Izetbegović: Bilo je što je bilo, Hrvatska je izvršila agresiju na BiH
Page 13 of 17
Page 13 of 17 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17
Re: Izetbegović: Bilo je što je bilo, Hrvatska je izvršila agresiju na BiH
Zaustavite Reuters.RayMabus wrote:A pa pustite barem da ga pokopaju u miru, koji vam je kuracEva_ wrote:Ma bezveze je banirati radi većinskog ne prihvaćanja istih vrijednosti, ako nije prekršeno pravilo privatnosti. I Ikanr je Gay i Govinda su banirani potpuno bez razloga.RayMabus wrote:Sve ok ali stvarno bilo bi pristojno bar idućih desetak dana neprovociratEva_ wrote:Pa koji je onda njegov krimen? Neš ti fotke i grijeha. Ne kužim. Ne moraju svi ljudi mislit isto nit imat respecta za iste likove. Pa nemamo 5 godina.Roy_Bean wrote:@Eva - bez brige nije mi ništa udarilo u glavu jer nisam admin od jučer
i prestani patronizirati jer ti baš i ne uspijeva...
Volim i ja crni humor ali nekad se povučem iz pristojnosti
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
RayMabus wrote:Sve ok ali stvarno bilo bi pristojno bar idućih desetak dana neprovocirat
sve tu piše...
A pisali su na forumu i Asilini privatni podaci, što je veći grijeh pa se nije baniralo.Roy_Bean wrote:RayMabus wrote:Sve ok ali stvarno bilo bi pristojno bar idućih desetak dana neprovocirat
sve tu piše...
2017-03-21
Pusrimo da pise, govinda opet se zauzimam za tebe.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
A zašto bi pisaoepikur37 wrote:Pusrimo da pise, govinda opet se zauzimam za tebe.
Ja koliko se sjećam kad je njemu netko spominja mater onda je bilo ubij zaklat a sad kad se on ovako izruguje nekome kome je Praljak rod onda može jel
E PA NEĆE
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Glupost, kak da vam odgovori kad ste ga banirali. On nikog ni baniral, što ne znači da ne bi da ima moć, no to ni tema. Issue je nepravedno i nepotrebno baniranje njega samo zato kaj piše ono kaj se većini ne sviđa.RayMabus wrote:A zašto bi pisaoepikur37 wrote:Pusrimo da pise, govinda opet se zauzimam za tebe.
Ja koliko se sjećam kad je njemu netko spominja mater onda je bilo ubij zaklat a sad kad se on ovako izruguje nekome kome je Praljak rod onda može jel
E PA NEĆE
2017-03-21
Pa može sutra odgovoriti, sad nek ide na saff.ba pa nek se žali kako su ga ustaše banirale
2014-04-11
Nikad dosta dobre reklame.
2017-03-21
nepravedno pa šta, ovo je kao haški sud.Eva_ wrote:Glupost, kak da vam odgovori kad ste ga banirali. On nikog ni baniral, što ne znači da ne bi da ima moć, no to ni tema. Issue je nepravedno i nepotrebno baniranje njega samo zato kaj piše ono kaj se većini ne sviđa.RayMabus wrote:A zašto bi pisaoepikur37 wrote:Pusrimo da pise, govinda opet se zauzimam za tebe.
E PA NEĆE
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
tako je.RayMabus wrote:A zašto bi pisaoepikur37 wrote:Pusrimo da pise, govinda opet se zauzimam za tebe.
E PA NEĆE
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Nije, ali ide k tome ovakvim baniranjem. Hibridni rat na djelu protiv slobodne misli.kaja wrote:nepravedno pa šta, ovo je kao haški sud.Eva_ wrote:Glupost, kak da vam odgovori kad ste ga banirali. On nikog ni baniral, što ne znači da ne bi da ima moć, no to ni tema. Issue je nepravedno i nepotrebno baniranje njega samo zato kaj piše ono kaj se većini ne sviđa.RayMabus wrote:A zašto bi pisaoepikur37 wrote:Pusrimo da pise, govinda opet se zauzimam za tebe.
E PA NEĆE
2017-03-21
tako je longi, tamo mu je I mjestoRayMabus wrote:Pa može sutra odgovoriti, sad nek ide na saff.ba pa nek se žali kako su ga ustaše banirale
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Ja sam mislio da su i ti saff.ba ustaše.RayMabus wrote:Pa može sutra odgovoriti, sad nek ide na saff.ba pa nek se žali kako su ga ustaše banirale
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Mogao bi admin da napiše spisak onoga što je narednih dana zabranjeno pisati na forumu. Na primer: UZP, Tuđman zločinac, otrov, mišomor, da popijemo jednu s nogu...
2014-04-19
aj ne seri i ti...
ja bi I tebe banirodzango wrote:Mogao bi admin da napiše spisak onoga što je narednih dana zabranjeno pisati na forumu. Na primer: UZP, Tuđman zločinac, otrov, mišomor, da popijemo jednu s nogu...
cisto zato sto si bezveze
2014-04-19
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
ma I tebe kad vec castimStanojko wrote:A mene?
2014-04-19
Daj jednostavno se sudržite od glupavih sličica dok sprovod plus još koji dan neprođe, ako ništa drugo onda radi rodbine istoga
Slike su na internetu, kružit će ali nije stvar u tome
Slike su na internetu, kružit će ali nije stvar u tome
2014-04-11
To mi reci!
Ja bi Megi i Kaju, ali jebiga.prckov wrote:ja bi I tebe banirodzango wrote:Mogao bi admin da napiše spisak onoga što je narednih dana zabranjeno pisati na forumu. Na primer: UZP, Tuđman zločinac, otrov, mišomor, da popijemo jednu s nogu...
cisto zato sto si bezveze
2014-04-19
Page 13 of 17 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17
Similar topics
» ŠTA BI BILO KAD BI BILO Kako bi izgledala Jugoslavija ako bi se danas OBNOVILA? (VIDEO)
» Gdje god žive Srbi, to je Srbija, bilo u Srbiji, bilo u BiH, Vojvodini, Crnoj Gori ili na drugim mjestima
» Kako je bilo to bilo prije točno 28 godina nakon pobjede HDZ-a na prvim izborima!Utisci iz revije START
» Grabar-Kitarović: Hrvatska nikada neće biti 'hot-spot' za bilo kakve migrante
» James Watkins: Split je predivan, a Hrvatska može 'glumiti' bilo koju zemlju svijeta
» Gdje god žive Srbi, to je Srbija, bilo u Srbiji, bilo u BiH, Vojvodini, Crnoj Gori ili na drugim mjestima
» Kako je bilo to bilo prije točno 28 godina nakon pobjede HDZ-a na prvim izborima!Utisci iz revije START
» Grabar-Kitarović: Hrvatska nikada neće biti 'hot-spot' za bilo kakve migrante
» James Watkins: Split je predivan, a Hrvatska može 'glumiti' bilo koju zemlju svijeta
Page 13 of 17