''Matko Jelavić: Ovo je prvi put da čujem da srpski izvođač pjeva za katolički Božić u hrvatskom gradu''
Page 10 of 22
Page 10 of 22 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 22
Re: ''Matko Jelavić: Ovo je prvi put da čujem da srpski izvođač pjeva za katolički Božić u hrvatskom gradu''
Ovisi o meti ;)kaja wrote:Pa kaj ti slušaš uopće veberu?
Guest- Guest
Re: ''Matko Jelavić: Ovo je prvi put da čujem da srpski izvođač pjeva za katolički Božić u hrvatskom gradu''
Salta, po potrebi:)mativka wrote:Ovisi o meti ;)kaja wrote:Pa kaj ti slušaš uopće veberu?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
stvar ukusakaja wrote:Romska muzika je odlična, u Budimpešti sam bila na jednoj od boljih
meni užas, a moj stari kada je bio u budimpešti sa svojom budućom ženom, a meni majkom odveo ju na cigansku glazbu.
ja sam s majkom bio u operi od treće godine i nikada mi struganje po mačjim crijevima nije leglo, opera da.
jedna mi mala obožava balet. uz nju sam i ja vidio neku ljepotu. pogotovo u labuđem jezeru.
ide mi na kurac što me prozivaju za nešto kaj ne slušam, ne gledam i bježim od toga.
cajke i ta ekipa su mi UŽASSSSS.
2014-12-30
Dobro veber nećeš van i na večeru na operu jebemu ..
Sve za svoju priliku .
Nekad ovo nekad ono .
I ja sam plesala balet ko klinka :)
Sve za svoju priliku .
Nekad ovo nekad ono .
2015-08-15
radio; otvoreni, laganini. u zg r. sljemekaja wrote:Pa kaj ti slušaš uopće veberu?
inače klasiku, počeo sam i wagnera slušat. nije loš.
talijanske opere, francuske...
i sviđa mi se carl orff, carmina burana
2014-12-30
a, naravno da ne. idem na mjesta gdje svira decentna muzika, ali i u sedam ujutro kada mi se pije još jedan gemišt odem u cajkuše. ali to ne znači da to slušam. iskompčam mozak i ne slušam pozadinu. jedino to radi.kaja wrote:Dobro veber nećeš van i na večeru na operu jebemu ..
Sve za svoju priliku .
Nekad ovo nekad ono .
mada imamo par birtija gdje se lijepo nađemo, klopa cuga do jutra. taxi po potrebi, sve unutar kvarta.
drugi dan dođeš po auto i sve pet.
2014-12-30
btw
imaš konstituciju balerine, ali si previsoka. kao i moja kći. sada je tvoje visine, a navršila 15.
imaš konstituciju balerine, ali si previsoka. kao i moja kći. sada je tvoje visine, a navršila 15.
2014-12-30
Malo gemišt, malo piva...malo sekeli, malo ovo, malo ono. Sve jasno :)kaja wrote:Salta, po potrebi:)mativka wrote:Ovisi o meti ;)kaja wrote:Pa kaj ti slušaš uopće veberu?
Guest- Guest
Bome, i ja :)kaja wrote:Dobro veber nećeš van i na večeru na operu jebemu ..
Sve za svoju priliku .
Nekad ovo nekad ono .
Ruskinja mi bila instruktor, i dobivala bih pokude jer sam znala gristi usnice :)
Baš nekad ovo il ono :)
Guest- Guest
Ma nisam bila previsoka, visoke su one ..veber wrote:btw
Nego teško, i treba vježbati i ne moze to svako . To bas netko mora imati kao cilj ..
2015-08-15
Jeli .. ja sam išla u školu od one Roje ...mativka wrote:Bome, i ja :)kaja wrote:Dobro veber nećeš van i na večeru na operu jebemu ..
Sve za svoju priliku .
Nekad ovo nekad ono .
Ruskinja mi bila instruktor, i dobivala bih pokude jer sam znala gristi usnice :)
A onda mi se samo odjednom vise nije dalo .
A muzika , da, nekad ovo nekad ono, ovisi si gdje si s kim koliko mislis biti , kako si raspoložen/a .
Jedino za matka nisam nikad raspoložena..
2015-08-15
que romanticamativka wrote:Malo gemišt, malo piva...malo sekeli, malo ovo, malo ono. Sve jasno :)kaja wrote:Salta, po potrebi:)mativka wrote:Ovisi o meti ;)kaja wrote:Pa kaj ti slušaš uopće veberu?
Ja ne želim reći, nikada, al do sada još uvijek nisam doživjela taj poriv :)kaja wrote:Jeli .. ja sam išla u školu od one Roje ...mativka wrote:Bome, i ja :)kaja wrote:Dobro veber nećeš van i na večeru na operu jebemu ..
Sve za svoju priliku .
Nekad ovo nekad ono .
A onda mi se samo odjednom vise nije dalo .
A muzika , da, nekad ovo nekad ono, ovisi si gdje si s kim koliko mislis biti , kako si raspoložen/a .
Jedino za matka nisam nikad raspoložena..
Guest- Guest
U Mađi puno Roma :)Noor wrote:que romanticamativka wrote:Malo gemišt, malo piva...malo sekeli, malo ovo, malo ono. Sve jasno :)kaja wrote:Salta, po potrebi:)mativka wrote:Ovisi o meti ;)kaja wrote:Pa kaj ti slušaš uopće veberu?
Svestran čovjek ;)
Guest- Guest
moja mala je imala želje i volje za plesom. trenutno je 1cm niža od tebe. ali ne možeš tako visok plesat balet. konstitucija je skroz ok. i težina, ali nemre ju baletan od 1,60 hitit u zrakkaja wrote:Ma nisam bila previsoka, visoke su one ..veber wrote:btw
Nego teško, i treba vježbati i ne moze to svako . To bas netko mora imati kao cilj ..
sada uči pet jezika. počela je mađarski i rastura matematiku.
počela mi zadavat zadatke oko kojih se oznojim, a ona ih riješi u tri minute.
i ne voli operu
2014-12-30
:) jos Matko jedino da zapjeva pa u pmNoor wrote:que romanticamativka wrote:Malo gemišt, malo piva...malo sekeli, malo ovo, malo ono. Sve jasno :)kaja wrote:Salta, po potrebi:)mativka wrote:Ovisi o meti ;)kaja wrote:Pa kaj ti slušaš uopće veberu?
2015-08-15
Baci čašu, baci tanjur! :Dkaja wrote::) jos Matko jedino da zapjeva pa u pmNoor wrote:que romanticamativka wrote:Malo gemišt, malo piva...malo sekeli, malo ovo, malo ono. Sve jasno :)kaja wrote:Salta, po potrebi:)mativka wrote:
Ovisi o meti ;)
Guest- Guest
Pa nije ti to visina za smetnju , sa 1,75 ti je donja granica za manekenku .veber wrote:moja mala je imala želje i volje za plesom. trenutno je 1cm niža od tebe. ali ne možeš tako visok plesat balet. konstitucija je skroz ok. i težina, ali nemre ju baletan od 1,60 hitit u zrakkaja wrote:Ma nisam bila previsoka, visoke su one ..veber wrote:btw
i ne voli operu
One mršave moraju biti . Moze ju hititit u zrak jer ti baletani mogu hitit sto hoce , znas ti koliko oni vježbaju .
Slabih nema.
Ali su sve invalidi kad pređu 40 .
2015-08-15
kaja wrote::) jos Matko jedino da zapjeva pa u pmNoor wrote:que romanticamativka wrote:Malo gemišt, malo piva...malo sekeli, malo ovo, malo ono. Sve jasno :)kaja wrote:Salta, po potrebi:)mativka wrote:
Ovisi o meti ;)
u pauzi mu damo malo sekelija, da čovjek izdrži, šteta da zbog gladi ode prerano
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
na jednom tulumu smo iznajmili vatrogasni dom.mativka wrote:Baci čašu, baci tanjur! :Dkaja wrote::) jos Matko jedino da zapjeva pa u pmNoor wrote:que romanticamativka wrote:Malo gemišt, malo piva...malo sekeli, malo ovo, malo ono. Sve jasno :)kaja wrote:
Salta, po potrebi:)
frend našao žensku. njih dvoje pleše uz njemu omiljene nove fosile. maze se, gle. malo i ljube. a nas pet, možda šest pijanih budala u drugom kutu, naravno bez žena, cugamo.
u jednom trenu poleti flaša u kontra kut plesača. do osam ujutro smo uz zvukove novih fosila skršili svo staklovinje, tanjure, čaše...
sve kaj se dalo razbiti završilo je u tom vuglu, a bilo ga je poprilično.
frend nije jebao, ali smo se načistili dva dana. i gajbe su na kraju letjele.
ali vrijedilo je.
2014-12-30
na kraju puberteta doseći će do 1,80.kaja wrote:Pa nije ti to visina za smetnju , sa 1,75 ti je donja granica za manekenku .veber wrote:moja mala je imala želje i volje za plesom. trenutno je 1cm niža od tebe. ali ne možeš tako visok plesat balet. konstitucija je skroz ok. i težina, ali nemre ju baletan od 1,60 hitit u zrakkaja wrote:Ma nisam bila previsoka, visoke su one ..veber wrote:btw
i ne voli operu
One mršave moraju biti . Moze ju hititit u zrak jer ti baletani mogu hitit sto hoce , znas ti koliko oni vježbaju .
Slabih nema.
Ali su sve invalidi kad pređu 40 .
ja bez pol frke stavim dvije gajbe piva u auto
i ja vježbam
2014-12-30
Page 10 of 22 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 22
Similar topics
» Matko Jelavić
» Uz Thompsona za Obi van Obija nepozeljan postao i Matko Jelavic
» Srecan Katolicki Bozic
» Kako ste rekli , Hidra? Prvi put čujem...
» Katolički karizmatik predlaže egzorcizam nad Hrvatskom
» Uz Thompsona za Obi van Obija nepozeljan postao i Matko Jelavic
» Srecan Katolicki Bozic
» Kako ste rekli , Hidra? Prvi put čujem...
» Katolički karizmatik predlaže egzorcizam nad Hrvatskom
Page 10 of 22