EU: remove kebab!!!
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: EU: remove kebab!!!
Boja se postigne i slatkom paprikom. Kad uvališ vreću ljute, okusni pupoljci postanu nefunkcionalni.pismejker wrote:tako i treba...boja je dan od 5 krucijalnih stvari u dobrom jelu..pored okusa i ostalog..Regoč wrote:Pripremi se na prženje, ti slavonski istočnjaci papriku ubacuju lopatami.jastreb wrote:Bilo kako bilo,čekam prijatelja iz VU,koji danas kuva čorbanac,da me pozove kad bude naređeno.
Slavonska kuhinja me u zadnje vrijeme jako privlači.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
nek su moji Madjari dosli i donijeli kobasa svih sorti,a ne znas koja je bolja..
Guest- Guest
A opet, mogal si i ranije otić pa malo pomoć. Pomoć smanjenju zalihe vina.jastreb wrote:Znam i na to sam već navikao.Regoč wrote:Pripremi se na prženje, ti slavonski istočnjaci papriku ubacuju lopatami.jastreb wrote:Bilo kako bilo,čekam prijatelja iz VU,koji danas kuva čorbanac,da me pozove kad bude naređeno.
A danas je nedjelja. Znači dan odmora. Od rada i od pića.Regoč wrote:A opet, mogal si i ranije otić pa malo pomoć. Pomoć smanjenju zalihe vina.jastreb wrote:Znam i na to sam već navikao.Regoč wrote:Pripremi se na prženje, ti slavonski istočnjaci papriku ubacuju lopatami.jastreb wrote:Bilo kako bilo,čekam prijatelja iz VU,koji danas kuva čorbanac,da me pozove kad bude naređeno.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
u stvari,konjska kobasa je najbolja,,jako tamno meso,sa primjerenom masnocom,jako zapapreno..vrijedi svakog jebenog centa..
Guest- Guest
Kad sam je probao prvi put ,mislio sam da je kulen. A sada je više ne bih jeo iz simpatije prema plemenitim životinjama.pismejker wrote:u stvari,konjska kobasa je najbolja,,jako tamno meso,sa primjerenom masnocom,jako zapapreno..vrijedi svakog jebenog centa..
A drugo,konjsko meso nije ni košer.
2014-04-22
Pluds da rade od jsnjetine tj ovčetinepismejker wrote:Pa,posto u zadnje vrijeme na svakom koraku se otvaraju Doneri,Sirijski restorancici,a sa cijenama koje pokopavaju svapske "restorane",nije niti cudo da se to mora zaustaviti..
za 3 Ojra se nazderes kepabčine,da si miran cijeli dan..
Kermit-
2014-04-17
vec sam nekoliko godina povezan sa ztim Madjarima,cisto radi hrane,fine...jastreb wrote:Kad sam je probao prvi put ,mislio sam da je kulen. A sada je više ne bih jeo iz simpatije prema plemenitim životinjama.pismejker wrote:u stvari,konjska kobasa je najbolja,,jako tamno meso,sa primjerenom masnocom,jako zapapreno..vrijedi svakog jebenog centa..
ostalo..hu fak ruls... cvinju ne jedem..sto da jedem sam operadariju smrdljivu..??
Guest- Guest
u sustini, ga rade od peradi,ghovedine,ovcetine(nis ne fali),ne sve zajedno naravno..asilovski wrote:Pluds da rade od jsnjetine tj ovčetinepismejker wrote:Pa,posto u zadnje vrijeme na svakom koraku se otvaraju Doneri,Sirijski restorancici,a sa cijenama koje pokopavaju svapske "restorane",nije niti cudo da se to mora zaustaviti..
za 3 Ojra se nazderes kepabčine,da si miran cijeli dan..
Guest- Guest
osim toga B12 vitamin je vrlo krucijalan,osigurava zivot,a ima ga najvise u crvenom mesu..
Guest- Guest
Plemenite zivine??samo to i jedem..konji,jelenovina,..e tako stogod..
Guest- Guest
Nece, za ove primorske curice ce napraviti paradajz juhuRegoč wrote:Pripremi se na prženje, ti slavonski istočnjaci papriku ubacuju lopatami.jastreb wrote:Bilo kako bilo,čekam prijatelja iz VU,koji danas kuva čorbanac,da me pozove kad bude naređeno.
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Nece, za ove primorske curice ce napraviti paradajz juhuRegoč wrote:Pripremi se na prženje, ti slavonski istočnjaci papriku ubacuju lopatami.jastreb wrote:Bilo kako bilo,čekam prijatelja iz VU,koji danas kuva čorbanac,da me pozove kad bude naređeno.
Guest- Guest
Konjsko meso je izvrsno, baš sam prije mjesec dana imal konjsku kobasicu. Nije paprena, ljutkasta je, meni sasvim dovoljno.jastreb wrote:Kad sam je probao prvi put ,mislio sam da je kulen. A sada je više ne bih jeo iz simpatije prema plemenitim životinjama.pismejker wrote:u stvari,konjska kobasa je najbolja,,jako tamno meso,sa primjerenom masnocom,jako zapapreno..vrijedi svakog jebenog centa..
Ni ja nisam sklon ljutomu, uništi sve druge okuse, ostaje ti samo sprženost u ustih, svejedno jedeš li teletinu ili vjeveričetinu.pismejker wrote:asilovski wrote:Nece, za ove primorske curice ce napraviti paradajz juhuRegoč wrote:Pripremi se na prženje, ti slavonski istočnjaci papriku ubacuju lopatami.jastreb wrote:Bilo kako bilo,čekam prijatelja iz VU,koji danas kuva čorbanac,da me pozove kad bude naređeno.
jastreb wrote:Što???veber wrote:Tetrjebe, sereš po običaju.
Pa dođi ljeti na more i otočad. Pa da vidiš.
Već sam pisao o potpunoj kosovizaciji obale i otočadi.
Tko drži lokale na najboljim lokalitetima?
I šta najbolje ide? Ribe? Jedu ih samo Talijani.
Najbolje ide roštilj.
Bulazniš po običaju. Doduše dofurao sam kotlovinu na Brač, ali tamo sam pretežno jeo ribu i pod pekom. S kćeri bio jednom na pici
2014-12-30
veber-
2014-12-30
veber wrote:Tetrjebe, sereš po običaju.
Mogu potvrditi da sere
Ništa čudno,ali kod nas najbolje ide roštilj i ražanj. Onda pizza. Ljeti. Mislim šta se najviše traži.veber wrote:
Bulazniš po običaju. Doduše dofurao sam kotlovinu na Brač, ali tamo sam pretežno jeo ribu i pod pekom. S kćeri bio jednom na pici
Doduše jedu se i pašte.(Talijani) Ider i lignja. Ali roštilj je i dalje šampijun.
A sad vas ostavljam u vašijem raspravama i idem kod drugara na čorbanac.
P.S.Budem ga i uslikal pa vam prezentiram.
2014-04-22
sve je do navike..meni je kulenova seka od konjetine,nikakva ako nije ljuto..uglavnom srednje,ne ono da ti curi nos,ali ljuto mora biti..Regoč wrote:Ni ja nisam sklon ljutomu, uništi sve druge okuse, ostaje ti samo sprženost u ustih, svejedno jedeš li teletinu ili vjeveričetinu.pismejker wrote:asilovski wrote:Nece, za ove primorske curice ce napraviti paradajz juhuRegoč wrote:Pripremi se na prženje, ti slavonski istočnjaci papriku ubacuju lopatami.jastreb wrote:Bilo kako bilo,čekam prijatelja iz VU,koji danas kuva čorbanac,da me pozove kad bude naređeno.
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» ,,Kebab remove'' subkulture art
» Remove kebab Moskva
» svenska demokraterna - remove kebab
» “Remove kebab” planiran pokret ili slučajni proizvod internetskog nadgornjavana?
» Kebab shizofrenija
» Remove kebab Moskva
» svenska demokraterna - remove kebab
» “Remove kebab” planiran pokret ili slučajni proizvod internetskog nadgornjavana?
» Kebab shizofrenija
Page 2 of 2