Povijest pišu pobjednici
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Povijest pišu pobjednici
o toga kolko oces na bausteli :Depikur37 wrote:Leviathan2 wrote:zas pomaloepikur37 wrote:Leviathan2 wrote:bar dva odojka i janjac plus piva nekoliko gajbi
gle ovog bauštelca,
alo
pomalo :)
skromnost nije vrlina
ako nemas s cim okretat ponijecu ja onu spravu i ispravljac :D
onda dogovoreno, ali nađi i neku bačvu, polovicu za žar :)
Pinochet wrote:može, čim se uvalim da lupan pečate negdje za 1000€ mjesečno netto, postajem nacional socijalist. ovako sam nacional kapitalistepikur37 wrote:yodin liberalizam je u terminalnoj fazi, eto njega opet uskoro na naša nacional-socijalistička vrata,
reći ćemo dobro došao nazad izgubljeni sine
napravimo gozbu :)
Naći ćemo ti posao, zadnji put sam ti nudio u obrovcu ali neće gospodin,
Zvat ću Jozu sutra možda bude nešto u Dugopolju
to ti nije daleko
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
vi ste pickin dim
to su vam sad saopstili pravo u oci
vasa " napuhanost " bila je vasa kolektivna fatamorgana
poslali vam napismeno, za zlocin UZP
prvog hrvatskogm predsednika,
tudjmana i njegove satrape, bobetka i šuška
to su vam sad saopstili pravo u oci
vasa " napuhanost " bila je vasa kolektivna fatamorgana
prvog hrvatskogm predsednika,
tudjmana i njegove satrape, bobetka i šuška
Last edited by pizzon on 2/12/2017, 23:47; edited 1 time in total
Guest- Guest
a ja ga zvao na baustelu, oko 5 tauzenki mjesecnepikur37 wrote:Pinochet wrote:može, čim se uvalim da lupan pečate negdje za 1000€ mjesečno netto, postajem nacional socijalist. ovako sam nacional kapitalistepikur37 wrote:yodin liberalizam je u terminalnoj fazi, eto njega opet uskoro na naša nacional-socijalistička vrata,
reći ćemo dobro došao nazad izgubljeni sine
napravimo gozbu :)
Naći ćemo ti posao, zadnji put sam ti nudio u obrovcu ali neće gospodin,
Zvat ću Jozu sutra možda bude nešto u Dugopolju
to ti nije daleko
i nece
neb se taj vruc vode napio
rodjen za lupaca pecata al nema srece :D
vasa " napuhanost " bila je vasa kolektivna fatamorga
prvog hrvatskogm predsednika, tudjmana
i njegove satrape, bobetka i šuška
ma mogao sam se uvalit negdje da lupan pečate, iman ja jaku vlašku HDZ vezu. ali neću još. još 1godinu sam u privatnom sektoru sigurno, a onda idem , uvaljujem se na državnu sisu, učlanjujem u HDZ, i postajem nacional socijalist, i glasujem za Plenkija i HDZ, ali mrzim HDZ jer su veleizdajnici.. još 1god
Guest- Guest
tctc, napustas tamnu stranuPinochet wrote:ma mogao sam se uvalit negdje da lupan pečate, iman ja jaku vlašku HDZ vezu. ali neću još. još 1godinu sam u privatnom sektoru sigurno, a onda idem , uvaljujem se na državnu sisu, učlanjujem u HDZ, i postajem nacional socijalist, i glasujem za Plenkija i HDZ, ali mrzim HDZ jer su veleizdajnici.. još 1god
prodana dusho
Guest- Guest
Pinochet wrote:ma mogao sam se uvalit negdje da lupan pečate, iman ja jaku vlašku HDZ vezu. ali neću još. još 1godinu sam u privatnom sektoru sigurno, a onda idem , uvaljujem se na državnu sisu, učlanjujem u HDZ, i postajem nacional socijalist, i glasujem za Plenkija i HDZ, ali mrzim HDZ jer su veleizdajnici.. još 1god
strpljen spašen, brate čekat ćemo te.
Kao početniku u državnom sektoru, mogu te uputiti u par fora, gdje da skupljaš koeficijente i kako da spajaš dane....
ali o tome kad dođe vrijeme
do tada izdrži još ovo malo
2015-08-06
epikur37 wrote:Pinochet wrote:ma mogao sam se uvalit negdje da lupan pečate, iman ja jaku vlašku HDZ vezu. ali neću još. još 1godinu sam u privatnom sektoru sigurno, a onda idem , uvaljujem se na državnu sisu, učlanjujem u HDZ, i postajem nacional socijalist, i glasujem za Plenkija i HDZ, ali mrzim HDZ jer su veleizdajnici.. još 1god
Kao početniku u državnom sektoru, mogu te uputiti u par fora, gdje da skupljaš koeficijente i kako da spajaš dane....
pa propovijedaš pinočetov neoliberalizam
jedno pričaš, drugo misliš, a treće radiš
neoliberalni kapitalizam financiraju građani dizanjem kredita
kako će rasti BDP nominalno ako ne raste masa novca?
moraš dići kredit da bi se povećala masa novca u opticaju, moraš stvoriti novi novac iz duga, tj. banka ga stvara
Guest- Guest
Jes ti avanzovo u mentora?epikur37 wrote:Pinochet wrote:ma mogao sam se uvalit negdje da lupan pečate, iman ja jaku vlašku HDZ vezu. ali neću još. još 1godinu sam u privatnom sektoru sigurno, a onda idem , uvaljujem se na državnu sisu, učlanjujem u HDZ, i postajem nacional socijalist, i glasujem za Plenkija i HDZ, ali mrzim HDZ jer su veleizdajnici.. još 1god
Leviathan2 wrote:
a ja ga zvao na baustelu, oko 5 tauzenki mjesecn
i nece
i hrana je dobra na baušteli
Guest- Guest
da dobra, odlicna :Dmamin sin wrote:Leviathan2 wrote:
i nece
Regoč wrote:Jes ti avanzovo u mentora?epikur37 wrote:Pinochet wrote:ma mogao sam se uvalit negdje da lupan pečate, iman ja jaku vlašku HDZ vezu. ali neću još. još 1godinu sam u privatnom sektoru sigurno, a onda idem , uvaljujem se na državnu sisu, učlanjujem u HDZ, i postajem nacional socijalist, i glasujem za Plenkija i HDZ, ali mrzim HDZ jer su veleizdajnici.. još 1god
jesan, bome lipo nas platju
za 4 godine iden za savjetnika, držim predvanja i na pučkom učilištu, nešto ću i objaviti...bodova kao u priči :)
2015-08-06
To je više partijski socijalizam ali ono politički gledano oni su relativno najbliže tome od većih stranaka koje su prešle izborni pragPinochet wrote:ma mogao sam se uvalit negdje da lupan pečate, iman ja jaku vlašku HDZ vezu. ali neću još. još 1godinu sam u privatnom sektoru sigurno, a onda idem , uvaljujem se na državnu sisu, učlanjujem u HDZ, i postajem nacional socijalist, i glasujem za Plenkija i HDZ, ali mrzim HDZ jer su veleizdajnici.. još 1god
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Čestitam!epikur37 wrote:Regoč wrote:Jes ti avanzovo u mentora?epikur37 wrote:Pinochet wrote:ma mogao sam se uvalit negdje da lupan pečate, iman ja jaku vlašku HDZ vezu. ali neću još. još 1godinu sam u privatnom sektoru sigurno, a onda idem , uvaljujem se na državnu sisu, učlanjujem u HDZ, i postajem nacional socijalist, i glasujem za Plenkija i HDZ, ali mrzim HDZ jer su veleizdajnici.. još 1god
za 4 godine iden za savjetnika, držim predvanja i na pučkom učilištu, nešto ću i objaviti...bodova kao u priči :)
Regoč wrote:Čestitam!epikur37 wrote:Regoč wrote:Jes ti avanzovo u mentora?epikur37 wrote:Pinochet wrote:ma mogao sam se uvalit negdje da lupan pečate, iman ja jaku vlašku HDZ vezu. ali neću još. još 1godinu sam u privatnom sektoru sigurno, a onda idem , uvaljujem se na državnu sisu, učlanjujem u HDZ, i postajem nacional socijalist, i glasujem za Plenkija i HDZ, ali mrzim HDZ jer su veleizdajnici.. još 1god
fala, ima već godina dana....gledam stalno mi šalju pripravnike i nešto radim a rekoh idem to kvantificirati u kune :)
2015-08-06
Nisu ni masovna silovanja Njemica od strane Rusa, pa i Srpkinja, zatim umirucih zatocenica u konc-logorima, etc, etc..danni1 wrote:Pa normalno da pobjednici pišu povijest i da određuju što je zločin.
Atomske bombe po Japanu nisu zločin. Spaljivanje i rušenje njemačkig gradova nisu zločin mada su za cilj imali isključivo civile nikakvih vojnih ciljeva tamo nije bilo, pokoljšvaba poslije rata od strane rusa i amera također nije zločin mada ih je pobijeno više nego u ratu i to znatno više.
Nema zločina ...mater im jebem antifašističku.
2014-04-12
sto je to, sarma?! :-DLeviathan2 wrote:da dobra, odlicna :Dmamin sin wrote:Leviathan2 wrote:
i nece
2014-04-12
pa silovali i ameri, di ce tuzit ruse :Dmaggie13 wrote:Nisu ni masovna silovanja Njemica od strane Rusa, pa i Srpkinja, zatim umirucih zatocenica u konc-logorima, etc, etc..danni1 wrote:Pa normalno da pobjednici pišu povijest i da određuju što je zločin.
Atomske bombe po Japanu nisu zločin. Spaljivanje i rušenje njemačkig gradova nisu zločin mada su za cilj imali isključivo civile nikakvih vojnih ciljeva tamo nije bilo, pokoljšvaba poslije rata od strane rusa i amera također nije zločin mada ih je pobijeno više nego u ratu i to znatno više.
Nema zločina ...mater im jebem antifašističku.
» Milan Bandić i Željka Markić su moralni pobjednici ovih izbora
» Na autocestama više turista nego lani: ‘Bit ćemo pobjednici Mediterana‘
» Kao 'slucajno':Bosnjak i Bosnjakinja pobjednici show emisija Supertalent i Zvijezde pjevaju
» sudac nema pišu :)
» Milan Bandić i Željka Markić su moralni pobjednici ovih izbora
» Na autocestama više turista nego lani: ‘Bit ćemo pobjednici Mediterana‘
» Kao 'slucajno':Bosnjak i Bosnjakinja pobjednici show emisija Supertalent i Zvijezde pjevaju
» sudac nema pišu :)
Page 3 of 4