručio je Obersnel uz protokolarni "srdačan pozdrav".
tko je tu nepristojan dalo bi se raspravljat
2015-09-08
budimo realni , grad kao rijeka dobije stotine ovakvih upita vjerujem da netko to selektira prije nego posalje debelom sazetak
ja kao nebitan dobijem i ne odgovaram na pola , evo bas jucer nigerijski princ imao poslovnu ponudu koja dobro zvuci a ja nista , lastane jesam li nepristojan ?
ja kao nebitan dobijem i ne odgovaram na pola , evo bas jucer nigerijski princ imao poslovnu ponudu koja dobro zvuci a ja nista , lastane jesam li nepristojan ?
2014-04-12
debotoijusto wrote:budimo realni , grad kao rijeka dobije stotine ovakvih upita vjerujem da netko to selektira prije nego posalje debelom sazetak
ajmo ne bit kreteni pa ne brkat likove iz bajki s pjevačima
2014-04-16
a to bi on dzabe?
pa nije Obi baba kuna
pa nije Obi baba kuna
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Ima djubre debelo pravo ovaj puta, a bedasti Matko našao koga će žicat, Obi i materi naplati
2014-04-15
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Matko Jelavić
» ''Matko Jelavić: Ovo je prvi put da čujem da srpski izvođač pjeva za katolički Božić u hrvatskom gradu''
» Raspudic razvalio Odojka Obija
» Vrli novi svijet ili kako je Data postao čovjekom a čovjek postao Data
» Komšić nepoželjan u 77% BiH
» ''Matko Jelavić: Ovo je prvi put da čujem da srpski izvođač pjeva za katolički Božić u hrvatskom gradu''
» Raspudic razvalio Odojka Obija
» Vrli novi svijet ili kako je Data postao čovjekom a čovjek postao Data
» Komšić nepoželjan u 77% BiH
Page 1 of 2