Povijest pišu pobjednici
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Povijest pišu pobjednici
Znamo dobro da povijest pišu pobjednici, a Hrvati su pobjednici jugoslavenskih ratova i nećemo dozvoliti nikome drugome da piše našu povijest, nikakvim lažnim sudovima, masonima, ljudima-gušterima i bankarima. Kao pobjednici, proglašavamo povijest onakvu kako je naša državna televizija cijelo vrijeme izvještavala, a ona glasi:
Hrvatska je najveća i najljepša zemlja na planetu, tko vam kaže drukčije - taj je neprijatelj Hrvatske i svega hrvatskoga. Hrvatska je najbogatija i ima najbolje domoljube na vlasti.
Hrvatska uloga u ratu u BiH bila je isključivo za dobrobit svih naroda i obranu cjelovite BiH. S tim ciljem osnovana je i Hrvatska Republika Herceg Bosna koju su vodili najveći hrvatski domoljubi. Kao i u svakom ratu, dogodili su se neki sitni incidenti, ali ništa za što bi zapovjednici i republički vođe mogli znati. Republika Hrvatska je, budući da je poznata po svom jakom i neovisnom pravosudnom sustavu, procesuirala prave zločince.
I onda, što će nam neki kvazi-međunarodni sud za ratne zločine? Međunarodni sud u Haagu osnovali su Nizozemci u dosluhu s drugim bjelosvjetskim hohštaplerima, Srbima i muslimanima, kako bi prišili našim generalima nekakvu izmišljenu krivnju za tobožnju zapovjednu odgovornost. Hrvatska je u to uvučena protiv svoje volje i nikada nije pristalasurađivati s takvim hohštaplerima. Međutim, hrvatske izdajice, Jude, poput Mesića i Pusićke, krivi su za izručenje naših generala i drugih mučenika tom vraškom sudu, nikako domoljubi poput HDZ-ovaca Šeksa, Sanadera, Brkića i Plenkovića.
Haaški sud je farsa, smišljena s ciljem osuđivanja Hrvatske i Hrvata, bacanja ljage na naš narod. Svi svjetski mediji izvještavaju kako je hercegbosanskoj šestorici izrečena nepravedna presuda. Tako BBC piše: "Ratni heroj, nepravedno osumnjičen za zločine, popio otrov kako bi sprao ljagu s Herceg Bosne". CNN je još emotivnije primio ovu tešku vijest: "Praljak je ispio žuč hrvatske izdaje iz svjetske kuhinje". Washington Post piše da se "i UN slaže kako je šarlatanski sud pretjerao i da su Hrvati potpuno u pravu".
Eto, vidite. Pobjednici pišu povijest i istina je onakva kakva mi želimo da bude. Svatko tko kaže drukčije, znajte da to govori zato što je Jugosloven, četnik, balija, jugonostalgičar i mrzi sve što je hrvatsko, a znate da takvima treba j... majku jer nisu zaslužili živjeti u Lijepoj našoj koju mrze i ne žele joj dobro dok blate naše svetinje i šire mržnju. Ne trebaju nam.
http:
//liberal.hr/clanak.php?id=1374
Hrvatska je najveća i najljepša zemlja na planetu, tko vam kaže drukčije - taj je neprijatelj Hrvatske i svega hrvatskoga. Hrvatska je najbogatija i ima najbolje domoljube na vlasti.
Hrvatska uloga u ratu u BiH bila je isključivo za dobrobit svih naroda i obranu cjelovite BiH. S tim ciljem osnovana je i Hrvatska Republika Herceg Bosna koju su vodili najveći hrvatski domoljubi. Kao i u svakom ratu, dogodili su se neki sitni incidenti, ali ništa za što bi zapovjednici i republički vođe mogli znati. Republika Hrvatska je, budući da je poznata po svom jakom i neovisnom pravosudnom sustavu, procesuirala prave zločince.
I onda, što će nam neki kvazi-međunarodni sud za ratne zločine? Međunarodni sud u Haagu osnovali su Nizozemci u dosluhu s drugim bjelosvjetskim hohštaplerima, Srbima i muslimanima, kako bi prišili našim generalima nekakvu izmišljenu krivnju za tobožnju zapovjednu odgovornost. Hrvatska je u to uvučena protiv svoje volje i nikada nije pristalasurađivati s takvim hohštaplerima. Međutim, hrvatske izdajice, Jude, poput Mesića i Pusićke, krivi su za izručenje naših generala i drugih mučenika tom vraškom sudu, nikako domoljubi poput HDZ-ovaca Šeksa, Sanadera, Brkića i Plenkovića.
Haaški sud je farsa, smišljena s ciljem osuđivanja Hrvatske i Hrvata, bacanja ljage na naš narod. Svi svjetski mediji izvještavaju kako je hercegbosanskoj šestorici izrečena nepravedna presuda. Tako BBC piše: "Ratni heroj, nepravedno osumnjičen za zločine, popio otrov kako bi sprao ljagu s Herceg Bosne". CNN je još emotivnije primio ovu tešku vijest: "Praljak je ispio žuč hrvatske izdaje iz svjetske kuhinje". Washington Post piše da se "i UN slaže kako je šarlatanski sud pretjerao i da su Hrvati potpuno u pravu".
Eto, vidite. Pobjednici pišu povijest i istina je onakva kakva mi želimo da bude. Svatko tko kaže drukčije, znajte da to govori zato što je Jugosloven, četnik, balija, jugonostalgičar i mrzi sve što je hrvatsko, a znate da takvima treba j... majku jer nisu zaslužili živjeti u Lijepoj našoj koju mrze i ne žele joj dobro dok blate naše svetinje i šire mržnju. Ne trebaju nam.
http:
//liberal.hr/clanak.php?id=1374
Trinity-
2014-04-17
Regoč-
2015-08-21
Re: Povijest pišu pobjednici
Tko je četnikuša?Regoč wrote:Triny, zar si i ti četnikuša?
Trinity-
2014-04-17
haška presuda je sranje, članak je sranje, je doživit će vas tko ozbiljno, kada idući put napišete da želite "niže poreze" nakon ovakvih članaka
Guest- Guest
nisu, samo ti govorim da vas nakon ovakvih pizdarija sa liberala i indexa, da vas nitko neće doživljavati ozbiljno, kada napišete da želite niže poreze .
pa će tebi povrijediti novčanik, ovakvi članci idu u korist čardaku i HDZu i socijalizmu
pa će tebi povrijediti novčanik, ovakvi članci idu u korist čardaku i HDZu i socijalizmu
Guest- Guest
Opet neka liberalna pickica sere...deregulirajmo radije pravosude pa nek svak uzima sam pravdu u ruke kako mu pase...jedino ispravno...
darth_vader-
2014-04-17
To su balkanski liberali, bave se i ustašama, četnicima, partizanima i balijama
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
kao da ga je osnovnoskolac pisao, Nakic se u sve petlja a ni o cem nema blage..
Tebi je netko davno treba šapnuti da nemožeš biti nacionalista i liberal jer je to nespojivoPinochet wrote:nisu, samo ti govorim da vas nakon ovakvih pizdarija sa liberala i indexa, da vas nitko neće doživljavati ozbiljno, kada napišete da želite niže poreze .
Balkanski liberali jebu mater ustašama, četnicima, partizanima i balijama ali partizanima najmanje jer su stvorili zajedničko jugoslavensko tržište no opet bili su socijalisti tako da i po njima treba pljucat, socijalističko smeće
2014-04-11
I boljePinochet wrote:nisam liberal, moja ideologija je Pinochetov čile
Liberalni program je toliko savršen da...
Imaš sto ljudi i tko je najsposobniji taj ide dalje
Mislim se pa nisam ja baš najsposobniji, bio bi glup da to prihvatim tj potpišem sebi smrtnu presudu.... bolje biti nacional socijalista, rasista i li vjerski fanatik po potrebi ali u svakom slučaju ono di mogu onog što brže trči pokopati dva metra ispod zemlje jer tada sam ja najbrži a to je puno bolje od liberalizma gdje nisam
2014-04-11
hm, logi slobodnjak
polako prelazi na tamnu stranu
dobro dobro
dobro dobro
konačno si ga prokužio
Guest- Guest
pinocetov chile je isto zakuracPinochet wrote:nisam liberal, moja ideologija je Pinochetov čile
plemenski teritorij
nula regulacije
nula poreza
postivanje 5 pravila i to je to
Možda ali ako bolje proanaliziraš otkriti ćeš zdrav razum protiv gluposti jer ćeš shvatit da nisi onaj najsposobniji i da liberalizmom ustvari radiš protiv sebe šta je odlika glupih ljudiLeviathan2 wrote:hm, logi slobodnjak
dobro dobro
Samo podižem razinu inteligencije na ovoj planeti i to je sve
2014-04-11
RayMabus wrote:I boljePinochet wrote:nisam liberal, moja ideologija je Pinochetov čile
Mislim se pa nisam ja baš najsposobniji, bio bi glup da to prihvatim tj potpišem sebi smrtnu presudu.... bolje biti nacional socijalista, rasista i li vjerski fanatik po potrebi ali u svakom slučaju ono di mogu onog što brže trči pokopati dva metra ispod zemlje jer tada sam ja najbrži a to je puno bolje od liberalizma gdje nisam
ja sam za neoliberalni fašizam. dakle diktatura kapitalizma. nema u mojoj državi niti čardaka, ali niti boljševika, yugoslovena, niti uvoznih arapa
Guest- Guest
Pa normalno da pobjednici pišu povijest i da određuju što je zločin.
Atomske bombe po Japanu nisu zločin. Spaljivanje i rušenje njemačkig gradova nisu zločin mada su za cilj imali isključivo civile nikakvih vojnih ciljeva tamo nije bilo, pokoljšvaba poslije rata od strane rusa i amera također nije zločin mada ih je pobijeno više nego u ratu i to znatno više.
Nema zločina ...mater im jebem antifašističku.
Atomske bombe po Japanu nisu zločin. Spaljivanje i rušenje njemačkig gradova nisu zločin mada su za cilj imali isključivo civile nikakvih vojnih ciljeva tamo nije bilo, pokoljšvaba poslije rata od strane rusa i amera također nije zločin mada ih je pobijeno više nego u ratu i to znatno više.
Nema zločina ...mater im jebem antifašističku.
Nacional-liberal.Pinochet wrote:RayMabus wrote:I boljePinochet wrote:nisam liberal, moja ideologija je Pinochetov čile
ja sam za neoliberalni fašizam. dakle diktatura kapitalizma. nema u mojoj državi niti čardaka, ali niti boljševika, yugoslovena, niti uvoznih arapa
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Demokršćani pobjednici izbora u najmnogoljudnijoj njemačkoj pokrajini
» Milan Bandić i Željka Markić su moralni pobjednici ovih izbora
» Na autocestama više turista nego lani: ‘Bit ćemo pobjednici Mediterana‘
» Kao 'slucajno':Bosnjak i Bosnjakinja pobjednici show emisija Supertalent i Zvijezde pjevaju
» sudac nema pišu :)
» Milan Bandić i Željka Markić su moralni pobjednici ovih izbora
» Na autocestama više turista nego lani: ‘Bit ćemo pobjednici Mediterana‘
» Kao 'slucajno':Bosnjak i Bosnjakinja pobjednici show emisija Supertalent i Zvijezde pjevaju
» sudac nema pišu :)
Page 1 of 4