Povijest pišu pobjednici
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Povijest pišu pobjednici
pa silovali i ameri, di ce tuzit ruse :Dmaggie13 wrote:Nisu ni masovna silovanja Njemica od strane Rusa, pa i Srpkinja, zatim umirucih zatocenica u konc-logorima, etc, etc..danni1 wrote:Pa normalno da pobjednici pišu povijest i da određuju što je zločin.
Atomske bombe po Japanu nisu zločin. Spaljivanje i rušenje njemačkig gradova nisu zločin mada su za cilj imali isključivo civile nikakvih vojnih ciljeva tamo nije bilo, pokoljšvaba poslije rata od strane rusa i amera također nije zločin mada ih je pobijeno više nego u ratu i to znatno više.
Nema zločina ...mater im jebem antifašističku.
aha, nema toga na bauseli kod mene, al hrana je odlicna, narocito za mene jer imam posebni tretman :Dmaggie13 wrote:sto je to, sarma?! :-DLeviathan2 wrote:da dobra, odlicna :Dmamin sin wrote:Leviathan2 wrote:
a ja ga zvao na baustelu, oko 5 tauzenki mjesecn
i nece
i hrana je dobra na baušteli
malo su Rusi brutalniji na tom podrucju, plus Amerima se navelo Japan, Dresden s Britancima, etc..za ravnotezu....Leviathan2 wrote:pa silovali i ameri, di ce tuzit ruse :Dmaggie13 wrote:Nisu ni masovna silovanja Njemica od strane Rusa, pa i Srpkinja, zatim umirucih zatocenica u konc-logorima, etc, etc..danni1 wrote:Pa normalno da pobjednici pišu povijest i da određuju što je zločin.
Atomske bombe po Japanu nisu zločin. Spaljivanje i rušenje njemačkig gradova nisu zločin mada su za cilj imali isključivo civile nikakvih vojnih ciljeva tamo nije bilo, pokoljšvaba poslije rata od strane rusa i amera također nije zločin mada ih je pobijeno više nego u ratu i to znatno više.
2014-04-12
ti zbaris kuharice na osjecaje, pa one zbare tebi :-PLeviathan2 wrote:aha, nema toga na bauseli kod mene, al hrana je odlicna, narocito za mene jer imam posebni tretman :Dmaggie13 wrote:sto je to, sarma?! :-DLeviathan2 wrote:da dobra, odlicna :Dmamin sin wrote:Leviathan2 wrote:
a ja ga zvao na baustelu, oko 5 tauzenki mjesecn
i nece
2014-04-12
Znajuci zapadnu propagandu pitanje je koliko je od svega istina a koliko njihovo poznato propagandno sranje. Danas se zna da je cjelokupna povijest pisana od strane Britanaca i americke CIA ili krivotvorina ili nenormalno napuhivanje ili ignorancija, ovisi o potrebi.maggie13 wrote:malo su Rusi brutalniji na tom podrucju, plus Amerima se navelo Japan, Dresden s Britancima, etc..za ravnotezu....Leviathan2 wrote:pa silovali i ameri, di ce tuzit ruse :Dmaggie13 wrote:Nisu ni masovna silovanja Njemica od strane Rusa, pa i Srpkinja, zatim umirucih zatocenica u konc-logorima, etc, etc..danni1 wrote:Pa normalno da pobjednici pišu povijest i da određuju što je zločin.
Ja im VISE NISTA POD NEBOM NE VJERUJEM.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
ja samo ljubazan, one se raznjeze kad me vide :Dmaggie13 wrote:ti zbaris kuharice na osjecaje, pa one zbare tebi :-PLeviathan2 wrote:aha, nema toga na bauseli kod mene, al hrana je odlicna, narocito za mene jer imam posebni tretman :Dmaggie13 wrote:sto je to, sarma?! :-DLeviathan2 wrote:da dobra, odlicna :Dmamin sin wrote:
evo bas jucer su mi nabavile za ruzak dva kakija, ma sunca moja kuhinjska, oduzice im se levi :D
vjeruj ne vjeruj isto ti jeRingo10 wrote:Znajuci zapadnu propagandu pitanje je koliko je od svega istina a koliko njihovo poznato propagandno sranje. Danas se zna da je cjelokupna povijest pisana od strane Britanaca i americke CIA ili krivotvorina ili nenormalno napuhivanje ili ignorancija, ovisi o potrebi.maggie13 wrote:malo su Rusi brutalniji na tom podrucju, plus Amerima se navelo Japan, Dresden s Britancima, etc..za ravnotezu....Leviathan2 wrote:pa silovali i ameri, di ce tuzit ruse :Dmaggie13 wrote:Nisu ni masovna silovanja Njemica od strane Rusa, pa i Srpkinja, zatim umirucih zatocenica u konc-logorima, etc, etc..danni1 wrote:Pa normalno da pobjednici pišu povijest i da određuju što je zločin.
Ja im VISE NISTA POD NEBOM NE VJERUJEM.
a vecina danasnjih cinjenica je laz upakirana u djlice istine
zatim umirucih zatocenica u konc-logorimamaggie13 wrote:Nisu ni masovna silovanja Njemica od strane Rusa, pa i Srpkinja, zatim umirucih zatocenica u konc-logorima, etc, etc..danni1 wrote:Pa normalno da pobjednici pišu povijest i da određuju što je zločin.
E i ti u svakakve budalastine vjerujes
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
jel žalio za njima neko iz poljske? ne.danni1 wrote:Pa normalno da pobjednici pišu povijest i da određuju što je zločin.
jel žalio za njima neko iz rusije? ne.
jel žalio za njima neko iz ukrajinskih sela koja su sravnita ili spaljena sa zemljom? ne.
jel itko žalio za njima iz francuske? NIJE.
jel žalio itko iz engleske? nope.
iz amerike? nope.
iz .... ?
NIJE. nije i nije.
Guest- Guest
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Demokršćani pobjednici izbora u najmnogoljudnijoj njemačkoj pokrajini
» Milan Bandić i Željka Markić su moralni pobjednici ovih izbora
» Na autocestama više turista nego lani: ‘Bit ćemo pobjednici Mediterana‘
» Kao 'slucajno':Bosnjak i Bosnjakinja pobjednici show emisija Supertalent i Zvijezde pjevaju
» sudac nema pišu :)
» Milan Bandić i Željka Markić su moralni pobjednici ovih izbora
» Na autocestama više turista nego lani: ‘Bit ćemo pobjednici Mediterana‘
» Kao 'slucajno':Bosnjak i Bosnjakinja pobjednici show emisija Supertalent i Zvijezde pjevaju
» sudac nema pišu :)
Page 4 of 4