Izetbegović: Bilo je što je bilo, Hrvatska je izvršila agresiju na BiH
Page 14 of 17
Page 14 of 17 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17
Re: Izetbegović: Bilo je što je bilo, Hrvatska je izvršila agresiju na BiH
Ja bi Megi i Kaju, ali jebiga.prckov wrote:ja bi I tebe banirodzango wrote:Mogao bi admin da napiše spisak onoga što je narednih dana zabranjeno pisati na forumu. Na primer: UZP, Tuđman zločinac, otrov, mišomor, da popijemo jednu s nogu...
cisto zato sto si bezveze
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Nego, da se vrnemo na temu... Ocekujem baliluk da osine po tuzbama. Jedino ako tatko svima iz Buzina ne povuce rucnu...
Ja predlažem 40 dana. Posle možemo da skinemo crninu.RayMabus wrote:Daj jednostavno se sudržite od glupavih sličica dok sprovod plus još koji dan neprođe, ako ništa drugo onda radi rodbine istoga
Slike su na internetu, kružit će ali nije stvar u tome
ti ces jos malo pa pretec sveletadzango wrote:Ja bi Megi i Kaju, ali jebiga.prckov wrote:ja bi I tebe banirodzango wrote:Mogao bi admin da napiše spisak onoga što je narednih dana zabranjeno pisati na forumu. Na primer: UZP, Tuđman zločinac, otrov, mišomor, da popijemo jednu s nogu...
cisto zato sto si bezveze
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Ja bi samo jednu (pogodi koju), sta ce mi dve? :)
Pa neka, ja sam ionako bio protiv tog proglašenja HB tj takvog pokušaja cjepanja bihStanojko wrote:Nego, da se vrnemo na temu... Ocekujem baliluk da osine po tuzbama. Jedino ako tatko svima iz Buzina ne povuce rucnu...
Stvar je u tome šta to nakon ovog čina Praljka više nije ni bitno
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pusić o prozivkama Predsjednice zbog presude šestorci: "Vjerojatno je na sebe mislila"
https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/vesna-pusic-o-prozivkama-predsjednice-zbog-presude-vjerojatno-je-na-sebe-mislila---498099.html
--------------------------
eo ti bumerang...nato tajnice
https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/vesna-pusic-o-prozivkama-predsjednice-zbog-presude-vjerojatno-je-na-sebe-mislila---498099.html
--------------------------
eo ti bumerang...nato tajnice
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
@epi ti sad neces jedno vrime u bosnu ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
dzango wrote:Mogao bi admin da napiše spisak onoga što je narednih dana zabranjeno pisati na forumu. Na primer: UZP, Tuđman zločinac, otrov, mišomor, da popijemo jednu s nogu...
Da, jebote, i mene je skoro banirao, malo je falilo.
crvenkasti-
2014-04-17
bitno je i tko piše, naime mi smo kao haski sud a tko nam brani da budemo.dzango wrote:Mogao bi admin da napiše spisak onoga što je narednih dana zabranjeno pisati na forumu. Na primer: UZP, Tuđman zločinac, otrov, mišomor, da popijemo jednu s nogu...
bakir možda?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
debotoijusto wrote:@epi ti sad neces jedno vrime u bosnu ?
Iza Bozica, kad kupim auto...u ovoj kanti nw mogu. Zasto...trebas prijevoz
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:debotoijusto wrote:@epi ti sad neces jedno vrime u bosnu ?
ne , u bosnu nisam isao ni kad bila in 80-ih... mislim na ovo sad desavanje
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Ni ti nisi čekao da prođe 40 dana? Zajebavaš se a čovek u crnini.crvenkasti wrote:dzango wrote:Mogao bi admin da napiše spisak onoga što je narednih dana zabranjeno pisati na forumu. Na primer: UZP, Tuđman zločinac, otrov, mišomor, da popijemo jednu s nogu...
Da, jebote, i mene je skoro banirao, malo je falilo.
2014-04-19
Red bi bio da se zna šta je zabranjeno a šta nije. Ja sam na starom forumu dobijao ban zato što sam pisao da je Tuđman zločinac. I šta sad kada je to potvrđeno presudom? Da li sada smem ili ne smem? Ne znam da li HR priznaje ovu presudu i sve ostale i kako da se ponašam u vezi sa tim.kaja wrote:bitno je i tko piše, naime mi smo kao haski sud a tko nam brani da budemo.dzango wrote:Mogao bi admin da napiše spisak onoga što je narednih dana zabranjeno pisati na forumu. Na primer: UZP, Tuđman zločinac, otrov, mišomor, da popijemo jednu s nogu...
bakir možda?
2014-04-19
Slobodan ti gepek?epikur37 wrote:debotoijusto wrote:@epi ti sad neces jedno vrime u bosnu ?
2014-04-19
pa vezano za presudu nemam problem s tim a ni nitko ovdje mislimdzango wrote:Red bi bio da se zna šta je zabranjeno a šta nije. Ja sam na starom forumu dobijao ban zato što sam pisao da je Tuđman zločinac. I šta sad kada je to potvrđeno presudom? Da li sada smem ili ne smem? Ne znam da li HR priznaje ovu presudu i sve ostale i kako da se ponašam u vezi sa tim.kaja wrote:bitno je i tko piše, naime mi smo kao haski sud a tko nam brani da budemo.dzango wrote:Mogao bi admin da napiše spisak onoga što je narednih dana zabranjeno pisati na forumu. Na primer: UZP, Tuđman zločinac, otrov, mišomor, da popijemo jednu s nogu...
bakir možda?
kao ni za tuđmana zločinca , boli me kiki,
a njemu ne bi dala da napiše dobar dan, zašto? zato jer je musliman
jel nepravedno? je, žali se na safizz.ba
jel smo pravedni ko haški sud? jesmo ko te jebe
tako bi ja da sam admin.
a drugo i pošto nisam admin , malo je to ružno ismijavati se iz samoubojstva
kada to još radi ovaj mujazin i to na hrvatskom portalu , danas, je osim toga i jako bezobrazno
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Nista vam se nece desit, rece Mladic dijeleci sokove.dzango wrote:Pravda za Balije.epikur37 wrote:govindi skinuti ban, zašto muslimani ne bi imali pravo na mišljenje
srbi kao neprijatelji mogu a bošnjci kao saveznici ne mogu
2014-04-12
Cekaj, pozovimo Sljivancanina da odobri popis.dzango wrote:Red bi bio da se zna šta je zabranjeno a šta nije. Ja sam na starom forumu dobijao ban zato što sam pisao da je Tuđman zločinac. I šta sad kada je to potvrđeno presudom? Da li sada smem ili ne smem? Ne znam da li HR priznaje ovu presudu i sve ostale i kako da se ponašam u vezi sa tim.kaja wrote:bitno je i tko piše, naime mi smo kao haski sud a tko nam brani da budemo.dzango wrote:Mogao bi admin da napiše spisak onoga što je narednih dana zabranjeno pisati na forumu. Na primer: UZP, Tuđman zločinac, otrov, mišomor, da popijemo jednu s nogu...
bakir možda?
2014-04-12
mogu ja pogađati?Stanojko wrote:Ja bi samo jednu (pogodi koju), sta ce mi dve? :)
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
bzvzem koja budala je govindu banirala
2015-08-15
Page 14 of 17 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17
Similar topics
» ŠTA BI BILO KAD BI BILO Kako bi izgledala Jugoslavija ako bi se danas OBNOVILA? (VIDEO)
» Gdje god žive Srbi, to je Srbija, bilo u Srbiji, bilo u BiH, Vojvodini, Crnoj Gori ili na drugim mjestima
» Kako je bilo to bilo prije točno 28 godina nakon pobjede HDZ-a na prvim izborima!Utisci iz revije START
» Grabar-Kitarović: Hrvatska nikada neće biti 'hot-spot' za bilo kakve migrante
» James Watkins: Split je predivan, a Hrvatska može 'glumiti' bilo koju zemlju svijeta
» Gdje god žive Srbi, to je Srbija, bilo u Srbiji, bilo u BiH, Vojvodini, Crnoj Gori ili na drugim mjestima
» Kako je bilo to bilo prije točno 28 godina nakon pobjede HDZ-a na prvim izborima!Utisci iz revije START
» Grabar-Kitarović: Hrvatska nikada neće biti 'hot-spot' za bilo kakve migrante
» James Watkins: Split je predivan, a Hrvatska može 'glumiti' bilo koju zemlju svijeta
Page 14 of 17