Izetbegović: Bilo je što je bilo, Hrvatska je izvršila agresiju na BiH
Page 12 of 17
Page 12 of 17 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17
Re: Izetbegović: Bilo je što je bilo, Hrvatska je izvršila agresiju na BiH
epikur37 wrote:Roy_Bean wrote:@epikur - a dobro...
a neka kaže čovjek svoje...
s tom slikom je sve rekao...ne treba dalje od toga...
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
Čovjek bošnjak njemu je praljak zločinac, nama je heroj.
Nama je rasim delić zločinac njima je heroj.
srbima je mladić heroj muslimanima je zločinac i ntako....
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
jer se ruga s čovjekom koji se ubio . to neka prakticira na svojim talibanskim portalima.Eva_ wrote:A zbog radi čega?Roy_Bean wrote:baniran je na jedan dan...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
nebitno, neka se ruga na svojim portalimaepikur37 wrote:Čovjek bošnjak njemu je praljak zločinac, nama je heroj.
2015-08-15
Bilo je i gorih pa nikom ništa.Roy_Bean wrote:epikur37 wrote:Roy_Bean wrote:@epikur - a dobro...
a neka kaže čovjek svoje...
s tom slikom je sve rekao...ne treba dalje od toga...
kojih dzango?
Pa koji je onda njegov krimen? Neš ti fotke i grijeha. Ne kužim. Ne moraju svi ljudi mislit isto nit imat respecta za iste likove. Pa nemamo 5 godina.Roy_Bean wrote:@Eva - bez brige nije mi ništa udarilo u glavu jer nisam admin od jučer
i prestani patronizirati jer ti baš i ne uspijeva...
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Ja sam mislio da je Govinda vaš.kaja wrote:nebitno, neka se ruga na svojim portalimaepikur37 wrote:Čovjek bošnjak njemu je praljak zločinac, nama je heroj.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
kaja wrote:jer se ruga s čovjekom koji se ubio . to neka prakticira na svojim talibanskim portalima.Eva_ wrote:A zbog radi čega?Roy_Bean wrote:baniran je na jedan dan...
ne zajebaji se ti previše da vam nema muslimana da vas brane od velike srbije ...mrka kapa..
ovako trebaš u fino s njima da Bosna ostane cjelovita :)
2015-08-06
Big deal, za Muje se pisalo i ljepilo 3333 x gore, pa nitko ni bil baniran.kaja wrote:jer se ruga s čovjekom koji se ubio . to neka prakticira na svojim talibanskim portalima.Eva_ wrote:A zbog radi čega?Roy_Bean wrote:baniran je na jedan dan...
2017-03-21
pa gle, reciprocitet. na njihovim portalima teško da prolaze sprdnje na srebrenicu.Eva_ wrote:Pa koji je onda njegov krimen? Neš ti fotke i grijeha. Ne kužim. Ne moraju svi ljudi mislit isto nit imat respecta za iste likove. Pa nemamo 5 godina.Roy_Bean wrote:@Eva - bez brige nije mi ništa udarilo u glavu jer nisam admin od jučer
da probam da vidim koliko ću trajati pa da javim?
2015-08-15
aha, je, je.dzango wrote:Ja sam mislio da je Govinda vaš.kaja wrote:nebitno, neka se ruga na svojim portalimaepikur37 wrote:Čovjek bošnjak njemu je praljak zločinac, nama je heroj.
2015-08-15
Zakaj? Ovaj forum je specifičan i ima reputaciju da je slobodarski.kaja wrote:pa gle, reciprocitet. na njihovim portalima teško da prolaze sprdnje na srebrenicu.Eva_ wrote:Pa koji je onda njegov krimen? Neš ti fotke i grijeha. Ne kužim. Ne moraju svi ljudi mislit isto nit imat respecta za iste likove. Pa nemamo 5 godina.Roy_Bean wrote:@Eva - bez brige nije mi ništa udarilo u glavu jer nisam admin od jučer
da probam da vidim koliko ću trajati pa da javim?
2017-03-21
Sve ok ali stvarno bilo bi pristojno bar idućih desetak dana neprovociratEva_ wrote:Pa koji je onda njegov krimen? Neš ti fotke i grijeha. Ne kužim. Ne moraju svi ljudi mislit isto nit imat respecta za iste likove. Pa nemamo 5 godina.Roy_Bean wrote:@Eva - bez brige nije mi ništa udarilo u glavu jer nisam admin od jučer
Volim i ja crni humor ali nekad se povučem iz pristojnosti
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Vidi samo kada uleti Lobo i ona psihotična ekipa. Bilo je ismevanja Mladića, Miloševića i ostalih na kilo. I svi smo preživeli. Niko nikome ne drži sveću , niti je zadužen za svetli lik i delo lokalnih političara.Roy_Bean wrote:kojih dzango?
govindi skinuti ban, zašto muslimani ne bi imali pravo na mišljenje
srbi kao neprijatelji mogu a bošnjci kao saveznici ne mogu
2015-08-06
Ma bezveze je banirati radi većinskog ne prihvaćanja istih vrijednosti, ako nije prekršeno pravilo privatnosti. I Ikanr je Gay i Govinda su banirani potpuno bez razloga.RayMabus wrote:Sve ok ali stvarno bilo bi pristojno bar idućih desetak dana neprovociratEva_ wrote:Pa koji je onda njegov krimen? Neš ti fotke i grijeha. Ne kužim. Ne moraju svi ljudi mislit isto nit imat respecta za iste likove. Pa nemamo 5 godina.Roy_Bean wrote:@Eva - bez brige nije mi ništa udarilo u glavu jer nisam admin od jučer
2017-03-21
Ja hteo juče ali sam se suzdržao.RayMabus wrote:Sve ok ali stvarno bilo bi pristojno bar idućih desetak dana neprovociratEva_ wrote:Pa koji je onda njegov krimen? Neš ti fotke i grijeha. Ne kužim. Ne moraju svi ljudi mislit isto nit imat respecta za iste likove. Pa nemamo 5 godina.Roy_Bean wrote:@Eva - bez brige nije mi ništa udarilo u glavu jer nisam admin od jučer
2014-04-19
Pravda za Balije.epikur37 wrote:govindi skinuti ban, zašto muslimani ne bi imali pravo na mišljenje
2014-04-19
A pa pustite barem da ga pokopaju u miru, koji vam je kuracEva_ wrote:Ma bezveze je banirati radi većinskog ne prihvaćanja istih vrijednosti, ako nije prekršeno pravilo privatnosti. I Ikanr je Gay i Govinda su banirani potpuno bez razloga.RayMabus wrote:Sve ok ali stvarno bilo bi pristojno bar idućih desetak dana neprovociratEva_ wrote:Pa koji je onda njegov krimen? Neš ti fotke i grijeha. Ne kužim. Ne moraju svi ljudi mislit isto nit imat respecta za iste likove. Pa nemamo 5 godina.Roy_Bean wrote:@Eva - bez brige nije mi ništa udarilo u glavu jer nisam admin od jučer
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Zaustavite Reuters.RayMabus wrote:A pa pustite barem da ga pokopaju u miru, koji vam je kuracEva_ wrote:Ma bezveze je banirati radi većinskog ne prihvaćanja istih vrijednosti, ako nije prekršeno pravilo privatnosti. I Ikanr je Gay i Govinda su banirani potpuno bez razloga.RayMabus wrote:Sve ok ali stvarno bilo bi pristojno bar idućih desetak dana neprovociratEva_ wrote:Pa koji je onda njegov krimen? Neš ti fotke i grijeha. Ne kužim. Ne moraju svi ljudi mislit isto nit imat respecta za iste likove. Pa nemamo 5 godina.Roy_Bean wrote:@Eva - bez brige nije mi ništa udarilo u glavu jer nisam admin od jučer
2017-03-21
Page 12 of 17 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17
Similar topics
» ŠTA BI BILO KAD BI BILO Kako bi izgledala Jugoslavija ako bi se danas OBNOVILA? (VIDEO)
» Gdje god žive Srbi, to je Srbija, bilo u Srbiji, bilo u BiH, Vojvodini, Crnoj Gori ili na drugim mjestima
» Kako je bilo to bilo prije točno 28 godina nakon pobjede HDZ-a na prvim izborima!Utisci iz revije START
» Grabar-Kitarović: Hrvatska nikada neće biti 'hot-spot' za bilo kakve migrante
» James Watkins: Split je predivan, a Hrvatska može 'glumiti' bilo koju zemlju svijeta
» Gdje god žive Srbi, to je Srbija, bilo u Srbiji, bilo u BiH, Vojvodini, Crnoj Gori ili na drugim mjestima
» Kako je bilo to bilo prije točno 28 godina nakon pobjede HDZ-a na prvim izborima!Utisci iz revije START
» Grabar-Kitarović: Hrvatska nikada neće biti 'hot-spot' za bilo kakve migrante
» James Watkins: Split je predivan, a Hrvatska može 'glumiti' bilo koju zemlju svijeta
Page 12 of 17