Izetbegović: Bilo je što je bilo, Hrvatska je izvršila agresiju na BiH
Page 16 of 17
Page 16 of 17 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17
Re: Izetbegović: Bilo je što je bilo, Hrvatska je izvršila agresiju na BiH
Nisidebotoijusto wrote:RayMabus wrote:Nisi dobro shvatio, dobio je ban jer je SROLJOdebotoijusto wrote:ako sam dobro shvatio upise banali ste @g zato sto musliman ?
2017 ? svasta
rekao bi da jesam
I Iknar je gay je dobio ban zbog iste stvari a ako je Iknar je gay musliman....
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:Nisidebotoijusto wrote:RayMabus wrote:Nisi dobro shvatio, dobio je ban jer je SROLJOdebotoijusto wrote:ako sam dobro shvatio upise banali ste @g zato sto musliman ?
2017 ? svasta
rekao bi da jesam
I Iknar je gay je dobio ban zbog iste stvari a ako je Iknar je gay musliman....
bacio oko , u pravu si , isprika prepoznatima , moja greska
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Pa nismo još do tu došli da nekome dajemo ban jer je srbin, zlovenac.... balija he he he he
Šala
Nije dobio ban jer je musliman nego jer je SROLJO
Šala
Nije dobio ban jer je musliman nego jer je SROLJO
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Eva_ wrote:A pisali su na forumu i Asilini privatni podaci, što je veći grijeh pa se nije baniralo.Roy_Bean wrote:RayMabus wrote:Sve ok ali stvarno bilo bi pristojno bar idućih desetak dana neprovocirat
Volim i ja crni humor ali nekad se povučem iz pristojnosti
sve tu piše...
Sam ih je objavio tako da nema prekršaja.
Guest- Guest
Leviathan2 wrote:ko su majke?kaja wrote:pozovi Majke da ga braneLeviathan2 wrote:bzvzem koja budala je govindu banirala
Srebrenice.
Guest- Guest
.malo vise samopostovanja, deboto.debotoijusto wrote:RayMabus wrote:Nisi dobro shvatio, dobio je ban jer je SROLJOdebotoijusto wrote:ako sam dobro shvatio upise banali ste @g zato sto musliman ?
2017 ? svasta
rekao bi da jesam
2014-04-12
Sendvic.dzango wrote:Nekom sok, nekom...maggie13 wrote:Nista vam se nece desit, rece Mladic dijeleci sokove.dzango wrote:Pravda za Balije.epikur37 wrote:govindi skinuti ban, zašto muslimani ne bi imali pravo na mišljenje
srbi kao neprijatelji mogu a bošnjci kao saveznici ne mogu
2014-04-12
epikur37 wrote:Pusić o prozivkama Predsjednice zbog presude šestorci: "Vjerojatno je na sebe mislila"
https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/vesna-pusic-o-prozivkama-predsjednice-zbog-presude-vjerojatno-je-na-sebe-mislila---498099.html
--------------------------
eo ti bumerang...nato tajnice
Vesna se osjetila prozvanom.
I to s razlogom.
Optuživati u hrvatskom parlamentu RH da je izvršila agresiju na BiH nakon svega što je Hrvatska učinila za izbjeglice iz BiH, naoružavala Armiju BiH kada je to bilo najpotrebnije može samo retardirana nakaza.
A takvu retardiranu nakazu može podržavati samo neka slična retardirana nakaza.
Guest- Guest
maggie13 wrote:Sendvic.dzango wrote:Nekom sok, nekom...maggie13 wrote:Nista vam se nece desit, rece Mladic dijeleci sokove.dzango wrote:Pravda za Balije.epikur37 wrote:govindi skinuti ban, zašto muslimani ne bi imali pravo na mišljenje
srbi kao neprijatelji mogu a bošnjci kao saveznici ne mogu
Metak, naravno. Ili nož (pod grlo).
Guest- Guest
Nesposobna, stetna, rasistkinja. Jednostavno:neprobavljiva.slidingdoorsoperator wrote:epikur37 wrote:Pusić o prozivkama Predsjednice zbog presude šestorci: "Vjerojatno je na sebe mislila"
https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/vesna-pusic-o-prozivkama-predsjednice-zbog-presude-vjerojatno-je-na-sebe-mislila---498099.html
--------------------------
eo ti bumerang...nato tajnice
Vesna se osjetila prozvanom.
I to s razlogom.
Optuživati u hrvatskom parlamentu RH da je izvršila agresiju na BiH nakon svega što je Hrvatska učinila za izbjeglice iz BiH, naoružavala Armiju BiH kada je to bilo najpotrebnije može samo retardirana nakaza.
A takvu retardiranu nakazu može podržavati samo neka slična retardirana nakaza.
2014-04-12
Sarkasticna sam.slidingdoorsoperator wrote:maggie13 wrote:Sendvic.dzango wrote:Nekom sok, nekom...maggie13 wrote:Nista vam se nece desit, rece Mladic dijeleci sokove.dzango wrote:
Pravda za Balije.
Metak, naravno. Ili nož (pod grlo).
Zna to dzani.
2014-04-12
Jesu ovo žrtve ?
Jel ovo zbog zločinačkog pothvata Franje Tuđmana i Gojka šuška
Jel imaju slike ?
Jel postoje dokazi imsvjedoco ?
Jel ovi drugog naroda sto izginuše nemaju pravo na zaljenje ?
Ma mrs .. govna hercegovacka
Jel imaju slike ?
Evo sore. Nasla se u opisu.
2014-04-12
maggie13 wrote:.malo vise samopostovanja, deboto.debotoijusto wrote:RayMabus wrote:Nisi dobro shvatio, dobio je ban jer je SROLJOdebotoijusto wrote:ako sam dobro shvatio upise banali ste @g zato sto musliman ?
2017 ? svasta
rekao bi da jesam
zakasnila si kolegice loncu-poklopac
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Kao izdajica roda svoga, Goran Babić je iz Hrvatske devedeset i prve iščezao na svaki mogući način, i tijelom i duhom, i likom i djelom, te ga, na primjer, nema u antologijama našeg suvremenog pjesništva, premda je bio, i još je uvijek, odličan pjesnik. No, djelić njega, važniji i od pjesama i od polemika, svejedno je nekako ostao. Ostala su mu djeca s bivšom ženom, koja se preudala za njegova dobrog prijatelja [url=http://www.jutarnji.hr/sve_teme/Slobodan Praljak]Slobodana Praljka.[/url]
Generala Praljka vjerojatno vam ne treba posebno predstavljati. Tri je fakulteta završio i sve je bilo džaba, ostat će upamćen kao budala koja je srušila Stari most. Galamdžija i razmetljivac, koji se nije pravo realizirao ni u jednomu od tri građanska zvanja za koja se kvalificirao, u jednom je trenutku zbog nečega povjerovao da bi mu se moglo posrećiti u četvrtom, vojnom, za koje nije imao ni pet minuta škole. I rezultat je, očekivano, bio porazan. Nadljudsku žrtvu za našu stvar u privatizaciji je, istina, kapitalizirao s nekoliko tvornica, ali u tome nije dulje uživao i još neko vrijeme, kako se čini, neće jer je na Međunarodnom sudu za ratne zločine prvostupanjski osuđen na dvadeset godina robije.
Kad sam čuo ovu priču, prvo što sam pomislio je kako se neke žene, kao uklete, stalno zaljubljuju u istu vrstu pogrešnih muškaraca. Gospođa Babić, kasnije Praljak, ostavila je jednoga da bi se udala za drugoga, potpuno jednakog hercegovačkog luđaka. Poznajem dobro te tipove, i sam sam iz toga krševitoga kraja, i mnogo puta sam vidio kako oni mogu kobno izgubiti glavu za ideologijom, preko svake razumne mjere se zajoguniti za komunizmom ili nacionalizmom i na koncu nastradati i više nego su zaista skrivili, a samo zato što su isuviše gordi da bi priznali kako su se zajebali. Babićeva i Praljkova biografija zapravo su istovjetne, ali izvrnuto, kao u ogledalu, gdje je jednome lijevo, drugome je desno.
Generala Praljka vjerojatno vam ne treba posebno predstavljati. Tri je fakulteta završio i sve je bilo džaba, ostat će upamćen kao budala koja je srušila Stari most. Galamdžija i razmetljivac, koji se nije pravo realizirao ni u jednomu od tri građanska zvanja za koja se kvalificirao, u jednom je trenutku zbog nečega povjerovao da bi mu se moglo posrećiti u četvrtom, vojnom, za koje nije imao ni pet minuta škole. I rezultat je, očekivano, bio porazan. Nadljudsku žrtvu za našu stvar u privatizaciji je, istina, kapitalizirao s nekoliko tvornica, ali u tome nije dulje uživao i još neko vrijeme, kako se čini, neće jer je na Međunarodnom sudu za ratne zločine prvostupanjski osuđen na dvadeset godina robije.
Kad sam čuo ovu priču, prvo što sam pomislio je kako se neke žene, kao uklete, stalno zaljubljuju u istu vrstu pogrešnih muškaraca. Gospođa Babić, kasnije Praljak, ostavila je jednoga da bi se udala za drugoga, potpuno jednakog hercegovačkog luđaka. Poznajem dobro te tipove, i sam sam iz toga krševitoga kraja, i mnogo puta sam vidio kako oni mogu kobno izgubiti glavu za ideologijom, preko svake razumne mjere se zajoguniti za komunizmom ili nacionalizmom i na koncu nastradati i više nego su zaista skrivili, a samo zato što su isuviše gordi da bi priznali kako su se zajebali. Babićeva i Praljkova biografija zapravo su istovjetne, ali izvrnuto, kao u ogledalu, gdje je jednome lijevo, drugome je desno.
Osuđeni ratni zlocinac koji je počinio samoubojstvo je mnogima valjda time REHABILITIARO SAM SEBE
E BOGTEJEBO KRETENA KO U DŽUNGLI
E BOGTEJEBO KRETENA KO U DŽUNGLI
maggie13 wrote:
Nesposobna, stetna, rasistkinja. Jednostavno:neprobavljiva.
I feministikinja. Pa vlastitim riječima. Tijekom govora u UN-u povodom izbora za novog glavnog tajnika te organizacije.
Stvarno ne znam odakle joj ideja da će na taj način pogodovati vlastitom izboru.
Gledajte me kak' sam napredna, Ja, feministkinja!
Dakle, i glupa kao tuka i luda kao kupus.
Guest- Guest
bit ce nama Srbi prijatelji..
Na Sore sam slaba jer je show pa ne mogu tražiti mjere :) a i ne ruga se samoubojstvu .
Kakogod Sore, ne negira nitko žrtve ali ovaj očito je nije kriv za to.
To je problem. I to sto ni jedan musliman nije osuđen za zlocine u Hagu.
Kakogod Sore, ne negira nitko žrtve ali ovaj očito je nije kriv za to.
To je problem. I to sto ni jedan musliman nije osuđen za zlocine u Hagu.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Oni na slikama su živi/li u hotelu s 5*/, a oni iz Grabovice, Križančeva sela itd, nisu...ni djeca, ni starci, čak ni krave nisu preživjele.Sora wrote:Jesu ovo žrtve ?
Jel imaju slike ?
Jebo te oni ko te okotio tako bezobraznu.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Page 16 of 17 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17
Similar topics
» ŠTA BI BILO KAD BI BILO Kako bi izgledala Jugoslavija ako bi se danas OBNOVILA? (VIDEO)
» Gdje god žive Srbi, to je Srbija, bilo u Srbiji, bilo u BiH, Vojvodini, Crnoj Gori ili na drugim mjestima
» Kako je bilo to bilo prije točno 28 godina nakon pobjede HDZ-a na prvim izborima!Utisci iz revije START
» Grabar-Kitarović: Hrvatska nikada neće biti 'hot-spot' za bilo kakve migrante
» James Watkins: Split je predivan, a Hrvatska može 'glumiti' bilo koju zemlju svijeta
» Gdje god žive Srbi, to je Srbija, bilo u Srbiji, bilo u BiH, Vojvodini, Crnoj Gori ili na drugim mjestima
» Kako je bilo to bilo prije točno 28 godina nakon pobjede HDZ-a na prvim izborima!Utisci iz revije START
» Grabar-Kitarović: Hrvatska nikada neće biti 'hot-spot' za bilo kakve migrante
» James Watkins: Split je predivan, a Hrvatska može 'glumiti' bilo koju zemlju svijeta
Page 16 of 17